Πίνδος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΦιλελλήνων 80, Λάρισα
ΝομόςΛάρισας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2410530847,6983722440 (Cosmote)
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΕυαγγελία Παλαμίδα
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αναλαμβάνουν ψήσιμο αρνιών.

Εικόνες (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Απρίλιος 2023)
[εικόνα]
[εικόνα]
Εσωτερικά, το στειτζ με τα μαγειρευτά
[εικόνα]
Κοντοσούβλι σε πίτα γίγας
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2011)

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Διαφημιστικό 2023

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
stefos
Πηρα βράδυ μερίδα κεμπαμ προβειο. Καλη πρωτη υλη αλλα ηταν λιγο σκληρο και εχει κομμάτια λιπος που δεν εφαγα. 6/10. Καλες οι φρέσκιες πατάτες και η πιτα γιγας.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
patatas
Επίσκεψη 30/12/2019. Πολλά πράγματα να φάει κανείς, σε σάντουιτς κάνει όμως μόνο κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο. Διαφημίζει τις πίτες γίγας του, που είναι πράγματι γίγας. Χωρίς να μπουκώνει την πίτα όπως πχ τα γυράδικα της τούμπας η πίτα είναι τόσο μεγάλη που συνολικά το σάντουιτς είναι μεγαλύτερο. Πήρα κοντοσούβλι χοιρινό και ενας φιλος κοτόπουλο. Κατά κοινή ομολογία πολύ καλά, εμένα μου φάνηκε λιγο πιο αλμυρό για τα γούστα μου το χοιρινό. Πατάτες πολύ καλές. Για μερίδες έχει διάφορα εκτός από μαγειρευτά, μεταξύ άλλων κοκορέτσι, πρόβεια παιδάκια και άλλα. Δουλεύει κυρίως ντελίβερι, έχει 2-3 τραπεζάκια εσωτερικά και έξω τουλάχιστον το χειμώνα δεν έχει. Τρας αισθητική και πήρε το μάτι μου μέχρι και ημερολόγιο του Αρτέμη Σώρρα. Οι τιμές του μου φάνηκαν ιδιαίτερα φτηνες για την ποιότητα και το μέγεθος που προσφέρει, το σάντουιτς έχει 3ε με σαλάτα. Θα ξαναπήγαινα αν ξαναβρισκόμουν στην περιοχή