Το Χοιρο-ποίητον

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Το Χοιρο-ποίητον. Υπάρχει 1 κατάστημα.
ΚατηγορίαΓυράδικο
ΔιεύθυνσηΕπταπυργίου 65, Συκιές
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310652002,2310672888,6986198650 (Cosmote)
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-01:00
Ώρες παραγγελίας12:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Χοιροποίητον
Άνοιξεπερίπου τέλη 2011
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχε το Nik.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Γύρος πίτα (πολύ καλό)

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Neverich
Πρόσφατο τσεκάρισμα με γύρο χοιρινό σε σάντουιτς, πολύ καλό και χωρίς παρενέργειες την επόμενη ημέρα!
mat
Χώρος, προσωπικό, ποικιλία, καθαριότητα, φυλλάδιο: 10/10! Το μαγαζί έχει ΤΕΛΕΙΟ 'περιτύλιγμα' και είχα μεγάλες προσδοκίες. Αλλά απογοητεύτηκα.

Γύρος αδιάφορος εώς κακός. Πολλή πάπρικα, καμία γεύση και στεγνός, σα πλαστικός. Μικρή ποσότητα κρέατος κ πολλές πατάτες στο σάντουιτς. Μπιφτέκι ακόμα χειρότερα... Πατάτες προκάτ. Ψωμάκι παραψημένο σα χαρτί που δε κρατούσε τα υλικά και σκιζόταν. Μόνο η πίτα έλεγε, η τυροκαυτερή και τα ψητά μανιτάρια.

Δε θα ξαναπάω, ελπίζω ν αλλάξει κρέατα γιατί είναι πανέμορφο μαγαζί.
BabylonX
Ο χώρος είχε μειωθεί από πριν αλλάξει το Νικ. Στο Νικ ήμουν τακτικός πελάτης αλλά πάντα έπαιρνα μόνο τα burger ή σιζαρς τα οποία και θα μου λείψουν.

Πήγα κι εγώ χτες στο νέο μαγαζί. Πήρα το κλασσικό πίτα γύρο απ' όλα και μου άρεσε. Δε τρελάθηκα αλλά το έφαγα με ευχαρίστηση. Οι μερίδες τεράστιες. Στα 2,50 ευρώ μέση τιμή το σάντουιτς είναι λίγο τσιμπιμένο αλλά αν είναι τέτοιες οι μερίδες, χαλάλι του. Τέλος να πω ότι μου έκανε τρομερή εντύπωση το προσωπικό. Ήταν όλοι ευγενικότατη και η χημεία με τους πελάτες αλλά και μεταξύ τους ήταν πολύ καλή! Καιρό είχα να μπω σε μαγαζί που να μην έχει έστω κάποιος μούτρα λες και του έχεις κάνει κάτι. Αυτοί μου φτιάξανε τη διάθεση με το χαμόγελό τους! Και ειδικά η κοπελίτσα που παίρνει παραγγελίες και κάθεται στο ταμείο ήταν πολύ ευγενική! Φαίνεται από όλα αυτά ότι ο νέος ιδιοκτήτης είναι ωραίος τύπος και κρατάει καλό κλίμα στο μαγαζί.
lsim
Δοκίμασα σήμερα γύρο και δεν μου άρεσε. Όχι ότι δεν τρωγότανε αλλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ο χώρος περιποιημένος αλλά πολύ μικρός (είναι το μισό μαγαζί από το προηγούμενο που ήταν "Νικ")