Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Προφίλ του χρήστη MDJ.gr
Λογαριασμός
Χάρτης
Πρόσφατα
Λοιπά
Κατηγορίες
Φίλτρα
Εγγραφή
Σύνδεση
Προφίλ
Διαχείριση λογαριασμού
Νέο κατάστημα
Νέα αλυσίδα
Διαχείριση χρηστών
Προσκλήσεις
Σχόλια προς έγκριση
Εικόνες προς έγκριση
Αλλαγές προς έγκριση
Καταστήματα σε αναμονή
Καταστήματα προς κλείσιμο
Ηχητικές σημειώσεις
Καταγεγραμμένες διαδρομές
Οι πρόσφατες αλλαγές μου
Εξαφανισθέντα street view
e-table
Επιλεγμένα σχόλια
Οδικός
Οδικός (Google Maps)
Δορυφορικός
Δορυφορικός + οδικός
Εδαφικός
Οδικός (OSM-carto)
Κενός
Προσθήκη νέου καταστήματος
Στόχοι
Reset Google Maps
Καταστήματα
Εικόνες
Σχόλια
Αλλαγές
Έλεγχοι
Αρχική σελίδα
Τυχαίες εικόνες
Ερωτήσεις ιστορικού ενδιαφέροντος
Νομικά
Περί συντελεστών
Κανόνες σχολίων
Απαιτήσεις λογισμικού
Επικοινωνία
Ταβέρνα
(μόνο)
Εστιατόριο
(μόνο)
Ψαροταβέρνα
(μόνο)
Καφενείο
(μόνο)
Ψητοπωλείο
(μόνο)
Γυράδικο
(μόνο)
Πιτσαρία
(μόνο)
Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο
(μόνο)
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
(μόνο)
Μεζεδοπωλείο
(μόνο)
Bar-Restaurant
(μόνο)
Ξένο
(μόνο)
Μαγειρείο
(μόνο)
Μπυραρία
(μόνο)
Fast food
(μόνο)
Βρώμικο
(μόνο)
Πατσατζίδικο
(μόνο)
Λοιπά
(μόνο)
Όλες
Καμία
Μόνο όσα το ξενυχτάνε
Μόνο όσα έχουν εξωτερικά τραπέζια
Μόνο όσα κάνουν διανομή κατ' οίκον
Μόνο όσα έχουν ζωντανή μουσική
Προσβασιμότητα για ΑμΕΑ
Μόνο όσα δεν επιτρέπουν το κάπνισμα
Έχει σχόλια ή εικόνες
Νέα καταστήματα (6 μηνών)
Nεκροταφείο ταβερνοχώρου
Μόνο τα μη ακριβή σημεία
Δεν έχουν ελεγχθεί πρόσφατα(1)
Έχω πάει + θέλω να ξαναπάω
Έχω πάει + θα μπορούσα να ξαναπάω
Έχω πάει + δεν θα ξαναπάω
Δεν έχω πάει + θέλω να πάω
Δεν έχω πάει + θα μπορούσα να πάω
Δεν έχω πάει + δεν θέλω να πάω
Δεν έχω άποψη
Έφαγα πρώτη φορά πριν από 27 χρόνια στον Γιώτη, την εποχή που έφευγε ο κόσμος από ξενύχτι στα Λαδάδικα για να πάει Τούμπα για γύρο... :
Anyway, πολλά έχουν αλλάξει από τότε, έχει χάσει λίγο και ο Γιώτης την αίγλη του από τότε, αλλά είναι σημαντική αξία η συμβολή του στο γύρο.
Πέρσι, έκανε για μια αναβάθμιση του χώρου (κυρίως του εξωτερικού με τραπεζοκαθίσματα).
Έχουν ακριβύνει αρκετά τα σάντουιτς, αλλά ένα θα πω:
Η γυναίκα μου, επειδή έχει θέματα με τα λαδερά στο στομάχι, ο γύρος στο Γιώτη είναι ο μοναδικός που μπορεί να φάει σε όλη τη Θεσσαλονίκη... [όχι τίποτε άλλο, μετακομίσαμε δυτικά πριν από 15 χρόνια και τραβιόμαστε ανατολικά για γύρο! :)]
Ήταν καλά από κίνηση, δεν γινόταν κακός-χαμός (όπως άκουσα για κάποιες μέρες) και εξυπηρετηθήκαμε καλά...
Ο χώρος -πέραν από το μικρό μαγαζί- είναι αραιοσπαρμένο αλσύλιο, που αν πετύχεις ήλιο...
Στα συν το λουκάνικο τους, το οποίο το δηλώνουν ως δική τους παραγωγή και ήταν πολύ καλό.
Από τα δυνατά του πιάτα, η μπριζόλα Μπραζιλιάνα, η οποία είναι ολόκληρη μπριζόλα με πανσέτα μαζί... Προτίνεται για δυνατά στομάχια! ;
Ο (χοιρινός) γύρος είναι αρκετά καλός... καθώς επίσης και τα χαμπουργκερς (Bacon/BBQ). Προτείνεται για δοκιμή. ;
Ρωτήσαμε πριν κάτσουμε αν μπορούμε να εξυπηρετηθούμε, λάβαμε καταφατική απάντηση... αλλά επί 20 λεπτά στο μαγαζί δεν μας έδωσε κανείς (μα κανείς) σημασία και εννοείται ότι φύγαμε δυσαρεστημένοι...
Βέβαια, σαν να καλυτέρεψε λίγο... δηλαδή από το "
Καλούτσικο το φαγητό αλλά δεν έιχε/έχει κάτι το σούπερ-ουάου που να μας μείνει χαραγμένο, παρόλο που φαγώθηκαν και ψαρικά και κρεατικά.
Το σέρβις καλούτσικο και ευγενικό, αλλά κάπου τους έκοβα στα χαμένα (δεν ξέρω αν ήταν και τίποτα νέοι).
Γενικός χαρακτηρισμός: "
Ήμαρτον ρε παιδιά! 1.
31/10/2010: Μία απλή παστούλα που έχει τιμή €2,
Η τιμή €2,
Για του λόγου του αληθές δείτε και την απόδειξη που κράτησα και σκάναρα: http:
Άι... μην βρίσω χοντρά... δεν ντρέπονται λίγο! Χ! Blacklist! Και όλα τα συναφή...
Ενώ τα φαγητά τους ήταν καλομαγειρεμένα ήταν στην κυριολεξία... λύσσα! Δεν ξέρω αν έτυχε σε μας ή απλά πετύχαμε την "
Τα σαλατικά/ορεκτικά ήταν εντάξει από αλάτι, και οι τιμές μέτριες. Προσωπικά το λουκάνικο τηγανιά δεν τα χρέωνα με τίποτα €6. Επίσης χρεώνουν και το κουβέρ!
Αν θα ξαναπάω κατά την παραγγελία θα τονίσω την προσοχή στο αλάτι (μου έμεινε τόσο που το θυμάμαι και θα το θυμάμαι ακόμα...)!
Σε normal τσιμπούσι 7 ατόμων (01-Ιουλίου), με μία μερίδα κρέατος στον καθένα και με αρκετές μπύρες ο λογαριασμός χτύπησε... €180!!! €25 το άτομο...
Κατά τ' άλλα, τα πιάτα αρκετά μεγάλα με περιεχόμενο που χάνεται και δημιουργεί πρόβλημα στην χωρητικότητα του τραπεζιού.
Ο χώρος καλούτσικος, το προσωπικό καλό και ευγενικό ... αλλά το πριόνισμα της μονότονης house/trance μουσικής από τα μοντέρνα-καφέ-bar-night-club αριστερά και δεξιά του καταστήματος δεν το γλιτώνεις!
Συγνώμη, αλλά οι τιμές ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ! 2 άτομα με 3 πιάτα (τα κλασσικά θαλασσινά) 2 σαλάτες, ένα ούζο κι ένα τσίπουρο: €53!!! Τα θαλασσινά (χταπόδι, μπακαλιάρος, γεμιστό καλαμάρι) είχαν €9-8-9...
Το λεγόμενο κουβέρ που «καταργήθηκε» βάσει νόμου... είχε χτυπημένο στην απόδειξη ψωμί (κακό+μπαγιάτικο) το οποίο εννοείτε ότι δεν το παραγγείλαμε €2... ενώ 1L νέρο χτυπημένο και αυτό στο €1!
Η ποιότητα του φαγητού μέτρια... Δεν ήταν κακή, αλλά όχι και εξίσου καλή. Αν ήταν super-ουάου οι γεύσεις θα έλεγα «εντάξει, άξιζε τα λεφτά του», αλλά τώρα τα έκλαψα πολύ αυτά τα €53 ... τα οποία τρώω όλη την εβδομάδα στο σπίτι με ψώνια από το σούπερ!
Σε τέτοιες περιπτώσεις λέω στον ευατό μου «ξανά στην παραλία με το ψυγειάκι μου και τα τζιμπράγκαλά μου»...
Ένα αρνητικό, το στρίμωγμα των τραπεζιών (για μας τους δίμετρους) που για να σηκωθείς και να κινηθείς εκτοπίζεις και πέρνεις παραμάζωμα τα πάντα τριγύρω σου... :
Το κλου της υπόθεσης, οι "
Εξηγούμαι: Στενοί χώροι σφιγμένοι να χωρέσουν όσους μπορούν σαν να κάθεσε ολόκληρος μαντράχαλος σε καρεκλάκι δημοτικού σχολείου (μιλάω συγκεκριμένα για έξω που έκατσα).
Μικρά τραπεζάκια που δεν χωράνε καλά-καλά οι καφέδες/ποτά/παρελκόμενα των 4 ατόμων... που να πεις να φας!
Φοβήθηκα να φάω κάτι και αρκέστηκα σε ένα ποτό... Ένα άτομο (από τα 4 της παρέας) που έφαγε -και δεν θυμάμαι τι- εκτός του ότι μας δημιούργησε τρομερό πρόβλημα χώρου στο τραπέζι, παρόλο που πεινούσε, μισοέφαγε...
Δεν ξέρω, τα φοβάμαι λίγο αυτά τα απρόσωπα αμερικάνικου τύπου μαγαζιά...
Απλά θέλω να σταθώ στη συζήτηση που έχει γίνει πιο κάτω:
Ο σερβιτόρος Πάρης δυσφιμεί περισσότερο το μαγαζί με το να κρατάει επιθετική λεκτική στάση και ύφος ότι "
Αν ένας σερβιτόρος ή τέλος πάντων οποιοσδήποτε από το μαγαζί κρατά τέτοια στάση και αντιμετώπιση απλά σε σχολιασμό, τι στάση θα έχει στο μαγαζί του;
"
...
Προτιμότερο θα είναι να μαθαίνουμε μέσα από τον σχολιασμό των επισκεπτών μας και να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι σε ΟΛΑ ή σε όσα μπορούμε! Ακόμα και στην επικοινωνία!... Ένα κακό σχόλιο έχει και την καλή του πλευρά! Αρκεί απλά να την ανακαλύψεις...
Από την άλλη τώρα:
Έχουν "
Ενώ όμως η ποιότητα του ψωμιού είναι πολύ καλή, η ποιότητα κάπου χάνεται στα υπόλοιπα προαναφερόμενα προϊόντα...
Γι' αυτό θα έπρεπε να έχει αποφασιστεί καλύτερα από τον υπεύθυνο αν θα είναι φούρναρης ή ζαχαροπλάστης, και όχι να τα ρίξουμε όλα στο βωμό του εμπορίου!
- Κάκιστα γλυκάδια σε κατάσταση που σε πιάνει αναγούλα...
- Κάκιστο κακοψημένο και πιθανώς (ξαναζεσταμένο) μπαγιάτικο κοκορέτσι...
- Μπουγιουρντί που ήταν σαν στραπατσάδα...
- Κακή ψητή μελιτζάνα
...
Οι τιμές δε, σε σχέση με την παραπάνω ποιότητα ... πανάκριβες! Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω!
Από τα πιο άθλια φαγάδικα της Άθωνος (και σε ένα ο μάγειρας είναι φίλος μου)!!!
Στην κυριολεξία ΔΕΝ σου προσφέρει τίποτα! Ούτε άνεση χώρου, ούτε καλό φαγητό, ούτε ευγενικό/γρήγορο/καλό σέρβις, ούτε τίποτα τρελές διακοσμήσεις...
Α, για να μην το υποβαθμίσω τελείως οι τιμές του είναι καλούτσικες αν και θα μπορούσε να ήταν ΑΚΟΜΗ πιο φθηνές γιατί ότι πλερώσεις ...
Και στον πίνακα δεν παίρνεις τίποτα ιδιαίτερο!
Πρώτη φαγανοεπίσκεψη στα τέλη Οκτώβρη '
- Το σέρβις, παρόλο που ήταν αρκετά ευγενικοί, υπήρχε αδικαιολόγητη καθυστέρηση μίας και από κόσμο ήταν γεμάτο το 1/3 του καταστήματος. (ένα 15-20λεπτο για παραγγελία έπειτα παρόλο που ζητήθηκε ... και κάνα μισάωρο το σερβίρισμα...).
- Τα πιάτα μεγάλα με μικρές μερίδες που δεν δικαιολογούν την τιμή τους (για διακόσμηση στο τοίχο καλά είναι...).
Πήρα για κυρίως πιάτο μάγουλα (με επιπλέον σκόρδο) τα οποία ήταν καλομαγειρεμένα δε, αλλά μικρή μερίδα σε μεγάλο πιάτο, με πολύ γαρνιτούρα (πουρέ) που αφομειώνει το αντίστοιχο κρεατικό και με άφαντο το "
- Στη γυνή μου δε, που είχε γαρνιτούρα πουρέ από μελιτζάνα, μας έφεραν το πιάτο μας το στήριξαν στο τραπέζι και μας είπαν ότι δεν είχε πουρέ μελιτζάνα και μας έβαλαν πουρέ πατάτας. Κανονικά θα έπρεπε να ρωτήσουν πρώτα και όχι όταν σου φέρνουν το πιάτο στο τραπέζι. (αρνητικό με τόνο!) Και κανονικά θα έπρεπε να το γυρίσουμε κι εμείς πίσω ...
Grand finale: 2 άτομα, 2 κυρίως πιάτα, μία σαλάτα, ένα ορεκτικό, ένα 200αράκι ουζάκι κι ένα ποτηράκι κρασί = €52.
Σχέση ποιότητας - ποσότητας - τιμής: Μέτρια.
Θα το ξανασκεφτώ πολύ για να ξαναπάω...
Πήγα στις 18:
Θα παρακαλούσα στις πληροφορίες του "
Στα πλην: ότι στα 10+ χρόνια που δουλέυουν δεν φρόντισαν να πάρουν πιάτα/λαδόκολλες/αλουμίνάκια/whatever που να χωράνε τις πίτσες, και εξακολουθούν να στις αμολάνε στο τραπέζι σε 2 μεγάλα στρόγγυλα πιάτα φαγητού (που χρησιμεύουν μόνο για τη μεταφορά) καθώς κρέμονται από παντού πάνω στο τραπέζι...
Η μή ποικιλία πραγμάτων και τέλος η διακόσμηση που είναι σαν νεοχτισμένη και φρεσκοβαμμένη οικοδομή (κοινώς γιαπί!)... :
Στα συν που τον γλιτώνουν: τα μεγέθη, οι τιμές και η θέα (αν πιάνετε).
Το μαγαζί το θυμάμαι τουλάχιστον μία δεκαετία+ τώρα. Έχει πάντα κόσμο, μεγάλες -οικογενειακές- παρέες, ηλιοκαμένους τουρίστες κ.
Μέτριος προς το καλό (απ' όσο θυμάμαι)... Αυτό μόνο έχω να πω... Δεν μου έμεινε κάτι παραπάνω... Ούτε ζέστη ούτε κρύο...
Το καλοκαίρι του 2009 ήταν η πρώτη του χρονιά και απ' ότι γνωρίζω τα πήγε πολύ καλά μιας και διατήρησε την πολύ καλή του κουζίνα με μετριο-μεγάλες ποσότητες και λογικές -ανθρώπινες- τιμές!
Δεν ξεχώρισα κάτι καθώς πήγα μία φορά φέτος (έφαγα κάτι φοβερά χοιρινά μπριζολάκια) αλλά του χρόνου θα ξαναπάω στάνταρ για να έχω ολοκληρωμένη άποψη... :)
Η σύγκριση ποιότητας - ποσότητας - τιμής, είναι μέτρια προς το κακή...
Π-Σου-Κου: Αυστηρά οικογενειακή ταβέρνα, με -ηλιακιακά- "
Την άλλη μέρα ο δικός μου, έπαθε γαστρεντερίτιδα!!
Είχε φάει κάτι πιτοειδές με τυρί και ήπιε ένα γάλα...
Ακόμα δεν καταλάβαμε (έπειτα από τόσα χρόνια) αν το πιτοειδές με το γάλα έσφιξε στο στομάχι του και έγινε οκά τυριού ή η αλκοόλη ξίνισε το τυρί και το γάλα που ήπιε (εγώ είχα πιει αργιάνι / ήδη ξινό) ... αλλά δεν ξανάπαθε κάτι παρόμοιο μιας και το ξανακάναμε, αλλού όμως...
Sorry, αλλά δεν πρόκειται να ξαναπάω...
Και λυπάμαι που μετακόμισα από την περιοχή... :
Αλλά εκεί στην Μπότσαρη -λίγο πιο κάτω- βρίσκεται το φανταστικό σουβλάκι του Κώστα... Προτείνονται ανεπιφύλακτα στη λαδόκολλα τυλιγμένα με κρεμμύδια και ψωμάκια... :)
Πάντως αυτό που έπαθε η Ελένη πιο κάτω ("
Undergroung-Ghetto κατάσταση, με κατακοπομένες φάτσες συμμοριών ... αλλά ξύλο δεν έπεσε εκείνη την μέρα... (Ίσως επειδή δεν είμαι και "
Anyway, τις επιλογές των φαγητών τις άφησα στις κοπελούδες (μιας και δεν ήξερα πολλά-πολλά) και το μόνο που ήξερα (χινγκάλι) το παρήγγειλα... :)))
Ωραία τα φαγητά τους, φθηνές τιμές, ικανοποιητικά πιάτα ...
Μόνο που πριν από κάνα δεκαήμερο που πέρασα από την περιοχή (Σεπτέμβρης 2008) ή δεν είδα/πρόσεξα καλά το μαγαζί ... ή στη θέση του έγινε μαγαζί με "