Προφίλ του χρήστη crazywaters

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 11/10/2015
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (44)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
crazywaters
στο κατάστημα Ουτοπία Μεζεδοπωλείο, Ορέστου 37, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πέρα από τα πολύ σωστά που αναφέρθηκαν θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε σπανακοκεφτέδες. Απίστευτοι πραγματικά...
crazywaters
στο κατάστημα Goody's Fast food, Βουδούρη 12, Χαλκίδα, Ν. Ευβοίας
Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι μια βδομάδα μετά από αυτό το σχόλιο άλλαξαν την επιγραφή που ήταν εκεί χρόνια! Τυχαίο? Η διαβάζουν από τα κεντρικά του Goodys ταβερνοχωρο?
crazywaters
στο κατάστημα Papasotiriou Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Παύλου Μελά 6, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Περνώντας απ έξω είπα να δοκιμάσω.Το ύφος του μαγαζιού και το σημείο που βρίσκεται σε προϊδεάζει για υψηλή ποιότητα και υψηλές τιμές. Έμεινα έκπληκτος όταν είδα τις τιμές. Αρκετά χαμηλότερα του μέσου όρου για κέντρο και τέτοιου τύπου μαγαζί. Ενδεικτικά δοκίμασα ένα μπαμπά στα 1.80. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα αλλά ήταν αποδεκτός. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και κάτι άλλο για μια καλύτερη εικόνα. Συνοπτικά για οικονομικό γλυκό στην περιοχή είναι μια χαρά επιλογή.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
crazywaters
στο κατάστημα Γιάννης Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Μητροπόλεως 106, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Η μπουγατσα του πολύ μέτρια. Υπάρχουν πολύ καλύτερα μαγαζιά.
crazywaters
στο κατάστημα Μπαντής Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Παναγίας Φανερωμένης 33, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή. Καλούτσικη μου είχε φανεί με τυρί και κρέμα. Είχα πάρει όμως και μια ακόμη νομίζω με κατσικίσιο τυρί κάτι τέτοιο δε θυμάμαι καλά. Αυτή ήταν άλλο επίπεδο απίστευτη γεύση.
crazywaters
στο κατάστημα Σερραίος Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Βούλγαρη 32, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλούτσικη μπουγάτσα η κρέμα κυρίως με την τυρί δεν τρελάθηκα και τόσο.
crazywaters
στο κατάστημα Σέρρες Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Κωνσταντίνου Καραμανλή 172, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ καλή η μπουγάτσα του ιδίως η κρέμα. Στην περιοχή τουλάχιστον ξεχωρίζει.
crazywaters
στο κατάστημα Σερραίος Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Κωνσταντινουπόλεως 41, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Όσες φορές δοκίμασα δεν ξετρελάθηκα. Τίποτα το φοβερό για τα γούστα μου.
crazywaters
στο κατάστημα Νίκος Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Γεωργίου Καραϊσκάκη 7 & Κύπρου 15, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα συμφωνήσω ότι είναι η καλύτερη μπουγάτσα της γειτονιάς και πάνω από το μέσο όρο της πόλης.
crazywaters
στο κατάστημα Φυλλαδόρος Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Δελφών 34, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεν μπορώ να πω οτι τρελαίνομαι με τη μπουγάτσα του. Απλά ok για τα γούστα μου.
crazywaters
στο κατάστημα Κατσέλης Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Αγίων Πάντων 20, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα την χαρακτήριζα την πιο value for money μπουγατσα της πόλης. Μεγάλη μερίδα με μόλις 1.5 ευρώ. Η κρέμα αρκετά καλή γευστικά πάνω από το μέσο όρο. Η μπουγατσα με τυρί καλή αλλά ένα επίπεδο κάτω από την κρέμα για μένα. Σίγουρα αξίζει όμως. Επίσης έχει τεράστια ποικιλία σε ζυμες και σφολιατοειδη. Από όσα δοκίμασα κατά καιρούς ξεχώρισα το μπριος με γύρο.
crazywaters
στο κατάστημα Ο Γιώργος Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Καραολή & Δημητρίου 45, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Επιβεβαιώνω το ίδιο κακό κόψιμο σε μεγάλα κομμάτια με χοντρό φύλλο (η μπουγάτσα ψιλό διαλύθηκε) και το λάδι. Η γέμιση καλή (κρέμα και τυρί) . Όχι η καλύτερη αλλά καλή. Παρ όλα αυτά για ένα άρρωστο λόγο ενώ άρχισα να τρώω και ήμουν σίγουρος θα ξενερώσω μου άρεσε αρκετά σαν αποτέλεσμα κάτι σαν τα πίτογυρα με το πολυ λάδι και το λίπος που ξέρεις ότι τρως βρώμικο αλλά το απολαμβάνεις θα την χαρακτήριζα junκ food μπουγάτσα λοιπόν και θα την ξαναδοκίμασα αν τύχει να περνούσα από εκεί.
crazywaters
στο κατάστημα Νιγρίτα Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Ανδρέα Παπανδρέου 152, Συκιές, Ν. Θεσσαλονίκης
Εξαιρετική μπουγάτσα. Για μένα η καλύτερη με τυρί που δοκίμασα μέχρι τώρα στην πόλη. Η μπουγατσα με κρέμα εξίσου δυνατή σίγουρα στις top της πόλης κι αυτή. Αξίζει.
crazywaters
στο κατάστημα Πάνος Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Ωραιοκάστρου 119, Σταυρούπολη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με τη μπουγάτσα του αναλογικά με όσα είχα ακούσει. Μια απλη μπουγάτσα που έχω δοκιμάσει και σε άλλα μαγαζιά της πόλης χωρίς να με κάνει να πω ότι θέλω να ξαναπάω ντε και καλα. Δε λέω ότι ήταν κακή κάθε άλλο. Απλά δεν με τρέλανε ούτε η γέμιση ούτε το φύλλο της. Ίσως δεν είναι του γούστου μου ή απλά να έπεσα σε κακή μέρα.
crazywaters
στο κατάστημα Bougatsart Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Δελφών 77 & Δημητρίου Μητροπούλου 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα τολμήσω να το πω. Η καλύτερη μπουγάτσα κρέμα που έχω δοκιμάσει έως τώρα στη Θεσσαλονίκη. Τραγανό φύλλο, απίστευτη γεύση η κρέμα. Κι όλα αυτά από ένα νέο μαγαζάκι χωρίς παράδοση ετών και με πολύ καλή τιμή 1,80 η μερίδα. Η τυρί που δοκίμασα πολύ καλή επίσης ίσως όχι στο επίπεδο της γλυκιάς αλλά από τις καλύτερες μπουγάτσες της πόλης άνετα. Αξίζει στήριξης.
crazywaters
στο κατάστημα Asterix Γυράδικο, Πλατεία Νικολάου Μουσχουντή 1 & Ολυμπιάδος 2, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δοκίμασα ξανά μετά από χρόνια γύρο χοιρινό σε πίτα. Παλιά θυμάμαι μου άρεσε πολύ. Στην τελευταία δοκιμή μου φάνηκε απλά μέτριος και αγευστος. Όχι κακός αλλά όχι και αρκετά καλός για να ξαναέρθω στην περιοχή για το γύρο του.
crazywaters
στο κατάστημα Ο Μίμης Γυράδικο, Αγίου Δημητρίου 126, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Κι εμένα ο γύρος του μου φάνηκε πολύ καλός ειδικά για Θεσσαλονίκη και ακόμη περισσότερο κέντρο. Πατάτα αλοιφές προκάτ αλλά το βασικό συστατικό το κρέας μου έδωσε την αίσθηση του χειροποίητου. Μεγεθος μέτριο προς το μικρό αλλά με τιμή 2.80 και την αλοιφή δωρεάν. Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις.
crazywaters
στο κατάστημα Express Ψητοπωλείο, Μαλακοπής 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δοκιμή προπαραμονή Χριστουγέννων. Αναμονή κάπου 20-25 λεπτά στο στενό διάδρομο λόγω του κόσμου και της αργής προετοιμασίας. Βρήκα γιαγιά, γιο και εγγονό ? Είχα έρθει προετοιμασμένος αρνητικά από τα σχόλια αλλά αντίθετα νορμάλ μου φάνηκαν οι άνθρωποι. Η γιαγιά λίγο σοβαρή και με ένταση αλλά λογικό λόγω του κόσμου καθώς η γυναίκα στην κυριολεξία κρατάει όλο το βάρος του μαγαζιού πάνω της. (Αυτή τυλίγει τους γύρους) Οι κύριοι της παρέας μια χαρά ευγενικοί μου φάνηκαν αν και ο γιος θα μπορούσε να βοηθάει κι αυτός στο τύλιγμα ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος . Είπαμε με όλους και χρόνια πολλά λόγω των ημερών οπότε ok :)

Στα της γεύσης τώρα. Ανάμεικτα συναισθήματα αλλά θα έλεγα στο σύνολο το πρόσημο θετικό. Το κρέας καλό (έχω φάει και καλύτερα αλλά για Θεσσαλονίκη μια χαρά απ τα καλύτερα) λίγο αρνητικό ότι το βρήκα πολύ πιπεράτο. Τζατζίκι και τυροσαλάτα ωραία, πατάτες προκάτ αλλά ok. Αυτό που με χάλασε γευστικά ήταν οι πίτες που κολυμπούσαν στο λάδι (αναγκάστικα και το σκούπιζα με τις χαρτοπετσέτες κανένα δίλεπτο πριν τολμήσω να φάω) Το μέγεθος θα ήταν εντάξει δεν θα είχα πρόβλημα αν η τιμή του ήταν στα 2-2.20 ευρώ (μέγεθος τιμές νότιου πιτόγυρου) και όχι στα 3.10. Σε αυτή την τιμή και μέγεθος είναι μεγάλο φάουλ. Πάντως με 2 χορταίνεις

Εν κατακλείδι σίγουρα θα δοκίμαζα και πάλι αυτή τη φορά όμως με ψωμάκι.
crazywaters
στο κατάστημα Liratti Ψητοπωλείο, Χαλκιδικής 34, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Παραμένει καλό σε γεύση, (ίσως μισό κλικ χειρότερα απ ότι το θυμόμουν) Αλλά έχουν αλλάξει τις μερίδες. Δεν βάζουν ποια την πικάντικη σαλάτα που ήταν εξαιρετική αλλά απλή ντομάτα. Επίσης η αλοιφή επιλογής μειώθηκε αρκετά σε ποσότητα (έγινε ντιπάκι πλέον ενώ πριν η ποσότητα ήταν γενναία) Τέλος, η τιμή του γύρου σε πίτα με αλοιφή πλέον 3.30. Δεν λέω παραμένει ένα από τα καλύτερα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη αλλά πολύ ακριβό πλέον, ενώ βλέπω και κάποια μικρά είναι η αλήθεια ακόμη σημάδια πτώσης στην ποιότητα. Η εξυπηρέτηση βέβαια είναι άριστη, όπως και η καθαριότητα. Έχει τύχει να δω τον υπεύθυνο να κάνει παρατήρηση σε έναν υπάλληλο γιατί δεν φορούσε το καπέλο του (Σε ήπιο και φιλικό τρόπο) λέγοντας του πως δεν είναι δύσκολο να βρεθεί κάποια τρίχα στο φαγητό και δεν είναι σωστό κάτι τέτοιο. Ας ελπίσουμε να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.
crazywaters
στο κατάστημα Κούκος Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Βογατσικού 10, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Είχα ακούσει καλά σχόλια για το τυροπιτάκι του κούκου. Δοκίμασα σήμερα τυροπιτάκια σφολιάτας. Δεν ξέρω αν είναι έτσι και της περαίας, η μόνο σε αυτό το μαγαζί αλλά απογοητεύτηκα. Εντάξει καλή ζύμη είχαν αλλά η γέμιση σχεδόν ανύπαρκτη. Μια μικρή ποσότητα σε μέγεθος μύτης κουταλιόυ του γλυκού ακριβώς στο κέντρο. Αν το φας κανονικά δεν θα καταλάβεις ότι τρως τυροπιτάκι αλλά σκέτη ζύμη. Για να δω τι γεύση έχει η γέμιση αναγκάστηκα να φάω το γύρω γύρω πρώτα και να αφήσω το μικρό κομματάκι στο κέντρο για το τέλος. Το δείγμα από τυροπιτάκι λοιπόν είχε καλή γεύση... αλλά τι να το κάνεις; Προφανώς δεν αξίζει γιατί με την τσιγκουνιά τους ένοιωσα πως με κοροιδεύουν...
crazywaters
στο κατάστημα Η Θράκη Ψητοπωλείο, Κριεζώτου 2, Χαλκίδα, Ν. Ευβοίας
Μπιφτέκι γεμιστό με κασέρι (μερίδα γιατί είναι πολύ μεγάλο και μακρόστενο στην ουσία η ποσότητα είναι για 3 μπιφτέκια) δύναμη.
crazywaters
στο κατάστημα Ο Κούλης Γυράδικο, 25ης Μαρτίου ? & Αντωνίου Νίκα 11, Χαλκίδα, Ν. Ευβοίας
Δυστυχώς χάλασε. Επαναληπτικές δοκιμές κακός , έφτιαξε κάπως στη συνέχεια αλλά απλά μέτριος καμιά σχέση με την παλιά ασυναγώνιστη γεύση. Εύχομαι να περνάει τη φάση του και να ξαναφτιάξει κάποια στιγμή (μάλλον όνειρα θερινής νυχτός βέβαια...)
crazywaters
στο κατάστημα Camel's Πιτσαρία, Κορομηλά 8, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ενώ ήμουν αρκετά ικανοποιημένος κυρίως από το γέμιση γιατί η ζύμη πάντα ήταν μέτρια, τρεις συνεχόμενες φορές η ζύμη ήρθε καμένη, σχεδόν κάρβουνο στις γωνίες.
crazywaters
στο κατάστημα Αβέρωφ Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Βασιλέως Γεωργίου 11, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Η τυρόπιτα σφολιάτα του σχεδόν ίδια και ισάξια με του Μίλτου. Οι καλύτερες που έχω δοκιμάσει στη Θεσσαλονίκη μακράν.
crazywaters
στο κατάστημα Domino's Πιτσαρία, Βασιλίσσης Όλγας 60, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Για 1-2 μήνες στις γιορτές των Χριστουγέννων, η πεπερόνι αποκτά σοβαρό ανταγωνισμό από την καισαρείας (με σουτζούκι και κατίκι δομοκού) Θα έλεγα ισάξια αν όχι καλύτερη της πεπερόνι (για τα προσωπικά μου γούστα πάντα :) ) Κρίμα που δεν είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο.
crazywaters
στο κατάστημα Αναμμένα Κάρβουνα [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Νικολάου Πλαστήρα 2Β, Θέρμη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχει κλείσει εδώ και χρόνια.
crazywaters
στο κατάστημα Liratti Ψητοπωλείο, Χαλκιδικής 34, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Είχα δοκιμάσει και γύρο χοιρινό στο παρελθόν αλλά μου είχε φανεί μέτριος. Δοκίμασα όμως 2 φορές τον τελευταίο μήνα και έχει φτιάξει όχι απλά πολύ πάρα πολύ. Επιτέλους ένας καλός γύρος στη θεσσαλονίκη που τρως και καταλαβαίνεις γεύση.
crazywaters
στο κατάστημα Θανάσης & Υιοί Ψητοπωλείο, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 133, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ο δεύτερος καλύτερος γύρος κοτόπουλο της Θεσσαλονίκης (μετά τη liratti της μπότσαρη) Το κρέας εφάμιλο όμως τα συνοδευτικά κατώτερης ποιότητας κυρίως οι πατάτες που είναι κακές με αποτέλεσμα να χάνει το σάντουιτς. Μπιφτέκι μοσχαρίσιο και κοτόπουλο πάρα πολύ καλά όπως επίσης και το τεράστιο σουβλάκι κοτόπουλο. Γενικά ότι έχει να κάνει με κοτόπουλο είναι καταπληκτικό σε αυτό το μαγαζί.
crazywaters
στο κατάστημα Liratti Ψητοπωλείο, Χαλκιδικής 34, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ο καλύτερος γύρος κοτόπουλο της Θεσσαλονίκης για μένα. Επίσης νέο προιόν club κλασικό, στήθος κοτόπουλο η μπιφτέκι κοτόπουλο με πατάτες + σωσάκι στα 4.5 ευρώ value for money. Προτιμώ το μπιφτέκι κοτόπουλο που είναι πολύ εύγευστο. Κοτόπουλο σούβλας και σχάρας πολύ καλά όπως και το σουτζουάκι κοτόπουλο. Προτιμήστε πίτα απο κυπριακή στην κυπριακή βάζουν λιγότερο κρέας και είναι ποιο ακριβή.
crazywaters
στο κατάστημα Ο Χασάπης [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτου 19, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα περίμενα κάτι καλύτερο από ψησταριά που ανήκει σε χασάπικο. Δοκίμασα πίτα γύρο χοιρινό με τζατζίκι, πολύ μέτρια γεύση και το κρέας και το τζατζίκι. Κοντοσούβλι σε πίτα με τυροσαλάτα το κρέας αρκετά καλύτερο απο το γύρο όμως σκέτο ψαχνό. Κοντοσούβλι χωρίς λίγο λιπάκι δεν λέει, αυτό δίνει τη γεύση. Η τυροσαλάτα πολύ καλή.
crazywaters
στο κατάστημα Μαλλιώρας [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Λεωφόρος Γεωργίου Χαϊνά 38, Χαλκίδα, Ν. Ευβοίας
Έχει κλείσει.
crazywaters
στο κατάστημα Η Θράκη Ψητοπωλείο, Κριεζώτου 2, Χαλκίδα, Ν. Ευβοίας
Απο τους καλύτερους γύρους στη Χαλκίδα. Ανοιχτός μόνο το βράδυ.
crazywaters
στο κατάστημα Αυθεντικόν [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Πλατεία Αθανάτων ?, Χαλκίδα, Ν. Ευβοίας
Έχει κλείσει
crazywaters
στο κατάστημα Ο Κούλης Γυράδικο, 25ης Μαρτίου ? & Αντωνίου Νίκα 11, Χαλκίδα, Ν. Ευβοίας
Με το γύρο του Κούλη μεγάλωσα οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Χάρηκα που μετά απο τόσα χρόνια και παρ όλο που άλλαξε τοποθεσία και έγινε αλυσίδα η γεύση παραμένει η ίδια. Πραγματικά απίστευτη και ταυτόχρονα ιδιαίταιρη. Για μένα στα top 3 γυράδικα της Χαλκίδας και ένα απο τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ποτέ. (ο ανταγωνισμός στην πόλη είναι ιδιαίτερα υψηλός) Θα αρέσει σίγουρα και στους Θεσσαλονικείς μιας και αν και η πίτα είναι όπως τα άλλα νότια γυράδικα η ποσότητα του κρέατος είναι πολύ μεγάλη, το τιγκάρει πραγματικά. Τιμή μόλις 2 ευρώ για ένα πλήρες γεύμα. Τα υπόλοιπα προιόντα του (σουβλάκια, κοντοσούβλι κτλ) μέτρια.
crazywaters
στο κατάστημα Ψήσου Γυράδικο, Παύλου Μελά 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μάλλον πρέπει να έχει αλλάξει αρκετά το μαγαζί απο τότε που έγιναν τα τελευταία σχόλια. Έχω επισκευτεί 3 φορές φέτος το μαγαζί και τις 3 έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Γύρος χοιρινός και κοτόπουλο καλούτσικος. Σουβλάκια χοιρινά καλά. Οι πίτες του μου αρέσουν πολύ. Δεν έχουν σχέση με το συρμό των καταστημάτων, αφράτη και μαλακή με διαφορετική γεύση αρκετά νόστιμη. Ισως να είναι και χειροποίητη, δεν είμαι σίγουρος. Το ποιο ενδιαφέρον προιόν όμως είναι το Θρακόψωμο όπως το λέει, μεγάλο κομμάτι απο φρεσκοζημωμένο καρβελάκι ψωμιού ψημένο στα κάρβουνα γεμάτο με γύρο. Συνοδεύεται με πατάτες. Πολύ νόστιμο και με ένα είσαι κομπλέ.
crazywaters
στο κατάστημα Μετοχιάτης Ψητοπωλείο, Μεσσαπίων ? & Ματσούκα ?, Χαλκίδα, Ν. Ευβοίας
Αν και όχι σε τόσο κεντρικό σημείο και χωρίς delivery τα σαββατοκύριακα και καθημερινά το καλοκαίρι γίνεται λαικό προσκήνυμα. Ο λόγος το καλύτερο κοντοσούβλι της Χαλκίδας και για μένα ένα απο τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ποτέ. Λίγο τσιμπημένη η τιμή του αλλά το αξίζει με το παραπάνω για μία στο τόσο, μιας και είναι πραγματικό λουκούμι. Και για το κοκορέτσι έχω ακούσει καλά λόγια όμως δεν είμαι fan οπότε δεν έχω άποψη. Τα σουβλάκια του εξίσου καλά και οικονομικά (1 ευρώ με ψωμάκι). Ο γύρος του για μένα είναι μέτριος, σε άλλους αρέσει. Το ίδιο και το κεμπάπ.
crazywaters
στο κατάστημα Καραΐσκος Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Αγίου Νικολάου 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Οι τιμές του νομίζω είναι ok σε σχέση με το μέγεθος των γλυκών (ορισμένα όπως πχ το μιλφέιγ έχουν το μέγεθος 2 μερίδων) και την ποιότητα καθώς κυμαίνονται στο μέσο όρο της πόλης. Αν και μικρός χώρος η ποικιλία των γλυκών είναι πολύ μεγάλη χάνεσαι. Επίσης ο ιδιοκτήτης πολύ ευγενικός και τίμιος άνθρωπος. Ενδεικτικά αναφέρω πως όταν μια φορά επέλεξα το μιλφέιγ μου είπε ότι το έχει φτιάξει από την προηγούμενη μέρα, μήπως και δεν μου αρέσει μιας και είχε σφίξει κάπως. Αυτό δείχνει πολλά. Γενικά νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην πόλη. Το μόνο που το αδικεί είναι η τοποθεσία.
crazywaters
στο κατάστημα το μοναδικό [νεκροταφείο] Γυράδικο, Προφήτη Ηλία 75, Πυλαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Αν και ο χοιρινός γύρος απο μόνος του είναι μέτριος το club με γύρο χοιρινό είναι πολύ καλό. Νομίζω το μυστικό είναι ότι χρησιμοποιεί κεφαλοτύρι αντί για κασέρι που δένει καταπληκτικά με το γύρο.
crazywaters
στο κατάστημα Αυγουστίνος Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Βασιλίσσης Όλγας 39, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχει ορισμένα προιόντα που είναι εξαιρετικά.
Τα τυλιχτά κεράσματα είναι value for money. Όποτε θέλω να κεράσω λόγω γιορτής καταλήγω πάντα εδώ.
Οι τουλούμπες του επίσης είναι πολύ καλές καθώς και τα τυροπιτάκια αν τα πετύχετε ζεστά.
crazywaters
στο κατάστημα Mat Γεύση Γνώση [νεκροταφείο] Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Δελφών 44, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχει κλείσει.
crazywaters
στο κατάστημα Τσαρουχάς [νεκροταφείο] Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Δελφών 30, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχει κλείσει εδώ και κάποιους μήνες.
crazywaters
στο κατάστημα Γυρο-Κοτομανία [νεκροταφείο] Γυράδικο, Πλατεία Παραμάνα 16, Θέρμη, Ν. Θεσσαλονίκης
Φτιάχνει τεράστια club με γύρο χοιρινό η κοτόπουλο και άπειρες πατάτες με κεφαλοτύρι. Σίγουρα 1 άτομο δεν μπορεί να το τελειώσει μόνο του εκτός αν έχει να φάει για μέρες :) (Αναφέρει και στο φυλλάδιο πως είναι για 2 άτομα) Ο γύρος θα έλεγα γενικά μέτριος αλλά για Θεσσαλονίκη μάλλον πολύ καλός. (Δυστυχώς η πόλη πάσχει σε αυτό το κομμάτι)
crazywaters
στο κατάστημα ΑριστοΤέλειον Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Βασιλέως Ηρακλείου 37-39, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Όποτε βρίσκομαι πρωί κέντρο φροντίζω να παίρνω χωριάτικο ψωμί απο εδώ. Νομίζω είναι απο τα καλύτερα της πόλης. Το μόνο αρνητικό ότι νωρίς το απόγευμα έχει πάντα τελειώσει. Επίσης το πιτσάκι όπως το λέει (έχει μέγεθος ατομικής πίτσας οπότε είναι λίγο άκυρο το όνομα) που δοκίμασα μια φορά ήταν πολύ καλό.
crazywaters
στο κατάστημα Μίλτος Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Στέλιου Καζαντζίδη 37, Πυλαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Δουλεύω κοντά οπότε το επισκέπτομαι αρκετά συχνά.

Οι σφολιάτες και τα σάντουιτς εξαιρετικά. Ειδικά η τυρόπιτα σφολιάτας εκπληκτική. Πολύ καλό και το σάντουιτς κοτόπουλο. Τιμές λίγο τσιμπημένες για τις σφολιάτες οκ για τα σάντουιτς.

Οι πάστες του και γενικότερα τα γλυκά του για την τιμή τους νομίζω είναι απο τα καλύτερα στην πόλη και πάντα φρέσκα.