Προφίλ του χρήστη emd

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 08/01/2022
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
emd
στο κατάστημα νάμα Εστιατόριο, Ολύμπου 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη μεσημέρι Σαββάτου με κράτηση για 6 άτομα. Λόγω εποχής καθίσαμε στην σάλα που θα την χαρακτήριζα αδιάφορη ενώ στο άνοιγμα της εισόδου για να εξυπηρετηθούν τα τραπέζια εκτός υπήρχε θέμα με το κρύο.

Δοκιμάσαμε δύο σαλάτες η μία πράσινη με βασικά υλικά σπανάκι- ρόκα ψητό μανούρι είχε πνιγεί από το dressing με συνέπεια να μην ξεχωρίζεις τα συστατικά, η δεύτερη με παντζάρι ήταν απλά αποδεκτή. Εδώ βγήκε η καλή νεράιδα και επιτέλους άρχισαν να δικαιώνονται οι θιασώτες του ΝΑΜΑ. Ξεχώρισα τόσο το κλέφτικό με κολοκύθα που ήταν πολύ καλό στην γεύση όσο και στην παρουσίαση όσο και το κοτόπουλο με τσιπς πατάτας που ήταν τέλεια ψημένο και ζουμερό. Την καρδιά μου όμως έκλεψε ένα έξοχο comfort food πιάτο ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ και ξηρή μυτζήθρα με την συνοδεία ενός Ξινόμαυρο Χατζηβαρύτη. Το επιδόρπιο χρίζει μεγάλης βελτίωσης.

Εν κατακλείδι ένας εκπρόσωπος της τάσης 'γαστρονομικό καφενείο΄ με τα θετικά και τα αρνητικά αλλά με εμφανείς την πολύ καλή προσπάθεια του team.
emd
στο κατάστημα Μεζέν Μεζεδοπωλείο, Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Συνεχείς επισκέψεις το τελευταίο 12μηνό μια και η ποιότητα παραμένει σταθερά σε υψηλό επίπεδο και οι μεζέδες εναλλάσσονται με τις εποχές. Το θεωρώ μια από τις πιο vfm εξόδους για τσίπουρο. Αδικείτε από τον χώρο που είναι μικρός και άβολος, ενώ θα πρέπει να ρυθμιστεί και το θέμα των κρατήσεων. Στην υγεία μας.
emd
στο κατάστημα + Τροφή Εστιατόριο, Ναυμαχίας Έλλης 3 & Δόξης 9, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Σε αδρές γραμμές θα έλεγα ένας ακόμα εκπρόσωπος της bistronomy σκηνής της πόλης μας, με καλή ά ύλη και μεράκι στην κουζίνα.
Δοκιμάσαμε κόκορα με κριθαράκι που είχε έντονη & μεστή γεύση, αρνάκι με πατάτες που θα το χαρακτήριζα αποδεκτό, και μαύρο χοίρο με γαρίδες που μάλλον θέλει να 'δουλευτεί' και άλλο. Σε πολύ καλό επίπεδο οι σαλάτες, αξιομνημόνευτή αυτή με τα ψητά λαχανικά και το γαλοτύρι όπως και η σαλάτα με τα σέσκουλα. Κρασί ΠΟΠ Γουμένισσά. Least but not last το επιδόρπιο προφιτερόλ έδωσε ώθηση στην συνολική εικόνα του γεύματος. Check please: Αποδεκτός
Σκοπεύω να με εξερευνήσω περαιτέρω την κουζίνα τους. Thumbs up