ΑλατοΡίγανη

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΒασιλίσσης Όλγας 177, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310831110
Διαδίκτυο
Ωράριο11:00-03:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΟκτώβριο 2011
ΙδιοκτησίαΑλατορίγανη Εστιατόριο Ε.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Mamma Mia και ο Likos.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Ιανουάριο 2012.
  • Πολύ φωτεινός ο χώρος, τύπου fast-food, δεν είναι για να αράζεις μέσα. Θετική εντύπωση το πόσους εργαζομένους έχει, ένδειξη ότι η ιδιοκτησία ενδιαφέρεται.
  • Πήρα μια μερίδα κοκορέτσι και μια ελασσωνίτικο. Και τα 2 καλά χωρίς να είναι και τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Οι μερίδες είναι μεγάλες και βάζει πατάτες φούρνου. Στα αρνητικά οι προκάτ τηγανητές πατάτες McCain. Έχω την αίσθηση ότι κάποιες αλοιφές είναι δικές του.
  • Φυσιολογικές τιμές, αλλά δεδομένου της ποσότητας, είναι καλές.

Έκατσα ξανά Ιανουάριο 2018. Ο γύρος συμπαθητικός, πάνω από το μέσο όρο. Οι πατάτες προκάτ. Τα σάντουιτς είναι μεγάλα, με άπειρες πατάτες. Στο σύνολο αποδεκτό, χωρίς να συγκλονίζει.

Εικόνες (13)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Απόδειξη με μια περίεργη χρέωση "σως τυριών", ενώ δεν πήρα ούτε τυρί ούτε σως ούτε επιπρόσθετη σαλάτα
[εικόνα]
Χοιρινό κοντοσούβλι (καλό)
[εικόνα]
Κεμπάπ κοτόπουλο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Κεμπάπ κοτόπουλο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Γύρος χοιρινός (καλός, ξεροψημένος λίγο αλμυρός)
[εικόνα]
Κοτόπουλο μπούτι (οκ)
[εικόνα]
Κοτόπουλο μπούτι (οκ)
[εικόνα]
Γύρος (οκ)
[εικόνα]
Γύρος (οκ)
[εικόνα]
Βεργίνα Μαύρη (καλή)
[εικόνα]
Κοκορέτσι (καλούτσικο)
[εικόνα]
Ελασσωνίτικο (καλούτσικο)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2011)

Κατάλογος (13)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 1/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 2/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 3/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 4/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 5/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 6/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 7/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 8/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 9/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 10/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 11/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 12/13
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: σελίδα 13/13

Σxόλια (44)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
dokimastis (πριν από 12 μέρες και 1 ώρα)
Πέρασμα για σάντουιτς στο χέρι θυμούμενος τα παλιά. Είχε την κλασική καλή συλλογή κρεάτων στη σούβλα. Πήρα ένα Ελασσονίτικο σε σάντουιτς. Πολύ καλό, και ικανοποιητική ποσότητα. Είχε πολύ κόσμο στο μαγαζί Σάββατο βράδυ, "δως μου και μένα μπάρμπα!".

Μοναδική παραφωνία η περίεργη χρέωση 0,40ε, ενώ δεν έβαλα τίποτα επιπλέον που χρεώνεται. Τεσπά, 4,70ε για σάντουιτς σούβλα είναι κανονική τιμή ναουεντέις, άσε που δεν περνώ συχνά από δω, οπότε καλή καρδιά.
Spek
Νοστιμο φαγητο. Γρηγορο σερβις. Τα περισσοτερα καλα εκτος απο κοκορετσι
Σταύρος
Παραγγελία με delivery για να ντερλικώσουμε όλοι οι συνάδελφοι παρέα: όλα τα διαθέσιμα κρέατα σούβλας με πατάτες φούρνου, σαλάτες, αλοιφές, ψωμάκια και πιτούλες: ήρθαν γρήγορα, ήταν ζεστά, κέρασαν αναψυκτικά. Αν εξαιρέσουμε τη μπριζόλα σούβλας που δεν ήταν αρκετά τρυφερή και το κοκορέτσι που ήταν μέτριο, τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά.
Ragioniè
Ψιλοτεράστιο το σάντουιτς με ψωμάκι σε ποσότητα,ενώ με την ανάλογη χρέωση προσφέρει και ακόμα μεγαλύτερα μεγέθη(δίπορτο ή pocket). Σε ποιότητα ενώ το κοντοσούβλι χοιρινό ήταν αρκετά καλό,οι πατάτες McCain δεν πολυταιριάζουν κυρίως ως μέγεθος στο σάντουιτς.Θα τις προτιμούσα ως side αλλά ο καθείς με τις παραξενιές του.

Με πολύ μεγάλη κίνηση το μαγαζί,κατειλημμένα τα λιγοστά εσωτερικά τραπέζια,6-7 άτομα ουρά έξω από μαγαζί +delivery.


Υ.Γ Για ιστορικούς λόγους να αναφέρω ότι όταν άνοιξε η Αλατορίγανη θυμάμαι υπεύθυνος ή ιδιοκτήτης ήταν ένας πρώην υπάλληλος που δούλευε στο Γύρο της Ελλάδος που αφεντικό εκεί ήταν ο Αριστείδης Ζιούτας με την γυναίκα του.Η επωνυμία του Γύρου της Ελλάδος παρέμεινε με άλλη πλέον ιδιοκτησία ενώ το ζεύγος κατηφόρισε στο κέντρο ανοίγοντας το γνωστό σε όλους μας Λαϊκόν.
βιβλιοφάγος
Πέρασμα σήμερα στην επιστροφή από ανατολικά και με περισσή πείνα αλλά και όρεξη για κοντοσούβλι κοτόπουλο και γύρο..
Τον γύρο τον πήραμε σε μια τορτίγια (νομίζω δίπορτο το λέει με λίγη πρασινάδα και σως γιαούρτι αντί της μουσταρδομαγιονέζας που το έχει) και ήταν τίμιος κ χορταστικός, κάπως λιπαρός και χωρίς παρενέργειες..
Πατάτες προκάτ αλλά καλές..
Αλοιφές ρώσικη και χτυπητή, αμφότερες μέτριες εμπορίου..
Κοντοσούβλι κοτόπουλο, αρκετά χοντροκομμένο, ζουμερό, καλοψημένο αλλά μου άφηνε μια περίεργη γεύση στο τέλος..ίσως απ'την πέτσα, δεν ξέρω..δεν το ευχαριστήθηκα και δεν το έφαγα όλο..ίσως βέβαια να οφείλεται σε δική μου "παραξενιά", απλώς το καταγράφω..Θα ξανάπαιρνα πάντως, πηγαίνοντας μάλλον προς ελασσονίτικο ή κάποια άλλη σούβλα. Τιμές τσιμπάνε ελαφρώς
Σταύρος
Παρήγγειλα μερίδα χοιρινό σουβλάκι με γαρνιτούρα ρύζι: ήταν τίμιο και γευστικό και ήρθε και γρήγορα.
Piroski
Δοκίμασα δύο πίτες, η μία με κοκορέτσι και η άλλη με ελασσονίτικο.
Το κοκορέτσι ήταν οκ, το ελασσονίτικο ήταν νόστιμο και ζουμερό αλλά είχε κάποια κομμάτια που ήταν σκέτο λίπος.
Και τα δύο σάντουιτς υπερχορταστικά σε ποσότητα, αποδεκτά σε γεύση.

Από κει και πέρα, όταν το σάντουιτς έχει 3.4 ευρώ, το να χρεώνεις την αλοιφή 0,40 είναι υπερβολή.
Σταύρος
Περνάω από κει μετά τη δουλειά και παίρνω μερίδες σουβλιστά. Είναι μια χαρά - όταν δοκιμάσω και το κοκορέτσι θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα!
Miaaami
Δοκίμασα σχεδόν από όλα σε μια μεγάλη παραγγελία που κάναμε με μερίδες. Προτίμησα το γύρο και το ελλασονιτικο, αδιάφορο αλλά όχι κακό κότσι, μπριζόλα σούβλας, κεμπάπ χοιρινό και ρολό κοτόπουλο. Σε μια παραγγελία 5 μερίδων + σαλάτες μας κάνανε δώρο μια ακόμη μερίδα, το ρολό κοτόπουλο. Το εκτιμούμε. Δεν τρελάθηκα γενικά, θα μπορούσα να ξαναφαω άνετα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Lycium
Τελευταία φορά που πήγα ήταν στις αρχές του μήνα. Συνήθως παίρνω το κεμπάπ κοτόπουλο το όποιο τις περισσότερες φορές όπως και αυτή ήταν πολύ καλό. Τιμή για ένα σάντουιτς στο τραπέζι στα 3,30€.
Smirnoff
Τους πνίγανε οι φόροι κι αυτούς. Γι'αυτό όταν μειώθηκε στο μισό ο ΦΠΑ, όχι μόνο καρπώθηκαν εξολοκλήρου τη μείωση αλλά ανέβασαν και τις τιμές στα τυλιχτά από 10 ως 30 λεπτά, έτσι για να γουστάρουμε.
pap
γύρος χοιρινός συνήθως είναι καλός. ωστόσο δύο φορές που πήρα κοντοσούβλι κοτόπουλο, το κομμάτι ήταν γεμάτο τρίχα από την κότα. Το επιβεβαίωσα και με άλλα άτομα πως δεν ήταν σύμπτωση. μετά από αυτό έκοψα και δύσκολα θα το προτιμήσω ξανά.
dokimastis
Σάντουιτς Κοκορέτσι στο χέρι, 3.10ε. Πολύ δυνατό και αξίζει! Μη μου συγκρίνετε με άλλα κοκορέτσια στα βουνά και στις ραχούλες! Με άλλα μαγαζιά στην πόλη ευχαρίστως να δεχτώ σύγκριση.

Γενικά Μαγαζάρα για μένα, και στα υπερ τους που βάζουν *και* Κοκορέτσι, ενώ έχουν ένα σωρό άλλες πιο "κυριλέ" σούβλες που μοσχοπουλάνε όλη μέρα..
maniac
Έχει ωραίο γύρο και κάποιες καλές σούβλες. Για μένα ο γύρος του είναι ενα κλικ επάνω του γύρου της Ελλάδος.Ειδικά και τα δυο κεμπάπ χοιρινό και κοτόπουλο (το κοτόπουλο μ'αρέσει παραπάνω). Η μπριζόλα σούβλας κάποιες φορές ήταν στεγνή στο εσωτερικό της. Έχω παρατηρήσει όμως μεγάλη διαφορά στο ντιλιβερί. Και αργό, ενώ μένουμε κόντα πολύ στο μαγαζί και τα κρέατα είχαν διαφορές προς τα κάτω από όταν πέρασα να τα πάρω πακέτο από κει. Δεν κερνάει τπτ! Σε λογαριασμό 36€ πλήρωσαμε και τις σακούλες! Απόδειξη όχι πάντα!
zachos
Κεμπάπ χοιρινό σε ψωμάκι και κεμπάπ κοτόπουλο σε πίτα από 3,10€ έκαστο +0,30€ η αλοιφή. Και στις 2 περιπτώσεις το κρέας ζουμερό, με αλάτι όσο πρέπει και η ποσότητα χορταστική, πατάτες προκάτ οκ. Αξίζει.
dokimastis
Πέρασα και πήρα ένα σάντουιτς ελασονίτικο.

Πλέον έχει γίνει ανακαίνιση. "Νεο-industrial σούβλες". Μου άρεσε. Συν το ότι και πάλι το κρέας ζουμερό και γευστικό. 3.10ε το ελασονίτικο. Χαλάλι.

Για μένα το καλύτερο μαγαζί με σούβλες κέντρο & ανατολικά. Με το νέο στυλ ακόμη περισσότερο με τραβάει να πάω να καθίσω εκεί.
dokimastis
Πήραμε χτες ντελίβερι

κεμπάπ χοιρινό
κεμπάπ κοτόπουλο
μπριζόλα σούβλας

συνοδεύονται από πατάτες τηλ. ή ρυζάκι ή πατάτες φούρνου.
Πήραμε ρυζάκι. Καλό, ζουμερό, όχι τίποτε σκάγια.

Χωριστά πήραμε πατάτες τηγ. Όπως λέει και το ταβερνοαλάνι είναι προκάτ του χειρίστου είδους. Τεσπά...

Τζατζίκι και τυροκαφτερή οκ.
Στέλνει και μια μικρή μαγιονεζούλα!

Δεν έλεγξα λογαριασμό, αλλά 3 άτομα βγήκε 33 ευρώ, χωρίς ποτά. Οι μερίδες μού φάνηκαν κάπως μικρές.. Πάντως όπως ξαναείπαμε, ήταν όλα πολύ μαλακά και ζουμερά.
dokimastis
Ξαναπέρασα και πήρα άλλο ένα χοιρινό κεμπάπ, σάντουιτς.

Δεν ξέρω αν είναι χάρη στη "χημεία", στη φυσική... ή στα θρησκευτικά, αλλά αυτό το κεμπάπ είναι βαμβάκι, πολύ πολύ μαλακό, τρυφερό. Το απόλαυσα!

Γέματη σούβλες η βιτρίνα, και κόσμος που κάθεται και τρώει μέσα, μου φάνηκε ότι υπάρχει κατανάλωση και "περπατάει" το μαγαζί!

Από τις καλύτερες επιλογές μου για σούβλες ανατολικά, και θα επιδιώξω να φάω και καθιστό, κανονικά, κάποια στιγμή...
dokimastis
Πήρα μια μέρα ένα σάντουιτς, χοιρινό κεμπάπ πρέπει να 'τανε... Ήταν απ τα ωραιότερα που έχω φάει στη ζωή μου!!
Θα το ξαναδοκιμάσω οπωσδήποτε!!!
niramis
Παραγγείλαμε χτες 2 πιτόγυρα κι ένα κεμπάπ κοτόπουλο σε τορτίγια φοβερό!Και τα πιτόγυρα ήταν καλά, ο γύρος απ'τους πιο καλούς που έχω φάει εδώ και καιρό, η σως γιαούρτι έχει κι άνηθο- που προσωπικά μ'αρέσει.Οι πατάτες εξακολουθούν να είναι προκάτ και οι τιμές μου φάνηκαν λίγο τσιμπημένες σε σχέση μ'άλλα γυράδικα (9,30 όλα), αλλά σε σχέση με την ποσότητα και κυρίως την ποιότητα είναι καλές!
Έχω πάρει καναδυό φορές ακόμα κι έχω μείνει με θετικές εντυπώσεις, εκτός από μία λίγο πριν τα Χριστούγεννα που μας πείραξε όλους κάτι, γι'αυτό και απείχα για κάνα μήνα.Χαίρομαι που διαπίστωσα ότι ήταν της μίας φοράς,γιατί νομίζω ότι αξίζει το μαγαζί.Απόδειξη πάντα, ντελίβερι γρήγορο!Θα δοκιμάσω κι άλλες σούβλες.
Bane
Δοκιμή πάλι σήμερα κατά την επιστροφή στα πάτρια, με 2 μερίδες μπριζόλα σούβλας, 1 κοκορέτσι και 1 κότσι(πακέτο όλα). Αρκετά μεγάλες μερίδες, 3 άτομα σκάσαμε και περίσσεψε και για άυριο κατιτίς. Πατατούλες φούρνου καλές, συνοδευτική πάπρικα(δωρεάν μετά από παράκληση να βάλει λίγη)με φέτα σούπερ. 6.80 η μερίδα. Το κοκορέτσι ήταν χωρίς γλυκάδια, το οποίο για άλλους είναι θετικό για άλλους αρνητικό(για μένα πάντως είναι θετικότατο, θα την βγάλουμε ήρεμα την νύχτα). Προσωπικά παραμένει η καλύτερη επιλογή για σούβλες στην πόλη.
zaknafein
Κεμπάπ κοτόπουλο σε σάντουιτς με ουγγαρέζα τα σπάει πραγματικά. Φοβερό το κεμπάπ κοτόπουλο και αρκετά καλές και οι υπόλοιπες σούβλες.Πολύ καλή επιλογή για σούβλα.
Bane
Αξιοπρεέστατο. Πήρα ένα ΄σαντουιτς κεμπαπ κοτόπουλο,μου έκανε σαν πολύ τρυφερός και "καθαρός" γύρος κοτόπουλο. Επίσης μια μερίδα Ελλασονήτικο.Ναπω την αλήθεια ήταν πρωτη φορά που δικιμάζω Ελασσονήτικο, πάντως ήταν ζουμερο και νόστιμο αν και φορτομένο με λίπος(το οποίο όμως νομιζω είναι χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου πιάτου). Πατάτες φούρνου στην μερίδαπολύ καλές. Θα ξαναδοκιμαστεί σε φάση παρέα σε τραπεζι.
Αξιοπρεπες. Ο,τι δοκιμασα σε σουβλα μου αρεσε, ιδιως το κεμπαπ κοτοπουλο. Τα σαντουιτς γεματα, γρηγορο σερβις (& στο delivery), απο το τηλεφωνο πιο ευγενικοι απ΄ότι απο κοντα - αν και η εμπειρια μου ειναι κυριως delivery - αποδειξη ναι.
peinasmenos
Το κεμπάπ κοτόπουλο όλα τα λεφτά.Κεμπάπ χοιρινό αρκετά καλό.
Αυτές οι δύο μερίδες συν δύο μπύρες βεργίνα, κόστισαν 23 ευρώ.
Μειονέκτημα οι προκατ πατάτες.
Γενικά μετράει και το συστήνω.
mike
παίρνω πακέτο από κει σε αράβικη.
έχω δοκιμάσει μπριζόλα σουβλας, κοκορέτσι, κεμπάπ.
Είναι όλα καλά ως πολύ καλά. Με περιπου 3,5 ευρώ χορταινεις μια χαρά. Αξίζει.
Vaggelis
Παρασκευή βράδυ περάσαμε.
Γύρος αρκετά καλός και ωραία γεύση.
Κοκορέτσι μέτριο προς το καλό.
Πήραμε και 4 πίτες.. Είχα πίεση όταν φύγαμε.. Είχε ρίξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΑΤΙ. Μάλλον ήθελε να δικαιολογήσει το όνομα του μαγαζιού.

Επίσης μπορεί να μην έχει τασάκια στα τραπέζια αλλά αν ζητήσεις σου φέρνουν και επιτρέπεται να καπνίσεις, απαράδεκτο σε τόσο μικρό χώρο με τα τραπέζια σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο.
Να ξαναπάω δεν νομίζω. Ίσως για πακέτο καμιά φορά που θα είμαι περαστικός.
σδασγαδασ
παιρνω κοκορετσι και ελασσονιτικο με ρυζακι και ειναι νοστιμουτσικα. νομιζω παει 6,90 η μεριδα. η τυροκαυτερη στα 2,3 και ηταν κ αυτη καλη. οι μεριδες ειναι κανονικες. ντελιβερι γρηγορο, προσωπικο ευγενικο. δινει αποδειξη κανονικα. το συστηνω.
Σταύρος
ήμουν περαστικός σήμερα απο κει.Δοκίμασα μερίδα κεμπάπ κοτόπουλο (με πατάτες φούρνου), πιτούλες και βαρελίσια Carlsberg : μια χαρά ήταν όλα. Αν μπορείτε να υπομείνετε τη μουσική(γαβ-γαβ)αξίζει μια δοκιμή.
Kapetanios
εδω περα εχετε ενα αδικο.Υπαρχουν αρκετα γυραδικα στην πολη που κανουν χειροποιητο γυρο και επειδη καμια φορα δεν ειναι αρκετα νοστιμος κατηγορουμε οτι ειναι σαπιος και δεν ξαναπαμε.Δεδομενης της εμπειριας μου σε γυραδικα υστερα απο χρονια εργασιας σε αυτα γνωριζω τουλαχιστον 10 που φτιαχνουν το γυρο στη Θεσσαλονικη.Επισης ο Ζελιαλιδης δεν ειναι ο μονος.Ειναι και ο εξηνταβελονης και αλλοι πολλοι.Μαλλον δεν τα ξερετε καλα οποτε καλυτερα ας μην ειμαστε καθετοι.Επισης κατι που πολλοι δεν ξερετε ειναι πως οι αναλογιες κρεατος και μπαχαρικων που το εκαστοτε γυραδικο θελει να εχει στο γυρο του δινονται στον παραγωγο ο οποιος και τις υλοποιει...Οποτε τον ιδιο ακριβως γυρο δεν θα το γευτειται.Ισως ειναι η αισθηση αλλα σε καμια περιπτωση ο ιδιος ιδιος
Nikolas
@Tassos: όχι φίλε! Κανένας πια.Ζελιαλίδη - στην καλύτερη περίπτωση-. Κι άμα βρεις αληθινό χειροποίητο κι όχι "χειροποίητο" Ζελιαλίδη , φύλαξε το μυστικό στην καρδιά σου.Δε θα κρατήσει πολύ....
Tassos
Της γειτονιάς και γω πήγα να δοκιμάσω. Στην δεύτερη μπουκιά νιώθω κάτι στο παντελόνι. Λίμνη λαδιού είχε μαζευτεί στο κάτω μέρος του λαδόχαρτου και έσταζε πάνω μου. Να μην σας τα πολυλογώ πάει το παντελόνι και ακόμη αναρωτιέμαι αν το λάδι ήταν από τον γύρο ή την πίτα.Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: Ολοι οι γύροι στα γυράδικα είναι από τον Ζελιαλίδη? γιατί όλοι μοιάζει να έχουν την ίδια γεύση. Χειροποίητο γύρο σε γυράδικο δεν κάνει κανένας πιά?
olympiakos xanthi
Ο γυρος στην αλατορυγανη ειναι τελειος ευχομαι τα καλυτερα!!
paikspawn
Μεγάλη πίτα-γύρο με μέτρια ποιότητα.
George
Δεν μπορώ να καταλάβω από που προέρχονται τα κακά σχόλια! Αν και είμαι φανατικός οπαδός άλλου ψητοπωλείου, όσες φορές δοκίμασα από την Αλατορίγανη έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Έφαγα σάντουιτς. Τα κρέατα (κεμπάπ χοιρινό, κοτόπουλο, ελασσονίτικο, μπριζόλα σούβλας) ήταν πολύ καλά και νόστιμα και σε πολύ ικανοποιητική ποσότητα. Ιδιαίτερα θετικά εντύπωση μου προκάλεσε η χτυπητή του. Τα σάντουιτς είναι περισσότερο γεμάτα με κρέας και όχι τιγκαρισμένα στην πατάτα (κατεψυγμένη αλλά καλή). Γενικά πολύ ικανοποιημένος.
Panos
Εφαγα χθες ψωμακι με μπιφτεκακια. Πολυ καλη γευση και αρκετα φουσκωμενο απο υλικα.
Ολα βγαινουν απευθειας απ την σχαρα στο ψωμακι.. Εχει πολυ πελατεια και ολα τα κρεατα εξαφανιζονται και ανανεωνωνται συνεχως! πολυ καλο αυτο.
2.8€ το ψωμακι με αλοιφη. Συμπαθητικη τιμη.
Αρκετα καθαρο, φωτεινο και φροντισμενο μαγαζι. Μυριζει ακομη καινουργιλα!
Υπαρχει πολυς κοσμος μεσα απ τον παγκο, που συνεχως κινειται, κοβει, ψηνει, σερβιρει κλπ.
Εχουν λιγο τον ασυντονιστο, αλλα πιστευω θα μπουν σε μια σειρα συντομα.
Δεν εχω δοκιμασει ακομη απ τα ψητα, αλλα μονο που τα βλεπεις στην βιτρινα, σε προδιαθετει θετικα!

Παραγγελνω χθες το ψωμακι και λεω του μαστορα αν μπορει να το τυλιξει.
Μου λεει, για δωρο το θελεις??

Ελιωσα στο γελιο. Σωστος!!
Βασιλης
Εξωτερικα ωραιο μαγαζι αλλα τα φαγητα ειναι απο μετρια μεχρι πολυ κακα.Ο γυρος ειχε πολυ λιπος,τιμες τσιμπημενες.
Οσο για τα ψητα στα καρβουνα οντως...καρβουνο!
stefanos231
Δοκίμασα χθες το βραδυ, τίμια επιλογή για τα δεδομένα της αγοράς χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό. Ο καπετάνιος έχει δίκιο όλα τα κρέατα θελούν και μπαχαρικά. Κοντοσούβλι καλό , κοκορέτσι μέτριο. Συμφέρει σε μερίδα όχι σε σαντουιτς. Πατάτες προκάτ, προτιμήστε φούρνου έχουν τουλάχιστον ρίγανη. Σε γενικές γραμμές θα ξαναδοκιμάσω σε περίπτωση αναγκής. Βαθμολογία γενικά 6/10 για τους γνώστες και λάτρεις της σούβλας 3/10
Kapetanios
roditis πρωτον το ελασσονιτικο εχει πολυ λιπος και ετσι ειναι σωστο να γινεται με πολυ λιπος.αν δε θες λιπος παιρνεις απλο κοντοσουβλι ακα κεμπαμ.στο δια ταυτα τωρα.ακριβο ναι ειναι για μικρη ποσοτητα μεσα στο σαντουιτς.το κοκορετσι ηταν νοστιμοτατο αλλα σε καμια περιπτωση το καλυτερο που εχω φαει(φυσικα τυπου παπαδιτσας ειναι το καλυτερο για οσους ξερουν:P)το κοντοσουβλι ωραιο αλλα ηθελε παραπανω καρικευμα καμια σχεση με τα νοστιμοτατα που κανουν στο περτουλι.παρολα αυτα οντας γνωστης μπορω να πω πως καθαριοτητα και εξυπηρετηση ηταν σε υωηλα επιπεδα και γενικα το μαγαζι αξιζει επισκεψης.ειχε παρα πολλες σουβλες με διαφορα καλουδια.κρατησα καταλογο και παρα το οτι μενω καστρα ειπαν οτι μπορουν να εξυπηρετησουν αφου ειμαι λατρης της σουβλας.
mikroulis
Ξανατσέκαρα, για να σιγουρευτώ. Ο γύρος του ( κατ'εμέ ), είναι από τους πιο νόστιμους που έχω φάει. Αύξηση τιμών : Με ρώσικη και cola : 4,30 € πλέον...
και όποιος απορεί με τα σχόλια που διαβάζει, καλό είναι να λύνει τις απορίες του μέσω του διαχειριστή...:)
roditis
To επισκέφτηκα χτες το συγκεκριμενο μαγαζι για να το τσεκαρω μιας και στη γειτονια δεν υπαρχει καποιο πολυ αξιολογο σουβλατζιδικο....πηρα μια πιτα ελασονιτικο και μια με γυρο....το ελασονιτικο ηταν μεσα στο λιπος και ο γυρος ειχε μια πολυ περιεργη γευση(ο χειροτερος π εχω φαει)... μετα απο καμια ωρα αρχισαν οι διαταραχες..απορω με τα παρακατω σχολια περι καλου γυρου
mikroulis
Πολύ καιρό είχα να φάω τόσο καλό γύρο!!!Ψιλοκομμένος και γευστικός, χωρίς πολύ αλάτι και μπαχαρικά. Με ρώσικη και 1 cola : 4,10 €
άγγελος
καθαρό μαγαζί με πολλές επιλογές και προσιτές τιμές. καιρό είχα να δω κάτι τόσο καλό στη γειτονιά μας.
varethika ton prologo
βλεπω σουβλες που γυριζουν,
ολες οι σουβλες και σε ψωμι γραφει απ εξω