Προσούτο [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΓυράδικο
ΔιεύθυνσηΘεμιστοκλή Σοφούλη 67, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
prosciutto
ΆνοιξεΔεκέμβριο 2011 ή Ιανουάριο 2012
Έκλεισετέλη 2012
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά ο Αντωνιάδης και το Japanese Restaurant.

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
cleopatra
Το προσούτο είναι ενα καλοστημένο μαγαζί που μας παρέχει ποιοτικό και νόστιμο φαγητο. Το βράδυ του Σαββάτου της 24ης Μαρτίου, δοκίμασα το κεμπάπ απο κοτόπουλο σε σάντουιτς(το οποίο ήταν εκπληκτικό) και συνάντισα ενα προσωπικό αρκετά εξυπηρετικό και φιλικό. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείτε.
Alex
Επίσκεψη το βράδυ της Τσικνοπέμπτης για να προμηθευτώ λίγη "τσίκνα" για το σπίτι. Ο γύρος καλός, το χοιρινό κεμπάπ πολύ καλό και ζουμερό, οι πατάτες αδιάφορες προτηγανισμένες (και χρεώνουν έξτρα το κεφαλοτύρι), οι πίτες σχετικά άψητες, αλλά χωρίς λάδι. Συνολικά καλές εντυπώσεις με μερικές παρατηρήσεις, που αν διορθωθούν θα είναι μία πολύ καλή πρόταση στην περιοχή, η οποία γενικά πάσχει από τέτοιου είδους ψητοπωλεία.
andreasr21
Πήγα χθές ο γύρος είναι εξαιρετικός τα σουτζουκάκια θεϊκά επίσης έχει κεμπάπ σε σάντουϊτς που το είδα πρώτη φορά το περιβάλλον προσεγμένο και το προσωπικό ευγενικό απλά δεν έπαιζε δυνατά μουσική για Παρασκευή βράδυ άνετα ξαναπάω
stass101
Καλός ο γύρος (2,80 € το σαντουιτς)θα ξαναεπαιρνα .
ιασων
Απέκτησε όνομα. "Προσούτο"
stefanos231
Σήμερα που περνούσα λειτουργούσε κανονικά , χωρίς όνομα με ένα χαρτί που έγραφε απλά ανοίξαμε. Σαφώς αναθμισμένο από πριν με ωραία φωτεινά χρωματά και καθαρό. Δεν πρόλαβα να δω παραπάνω γιατί οδηγούσα αλλά χτυπάει στο μάτι. Αυρίο θα δοκιμάσω και θα στείλω σχόλια.
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι