Daios

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Bar-Restaurant
ΔιεύθυνσηΛεωφόρος Νίκης 59, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310250200,2311180005
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
Ντάιος
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Daios.

Chef ο Σωτήρης Αραμπίδης.

Η είσοδος του εστιατορίου δεν είναι στην Λεωφόρο Νίκης αλλά επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης. Το 2013 περίπου επεκτάθηκε και στο μπροστινό κομμάτι που ήταν το Gioiello.

Εικόνες (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Μοσχαρίσιο φιλέτο
[εικόνα]
Τραχανότο με σύγκλινο Μάνης (καλό)
[εικόνα]
Σαλάτα Ceasar's με γαρίδες (τίποτα ιδιαίτερο)
[εικόνα]
Σαλάτα με μανούρι ψητό (καλούτσικη)
[εικόνα]
Ψωμί & λάδι
[εικόνα]
Το κτίριο εξωτερικά

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dokimastis
Δοκιμή Κυριακή βράδυ με φίλους. Σέρβις προσεκτικό, αλλά υπήρχε γνωστός και έτσι ειδική μεταχείριση.

Ceviche λαβράκι εξαιρετικό (ξεχώριζε το λάιμ και ένας γλυκαντικός παράγοντας). Ο μαιτρ υποστήριξε ότι το κάνουν με Γάλα Τίγρης (leche de tigre), ένα ζωμό από κόκκαλα του ψαριού- ενδιαφέρον. Περέκ με τυρί και πιπεριά, οκ. Σαλάτα με Αβοκάντο, αχλάδι, άνιθο κτλ. πολύ καλή, και τέλος Χοιρινό Φιλέτο στεγνό, δε μου άρεσε, και Ριζότο Μανιταριών με τρούφα καλό, γευστικό, ίσως λιίγο πιο πολύ υδαρές απ΄ ό,τι θα θελα..

Γενική εντύπωση πολύ καλή και θα ξαναπήγαινα, ειδικά για το Ceviche.
OLGA
Eξαιρετικα προσεγμενο εστιατοριο πολυ ομορφο περιβαλλον και πιατα λιγα αλλα πολυ καλα.Υπεροχα κρασια και γλυκα.Σερβις αψογο.Αυτο που πρεπει να περιμενετε ειναι πως τα γκουρμε εστιατορια σαν αυτο με ιταλικη κουζινα σερβιρουν ναι μεν ποιοτικα φαγητα αλλα σε ποσοτητες πολυ μικρες .Τιμες λογικες .Για μια μακαροναδα με σολωμο, μια πιτσα μαργαριτα, μια σαλατα ροκα, δικο τους ψωμι και συνοδευτικα με σως και ελιες, γλυκο, 2 κρασια ασπρα (ποτηρια),1 γλυκο σουφλε με παγωτο και εναν γαλλικο για το τελος 55 ευρω.
xrysa
Δεν έχω φάει στο συγκεκριμένο αλλά πήγα για καφέ. Τελικά πηρα ένα πολυ ωραίο και αρωματικό τσάι συνοδευόμενο από νόστιμα βουτήματα αλλά... η κούπα ήταν βρώμικη...ειχε σημάδια από σταγόνες στο χείλος από προηγούμενο πελάτη. Δεν ήταν άπλυτη αλλά μάλλον την ξέπλυναν προχειρα με νερό. Τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Θέλει προσοχή σε αυτά ειδικά όταν ένα εστιατόριο - καφέ πουλάει υψηλο image...
giota
Εμείς επισκευτήκαμε το εστιατόριο την περασμένη εβδομάδα στα πλαίσια μιας προσφορας για ένα γευμα 2 ατόμων

Τα 2 κυρίως: κοτόπουλο με πάστα πιπεριάς και μακαρόνια με σάλτσα πομοντόρο ήταν το λιγότερο μετρια.Η σαλάτα σπανάκι,ροκα κλασσική χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικο ενώ τα γλυκά ήταν πολύ καλά!

Δεν ξέρω αν τα φαγητά ήταν έτσι λόγω προσφοράς ή όχι αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο να κάνεις μια προωθητική ενέργεια για να τραβήξεις κόσμο και το αποτέλεσμα να είναι τόσο μέτριο.
Προσωπικά δε θα το πρότεινα λόγω αναίτιας σχέσης ποιότητας-κόστους!
AG
Δοκιμάσαμε στις 4/5 το εστιατόριο για ένα γρήγορο δείπνο. Το φαγητό ήταν πολύ μέτριο και μακράν κατώτερο από αυτό που πρεσβεύει(συνεργασία με Μιλανέζικο εστιατόριο κτλ). Τα ζυμαρικά του ήταν άνοστα (το νιόκι εντελώς αδιάφορο όπως και η καρμποναρα) και αδικαιολόγητα ακριβά (16 και 15 ευρώ αντίστοιχα). Απολογισμός: 1 σαλάτα, 2 πιάτα ζυμαρικών και 1 ποτήρι λευκό κρασί 57ευρω!

Το εστιατόριο προσωπικά, τρώει "Χ".
ιαγουάρος
διαφωνώ με τους υπόλοιπους: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ φαΐ, καλομαγειρεμένο και πιάτα που δεν βρίσκεις εύκολα. έχω φάει το χριστουγεννιάτικο μενού του και ήταν υ-πε-ρο-χο. εννοείται όμως πως έχει εντελώς αντιλαϊκό κόσμο και αντιλαϊκές τιμές.
elf
ηταν αρκετα καλο αλλα εδω και μισό χρόνο περίπου άλαξε τα πιάτα του. έχει πολυ λίγα πιάτα πλέον και ειναι πολύ "δηθεν".
;-)
ακριβο και χωρις να εχει και κατι συγκλονιστικο. συχναζουν κυριως 50ρηδες και ανω