Προφίλ του χρήστη flavourflow

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 11/11/2013
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
flavourflow
στο κατάστημα Δημήτρης Μπουντόλας Λοιπά, Ν. Πιερίας
Επίσκεψη Σάββατο 23/11/2013

'Οπως αναφέρεται και στην περιγραφή πρόκειται για καταφύγιο το όποιο όμως λειτουργεί και σαν εστιατόριο. Απέχει γύρω στα έπτα χιλιόμετρα από το Λιτόχωρο και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις πέρα από το φαγητό και μια πάρα πολύ ωραία θέα προς Όλυμπο και τα παράλια της Πιερίας. Στο μενού υπάρχουν τα κλασσικά κρέατα τις ώρας καθώς και κάποια μαγειρευτά όπως γίδα βραστή, μοσχάρι στη γάστρα και φυσικά φασολάδα. Σταθερή επιλογή είναι η πολίτικη σαλάτα (τουρσί) με σωστή αναλογία υλικών και αλατιού, φέτα ψητή στα κάρβουνα πολύ ώραια ψημένη και δροσέρο μπρούσκο κρασί. Αγαπημένη επιλογή είναι τα χοιρινά κοψίδια (μπριζολάκια χοιρινά λαιμού) τα οποία δυστυχώς ήρθαν πολύ γρήγορα στο τραπέζι μας για να είναι της ώρας! Μεγάλο επίσης συν οι φρεσκοτηγανισμένες τηγανητές πατάτες. Δύο μερίδες χοιρινά κοψίδια, σαλάτα πικάντικη, δύο φέτες ψητές και μισό κιλό κρασί 32 ευρώ με απόδειξη κανονικά. Θα ξανατιμηθεί αλλά με δοκίμη στα μαγειρευτά του.
flavourflow
στο κατάστημα Ανέστης Ταβέρνα, Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 78, Περαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Κυριακή 10/11/2103.
Είχα πολύ καιρό να επισκεφθώ το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά διαπίστωσα ότι παραμένει σταθερή αξία. Τα τραπέζια ήταν όλα γεμάτα αλλά η παραγγελία μας ήρθε γρήγορα. Κεφτεδάκια πολύ ωραία ψημένα, μπριζόλα γάλακτος μαλακή και ζουμερή. Μεγάλη μερίδα τηγανητές πατάτες και ωραία τηγανισμένα κολοκυθάκια. Ο λογαριασμός για όλα αυτά μαζί με ένα λίτρο κρασί και μια πολίτικη σαλάτα 40 ευρώ. Πολύ καλά...αρκεί να μην χρειάζονταν η υπενθύμιση για την απόδειξη!