Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Άκυρο
Προφίλ του χρήστη skoumprakis
« Προηγούμενη 1-40 από 178 Επόμενη »
(πριν από 13 μέρες και 15 ώρες)
[νεκροταφείο] Εστιατόριο, Sendlinger Straße 12A, München, [εξωτερικό]
Κι αυτό έκλεισε. Στη θέση του άνοιξε το "60 seconds to Napoli".
(πριν από 13 μέρες και 16 ώρες)
[νεκροταφείο] Εστιατόριο, Sendlinger-Tor-Platz 10, München, [εξωτερικό]
Έχει κλείσει. Στη θέση του άνοιξε το "Max’s Beef Noodles".
(πριν από 13 μέρες και 21 ώρες)
Εστιατόριο, Ολύμπου 79, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Χτεσινή επίσκεψη στο αγαπημένο σουμάκι, στη νέα τοποθεσία. Το μαγαζί γεμάτο για Δευτέρα και μάλιστα 2 μέρες μετά το άνοιγμα, που σημαίνει ότι μάλλον έχει ήδη το κοινό του. Το μενού (όπως και τα πρόσωπα) είναι ίδιο με το προηγούμενο μαγαζί στην Ακριτών, οπότε όποιος έχει ξαναπάει ξέρει ακριβώς τι να περιμένει. Οι τιμές όμως έχουν τσιμπήσει 15% πάνω σε όλα τα πιάτα (ίσως αναμενόμενο, δες κατάλογο). Μου έκανε εντύπωση ότι στα πιάτα ημέρας, πέρα από τα κλασικά, κατσικομακαρονάδα κλπ., είχε και αρκετά θαλασσινά/ψαρικά (δε δοκίμασα). Ευχάριστα εξωτερικά τραπέζια στο φαρδύ πεζοδρόμιο της Ολύμπου, προτείνεται για urban κρεατοφαγία. Θα ξαναπάω.
[νεκροταφείο] Λοιπά, Σπηλιάδου 14, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Στη θέση αυτή άνοιξε το "Λάδι+Λεμόνι", ψητοπωλείο με τραπέζια πάνω στην πλ. Ανδρούτσου. Οι ιδιοκτήτες έχουν επίσης τα "Oven" και "Regatta Skybar" και συμμετέχουν και στο "Μέντα".
Καφενείο, Άγιος Νικόλαος, Ν. Πρέβεζας
Πολλές επισκέψεις τα τελευταία χρόνια. Λαΐκό καφενείο χωριού, με εξαιρετικό vfm αν παίξεις με μπίρα ή τσίπουρο με random μεζέδες (τιμή 2025: 3,5 ευρώ μπίρα 500ml με ατομικό πιάτο). Είναι η φτηνή εναλλακτική στα καφενεία της Πρέβεζας. Το vfm πάει περίπατο αν παραγγείλεις ποικιλίες κρεατικών (τις χρεώνει ακριβά και δε φέρνει τους μεζέδες).
Χαλαρό κλίμα το χειμώνα με το τζάκι εσωτερικά, το καλοκαίρι ζορίζει λόγω κουνουπιών.
Γυράδικο, Ελευθερίου Βενιζέλου 24, Φιλιππιάδα, Ν. Πρέβεζας
Δοκιμάστηκαν πιτόγυρα με χοιρινό και κοτόπουλο. Μικρά, ακριβά, αλμυρά, με προκάτ πατάτες, πίτες κι αλοιφές. Μακριά...
[νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Ελευθερίου Βενιζέλου 37, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Αλλαγή ιδιοκτησίας. Άνοιξε πριν από 3 μέρες ως μεζεδοπωλείο "Ολέα".
Ψητοπωλείο, Λεωφόρος Ιωαννίνων 10, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
oldschool ψητοπωλείο, βγαλμένο από άλλη δεκαετία. Έχω τις αμφιβολίες μου σχετικά με το πόσο τηρούνται οι υγειονομικοί κανόνες. Το σουβλάκι κοτόπουλο είναι πολύ τρυφερό κι έχει πολλούς οπαδούς, όλα τα υπόλοιπα θα έλεγα κάτω του μετρίου.
Είναι ευρέως γνωστό ως "Τάκα-τάκα".
[νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Δαρδανελίων 16, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Έχει ξανανοίξει υπο νέα ιδιοκτησία κι ονομασία: "En Meze".
Μεζεδοπωλείο, Γυμνασιάρχη Χρήστου Κοντού 18, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Άνοιξε Απρίλιο 2024 (η νέα ιδιοκτησία).
Ο παλιός ιδιοκτήτης (Στάθης), άνοιξε το Αμόρελι
[νεκροταφείο] Fast food, Παναγή Τσαλδάρη 73, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Δυστυχώς έκλεισε: έχει πανό που λέει ότι η επιχείρηση μετακομίζει στα Γιάννενα.
Εστιατόριο, Lange Laube 2, Hannover, [εξωτερικό]
Το μαγαζί είναι καλτ. Βαριά τοπική κουζίνα, μεγάλες μερίδες φουλ στο λίπος, ρουστίκ διακόσμηση, γερμανίδα γιαγιά στο σέρβις και λάβαρα Hannover 96 στις γωνίες. Ο κόσμος όλων των ηλικιών, φιλικός, με διάθεση να πιάσει κουβέντα, παρά τη σχετική φασαρία. Το τεράστιο κότσι με ξινολάχανο και βραστές πατάτες (φωτογραφία) δεν έλεγε πολλά, αλλά καλό vfm στα 19,90 ευρώ (+5,90 η μπίρα).
Οι πολύ θετικές κριτικές στο Google μάλλον σχετίζονται με την ιστορικότητα και την καλτίλα ή με τις παιδικές αναμνήσεις των ντόπιων, παρά με το φαγητό.
Ξένο, Schwabenpl. 3, Stuttgart, [εξωτερικό]
Sushi all-you-can-eat, αλλά από τα καλύτερα του είδους.
Λειτουργεί ως εξής: με 32,80 ευρώ/άτομο σου φέρνουν ένα τάμπλετ, στο οποίο επιλέγεις sushi (maki, sashimi, nigiri κλπ) καθώς και σαλάτες, ορεκτικά (edamame, spring rolls κλπ) τα οποία ετοιμάζονται live στην ανοιχτή κουζίνα και σερβίρονται στο τραπέζι. Κάθε 10 λεπτά μπορείς να στείλεις νέα παραγγελία με max 10 ή 16 πιατάκια (εξαρτάται από το πόσο χρόνο έχεις στη διάθεσή σου. Εμείς που πήγαμε μετά τις 21:00 είχαμε 16). Έχει και μικρό μπουφέ με γλυκά, τα ποτά χρεώνονται έξτρα.
Σημασία έχει ότι το φαγητό ήταν καλό και φρέσκο, όχι όπως τα deep-fried, ετοιματζίδικα που πετυχαίνω συνήθως στα all-you-can-eat με τους ιμάντες και τα χρωματιστά πλαστικά πιατάκια.
Φάγαμε δίχως αύριο (στην 3η παραγγελία κλατάραμε...) και περάσαμε καλά.
Θα ξαναπήγαινα.
Μπυραρία, Möhringer Landstraße 9, Stuttgart, [εξωτερικό]
Συνοικιακή μπιραρία που δεν την πιάνει εύκολα το μάτι. Ο χώρος μετριοκακός (μυρωδιά ποτισμένης μπίρας στα σανίδια), το chili con carne επίσης κακό (απ' ότι μας είπαν, ο μάγειρας είχε μόλις σχολάσει και το μόνο που μπορούσαν να μας προσφέρουν ήταν chili con carne ή πίτσα...), αλλά εξαιρετική ποικιλία σε μπίρες, με πάρα πολλές ετικέτες απ'όλα τα κρατίδια της Γερμανίας και κάποιες εξωτερικού. Ο σερβιτόρος μεγάλος γνώστης του αντικειμένου, μας έκανε προτάσεις με βάση τα γούστα μας. Τιμές πολύ νορμάλ. Θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως μόνο για μπιρογνωσία.
Εστιατόριο, Πλατεία Φοίνικας, Λευκάδα, Ν. Λευκάδας
Ποιοτικό μαγαζί στην πόλη της Λευκάδας. Ωραίος χώρος εσωτερικά κι εξωτερικά, εξυπηρετικό σέρβις από νεαρά παιδιά και προσεγμένο φαγητό.
Πήραμε 1 φέτα πανέ, 1 σαλάτα "Μαζί", 2 κυρίως (χοιρινή σταβλίσια και σολομό, δες φωτογραφίες), ένα γαλακτομπούρεκο (αποδομημένο) κι από ποτά μόνο νερό. Τιμές νησιώτικές: 80 ευρώ για 2 άτομα, αλλά μας άρεσαν όλα και περάσαμε καλά. Θα ξαναπάω.
[νεκροταφείο] Γυράδικο, Νέα Πλάγια, Ν. Χαλκιδικής
Στη θέση του άνοιξε το Maestro (ψητοπωλείο + μαγειρευτά)
Ψαροταβέρνα, Κάβος, Ν. Κορινθίας
Δεν το έχω επισκεφθεί, αλλά το έχω στη λίστα μου καιρό. Μου το έχει προτείνει άτομο με βαθιά γνώση κι εμπειρία στην ψαροφαγία. Θέλει κράτηση.
Ψαροταβέρνα, Σπηλιάδου 10, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Δεν έχει delivery. Δουλεύει take away και με τα λιγοστά άβολα τραπεζάκια. Θεωρώ ότι μαγειρικά και ψηστικά είναι κάπως καλύτερο από τον ανταγωνιστή Τσουμελέκα (ο οποίος όμως έχει και delivery).
[νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Γυμνασιάρχη Χρήστου Κοντού 18, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Έκλεισε Νοέμβριο 2023 και ξανανοίγει την επόμενη εβδομάδα υπό νέα ιδιοκτησία (η οποία σχετίζεται με το cafe-bar Prevere στην παραλία). Ο παλιός ιδιοκτήτης (Στάθης) ανοίγει προσεχώς νέο εστιατόριο στην οδό Εθν. Αντιστάσεως (δίπλα στο Chillbox).
Πιτσαρία, Ελευθερίου Βενιζέλου 2, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Πίτσα mix di salumi πλούσια σε υλικά με ψωμένιο, ελληνικού τύπου ζυμάρι. Δοκιμάσαμε επίσης σαλάτα και ριζόττο funghi με μανιτάρια και λάδι τρούφας. Γενικά OK το γευστικό αποτέλεσμα, τίποτα το εξαιρετικό. Τιμές νορμάλ στο φαγητό, πολύ ακριβά τα ποτά (πχ 5,5 ευρώ οι κοινές μισόλιτρες μπίρες του σουπερμάρκετ). Δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναπάω, αλλά δεν θα το επιδιώξω.

Είναι new entry στην πόλη και γίνεται χαμός, ακόμη και τις καθημερινές.
Εστιατόριο, Άγιος Θωμάς, Ν. Πρέβεζας
Ο εστιατορικός χάρτης της Πρέβεζας περιλαμβάνει 2-3 καλούτσικες ψαροταβέρνες, 2-3 ψευτοκυριλέ εστιατόρια με κοπές και risotti κι όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά της σειράς που εμπίπτουν στην κατηγορία της νεοελληνικής ταβέρνας των '90s (μπιφτεκάκια, τζατζίκι και τηγανιές με ύποπτες σάλτσες).

Όλα; Όχι όλα. Βρήκα επιτέλους ένα μαγαζί του γούστου μου: δημιουργική κουζίνα (μικρός κατάλογος που ανανεώνεται κι αναρτάται στο facebook), εκλεκτές πρώτες ύλες, χαλαρή ατμόσφαιρα και νορμάλ τιμές. Σαφώς έχει δρόμο ακόμη για να φτάσει τα αντίστοιχα αγαπημένα μου μαγαζιά της Θεσσαλονίκης (Νάμα, Μαιτρ και Μαργαρίτα στην παλιά διεύθυνση, Σέμπρικο και Νέα Φωλιά στα πρώτα τους χρόνια, προτού το χίπστερ γίνει μέηνστρημ), αλλά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ελπίζω να πάει καλά και να βρει μιμητές.

Λίγο με χάλασε μόνο το κλίμα κατάνυξης που επικρατούσε, με ζευγαράκια, κεράκια και χαλαρωτική instrumental μουσική, δηλαδή δύσκολα θα πήγαινα με την παρεά μου για να πιούμε και ν' αράξουμε κάνα τρίωρο.
Εστιατόριο, Rotfeder-Ring 16, Frankfurt am Main, [εξωτερικό]
Σούπερ κυριλέ steakhouse, σε τεράστιο ανακαινισμένο κτίριο πάνω στο ποτάμι. Χώρος, σέρβις κλπ. σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο. Κάθε μερίδα κρέατος περιλαμβάνει απεριόριστες επαναλήψεις σε τηγανητές πατάτες και 3 χειροποίητες σως του μαγαζιού: μπάρμπεκιου, τσιμιτσούρι και το εντελώς άκυρο horseradish, aka αγριοράπανο. Απεριόριστες επαναλήψεις ισχύουν και σε όλα τα έξτρα συνοδευτικά του καταλόγου. Συμβαίνει κι εδώ το εξής εκνευριστικό: δε σε ρωτάνε πόσο ψημμένο θέλεις το κρέας σου, αλλά σου το φέρνουν εντελώς rare και μαζί μία καυτή πέτρα για να το ψήσεις μόνος σου όπως το θέλεις.

Πήρα το αργεντίνικο φιλέτο των 300γρ. που ήταν εξαιρετικό, όπως και ότι δοκίμασα από τα συνοδευτικά (το καλύτερο ήταν το καλαμπόκι). Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν το γλυκό: πήρα Kaiserschmarrn, το οποίο δεν ήταν καραμελωμένο, δεν είχε σταφίδες, δεν είχε αρκετή μους μήλου και γενικά ήταν άνευρο και πολύ υποδεέστερο από αυτά που βρίσκεις στη Βαυαρία.

Τιμές φευγάτες ακόμη και για τους ντόπιους (δες ανεβασμένο κατάλογο, τα περισσότερα steaks γύρω στο πενηντάρικο). Μαζί με συνοδευτικό, γλυκό και αρκετή μπίρα μας βγήκε περί τα 100 ευρώ το άτομο.
Εστιατόριο, Zeil 23, Frankfurt am Main, [εξωτερικό]
Δευτέρα 22:30 το βράδυ στη Φρανκφούρτη και κάθε λεπτό που περνάει κάνει την αναζήτηση φαγητού δυσκολότερη. Αποφύγαμε το κακόφημο Hauptbahnhof και ποντάραμε στα τούρκικα της Konstablerwache που κλείνουν στις 00:00.

Τα υπόλοιπα μαγαζιά της περιοχής έχουν μεταλλαχθεί σε κάποιου είδους φτηνές απομιμήσεις του Salt Bae: στη βιτρίνα ψυγεία με ντεμέκ παλαιωμένα μοσχάρια κρεμασμένα σε τσιγκέλια κι από πίσω σουτζουκάκια και ντολμάδες. Προτιμήσαμε το Anatolia γιατί μας φάνηκε πιο ορίτζιναλ.

Καλωσόρισμα με μια σαλάτα ezme (ψιλοκομμένα κρεμμύδια, αγγούρια και ντομάτες κι από πάνω σουμάκ και λεμόνι, αδιάφορη) και πίτες (μεγαλύτερες από τις δικές μας σουβλακόπιτες, αλλά πιο στεγνές και άνοστες). Παραγγείλαμε μια μικρή ποικιλία κρύων ορεκτικών (με διάφορες αλοιφές, ντολμαδάκια, λευκό τυρί και φασόλια γίγαντες, θύμιζαν κονσέρβα ΖΑΝΑΕ), μια μερίδα ισκεντέρ κεμπάπ (μοσχαρίσιος γύρος, σάλτσα ντομάτας, γιαούρτι κι από κάτω ψιλοκομμένη πίτα που ρουφούσε τα υγρά του κρέατος / νόστιμο και μεγάλη μερίδα) και μία Άδανα γιαουρτλού κεμπάπ (απλά ΟΚ, όχι ιδιαίτερα καυτερό). Πολύ καλή εξυπηρέτηση, χώρος ψιλο-κιτς, μουσική τούρκικα λαϊκα σε χαμηλή ένταση.

Για τα παραπάνω (δυο κυρίως από 17 εύρω κι 9 τα ορεκτικά) συν 2 βαρελίσιες Warsteiner δώσαμε 50κάτι ευρώ, αλλά σκάσαμε. Μέτρια εμπειρία, την επόμενη αλλού.
Λοιπά, Ν. Θεσσαλονίκης
@ταβερνοαλάνι @dokimastis: ευχαριστώ! σας εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια, έγινε η κράτηση.

@Γαργαντούας: κι εγώ την ίδια άποψη έχω για το Γιαλό. Προσωπικά, θα επέλεγα γλυκάνισο ή Ατλαντίς, αλλά η θάλασσα έχει ιδιαίτερη τουριστική αξία για τους Γερμανούς συναδέλφους.
Λοιπά, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλημέρα, τα φώτα σας παρακαλώ. Ψάχνω μαγαζί ανατολική Θεσσαλονίκη για να κλείσω επαγγελματικό τραπέζι 25 ατόμων (Έλληνες και Γερμανοί). Συνήθως πάμε στο Γιαλό, αλλά έλεγα φέτος να μην πάμε πάλι στα ίδια, οπότε ψάχνουμε τον αντι-Γιαλό: ωραία τοποθεσία κοντά στη θάλασσα, για θαλασσινά, αλλά όχι πολύ ακριβό (πχ. Μαύρη Θάλασσα είναι εκτός). Έχετε κάτι να προτείνετε;
Ψητοπωλείο, Επτανήσου 5, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Αλλαγή στο ιδιοκτησιακό: ο ένας εκ των αδερφών (Χριστόφορος) αποχώρησε και άνοιξε το Christoforos Street Food στην οδό Μπιζανίου. Ο Μιχάλης Τσούτσης παραμένει.
[νεκροταφείο] Fast food, Κίτσου Τζαβέλα 1 & Σελεύκειας 1, Πλατεία Φόρος, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Ακούγεται καλό για μια στο τόσο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κατώτερο των προσδοκιών μου. Τα tacos σολομού ήταν ουσιαστικά τάκος με μια κακή σολομο-μαγιονέζα και λίγο μαρούλι. Στο Chicken wrap ήταν μπαγιάτικο και ξερό το κοτόπουλο. Πατάτες τηγ οι κλασικές προτηγανισμένες που μισή ωρα μετά δεν τρώγονται.
Δε νομίζω να του δώσω δεύτερη ευκαιρία.
[νεκροταφείο] Ταβέρνα, Νίκης 11, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Αγαπημένο μαγαζί, αλλά χρόνο με το χρόνο οι μερίδες μικραίνουν κι οι τιμές ανεβαίνουν. Μερίδα πανσέτα σούβλας στα 9 ευρώ για 3 κομμάτια με ελάχιστο κρέας και πολύ κόκαλο (χωρίς συνοδευτικά). Μάλλον θα απέχω για μερικούς μήνες.
[νεκροταφείο] Εστιατόριο, Καρυωτάκη 14, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Φέτος δεν άνοιξε. Ο ιδιοκτήτης έχει και το εστιατόριο Ambassador by the sea στη μαρίνα του Ακτίου (μαρίνα "Κλεοπάτρα"), μάλλον αποφάσισε να ρίξει εκεί το βάρος του.
[νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Κίτσου Τζαβέλα 1 & Σελεύκειας 1, Πλατεία Φόρος, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Τελη Ιουνίου άνοιξε στη θέση αυτή το "Maré", ψαρο-φαστφουνταδικο (Wraps και tacos σολομού, burgers χταποδιού και μπακαλιάρου κλπ)
[νεκροταφείο] Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Τιμόθεου Νικολαΐδη ?, Νέα Πλάγια, Ν. Χαλκιδικής
Έχει γίνει beach bar-restaurant "noa" και σερβίρει κανονικά φαγητό
[νεκροταφείο] Γυράδικο, Νέα Πλάγια, Ν. Χαλκιδικής
Φέτος κλειστά! Νεκροταφείο και βλέπουμε...
[νεκροταφείο] Γυράδικο, Ανδρέα Παπανδρέου 74, Νεάπολη, Ν. Θεσσαλονίκης
@fisher ναι, καλά θυμάσαι, αυτό ήταν. Τέλη 90's, αρχές 00's.
[νεκροταφείο] Fast food, Παναγή Τσαλδάρη 73, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
[νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Κίτσου Τζαβέλα 1 & Σελεύκειας 1, Πλατεία Φόρος, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Το Νοέμβριο μετακόμισε σε νέα διεύθυνση, στην παραλία (θα γίνει νέα καταχώριση).
[νεκροταφείο] Bar-Restaurant, Ελευθερίου Βενιζέλου 2, Πρέβεζα, Ν. Πρέβεζας
Έκλεισε. Προσεχώς πιτσαρία, αλλά δεν έχουν αρχίσει ακόμη εργασίες.
Ψητοπωλείο, Γεωργίου Αβέρωφ ?, Μέτσοβο, Ν. Ιωαννίνων
Πρόσφατη επίσκεψη, μετά από χρόνια. Κοντοσούβλια: το πρόβειο πολύ καλό, το χοιρινό καλό, το κοτόπουλο άγευστο, παρά τις μαρινάδες. Ισχύουν τα σχόλια για μικρές μερίδες και τουριστικοποίηση. Μόνο εδώ έχω βρει το εμφιαλώμενο τσίπουρο "Κατώγι Αβέρωφ" που μου άρεσε πολύ. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσουμε το γειτονικό "Αρχοντικό"
Λοιπά, Ν. Θεσσαλονίκης
@βιβλιοφάγος

Παρόλο που είμαι τακτικός στα Γιάννενα, δεν έχω ανακαλύψει ακόμη το μαγαζί που θα με ξετρελάνει και θα επιδιώξω να ξαναπάω. Αυτά στα οποία έχω κάτσει τις περισσότερες φορές και θεωρώ, ας πούμε, αξιοπρεπή είναι τα εξής:
  • balsamico για μεσημεριανό μεζεδοτσιμπολόγημα, με ωραίο εξωτερικό τραπεζάκι (αν και θα βρέχει το σ/κ), ωραίο κλίμα, αλλά το φαγητό δε συναρπάζει
  • Σείριος, ασφαλής επιλογή για κάτι πιο εστιατορικό
  • Πάρκο Ναυτικού Ομίλου, το μενού του οποίου έχει αλλάξει προσφάτως χαρακτήρα (προς το λαϊκότερο, με αρκετά ψητά της ώρας), αλλά παραμένει καλή επιλογή, ειδικά αν έχετε μαζί και παιδιά (παιδική χαρά, πάπιες, λίμνη κλπ.)
  • και τέλος, οι Βλάχοι και το διπλανό Σ'αναμμένα κάρβουνα, για κρεατοφαγία δίχως αύριο.
Έχω ακούσει καλά λόγια και για τη Φρόντζου Πολιτεία, αλλά δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες.
Εστιατόριο, 4ο χλμ Χαριλάου - Θέρμης, Θέρμη, Ν. Θεσσαλονίκης
Χωρίς να γνωρίζουμε τα περί μεσημβρινής παύσης που αναφέρονται παρακάτω, το επισκεφτήκαμε κι εμείς στις 13:25 και ζητήσαμε το μενού του brunch. Η σερβιτόρα προβληματίστηκε εμφανώς, ζήτησε τη βοήθεια της κουζίνας, πήρε το ΟΚ κι όλα εξελίχτηκαν ομαλά. Εξαιρετικό φαγητό (shakshuka, breakfast hot-dog και το καλύτερο απ' όλα η χωριάτικη γαλατόπιτα με παγωτό κανέλα και μήλο), άριστο σέρβις, καλές τιμές: μας άρεσε πολύ και θα ξαναπάμε.
Λοιπά, Ν. Θεσσαλονίκης
@Nikolas
τσέκαρε και τη Salumeria στην Παντανάσσης, είναι εστιατόριο τύπου Μαιτρ & Μαργαρίτα, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Έχω ανεβάσει τον κατάλογο.
« Προηγούμενη 1-40 από 178 Επόμενη »