Γράδα [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΟρεστείων 37, Καστοριά
ΝομόςΚαστοριάς
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε17 Ιουλίου 2009
Έκλεισε2018-2022
ΙδιοκτησίαΚοσμάς Καπετανόπουλος
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχε ο Τσομπάνος.

Εικόνες (10)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Ψωμί

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
loukoulos
Θα διαφωνήσω με τους προλαλίσαντες, αλλά η διαφωνία μου αφορά μία κ μοναδική επίσκεψη οπότε μπορεί να έτυχα σε λάθος στιγμή, αν κ δυστυχώς δεν νομίζω.

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω θα πω απλά ότι ριζότο που βγήκε απο τα μικροκύματα δεν μπορεί να τιμάται 10 ευρώ. Τόσο απλά. Το μπέργκερ αν κ εντυπωσιακό είχε πολύ αδύνατη γεύση- κ η γεύση που υπερίσχυε όλων ήταν το καραμελωμένο κρεμμύδι κ το μπέικον. Να πω όμως ότι ευτυχώς το μπιφτέκι δεν ήταν τυποποιημένο.Επίσης στα 10 ευρώ. Η σαλάτα με εμφάνιση των αρχών του αιώνα που διανύουμε(σχεδια με το βαλσάμικο κτλ.) είχε πολύ επίπεδη γεύση χωρίς ένταση κ οξύτητα(λίγο ίσως τα ντοματίνια).

Δώσαμε 40 ευρώ περίπου για 1 μπέργκερ, ένα ριζότο, μία σαλάτα, μία μπύρα κ ένα ποτήρι κρασί τα οποία δεν είχαν πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής. 20-30% μεγαλύτερη τιμολόγηση απο την πραγματική αξία
selanikli
Μια πολύ καλή λύση για πρωτότυπο φαγητό. Καλομαγειρεμένο, μεγάλες μερίδες, ενδιαφέρουσες συνταγές. Το περιβάλλον είναι επιτηδευμένο - σε άλλους θα αρέσει πολύ, σε άλλους δεν θα αρέσει καθόλου. Τιμές όντως τσιμπημένες, (2 κύρια, 1 σαλάτα, 1 ορεκτικό, 2 ποτήρια κρασί, γλυκό κερασμένο: 40€), αλλά αισθάνεσαι οτι αξίζει τα λεφτά του.

Μας είπαν οτι κλείνουν 5 για να ξανα-ανοίξει στις 8 ως μπαρ. Σε κάθε περίπτωση αξίζει την επίσκεψη για το φαί.
λιγουρίτσα
Πολύ ωραίο φαγητό. Τα περισσότερα που πήραμε ήταν πολύ ωραία. Κάπως μέτριο ήταν το rib eye.Τιμές λίγο τσιμπημένες. Το χύμα κρασί του όχι καλό. Περιβάλλον φανταστικό. Σαλάτες και ορεκτικά φανταστικά! Γλυκό κορμός από άλλο πλανήτη! Σέρβις πολύ ευγενικό αλλά αν έχει κόσμο γίνονται αρκετά αργοί.