Η Σμύρνη [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Ανήκει στην αλυσίδα Η Σμύρνη. Υπάρχει 1 κατάστημα και 2 οριστικά κλειστά.
ΚατηγορίαΠατσατζίδικο
ΔιεύθυνσηΠλατεία Αγίου Παντελεήμονος 6, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξετέλη 2011
Έκλεισεπερίπου μέσα 2015
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχε το Swedco. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά οι Μάγειρες και το Millet.

Σxόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Γιαντράνκα
Έκλεισε. Ή κατ' αυτούς μεταφέρθηκε στο Κορδελιό.
dokimastis
Καλός πατσάς, και πολύ καθαρό μαγαζί. Ο κύριος που είναι εκεί είναι σχολαστικά ευγενέστατος, και κερνάει και κρεμούλα, που εμένα βέβαια δε μου αρέσει η κρεμούλα.. Συνοψίζοντας ένα απ' τα λίγα καλά που έχουν μείνει κέντρο, τα πιο πολλά κλείσανε ένα-ένα. (νοέμβριος 2014)
Torghelle
Κακός (κατά τη γνώμη μου) πατσάς, 7Ε με ψωμί. Μπίρες 2,5Ε. Μόνο θετικό η νοστιμότατη κρεμούλα που κερνάει στο τέλος.
giannis7310
Απο πατσα δεν μπορώ να το κρίνω (δε μ'αρεσει ο πατσας και οι σούπες γενικά) αλλά τα μαγειρευτά του είναι εξαιρετικά!!! Απο τιμές πολύ καλές και πεντακάθαρο....
γιάννης
μόλις έφαγα μοσχαροκεφαλή σούπα. εγω δεν έχω βρει άλλο μαγαζί στο ευρύτερο κέντρο που να έχει. όποτε ενα + αυτό. δεύτερο + οτι το μαγαζί είναι καθαρό, είναι 24ωρο και βγάζει αυτήν την ωραία καλτίλα με τους παππούδες να τρώνε τον πατσά τους μόνοι τους όποια ώρα της ημέρας και νύχτας. η μοσχαροκεφαλή απο τις καλύτερες που έχω φάει με φουλ ψαχνό κρέας (θα πήγαινε και λίγο λιπάκι παραπάνω) συναγωνίζεται αυτήν της μάνας μου η μερίδα μεγαλύτερη του δέοντος και στα 7 ευρόπουλα. τίμιο αρκετά ωραίο. δώρο κρεμούλα με κανελίτσα σαν σε άλλες εποχές. μένω δίπλα οπότε απο μένα έχει ενα μεροκαματάκι την βδομάδα απο δώ και πέρα.
Γιάννης
Δοκίμασα χθες πατσά. Τόσο ψιλοκομμένο δεν έχω φάει ποτε και το σκορδοστούμπι γευστικότατο. Το μαγαζί πεντακάθαρο, χωρίς ίχνος μυροδιάς και το προσωπικό ευγενικότατο.

Σίγουρα θα ξαναπάω.
Δημήτρης
Τρομερός πατσάς και σούπες.Επίσης έχει ποικιλία σε μαγειρευτά φαγητά.Οι τιμές κανονικές(πατσάς 7€,φαγητά 3.50€ έως 6€.Σίγουρα θα ξαναπάω.