Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Προφίλ του χρήστη skoumprakis
Λογαριασμός
Χάρτης
Πρόσφατα
Λοιπά
Κατηγορίες
Φίλτρα
Εγγραφή
Σύνδεση
Προφίλ
Διαχείριση λογαριασμού
Νέο κατάστημα
Νέα αλυσίδα
Διαχείριση χρηστών
Προσκλήσεις
Σχόλια προς έγκριση
Εικόνες προς έγκριση
Αλλαγές προς έγκριση
Καταστήματα σε αναμονή
Καταστήματα προς κλείσιμο
Ηχητικές σημειώσεις
Καταγεγραμμένες διαδρομές
Οι πρόσφατες αλλαγές μου
Εξαφανισθέντα street view
e-table
Επιλεγμένα σχόλια
Οδικός
Οδικός (Google Maps)
Δορυφορικός
Δορυφορικός + οδικός
Εδαφικός
Οδικός (OSM-carto)
Κενός
Προσθήκη νέου καταστήματος
Στόχοι
Reset Google Maps
Καταστήματα
Εικόνες
Σχόλια
Αλλαγές
Έλεγχοι
Αρχική σελίδα
Τυχαίες εικόνες
Ερωτήσεις ιστορικού ενδιαφέροντος
Νομικά
Περί συντελεστών
Κανόνες σχολίων
Απαιτήσεις λογισμικού
Επικοινωνία
Ταβέρνα
(μόνο)
Εστιατόριο
(μόνο)
Ψαροταβέρνα
(μόνο)
Καφενείο
(μόνο)
Ψητοπωλείο
(μόνο)
Γυράδικο
(μόνο)
Πιτσαρία
(μόνο)
Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο
(μόνο)
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
(μόνο)
Μεζεδοπωλείο
(μόνο)
Bar-Restaurant
(μόνο)
Ξένο
(μόνο)
Μαγειρείο
(μόνο)
Μπυραρία
(μόνο)
Fast food
(μόνο)
Βρώμικο
(μόνο)
Πατσατζίδικο
(μόνο)
Λοιπά
(μόνο)
Όλες
Καμία
Μόνο όσα το ξενυχτάνε
Μόνο όσα έχουν εξωτερικά τραπέζια
Μόνο όσα κάνουν διανομή κατ' οίκον
Μόνο όσα έχουν ζωντανή μουσική
Προσβασιμότητα για ΑμΕΑ
Μόνο όσα δεν επιτρέπουν το κάπνισμα
Έχει σχόλια ή εικόνες
Νέα καταστήματα (6 μηνών)
Nεκροταφείο ταβερνοχώρου
Μόνο τα μη ακριβή σημεία
Δεν έχουν ελεγχθεί πρόσφατα(1)
Έχω πάει + θέλω να ξαναπάω
Έχω πάει + θα μπορούσα να ξαναπάω
Έχω πάει + δεν θα ξαναπάω
Δεν έχω πάει + θέλω να πάω
Δεν έχω πάει + θα μπορούσα να πάω
Δεν έχω πάει + δεν θέλω να πάω
Δεν έχω άποψη
Χαλαρό κλίμα το χειμώνα με το τζάκι εσωτερικά, το καλοκαίρι ζορίζει λόγω κουνουπιών.
Είναι ευρέως γνωστό ως "
Ο παλιός ιδιοκτήτης (Στάθης), άνοιξε το Αμόρελι
Οι πολύ θετικές κριτικές στο Google μάλλον σχετίζονται με την ιστορικότητα και την καλτίλα ή με τις παιδικές αναμνήσεις των ντόπιων, παρά με το φαγητό.
Λειτουργεί ως εξής: με 32,
Σημασία έχει ότι το φαγητό ήταν καλό και φρέσκο, όχι όπως τα deep-fried, ετοιματζίδικα που πετυχαίνω συνήθως στα all-you-can-eat με τους ιμάντες και τα χρωματιστά πλαστικά πιατάκια.
Φάγαμε δίχως αύριο (στην 3η παραγγελία κλατάραμε...) και περάσαμε καλά.
Θα ξαναπήγαινα.
Πήραμε 1 φέτα πανέ, 1 σαλάτα "
Είναι new entry στην πόλη και γίνεται χαμός, ακόμη και τις καθημερινές.
Όλα; Όχι όλα. Βρήκα επιτέλους ένα μαγαζί του γούστου μου: δημιουργική κουζίνα (μικρός κατάλογος που ανανεώνεται κι αναρτάται στο facebook), εκλεκτές πρώτες ύλες, χαλαρή ατμόσφαιρα και νορμάλ τιμές. Σαφώς έχει δρόμο ακόμη για να φτάσει τα αντίστοιχα αγαπημένα μου μαγαζιά της Θεσσαλονίκης (Νάμα, Μαιτρ και Μαργαρίτα στην παλιά διεύθυνση, Σέμπρικο και Νέα Φωλιά στα πρώτα τους χρόνια, προτού το χίπστερ γίνει μέηνστρημ), αλλά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ελπίζω να πάει καλά και να βρει μιμητές.
Λίγο με χάλασε μόνο το κλίμα κατάνυξης που επικρατούσε, με ζευγαράκια, κεράκια και χαλαρωτική instrumental μουσική, δηλαδή δύσκολα θα πήγαινα με την παρεά μου για να πιούμε και ν' αράξουμε κάνα τρίωρο.
Πήρα το αργεντίνικο φιλέτο των 300γρ. που ήταν εξαιρετικό, όπως και ότι δοκίμασα από τα συνοδευτικά (το καλύτερο ήταν το καλαμπόκι). Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν το γλυκό: πήρα Kaiserschmarrn, το οποίο δεν ήταν καραμελωμένο, δεν είχε σταφίδες, δεν είχε αρκετή μους μήλου και γενικά ήταν άνευρο και πολύ υποδεέστερο από αυτά που βρίσκεις στη Βαυαρία.
Τιμές φευγάτες ακόμη και για τους ντόπιους (δες ανεβασμένο κατάλογο, τα περισσότερα steaks γύρω στο πενηντάρικο). Μαζί με συνοδευτικό, γλυκό και αρκετή μπίρα μας βγήκε περί τα 100 ευρώ το άτομο.
Τα υπόλοιπα μαγαζιά της περιοχής έχουν μεταλλαχθεί σε κάποιου είδους φτηνές απομιμήσεις του Salt Bae: στη βιτρίνα ψυγεία με ντεμέκ παλαιωμένα μοσχάρια κρεμασμένα σε τσιγκέλια κι από πίσω σουτζουκάκια και ντολμάδες. Προτιμήσαμε το Anatolia γιατί μας φάνηκε πιο ορίτζιναλ.
Καλωσόρισμα με μια σαλάτα ezme (ψιλοκομμένα κρεμμύδια, αγγούρια και ντομάτες κι από πάνω σουμάκ και λεμόνι, αδιάφορη) και πίτες (μεγαλύτερες από τις δικές μας σουβλακόπιτες, αλλά πιο στεγνές και άνοστες). Παραγγείλαμε μια μικρή ποικιλία κρύων ορεκτικών (με διάφορες αλοιφές, ντολμαδάκια, λευκό τυρί και φασόλια γίγαντες, θύμιζαν κονσέρβα ΖΑΝΑΕ), μια μερίδα ισκεντέρ κεμπάπ (μοσχαρίσιος γύρος, σάλτσα ντομάτας, γιαούρτι κι από κάτω ψιλοκομμένη πίτα που ρουφούσε τα υγρά του κρέατος / νόστιμο και μεγάλη μερίδα) και μία Άδανα γιαουρτλού κεμπάπ (απλά ΟΚ, όχι ιδιαίτερα καυτερό). Πολύ καλή εξυπηρέτηση, χώρος ψιλο-κιτς, μουσική τούρκικα λαϊκα σε χαμηλή ένταση.
Για τα παραπάνω (δυο κυρίως από 17 εύρω κι 9 τα ορεκτικά) συν 2 βαρελίσιες Warsteiner δώσαμε 50κάτι ευρώ, αλλά σκάσαμε. Μέτρια εμπειρία, την επόμενη αλλού.
@Γαργαντούας: κι εγώ την ίδια άποψη έχω για το Γιαλό. Προσωπικά, θα επέλεγα γλυκάνισο ή Ατλαντίς, αλλά η θάλασσα έχει ιδιαίτερη τουριστική αξία για τους Γερμανούς συναδέλφους.
Δε νομίζω να του δώσω δεύτερη ευκαιρία.
Παρόλο που είμαι τακτικός στα Γιάννενα, δεν έχω ανακαλύψει ακόμη το μαγαζί που θα με ξετρελάνει και θα επιδιώξω να ξαναπάω. Αυτά στα οποία έχω κάτσει τις περισσότερες φορές και θεωρώ, ας πούμε, αξιοπρεπή είναι τα εξής:
- balsamico για μεσημεριανό μεζεδοτσιμπολόγημα, με ωραίο εξωτερικό τραπεζάκι (αν και θα βρέχει το σ/κ), ωραίο κλίμα, αλλά το φαγητό δε συναρπάζει
- Σείριος, ασφαλής επιλογή για κάτι πιο εστιατορικό
- Πάρκο Ναυτικού Ομίλου, το μενού του οποίου έχει αλλάξει προσφάτως χαρακτήρα (προς το λαϊκότερο, με αρκετά ψητά της ώρας), αλλά παραμένει καλή επιλογή, ειδικά αν έχετε μαζί και παιδιά (παιδική χαρά, πάπιες, λίμνη κλπ.)
- και τέλος, οι Βλάχοι και το διπλανό Σ'
αναμμένα κάρβουνα , για κρεατοφαγία δίχως αύριο.
Έχω ακούσει καλά λόγια και για τη Φρόντζου Πολιτεία, αλλά δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες.τσέκαρε και τη Salumeria στην Παντανάσσης, είναι εστιατόριο τύπου Μαιτρ & Μαργαρίτα, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Έχω ανεβάσει τον κατάλογο.