στου Στέφανου

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΓυράδικο, Fast food
ΔιεύθυνσηΑνέστη Μακρή 2, Δράμα
ΝομόςΔράμας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2521032778
Διαδίκτυο
Ωράριο09:00-02:30, Πα 09:00-03:00, Σα 09:00-03:30
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΑφοί Σαββαΐδη Ο.Ε.

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
vegan g
Βίγκαν σε σαντουιτσάδικο είμαι, μην πυροβολείτε.

Μπέργκερ με μπιφτέκι λαχανικών: το μπιφτέκι κατεψυγμένο αλλά και που δεν είναι, ωραίο ψωμάκι, μέγεθος κανονικό. Πάρτε και μια μερίδα πατάτες τηγανιτές.
Σάντουιτς χωρίς κρέας: η πίτα σχεδόν άψητη, τα υπόλοιπα οκ.

Χρεώνει +0,5€ το ντιλίβερι.
Αγριάνθρωπος
Πίτα γύρος με ουγγαρέζα στα 3,5 ευρώ. Ακριβό ακούγεται αλλά για έναν που συνήθως τρώει δύο για να χορτάσει τότε είναι πολύ καλό επειδή με ένα έχεις χορτάσει ανετότατα! Επίσης ο γύρος είναι από τους καλύτερους που έχω δοκιμάσει. Τα υπόλοιπα κρεατικά είναι συνηθισμένα. Το ψωμί του συνεχίζει να μην μου αρέσει γι'αυτό και προτιμάω πίτα. Επίσης τα burgerάκια τα δοκίμασα επιτέλους και ήταν αρκετά νόστιμα και ιδιαίτερα προτίμησα με το κοτόπουλο.
Mikey
Πολύ τίμιος και σε ποιότητα και σε ποσότητα! Και πολύ ευγενική εξυπηρέτηση! Γύρος κοτόπουλο πολύ καλός και σουτζουκάκι άπαιχτο!
StratosL
Δοκίμασα μπεργκεράκι πριν λίγο, υπέροχο. Θυμίζει γεύση δεκαετίας '80
Αγριάνθρωπος
Έχει μονίμως τη μεγαλύτερη κατανάλωση εδώ και χρόνια. Ποιοτικά θεωρώ πως είναι αρκετά καλός. Έχει τα κλασσικά προιόντα ενός γυράδικου ωστόσο έχει και κάτι μπεργκεράκια τα οποία δεν έχω δοκιμάσει αλλά άκουσα καλές κριτικές από φίλους. Τον τιμάω κάθε φορά που πάω Δράμα και ιδιαίτερα μου αρέσει ο γύρος τον οποίο δεν τσιγκουνεύεται όταν γεμίζει το σάντουιτς. Το ψωμάκι του δεν μου αρέσει. Η ουγγαρέζα του απλά τα σπάει. Με το πέρας της μεγάλης εβδομάδας είπα να τον δοκιμάσω μιας και ήμουν εκεί και συνεχίζει να έχει καλή ποιότητα. Οι τιμές του είναι λίγο τσιμπημένες αλλά σε σχέση με τον όγκο του σάντουιτς νομίζω ότι αξίζει. Σε όγκο ίσως να είναι και μεγαλύτερα από Τουμπιώτικα και σε ποιότητα σίγουρα καλύτερα.