Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Προφίλ του χρήστη tipotapioeklekto
Σχόλια (29)
user_comments#1335
Λογαριασμός
Χάρτης
Πρόσφατα
Λοιπά
Κατηγορίες
Φίλτρα
Εγγραφή
Σύνδεση
Προφίλ
Διαχείριση λογαριασμού
Νέο κατάστημα
Νέα αλυσίδα
Διαχείριση χρηστών
Προσκλήσεις
Σχόλια προς έγκριση
Εικόνες προς έγκριση
Αλλαγές προς έγκριση
Καταστήματα σε αναμονή
Καταστήματα προς κλείσιμο
Ηχητικές σημειώσεις
Καταγεγραμμένες διαδρομές
Οι πρόσφατες αλλαγές μου
Εξαφανισθέντα street view
e-table
Επιλεγμένα σχόλια
Οδικός
Οδικός (Google Maps)
Δορυφορικός
Δορυφορικός + οδικός
Εδαφικός
Οδικός (OSM-carto)
Κενός
Προσθήκη νέου καταστήματος
Στόχοι
Reset Google Maps
Καταστήματα
Εικόνες
Σχόλια
Αλλαγές
Έλεγχοι
Αρχική σελίδα
Τυχαίες εικόνες
Ερωτήσεις ιστορικού ενδιαφέροντος
Νομικά
Περί συντελεστών
Κανόνες σχολίων
Απαιτήσεις λογισμικού
Επικοινωνία
Ταβέρνα
(μόνο)
Εστιατόριο
(μόνο)
Ψαροταβέρνα
(μόνο)
Καφενείο
(μόνο)
Ψητοπωλείο
(μόνο)
Γυράδικο
(μόνο)
Πιτσαρία
(μόνο)
Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο
(μόνο)
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
(μόνο)
Μεζεδοπωλείο
(μόνο)
Bar-Restaurant
(μόνο)
Ξένο
(μόνο)
Μαγειρείο
(μόνο)
Μπυραρία
(μόνο)
Fast food
(μόνο)
Βρώμικο
(μόνο)
Πατσατζίδικο
(μόνο)
Λοιπά
(μόνο)
Όλες
Καμία
Μόνο όσα το ξενυχτάνε
Μόνο όσα έχουν εξωτερικά τραπέζια
Μόνο όσα κάνουν διανομή κατ' οίκον
Μόνο όσα έχουν ζωντανή μουσική
Προσβασιμότητα για ΑμΕΑ
Μόνο όσα δεν επιτρέπουν το κάπνισμα
Έχει σχόλια ή εικόνες
Νέα καταστήματα (6 μηνών)
Nεκροταφείο ταβερνοχώρου
Μόνο τα μη ακριβή σημεία
Δεν έχουν ελεγχθεί πρόσφατα(1)
Έχω πάει + θέλω να ξαναπάω
Έχω πάει + θα μπορούσα να ξαναπάω
Έχω πάει + δεν θα ξαναπάω
Δεν έχω πάει + θέλω να πάω
Δεν έχω πάει + θα μπορούσα να πάω
Δεν έχω πάει + δεν θέλω να πάω
Δεν έχω άποψη
Καταρχάς βρίσκεται στην μέση του πουθενά σε ένα κολπάκι ολομόναχο του και έχει αέρα εστιατορίου.
Δοκιμάστηκε
Χωριάτικη: από τις καλύτερες της ζωής μου
Πατάτα: πολύ καλή κομμένη στο χέρι
Χτυπητή άπαιχτη, τζατζίκι οκ
Χταπόδι στην σχάρα ωραίο
Γαρίδες στην σχάρα πολύ ωραίες
Κριθαρώτο θαλασσινών σούπερ
Φιλέτο φρέσκου ψαριού νομίζω ήταν καλοψημένο
Γενικά οι μερίδες μεγάλες και οι τιμές πρέπει να είναι προς τα πάνω
Το συστήνω για μία φορά τον χρόνο
Μικρό μαγαζί μέσα με ανοιχτού τύπου κουζίνα μοντερνιά.
Δοκιμάσαμε κατά κύριο λόγο ψαρικά και σβήσαμε με 2 πιάτα κρεατικών. Να πω πως οι σαλάτες ήταν λίγο αδιάφορες αλλά από εκεί κι έπειτα η εμπειρία απογειώνεται.
Δοκιμάστηκε μαραθόπιτα πολύ καλή, εξάλλο ήταν το ψητό αχλάδι με μπλε τυριά, δυνατο ήταν η γαρίδα με μπέικον προβατίνας. Θράψαλο με πέστο δεν με ενθουσίασε. Τα κυρίως πιάτα ήταν ακόμα καλύτερα όπως το φαγκρί με πουρέ παντζάρι και φυστικοβούτυρο και κάτι σαν πανακότα που ταίριαζε όταν τα έτρωγες όλα μαζί. Πολύ καλό ένα φιλέτο τόνου. Στο τέλος σβήσαμε με συκώτι μοσχαρίσιο δυνατό και μοσχαρίσια μάγουλα μεγάλη μερίδα και τίμιο! Τελευταίο πιατό αυτού του που πουρί ήταν οι λαχανοντολμάδες που παίζει να ήταν οι καλύτεροι που έχω δοκιμάσει. Εξαιρετική σάλτσα από πάνω.
Στο τέλος για επιδόρπιο νέκταρ Σάμου ερυθρό γλυκό κρασί που μας το πρότειναν από το μαγαζί αντί του Βινσάντο που δεν το είχαν.
Το προτείνω για έξοδο με ταίρι ή για παρέα να φάτε κάτι το διαφορετικό και να το πληρώσετε βέβαια. Θεωρώ ότι αλλού κάπου πιο κέντρο να δίναμε παραπάνω λεφτά για το ίδιο φαγητό.
Ευχαριστώ!
Είναι εστιατόριο με ακριβά μεν αλλά καλά δε πιάτα. Βέβαια έχει και κάποιες επιλογές τύπου ταβέρνας όπως σαρδέλες παντρεμένες κ.
Σαλάτα με βαλεριάνα με θαλασσινά μάνγκο τσίλι μαγική.
Ριζότο με φιλέτο μπαρμπούνι ωραίο αλλά όχι αυτό που θα πεις θα το θυμάσαι.
Γαριδομακαρονάδα πολύ ωραία αλλά τέτοιο πιάτο θέλει ταλέντο να το κάνεις χάλια!
Στα μείον το τηγανητό καλαμαράκι που ήταν λάστιχο στα 13€
Το σέρβις καλό φιλικό που αποτελείται γενικά από νεανικό πληθυσμό.
Θα το ξαναεπισκεφτώ διότι έχει ωραίο φαγητό μία ωραία φινέτσα το μέρος
Αρχικά καθίσαμε στο κάτω επίπεδο αλλά λόγω των ομπρελών στην παραλία δεν μπορείς να δεις την θάλασσα καλά καλά.
Είναι η 4η φορά που επισκέπτομαι το συγκεκριμένο εστιατόριο
Οι επιλογές στα κυρίως είναι πολύ περιορισμένες, δηλαδή ακριβές επιλογές ζυμαρικών, φρέσκο ψάρι και κοπή κρέατος.
Πήραμε αχινομακαρονάδα 23€ καλή αλλα δεν άξιζε τα λεφτά του.
Παλιότερα είχε μακαρονάδα με μελάνι σουπιάς που ήταν τοπ αλλά το σταμάτησαν το πιάτο.
Σαλάτα με κρίταμο πολύ νόστιμη
Την επόμενη φορά θα επιλεχθεί ένα άλλο εστιατόριο
Το φαγητό του ήταν τιμιότατο!
Πολιτική μια χαρά
Πατατούλες ωραίες κομμένες στο χέρι
Μανιτάρια μαγικά
Λουκάνικο τέλειο
Χοιρινή τηγανιά μέτρια
Γιαπράκια πολύ νόστιμα
Αγριογούρουνο είχε δοκιμαστεί παλιότερα και ήταν πολύ νόστιμο
Αν περάσετε από το λιβάδι αξίζει η επίσκεψη. Είναι ακριβώς απέναντι από τον πλάτανο του χωριού
Δοκιμάστηκε:
Πράσινη σαλάτα χριστουγεννιάτικη έκδοση πολύ ωραία
Γαλλικό τυρι chevre με μαρμελάδα ήταν ωραίο αλλά δεν δικαιολογεί τα 14€
Νιόκι πατάτας με μοσχαρίσια μάγουλα πολύ ωραίο
Flap steak 300gr. όντως η κορύφωση του τραπεζιού παρά πολύ νόστιμο στα 27€
Κέρασμα μετά λιμοντσέλο ο,
Θα αντικαθιστούσα το τυρί και τα νιόκι με το να πάρω π.
Δοκιμάστηκαν:
- Αρνίσια παιδάκια: Απίστευτα νόστιμα και τρυφερά. Το παραγγείλαμε και δευτερη φορά γιατί μας άρεσε πολύ.
- Σουτζουκάκια πολύ ωραία
- Σπαλομπριζόλα ωραία κομμένη και ψημμένη
- Ribeuy black Angues prime USA (42E η μερίδα) πάρα πολύ νόστιμη και καλά ψημμένη. Ήταν η αποκορύφωση. Επίλεξα να μην βάλουν λάδι τρούφας μετά από σχόλια άλλων ταβερνοχωρίτων.
- Λαδοτύρι, πατάτες, τυροκαφτερή όλα πολύ καλά.
Άνετα ξαναπάμε αρκεί να κάνουμε κράτηση νωρίς
Το χοιρινό σουβλάκι του ήταν τόπ, σουτζουκάκι και λουκάνικα καλά αλλά έχω φάει και καλύτερα. Πολύ δυνατές πατάτες, τυροκαφτερή και πάπρικα. Η καυτερή πιπεριά ήταν αχτύπητη.
Θα ξαναπήγαινα καθημερινή για χαλαρό σουβλάκι με ρετσίνα.
Έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το φαγητό και την εξυπηρέτηση. Για τις τιμές δεν μπορώ να πω ιδιαίτερα, διότι όλα πληρώθηκαν από την εταρεία.
Δοκιμάστηκαν: Ταραμάς (εξαίσιος), Σαλάτα Κελλάριου όρμου (συμπαθητική), χτένια (πολύ δυνατά), μύδια αχνιστά (οκ), σουπιά γεμιστή με φέτα και ντομάτα (πολύ καλή), γαύρος τηγανιτός (μια χαρά) σαρδέλα παντρεμένη (δυνατή), παπαρδέλες με φιλέτο τσιπούρας (καλούτσικο γιατί τα υλικά από μόνα τους είναι νόστιμα, αλλά δεν έκανε κάποια διαφορά).
Το κέρασμα στο τέλος ήταν φρουτάκια και λίγα γλυκά αλλά δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος. Θα μπορούσαν να επιλέξουν κάποια καλύτερα γλυκάκια.
Γενικά ξαναπηγαίνω άνετα για φαγητό και το συστήνω.
Το φαγητό εξαιρετικά τίμιο με αποκορύφωμα τα τηγανιτά κολοκυθάκια. Δοκιμάστηκε φρέσκο φαγκρί 1kg και ήταν εξαιρετικό!! Η τιμή του δε αξεπέραστη με μόνο 50€/kg.
Δοκιμάστηκε αρνίσιο παιδάκι 0.
Στο δια ταύτα την παράσταση έκλεψε η γαριδομακαρονάδα με τέλειες γλυκίτατες πιπεριές που ήταν πεντανόστιμη. Δοκιμάστηκε επίσης καλαμάρι φρέσκο ψητό και χταπόδι στην σχάρα ωραία, αλλά όχι κάτι να σου μείνει. Επίσης πατάτες και τζατζίκαρος πολύ νόστιμα, καθώς και το σκουμπρί το καπνιστό. Το σέρβις είναι λίγο αργό αλλά τα παιδιά είναι ευγενικά και φαίνεται ότι προσπαθούν.
Δοκιμάστηκαν γάμπαρη (ωραία και μεγάλη μερίδα) γαριδομακαρονάδα (άστοχη, είχε μέχρι και κανέλα η σάλτσα σαν να είναι η σάλτσα ντομάτας για τον κιμά), φρέσκο καλαμάρι ψητό με τέλειο ψήσιμο και πολύ ωραίο ελάχιστο ζουμάκι, κουτσομούρα τηγανιτή πολύ νόστιμη
Η τοποθεσία μαγική, ανοιχτωσιά και μέσα στα πλατάνια και με μπόλικη δροσιά μιας και πήγαμε μέσα στο κατακαλόκαιρο.
Δοκιμάστηκαν παιδάκια κατσικίσια (ωραία), γιαουρτλού (πολύ δυνατό, η πίτα είχε μαζέψει όλη την σάλτσα και ήταν πεντανόστιμη), κεφτεδάκια (απίστευτα), κοκορέτσι πολύ ωραίο, η καλύτερη πολίτικη σαλάτα που έχω φάει, πατατούλες χειροποίητες κομμένες στο χέρι. Γενικά όλα μας άρεσαν εκτός από το μπουγιουρντί που δεν έλιωσε η φέτα και φαινόταν λες και είχε βγει εδώ και ώρα το πήλινο από την φωτιά.
Διακόσμηση κλασσική χωριού με ξύλινες και κεντητές λεπτομέρειες.
Αν με ξαναφέρει προς την Ξάνθη ο δρόμος θα το προτιμήσω σίγουρα.
Cacio e Pepe καταπληκτικό, κοτόπουλο δυνατό και ένα άλλο γεμιστό ζυμαρικό με γλυκοπατάτα πολύ ωραίο!
Φαίνεται να μαζεύει πολύ κόσμο με μικρά παιδάκια! Θα ξαναπάμε σίγουρα
Πολύ ωραία παντζαροσαλάτα και πανσετομπριζόλα.
20€ το άτομο με κρασάκι χύμα.
Θα ξαναπήγαινα άνετα
Λόγω του ιδιαίτερου γρήγορου σερβις ήρθαν τα πίατα σχεδόν όλα μαζί γρήγορα και δεν χωρούσαν στο τραπέζι με αποτέλεσμα τα πρώτα 20λεπτα να παλεύουμε να αδειάσουμε κάποια πιάτα και να χωρέσουν τα υπόλοιπα.
Στα θετικά οι μεγάλες μερίδες, πατάτα ροδέλα και κολοκυθάρκια τέλεια και να χορτάσει όλο το τραπέζι. Αγριογούρουνο τηγανιά και κοντοσούβλι πάρα πολύ καλό! Αδιάφορο το φιλέτο αγριόχηνας και στρουθοκάμηλου.
Το συνιστώ σίγουρα.
Δώσαμε 35€ ανά ζευγάρι με μπύρα ο καθένας.
Το χοιρινό όχι και τόσο καλό
Τα ψήνει εκείνη την στιγμή.
Πολύ ωραίο σουτζουκάκι, σταβλίσια χοιρινή μεγάλη αλλά όχι η τρελή η γεύση, τηγανιά κοτόπουλο καλό. Δοκίμασα τέλείο σκουμπρί καπνιστό. Γενικά τα ορεκτικα, αλοιφές, πατάτες μια χαρά.
Χωρίς ποτά μπορεί να βγει 12-15€/άτομο ενώ με κρασιά γύρω στα 18€
Τα ζυμαρικά τους μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Οι μερίδες μεγάλες και απο γεύση πάρα πολύ καλά, πράγμα σπάνιο για μαγαζί της Θεσσαλονίκης.
Σε βραδιά Burger έιχα φάει πολύ δυνατό μπέργερ με τσένταρ και μπείκον, ενώ και το σούσι του πολύ γευστικό (με καπνιστό χέλι το καλύτερο)
Έχει δοκιμαστεί Bao Bun 10€ που είχε 3 σαντουιτσάκια ΑΡΙΣΤΟ.
Στα θετικά και τα πολύ ωραία κοκτέιλς που κάνουν.