για να επιστρεψω στην ερώτηση μου, θα ήθελα μαγαζιά στα οποία κυρίαρχο ρόλο θα παίζει η γεύση και το τι θα φας, όχι τα γύρω-γύρω και τα φρου-φρου. Κυρίως σε κρέας, αλλα δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. Μέχρι κανα 30άρι το άτομο χωρίς ποτό. Παρόλα αυτά, δεκτές σαφώς και οι προσωπικές απόψεις, μιας και για αυτό δεν είμαστε εδώ;
Καλησπέρα, θα μπορούσατε να κάνετε ένα τοπ-10 και ενα τοπ-20 για Θεσσαλονίκη σε must-try; Δηλαδή, αν κάποιος είχε 10 μέρες στην πόλη, που θα του λέγατε να πάει οπωσδήποτε.
καμιά ιδέα για Βόλο και Πήλιο; Πήλιο γενικά, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη(δυτικά, ανατολικά και νότια). Ευχαριστώ πολύ.