Το Στέκι

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΝέα Σκιώνη
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2374071708
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΜαρία Τσαπαρίδου

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
lunaman
κρίμα να έχεις τέτοιο μαγαζί κ να το έχεις αφήσει στο έλεος του χρόνου...τα μισά που ζητήσαμε Σάββατο μεσημέρι του Αυγούστου,δεν τα είχε ...σέρβις κακό,αργο...φύγαμε
teogin
Συμπαθητικό μαγαζί, αλλά πολύ υπερτιμημένο για αυτά που προσφέρει! Μικρές μερίδες υψηλές τιμές! 82 ευρώ για μενού τεσσάρων ατόμων μονάχα για μύδια, καλαμάρια και χταπόδι! Μόνο ένας εκ των τεσσάρων ήπιε δύο τσιπουράκια! Στην Θεσσαλονίκη με τόσα χρήματα θα παίρναμε τέσσερις γαριδομακαρονάδες σε επώνυμο εστιατόριο!
Εκμετάλλευση που διακρίνει κάποιους Χαλκιδικιώτες! Δεν θα ξαναπάω ποτέ και θα συστήσω σε όλους τους φίλους και τους γνωστούς να το αποφύγουν!
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Βικτωρ Τ.
Μαγαζι με θεα την θαλασσα αν και παρεμβαλλεται ο δρομος.Χωριατικη καλη,κολοκυθακια μικρη μρδ και λαδερα, 2πατατες τηγ.οριτζιναλ,γαυρος τηγ οκ, .2 μρδ γοπες τηγ.πολυ καλες,κριταμο καλο,καλαμαρι τηγ.κτψ κατω του μετριου,σαρδελα σχαρας πολυ καλη,0,5 κιλα γαριδες σχαρας καλες ουζο πλωμαρι,1 μπυρα,νερα=100 ευρω
mike
όμορφο μαγαζί απέναντι από τη θάλασσα - μεσολαβεί όμως ο δρόμος.
Έχει καλό ψάρι. Θαλασσινά κάτω του μετρίου, σαλάτες και πατάτες καλές. Τιμές ίσως πιο πάνω από το φυσιολογικό.