Νησάκι

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΑγίας Βαρβάρας 3, Δράμα
ΝομόςΔράμας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2521032510
Διαδίκτυο
Ωράριο11:00-23:30
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΧατζηιωάννου & Σία Ο.Ε.

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Αγριάνθρωπος
Παλιά θεωρούνταν από τα τοπ εστιατόρια της Δράμας. Πλέον οι γεύσεις του έχουν πάρει τον κατήφορο. Τα Χριστούγεννα που είχαν φιλοξενήσει οι δικοί μου κάτι οικογενειακούς φίλους τους πήγαμε για φαγητό εδώ και δεν έμεινα ενθουσιασμένος. Καθαρά, προσεγμένα αλλά η γεύση αδιάφορη. Ειδικά το ρολό που πήρα και μέσα είχε δαμάσκηνα πιο πολύ η περιγραφή ήταν καλή παρά η γεύση.
Εκείνο που δεν μ'αρέσει καθόλου όμως είναι ότι ο χώρος είναι μεγάλος και είναι συνεχώς σε αναμονή για εκδηλώσεις, γάμους, βαφτίσια κτλ. Οπότε αν κάτσεις για φαγητό με παρέα νιώθεις σαν να πήγες σε κάποια εκδήλωση. Δεν σου βγάζει το παρεϊστικο κλίμα με τίποτα. Όταν φτιάξει ο καιρός και αρχίσουμε τα κοντομάνικα τότε έξω μετράει, δίπλα στα νερά της Αγίας Βαρβάρας.
Alex
Επισκέφθηκα το εστιατόριο με την οικογένειά μου την προηγούμενη Κυριακή, στα πλαίσια της Ονειρούπολης. Η εμπειρία μου όμως ήταν δράμα!!! Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο χώρο, ο οποίος προφανώς εξυπηρετεί γάμους/βαφτίσεις, αλλά και πούλμαν με ΚΑΠΗ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Μετά απόπερισσότερο από μισή ώρα περιμένοντας να έρθει κάποιος να μας πάρει παραγγελία, τα φαγητά ήρθαν σχετικά γρήγορα, πράγμα που με έβαλε σε υποψίες και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Τα κρεατικά ήταν στεγνά και καρβουνιασμένα, ενώ ειδικά το κοντοσούβλι δεν το ακούμπησε κανένας, το μόνο για το οποίο ήταν κατάλληλο ήταν για σόλα παπουτσιού. Οι σαλάτες μικρές, οι πατάτες προτηγανισμένες κακής ποιότητας και το ψωμία εμφανώς μπαγιάτικο. Είναι κρίμα, γιατί το μαγαζί βρίσκεται σε ωραία τοποθεσία αλλά το φαγητό είναι πολύ κακό. Στην ιστοσελίδα του έχει μερικές εντυπωσιακές υπογραφές στο βιβλίο επισκεπτών, αλλά προφανώς αυτοί έτυχαν διαφορετικής αντιμετώπισης από εμάς τους κοινούς θνητούς...

Επίσκεψη: Δεκέμβριος 2011, 5 άτομα
Κουζίνα: 3/10
Περιβάλλον: 7/10
Εξυπηρέτηση: 6/10
Σχέση ποιότητας προς τιμή: 4/10

Παραγγελία: 2 πανσέτες, 2 σουβλάκια, 1 κοντοσούβλι, 2 πατάτες, 1 τζατζίκι, 1 μελιτζάνα ψητή, 1 αγγουροντομάτα, 1 ρόκα, 1 μπύρα, 2 αναψυκτικά, 1 εμφιαλωμένο νερό (το οποίο δεν ζητήσαμε), ψωμί.
Κόστος: 60.50 Ευρώ.
Τσιγάρο: Ελάχιστοι στην εσωτερική σάλα, σχεδόν όλοι στην εξωτερική (κλεισμένη με πλαστικό, χωρίς εξαερισμό).
Απόδειξη: Ναι.