Χάλκη [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΚανάρη 1, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεπερίπου 2007
Έκλεισεπερίπου αρχές 2011
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά η Μεσόγειος και το Αρχιπέλαγος.

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Μήτσος
Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκα. Πέρασα την Κυριακή και το μαγαζί ήντουνα κλειστόν. Αιωνία του η μνήμη...
Μήτσος
Μάλλον πρέπει να παίρνει σιγά-σιγά τη θέση του στο νεκροταφείο ... Παίζει πολύ γερά να έκλεισε. Για να το σιγουρέψω, θα περάσω εντός του Σαββατοκύριακου και θα ενημερώσω με νέο σχόλιο.
Σταύρος
Θα συνταχθώ με την κριτική του Alex.
Alex
Πολύ καλό φαγητό, άψογο σέρβις, ωραίος χώρος και λογικές (στα πλαίσια της ψαροφαγίας) τιμές. 10 άτομα με πολλούς μεζέδες, συνοδευτικά, τσίπουρα, κρασιά και μία σούπερ συναγρίδα 3,5 κιλών πληρώσαμε 330 ευρώ. Συστήνεται.
laz
Την Κ.Δευτέρα, που σίγουρα δεν ενδείκνυται για φαγητό έξω, μετά από μία ώρα αναμονής στο Χάρκα, φύγαμε τελικά και καθήσαμε στη Χάλκη. Αν εξαιρέσουμε ότι απλά αρκεστήκαμε σε ότι είχε απομείνει στην κουζίνα χωρίς ουσιαστικό δικαίωμα επιλογής, το φαΐ ήταν εξαιρετικό (και για τέτοια μέρα παίρνει έξτρα πόντους), οι μερίδες πλούσιες, τα θαλασσινά φρέσκα και ο λογαριασμός μόλις 20ευρώ/άτομο...που για τη συγκεκριμένη περιοχή ίσως αποτελεί χαμηλότερο ρεκόρ...
Ελένη
Το παλιό "Αρχιπέλαγος". Πολύ καλύτερη από μια άλλη φορά πριν περίπου ένα χρόνο που πήγα. Ωραίος χώρος, ωραίος κόσμος, καλό σέρβις, καλό φαγητό το οποίο βέβαια δε συγκρίνεται με τη "Μαύρη Θάλασσα" αλλά δε συγκρίνονται αντίστοιχα και οι τιμές. Μια χαρά για Κυριακή μεσημέρι με παιδιά.