Προφίλ του χρήστη Λεφτέρης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 11/02/2010
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (69)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Λεφτέρης (πριν από 13 ώρες και 1 λεπτό)
στο κατάστημα Αντώνης Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Μαιάνδρου 104, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλός χώρος και έξω τραπεζ/σματα, καλή μπουγάτσα και κάποια ιδιαίτερες πιτολυχουδιές όπως η κοτόπιτα, γρήγορη εξυπηρέτηση, βρίσκεται σε σκιερό μέρος πολύ ωφέλιμο για καλοκαίρι, καλές τιμές.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Πλατεία Καφενείο, Πεύκων 14, Παλαιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη 18/02/2023. Πολύ καλές εντυπώσεις, εξαιρετικό σουβλάκι, μέτρια μπιφτέκια, καλές πατάτες και σαλατικά για τύπου καφενείου κατάσταση, εξαιρετικό χύμα λευκό κρασί, καλές τιμές.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Τα γλυκά του Στέλιου Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Λεωφόρος Δημοκρατίας 27, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Πράγματι πολύ καλά γλυκά και ιδιαίτερα. Το παγωτό χύμα καλοκαίρι είναι ποικίλων επιλογών σου και σε καλή τιμή. Εξαιρετικό.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Οδός Μερακλή Ψητοπωλείο, Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 104, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Πρόσφατη επίσκεψη με μεικτές εντυπώσεις. Πολύ καλός χώρος μέσα και έξω ιδίως καλοκαίρι με την πανοραμική θέα και το προσεγμένο περιβάλλον αλλά μέτρια τα κρεατικά χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Μάλλον προχειροδουλειά μου κάνει. Δεν θα ξαναπήγαινα εκτός και αν είναι για χαλαροκατάσταση με παρέα.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Ο Πολύτεκνος Βρώμικο, 8ο χλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, Διαβατά, Ν. Θεσσαλονίκης
Εβδομαδιαία επίσκεψη στην εν λόγω καντίνα με άριστες εντυπώσεις. Ψωμί αρκετά μεγάλο με παντσέτα ή μπιφτέκι ή κοτόπουλο σουβλάκι ή χοιρινό με πατάτες φυσικά στα 2,80 ευρω. Καλή ποιότητα έως εξαιρετική. Χορταίνεις με ένα χωρίς να βαραίνεις.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Ο Σάκης Μαγειρείο, Ανδρέα Παπανδρέου 3, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ν. Θεσσαλονίκης
Μετά απο 12 χρόνια που πήγαινα στο παρελθόν παραμένει αξεπέραστος ο Σάκης. Κράτησε ίδιες τιμές χωρίς να ρήξει ποιότητα. π.χ. φασολάδα φούρνου+κοτόπουλο ή κρέας με γαρνιτούρα στα 8,50 ευρω. Μαγειρεύει σε ξυλόφουρνο, πεντανόστιμα ότι πάρεις. Μέχρι 2.30 πλέον ανοιχτός το πολύ 3.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Τεφαρίκι Μεζεδοπωλείο, Κωνσταντίνου Καραμανλή 6 & Σαμοθράκης 2, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ν. Θεσσαλονίκης
Γενικά καλό μαγαζί, φιλικό προσωπικό ιδίως αν κάτσεις μακρυά τους. Εξαιρετικά θράψαλα και καλό ψιλό ψάρι. Κοντά στα 35 ευρω με αλοιφές, σαλάτα, χύμα κρασί και χορταίνεις. Γλυκό στο τέλος.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Lloyd Marian Λοιπά, Ελευθερίου Βενιζέλου 7, Διαβατά, Ν. Θεσσαλονίκης
Παραμένει εξαιρετικό στα ροφήματα, γλυκά και άλλα είδη σε άνετο ευχάριστο περιβάλλον, καλή μουσική και ανεμπόδιστη θέα μιας και μοιάζει με θερμοκήπιο και οι τζαμαρίες εκτίνονται αρκετά ψηλά. Εξωτερικά το καλοκαίρι βγάζει αρκετά τραπεζοκαθίσματα επί πεζοδρομίου σε σκιερό μέρος με μεγάλους ανεμιστήρες.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Φαρδής Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Κωνσταντίνου Καραμανλή 106, Διαβατά, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλή περίπτωση πάνω στον δρόμο, υπερηψωμένο, κάθεσαι έξω για καπνίζοντες 4-5 τραπέζια, καλός καφές και άλλα ροφήματα, πρόσφατα ο καφές πήγε 1,60 ευρω+νερο από 1,20 που ήταν για αρκετό χρόνο. Εχει και είδη τυρόπιτας καλής ποιότητας, κρύα σάντουιτς, ψωμιά, υποτυπώδη γλυκά.. Δεν ισχύει πλέον το 24ωρο ανοιχτά.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Fast Fino Γυράδικο, Παύλου Μελά 4, Παλαιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Εχει καλά κρετικά, ποικιλία και κάθε ΠΣΚ βάζει σούβλες και παίρνεις είτε μερίδα είτε σάντουιτς κοντά στα 4 ευρώ. Σταθερή εύγεστη ποιότητα.
Λεφτέρης
στο κατάστημα About Meat Γυράδικο, Αλεξάνδρου Υψηλάντη 24Α, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Αραιά πυκνά παίνω απο εκεί. Καλά κρεατικά, λίγο τσιμπημένες τιμές, μπορείς να κάτσεις, καλό περιβάλλον και γρήγορη εξυπηρέτηση.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Το Ντέρτι Ταβέρνα, Λεωφόρος Δημοκρατίας 9, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Συμπαθητικό μαγαζί για καλοκαίρι, καλούτσικες τιμές και μερίδες. Όχι κάτι ιδιαίτερο αν αυτό ψάχνεις, πάντως αξίζει επίσκεψης.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Leone Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 38, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Τα γλυκά τους είναι αξιόλογα, όσα γεύτικα ήταν φρέσκα και σε καλούτσικες τιμές. Εξαιρετική πορτοκαλόπιτα..
Λεφτέρης
στο κατάστημα ΑΙΓΑΙΟΝ Λοιπά, Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 40, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Εχει τσιμπημένες τιμές έως απαράδεκτες καμιά φορά, ιδίως αν κάνεις παραγγελία και πάρεις πακέτο μπορεί να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Ενώ μια μέτρια τσιπούρα π.χ. συνήθως διδεται 10-14 ευρω το πολύ, την πλήρωσα 35 ευρω!!! επειδή δεν είχε ιχθυοκαλλιέργειας και μας έβαλαν μεγάλη ελευθέρας χωρίς να συμπράξουμε σ'αυτήν την ενέργειά τους. Τουλάχιστον δόλος απο μέρους τους!!
Λεφτέρης
στο κατάστημα Roma Pizza Πιτσαρία, Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 76, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Συμπαθητικό έως μέτρια κατάσταση μαγαζί. Έχει γενικά καλή ποιότητα και νορμάλ τιμές. Η πίτσες είναι εύγεστες και ο χώρος προσφέρεται και για παιδιά μαζί σου.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Κάτι να καίει Μαγειρείο, Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 79Α, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Σχεδόν μία φορά την εβδομάδα παραγγέλνω και περνάω παίρνω μαγειρευτό. Όσα γεύτηκα ήταν πολύ καλά μαγειρεμένα, εύγεστα κάποια ήταν εξαιρετικά. Έχει πλήθος επιλογών καθημερινά και σε καλή ποσότητα. Οι τιμές τους είναι ελαφρώς τσιμπημένες που δικαιολογούνται απο την ποιότητα, εξυπηρέτηση και την ποσότητα που βάζει.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Ο Βάσος Μεζεδοπωλείο, Κομοτηνής 4, Πολίχνη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πρόσφατη επίσκεψη 30/12/2022 φύγαμε με άριστες εντυπώσεις. Ψιλό ψάρι κοτσομούρες, γαλαίος, σαρδέλλα, σαλλάτα πράσινη, χύμα λευκό κρασί-εύγεστο. Την σαρδέλλα δεν την χρέωσε από μόνος του ο ιδιοκτήτης επειδή παρατήρησε ότι δεν την φάγαμε. Όλα τα υπόλοιπα πολύ καλά και χορταστικά, γλυκό στο τέλος.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Μελί Μελί Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 68, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Πηγαίνω κάπου κάπου στο κατάστημα και λόγω της άπλας που διαθέτει στο κάτω διάζωμα αλλά και στο πάνω διάζωμα (πάντα στο ύψος πεζεδρομίου). Καλοκαίρι έχει καλό παγωτό, καφές ανεκτικός σε ποιότητα αν και τσιμπημένος, σαλάτες εποχής καλή ποιότητα στα 8-9 ευρω, χυμούς και άλλα καλούδια απο γλυκίσματα, μαγειρευτό φαγητό κλπ
Λεφτέρης
στο κατάστημα About Meat Γυράδικο, Αλεξάνδρου Υψηλάντη 24Α, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγα 5 φορές περίπου για να κάτσω ή να παραλάβω πακέτο. Έχει καλά κρεατικά, γύρο, σουβλάκι, μπιφτέκι κλπ.. Στις ποσότητες υστερεί λίγο, καλές πατάτες, συμπαθητικές σαλάτες, αλοιφές χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Τα κρεατικά πάντως είναι καλά. Ο χώρος είναι κάπως στενός και βρίσκεις να κάτσεις.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Grande Λοιπά, Πεντάλοφος, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγαινα αραιά καλοκαιριάτικα και λόγω του υποτυπώδες φουσκωτού κάστρου που έχει για μικρά παιδιά, καθώς και άλλα όπως τραμπολίνο κλπ. Πολύ καθαρός χώρος με γρασίδι σε κάποια σημεία και σε άλλα στεγασμένα, σκιασμένα αραιά τραπεζοκαθίσματα. Καλές-φυσιολογικές τιμές σε όλα ροφήματα και μή.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Καλλιθέα Λοιπά, Πεντάλοφος, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγαινα εβδομαδιαίως το καλοκαίρι με μικρα παιδιά μιας και έχει κούνιες, τραμπολίνο και μεγάλο φουσκωτό κάστρο. Κάθεσαι κάτω απο δέντρα, πολύ καλή σκιά, καθαρά τραπεζοκαθίσματα και χώρος. Η πίτσα που φτιάχνεται επι τόπου, τιμάται στα 7,5 ευρώ και τα ροφήματα 2,5-3.00 ευρώ. Όμορφος χώρος σκιασμένος και συνήθως δεν έχει πολύ κόσμο.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Φοίνιξ Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Προφήτη Ηλία 3, Παλαιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Το επισκέπτομαι συχνά και λόγω διαδρομής μου. Τα γλυκά που έχει δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο σε ποιότητα, όπως επίσης και τα είδη τυρόπιτας κλπ . Το ψωμί είναι δικό του και κάποια είναι αρκετά καλά αν και τσιμπημένα σε τιμή. Κατά τα άλλα έχει είδη παντοπωλείου/ψιλικατσίδικου, είναι μικρός χώρος εσωτερικά.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Το Βαγόνι του Αλέξη Βρώμικο, Θερμαϊκού 66Γ, Σταυρούπολη, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους στην κριτική. Ανά 10ήμερο το επισκέπτομαι είτε για παραλαβή πακέτου είτε για κατανάλωση επι τόπου στον έξω χώρο σε τραπεζάκια καθήμενων στο γρασίδι. Εχει χωρο και εντός βαγονιού για χειμώνα καιρό. Πολύ καλή ποιότητα σε ότι πάρεις και αρκετές επιλογές να φύγεις ευχαριστημένος. Γρήγορο σέρβις και προσιτές τιμές. Τα σάντουιτς παραμένουν χορταστικά.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Το Πρυτανείο Ταβέρνα, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου 72, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη 13/6/2019. Κάτσαμε στα έξω τραπέζια, φάγαμε κυρίως ψιλό ψάρι-σαρδέλα, καλαμαράκια κλπ- σαλάτα και χύμα λευκό κρασί. Έυγευστα, φρέσκα, μετριότατο κρασί, έξοχη σαλάτα, πολύ καλό σέρβις, προφέρεται και γλυκό στο τέλος. Καλές τιμές, περίπου στα 32,50 eyro
Λεφτέρης
στο κατάστημα Ο Βάσος Μεζεδοπωλείο, Κομοτηνής 4, Πολίχνη, Ν. Θεσσαλονίκης
Γενικά καλός χώρος και εδέσματα περιποιημένα. Πηγαίνω αρκετά συχνά και έχω φάει τόσο ψαρικά όσο και κρεατικά. Τα κρεατικά του είναι λίγο καλύτερα από τα ψαρικά (ψιλό ψάρι) και μεγάλες χορταστικές μερίδες με συγκρατημένες τιμές. Κάποιες σαλάτες εποχής είναι καταπληκτικές.
Ο ιδιοκτήτης διατείνεται ότι έρχονται πελάτες από την άλλη άκρη της Θεσσαλονίκης. Δεν διατίθεται γλυκό στο τέλος.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Το Στέκι του Γιάννη [νεκροταφείο] Ψαροταβέρνα, Αλέξανδρου Παπάγου 67, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ν. Θεσσαλονίκης
Για ουζομεζέ πρόσφατη επίσκεψη με ανάμεικτες εντυπώσεις. Καλός καθαρός χώρος-συμαζεμένος με μικρό πάλκο μάλλον για Σαββατόβραδα λαικής μουσικής. Ουζομεζές στα 5 ευρό με πιατέλα μακρόστενη με διάφορα καλούδια μέτριας ποιότητας έως καλής. Μέτριες και προτηγανισμένες πατάτες. Σε γερό λογαριασμό προφέρει και γλυκάκι. Καλοκαιράκι βγάζει τραπεζοκαθίσματα κάτω απ το δέντρο στην νησίδα απέναντι απ' τον δρόμο.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Il Posto Plus Λοιπά, Μεγάλου Αλεξάνδρου 51, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλό μαγαζάκι, δεν επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα ακόμη και χειμώνα. Τσίμπησε προ 2μήνου τις τιμές στα ροφήματα αλλά παραμένει καλή πρόταση. Προσελκύει και ενήλικες -άντα και κάτι όπως και νεολαία. Καλή μουσική και κλίμα μέσα. Ιδιοκτήτης ίδιος ο Στέλιος με το ilposto πλατείας Ευόσμου.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Galvas [νεκροταφείο] Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Αριστοτέλους 79, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Ζαχαροπλαστείο καθαρά το μαγαζί. Καλή ποιότητα σε όλα τα γλυκά του αλλά ψιλοτσιμπημένες τιμές 2,4-2,8 ευρό οι πάστες. Φέρνει γλυκά και απο Σιδηρόκαστρο-εκεί η έδρα του. Αναζητήστε κάποιες 10ήμερες προσφορές που κάνει, έχει εξαιρετική ποιότητα τότε σε προσιτές τιμές.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Ελιά Λεμόνι [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Αριστοτέλους 39Α, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Έγινε ανακαίνηση και βελτιώθηκε ο χώρος αισθητά, και έξω απ'το κατάστημα τραπεζάκια. Μέσα ξύλινη εν γένει επένδυση και μεταφορά της σούβλας σε άλλο σημείο. Ποιότητα πολύ καλή και στις σούβλες και στα μαγειρευτά με συγκρατημένες τιμές στα δεύτερα. Βραδάκυ μαζεύει κόσμο οπότε μεσημέρι είναι καλύτερη ώρα να περιδρομιάσεις με μαγειρευτό ή άλλου στομαχικού ενδιαφέροντος. Ζεστός ο χώρος και βλέπεις έξω όπου κάτσεις, καλή μουσική-όχι αδιάφορη.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Καρβουνιάρικο Ψητοπωλείο, Πέραν 33, Αμπελόκηποι, Ν. Θεσσαλονίκης
Άπαιχτο σε όλα του. Κόσμος κάθε μέρα και ποιότητα σε καλές τιμές. Χορταστικό/τεράστιο σάντουιτς μπιφτέκι ή κοτόπουλο φιλέτο (διπλά) στα 2,4ευρό. Καλόψημένα και προσεγμένα παρ'όλο την κοσμοσυρροή. Περνάω συχνά απο εκεί ενώ φίλος μου καλοφαγάς, το επισκέπτεται 3 φορές εβδομαδιαίως χωρίς να είχε ενοχλήσεις ποτέ του. Η εξυπηρέτηση είναι καλή και στα ολίγα (6) τραπεζάκια εκτός καταστήματος που διαθέτει+2 σταντς.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Σουβλατζίδικο Ψητοπωλείο, 28ης Οκτωβρίου 117 & Μανούκα 2, Αμπελόκηποι, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους σε όλα. Άπαιχτη ποιότητα και τιμές, εξυπηρέτηση εξπρές, πάντα ικανοποιημένος σε όλα. Τα σάντουιτς χορταστικά και οι μερίδες προσεγέμενε. Πολύ καλό χύμα λευκό κρασί. Δεν έχει ΓΥΡΟ. Πατάτες χιεροποίητες όπως και τα περισσότερα κρεατικά. Σουβλάκι χοιρινό και κότα τέλειο. Συνιστάται.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Artion Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Νικολάου Πλαστήρα 14 & Ρήγα Φεραίου 6, Διαβατά, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλός χώρος με αναπαυτικούς καναπέδες και ημιπολυθρόνες. Όχι μεγάλος γενικά αλλά αξιοπρεπής. Πολύ καλά γλυκά και πάστες. Άπαιχτη η ζεστή σοκολάτα-ρόφημα. Έχει και τηλεόραση για ματς κλπ.ευγενικό σέρβις, κάποιες φορές γίνεται οικογενειακό κλίμα με παιδιά και μητέρες που σε κουράζουν. Δυστυχώς και λόγω διαχωριστικού από το ζαχαροπλαστείο, επιτρέπεται το κάπνισμα στο κυρίως σαλόνι.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Επιούσια Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Κωνσταντίνου Καραμανλή 90, Διαβατά, Ν. Θεσσαλονίκης
Κάποιες φορές το επισκέπτομαι για ψωμί και άλλα ωφέλιμα αρτοποιήματα για το στομάχι. Μέτριας ποιότητας τα όποια αρτοσκευάσματα/πίτες κλπ. επιλέξετε.. δεν με ενθουσίασε η σπανακόπιτα και η τυρόπιτα-πολύ κοινότυπες, καλό το ελαιόψωμο αν το πετύχετε. Τα κριτσίνια ολικής και μή είναι πολύ καλά καθώς και οι μπουκίτσες.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Μεζεδοκατάσταση Μεζεδοπωλείο, Φιλίππου Φλώρου 19, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ν. Θεσσαλονίκης
Κάποιες φορές πέρασμα και από εδώ. Τελευταία προ μηνός με καλές εντυπώσεις. Τσιπουρομεζές στα 4 ευρό με προσεγμένα μεζεδάκια από κρέας ή ψιλόψαρα κατ επιλογήν σου. Χορταστικά τα πιατάκια που σερβίρει και αρκετή ποικιλία έχει. Τρία άτομα λοιπόν από διπλούς ουζομεζέδες πληρώσαμε 30ευρό περίπου με έξτρα καλαμαράκια σχάρας. Δεν καταφέραμε όλα να τα φέρουμε βόλτα, σκάσαμε και μείναμε ικανοποιημένοι.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Μελί Μελί Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Προέκταση Στρατηγού Ιωάννη Μακρυγιάννη ? & Ιππολύτου ?, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Παλαιότερα είχε καλές τιμές με καφέδες κοντά στα 2ευρό και καλά γλυκά. Πουλάει και μαγειρευτά πακέτο αν είσαι απελπισμένος. Έκοψε τα έξτρα χορταστικά βουτήματα πλέον που έφερνε με τα ροφήματα και ανέβασε τις τιμές. Δεν το επιλέγω παρ'όλο που έχει αναπαυτικά καθίσματα και είναι ευρύχωρο.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Plaisir [νεκροταφείο] Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Κ. Πιερίδη 7, Σταυρούπολη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγαινα συχνά μέχρι πρόσφατα. Πράγματι έχει ξεφύγει στις τιμές και στα ροφήματα. Ο χώρος είναι καλός με αναπαυτικούς καναπέδες και ξεχνάς την ώρα. Βλέπεις παντού μέσα απ'την τζαμαρία και μουσική καλούτσικη. Άπαιχτη η στρόγγυλη χορτοφαγική πίτσα όταν την βρεις, μόνο 4,5ευρό και βγάζεις 6 κομμάτια μέτρια. Στα άλλα ακριβούτσικο μαγαζί.
Λεφτέρης
στο κατάστημα todaylicious [νεκροταφείο] Λοιπά, Καραολή & Δημητρίου 255, Σταυρούπολη, Ν. Θεσσαλονίκης
Για καφέ και στάση καλή περίπτωση. Ελληνικός αξιοπρεπής διπλός 1,2ευρό, λουκάνικο βραστό σάντουιτς μέτριο.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Σουβλακερί Ψητοπωλείο, Παύλου Μελά 28, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη προ μηνός. Καλά κρεατικά, σουβλάκι ζουμερό, σουτζουκάκι καλό, λουκάνικο ικανοποιητικό. Πατάτες εκλεκτές και γεμάτο πιάτο, αλοιφές αδιάφορες. Εξυπηρετικό το σέρβις. Μείναμε ικανοποιημένοι 5μελής κρεατοφάγοι με αρκετές ρετσίνες και κόλες κοντά στα 70ευρό.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Παπασωτηρίου Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Αντώνη Τρίτση 100, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Σχετικά καλή σχέση ποιότητας/τιμής στα γλυκά. Οι τούρτες και τα γλυκά συνήθως είναι ημέρας αν προσέξεις ποιό θα διαλέξεις. Κάποια γλυκά είναι πολύ πετυχημένα, άλλα αδιάφορα. Καφές και ροφήματα ικανοποιητικά. Με το υπερηψομένο κατά μήκος της εισόδου δάπεδο, απολαμβάνεις τον καφέ σου ανενόχλητος πίσω από την τζαμαρία. Μέσα απαγορεύεται το κάπνισμα και έχει αναπαυτικές καρέκλες και ημιπολυθρόνες. Καλοκαίρι ακόμη καλύτερα έξω μιας και μπροστά δεν υπάρχουν κτίρια και φυσάει που και πού.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Κορυφή Ψητοπωλείο, Καραολή & Δημητρίου 175Β, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Συνήθως ο ίδιος πηγαίνω και παίρνω κοτόπουλο πακέτο (έχει και delivery). Πολύ καλό ψήσιμο και εύγεστο το κοτόπουλο. Οι τιμές συγκρατημένες ανά τα χρόνια που περάσαν και η ποιότητα σταθερά ικανοποιητική. Τώρα σούβλες και άλλα δεν δοκίμασα παρά μόνο πατάτες φούρνου-εξαιρετικές και αλοιφές-τίποτα ιδιαίτερο.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Tsili & Tsili Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Καραολή & Δημητρίου 2, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Εβδομαδιαίο πέρασμα από εκεί για καφέ και λόγω τοποθεσίας πλησίον κεντρικού οδικού άξονα Ευόσμου. Η μπουγάτσα είναι καλούτσικη, οι καφέδες καλοί και βελτιωμένοι-τείνει να παγιώνεται η ποιότητα παρασκευής καφέ. Δυό φορές όμως τα φλυτζάνια που μου έφεραν για καφέ, ήταν ελιπώς πλυμένα. Ο χώρος είναι ικανοποιητικός και βλέπεις έξω από παντού και σε βλέπει και ο ήλιος όταν αυτό επιθυμείς. Μουσική ευχάριστη και 4 τηλεοράσεις στον κεντρικό χώρο. Πολύ τσιγάρο και κόσμος ποικίλος.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Ο Νίκος Γυράδικο, Μεγάλου Αλεξάνδρου 56, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλά κρεατικά, προσεγμένες σαλάτες ο Νίκος. Δεν βλέπεις όμως έξω όπου και να κάτσεις, τοίχοι τριγύρω σου και δεν μπορείς να κρυφτείς απ'το τσιγάρο και τα αδιάκριτα βλέματα μιας και στενότητα χώρου. Τιμές καλούτσικες-προς τα πάνω. Στεθερή ποιότητα μιας και χρόνια αραιά επισκέπτομαι τον χώρο αυτό.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Delicious Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Καραολή & Δημητρίου 77 & Παύλου Μελά 28, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Μία μέρα κάθε βδομάδα το επισκέπτομαι και λόγω τραπεζιών που βγάζει στο μπροστινό πλακόστροτο για καφέ. Η κρέπα δεν με ενθουσίασε γενικά. Οι καφέδες είναι καλοί και σε καλές τιμές-δεν ξεφεύγουν. Το τσιγάρο το χειμώνα αποτελεί σοβαρό πρόβλημα και λόγω στενότητας χώρου. Η μουσική που βάζει ίσως είναι επίσης πρόβλημα με το αδιάκοπο ενοχλητικό χτύπημα των ηχείων. Ικανοπιητική ζέστη τον χειμώνα και οι τζαμαρίες βλέπουν στην κεντρική διατσαύρωση και ζεσταίνονται και απ'τον ήλιο.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Το φρέσκο ψάρι [νεκροταφείο] Ψαροταβέρνα, Αγίου Γεωργίου 20, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη προ εβδομάδας. Γενικά ικανοποιητικά εδέσματα και σαλάτες χορταστικές-προσεγμένες. Ψάρια φρέσκα, λευκό κρασί χύμα πολύ καλό και εύγεστο. Τιμές λίγο τσιμπιμένες αλλά προσεγμένο σέρβις και Παρασκευή βράδυ ζωντανή Λαική μουσική-Μπουζούκι, Κιθάρα, Φωνή. Προσεγμένο και το γλυκό που προσφέρεται στο τέλος. Όσες φορές το επισκέφτηκα έμεινα γενικά ικανοποιημένος.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Τα Βραχάκια Ψαροταβέρνα, Σάρτη, Ν. Χαλκιδικής
Πριν μία εβδομάδα πήγαμε κι εδώ...
Εξαιρετικό περιβάλλον με την θάλασσα να απέχει μόλις 10 μέτρα από τα τραπέζια στο κάτω διάζωμα, ιδίως την νύχτα είναι μαγευτικά από τα φώτα που πέφτουν στα βράχια παραπλέυρως.
Εξυπηρέτηση εξαιρετική από τον Αρχισερβιτόρο ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Όσα εδέσματα πήραμε ( ψιλό ψάρι, μαγειρευτά, σαλάτες...) ήταν εύγευστα και περιποιημένα στην εμφάνιση και αρκετή ποσότητα στα πιάτα.
Αραιά τραπεζοκαθίσματα και παραδόξως πολύ καλές τιμές ανάλογα και με την τοποθεσία που βρίσκεται το κατάστημα.
Εξυπηρέτηση 9/10 Ποιότητα 9/10 Τιμές 9/10
Λεφτέρης
στο κατάστημα Day by day Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Νικήτη, Ν. Χαλκιδικής
Περνώντας από εκεί πριν το μεσημέρι είναι καλό μέρος να κάτσεις να φας κάτι στην σκιά από την καλή τέντα που έχει το κατάστημα. Οι τυρόπιτες και οι σπανακόπητες δεν λένε και πολλά ίσως και να μην τρώγονται πάντα (ξεραμένες άκρες, πολλύ και ενοχλητικό λάδι, λίγη γέμιση...), Η μπουγάτσα του είναι σε καλύτερη κατάσταση καθώς και το περιβάλλον. Τιμές μέτριες ίσως λίγο τσιμπιμένες για την ποιότητα που προσφέρει.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Paris Ψαροταβέρνα, Βουρβουρού, Ν. Χαλκιδικής
Πριν 2 μέρες φάγαμε εκεί και μείναμε ικανοποιημένοι και από τις ποσότητες που βάζει στα πιάτα αλλά και από τις τιμές. Παραγγείλαμε κατά βάση "ψιλό" ψάρι ενώ οι σαρδέλες σχάρας είναι πολύ καλές και τα καλαμαράκια σχάρας θα έλεγα εξαιρετικά.Οι σαλάτες του πλούσιες σε υλικά και περιποιημένες.
Μετά μπορείς να πιείς και καφέ από την άλλη πλευρά του καταστήματος κάτω από τα δέντρα με θέα την θάλασσα.
Εξυπηρέτηση:8/10 Ποιότητα :9/10 Τιμές:8/10
Λεφτέρης
στο κατάστημα Κώτσαρης Ψαροταβέρνα, Σάρτη, Ν. Χαλκιδικής
Πρόσφατα φάγαμε και εδώ λόγω πάντα και της εξαιρετικής θέας που έχει η ταβέρνα. Τα εδέσματα ήταν μέτριας ποιότητας και ποσότητας ενώ οι τιμές του συμπαθητικές. Για 2 μερίδες φαγητού (κρεατικό και σουβλάκι κότα) 1 χωριάτικη (χωρίς λάδι) 1 τιγαν.πατάτες προκάτ 1 παντζάρια (απαράδεκτης ποσότητας) πληρώσαμε 26 eyro.Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά ο σερβιτόρος μας έδινε κατευθυνόμενες απαντήσεις σε ότι τον ρωτούσαμε, δίνοντάς μας την εντύπωση ότι προωθούσε συγκεκριμένα πιάτα που ήθελε να "διώξει". Δεν νομίζω να ξαναπάω εκεί.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Το Πυροφάνι Ψαροταβέρνα, Σάρτη, Ν. Χαλκιδικής
Αξιοπρεπώς μαγειρεμένα εδέσματα, συμπαθητικές τιμές (δεν θα έλεγα και φτηνές), προσεγμένα πιάτα (δεν θα έλεγα χορταστικά) καλό περιβάλλον (επειδή είναι υπερηψωμένο) αλλά έχει συνήθως πολύ κόσμο και οχλαγογία επειδή το προτιμούν αρκετοί ξένοι τουρίστες (λόγω και μεγάλης ποικιλίας φαγητών). Στα αρνητικά να προσθέσω και την συνήθη άπνοια που επικρατεί μιας και απέναντί του κατά μήκος έχει αρκετά κτήρια που ανακόπτουν την θαλασσινή αύρα. Η εξυπηρέτηση είναι καλή και γρήγορη.
Εξυπηρέτηση 8/10 Ποιότητα 8/10 Τιμές 7/10
Λεφτέρης
στο κατάστημα Τα Βραχάκια Λοιπά, Σάρτη, Ν. Χαλκιδικής
Φυσικά μετά την μάσα του μεσημεριού είναι το καλύτερο μέρος για να "κοιμηθείς" λιγάκι. Άπλετη δροσερή σκιά από συκιές και άλλα δέντρα με θέα την θάλασσα (μόλις 10 μέτρα απέχει) και φυσικά τα κάθε λογής ψάρια (θυληκά φυσικά) που μπαινοβγαίνουν και πλατσουρίζουν στην ακτή της κρατώντας σε σε εγρήγορση. Το εν'λόγω κατάστημα έχει και ξαπλώστρες με ομπρέλες μπροστά στην θάλασσα τις οποίες δεν χρεώνει αρκεί να παραγγείλεις κάτι. Τα γλυκά και παγωτά που προσφέρει είναι αρκετά καλά και σε καλές τιμές. Παρεπιπτώντως στην ταμπέλα το "ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΑΣ" γράφεται πιστεύω πιο ορθά "ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ".
Λεφτέρης
στο κατάστημα Ο Μέγας Αλέξανδρος Ψαροταβέρνα, Σάρτη, Ν. Χαλκιδικής
Εδώ και 5 χρόνια όταν πάω Σάρτη, για Τσιπούρες πάω εκεί. Καλοψημένς, θεσπέσιες και με έξτρα πιατέλα μπόλικα λεμόνια και κανάτα λάδι για να κάνεις το "κουμάντο" σου. Ιδίως αν κάτσεις μετά τις 4 που ρίχνει σκιά και στο γρασίδι έξω, δεν θέλεις τίποτα άλλο παρά να ακουμπάς τα πόδια σου στο δροσερό γρασίδι και να τρως τσιπούρες. Αραιά τραπεζοκαθίσματα - πολύ χρήσιμο ιδίως το καλοκαίρι που δεν θέλεις οχλήσεις όταν αποκοιμάσαι μετά την μάσα και το καρπούζι που προσφέρει. Πολύ καλές τιμές για αυτά που προσφέρει. Για 4 τσιπούρες 350-400 γρ.η κάθεμία, 1 αγγουροντομάτα, 1 τηγ.πατάτες και 1 παντζάρια η τιμή κυμαίνεται 37-40 eyro το πολύ. Αν τύχει να μην έχει τσιπούρες και οι κοτσομούρες του είναι άπαιχτες.
Εξυπηρέτηση 9/10, Ποιότητα 9/10, Τιμές 9/10.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Trizoni Ψαροταβέρνα, Κρυοπηγή, Ν. Χαλκιδικής
Πριν 2 μέρες είπαμε να φάμε εκεί (δίπλα στον δρόμο) και όχι στην θάλασσα λόγω του υπερηψωμένου δαπέδου που βρίσκεται το μαγαζί και την σκιά που σχηματίζουν τα δέντρα και οι κληματαριές που έχει. Οι τιμές του πιστεύω είναι επιεικώς απαράδεκτες για την ποιότητα που προσφέρει και τις μερίδες που βάζει στα πιάτα. Αναγκαστήκαμε να παραγγείλουμε 2 αγγουροντομάτες, όχι γιατί ήταν εξαίσιες (αντιθέτως πολύ κοινότυπες) αλλά γιατί η πρώτη δεν καταλάβαμε αν είχε ντομάτα μέσα (αγγουροντομάτα γράφει στον κατάλογο) και εξαντλήθηκε γρήγορα. Πληρώσαμε 40 eyro για 2 αγγουροτομάτες 1 πατάτες τηγανητές (αδιάφορες σε γεύση και παρουσίαση) 2 μερίδες κουτσομούρες (μας έβαλε μόλις 8 κομμάτια σε μια πιατέλα) και 1 σαλάτα με γιαούρτι και κάτι αγγούρια να κολυμπάνε μέσα.Όταν φύγαμε νοιώθαμε ότι πληρώσαμε 40 eyro και δεν χορτάσαμε καθόλου. Απαράδεκτη ταβέρνα με τέτοιες τιμές στην εποχή που ζούμε, όταν πιο κάτω με θέα στην θάλασσα και τρώγοντας τσιπούρες πληρώνεις τον ίδιο λογαριασμό...
Εξυπηρέτηση 5/10 (κάθονται πάνω από το κεφάλι σου αν δεν έχει κόσμο να εξυπηρετήσουν) ποιότητα 5/10 (τίποτα ιδιαίτερο στα εδέσματα=αδιάφορα) τιμές 5/10 (επιεικώς απαράδεκτες).
Λεφτέρης
στο κατάστημα Η πηγή των Μουσών Ταβέρνα, Νέος Παντελεήμονας, Ν. Πιερίας
Την προηγούμενη βδομάδα βρεθήκαμε στην περιοχή και είπαμε να φάμε στην εν'λόγω ταβέρνα. Το μέρος κατ'αρχήν που βρίσκεται η ταβέρνα είναι όντως καταπληκτικό κάτω από πλατάνια με αραιά τραπεζοκαθήσματα για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή σου εκεί. Τα εδέσματα είναι αξιοπρεπή και καλομαγειρεμένα και οι ποσότητα που βάζει στα πιάτα αρκετή, εκτός από το τζατζίκι που είναι λιψό αυτό που φέρνει από γεύση όμως άπαιχτη. Μετά το φαγητό προσφέρει και καρπούζι που κρύωνε στην πηγή δίιπλα σου, κομμένο σε τριγωνικά κομμάτια ώστε να μην χρειάζεσαι μαχαιροπήρουνο για να το φας ενώ στα παιδιά προσφέρει παγωτό χωνάκι. Φυσικά μπορείς μετά το φαγητό να παραγείλεις Φραπέ ή άλλο καφέ (2 eyro) και να ξεχαστείς στον μεσημεριανό λύθαργο του καλοκαιριού. Οι τιμές είναι πολύ καλές μιας και για 2 μερίδες μαγειρεμένο φαγητό 1 χωριάτικη 1 παντζάρια 1 τηγαν.πατάτες 1 τζατζίκι πληρώσαμε 28,90 (+4 eyro τα φραπεδάκια=32,90), όταν έχεις την πηγή με το τρεχούμενο και παγωμένο νερό δίπλα σου δεν χρειάζεται να πιεις αλκοόλ.
Εξυπηρέτηση:9/10 Ποιότητα φαγητού:8/10 Τιμές:8/10
Λεφτέρης
στο κατάστημα Οδυσσέας [νεκροταφείο] Μαγειρείο, Κλεισθένους 1 & Κασσάνδρου 141, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Όντως το συγκεκριμένο μαγαζί είναι άπαιχτο στο είδος του: Μεγάλες χορταστικές μερίδες, αξιοπρεπή ποιότητα φαγητού, καλοπροσεγμένη χωριάτικη και άλλες σαλάτες, πολύ καλές τιμές και καλή εξυπηρέτηση. Έχει δυστυχώς λίγα τραπεζοκαθίσματα και έτσι σου χρειάζεται λίγη τύχη για να κάτσεις να φας μεσημέρι.
Ποιότητα 7/10, Τιμές 9/10, Εξυπηρέτηση 8/10
Λεφτέρης
στο κατάστημα 40 κύματα [νεκροταφείο] Ψαροταβέρνα, Καραολή & Δημητρίου 9, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλό μαγαζί με ευχάριστο περιβάλλον όμως αρκετά τσιμπημένες τιμές. Το προσωπικό είναι εξυπερητικό και τα εδέσματα καλομαγειρεμένα αλλά τα πιάτα δεν έρχονται με χορταστικές ποσότητες. Οι καρέκλες είναι άβολες για να κάτσεις να χαλαρώσεις πριν ή μετά το φαγητό, ενώ η μεγάλη τζαμαρία που εκτείνεται περιμετρικά ενοχλεί κάποιους που θα θέλουν να απομονωθούν. Δεν νομίζω να ξαναπάω αφού πλέον υπάρχουν πολλές εναλλακτικές και φθηνότερες λύσεις ισάξιων ή καλύτερων εδεσμάτων.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Τάκης Ψητοπωλείο, Ιωάννη Κωλέττη 33, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Όντως από τα πιο καλά μπιφτέκια της πόλης μας, είτε το φας εκεί σε δίσκο με πάπρικα, μουστάρδα, πατάτες κλπ. είτε εξίσου καλό σε σάντουιτς. Μεγάλο πρόβλημα ίσως είναι η εξυπηρέτηση λόγο της μεγάλης και αναπάντεχης προσέλευσης, μπορεί να περιμένεις για σάντουιτς αρκετή ώρα έως καθόλου ενώ δεν λείπουν και τα λάθη στην παραγγελία σου. Ο ταμίας είναι λίγο "off" και δεν τα πιάνει εύκολα, αλλά αν κάτσεις μπροστά του για να πληρώσεις αποκλείεται να μην σε προσέ-
ξει. Ασυνήθιστη μουσική για ψητοπωλείο (από ampient μεχρι pop), αλλά ευχάριστη στους περισσότερους. Τιμές σάντουιτς 2.60-2.80 eyro.
Λεφτέρης
στο κατάστημα [Χωρίς Όνομα] [νεκροταφείο] Βρώμικο, Γιαννιτσών ?, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μέχρι πρόσφατα τρώγαμε 2 φορές την εβδομάδα εκεί σάντουιτς με μπιφτέκι το οποίο είναι όχι μόνο χορταστικό(βάζει 2 μπιφτέκια στο ίδιο σάντουιτς), αλλά καμιά φορά το μοιράζεσαι και με τις γάτες τις γειτονιάς που σε φλερτάρουν γιατί λυπάσαι να το πετάξεις, η παντσέτα του δεν λέει πολλά(αρκετό λίπος), το ίδιο και το σουβλάκι του αλλά το λουκάνικό του είναι άπαιχτο και ελαφρώς-μή ενοχλητικά- πικάντικο. Αν πας κατά τις 3.00 συνήθως δεν έχει μείνει τίποτα για να φας. Τιμές το σάντουιτς 3-3.20 eyro.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Απ' το Κορδελιό στο Χαρμάνκιοϊ Ταβέρνα, Μεγάλου Αλεξάνδρου 27, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ν. Θεσσαλονίκης
Σχετικά καλή η ποιότητα των κρεατικών που προσφέρει, οι τηγανιτές πατάτες του άνευ ενδιαφέροντος και μικρής ποσότητας, ο σερβιτόρος που δουλεύει τα μεσημέρια είναι στα όρια της αγένειας μιας και επέμενε να μας βάλει μέσα επειδή εκεί είναι μή καπνιζόντων χώρος και έτσι μας περιεργάζονταν επί ώρα όταν δεν είχαν δουλειά το προσωπικό της κουζίνας και κάθονταν απέναντί μας "φωνασκόντας", μουσική απαράδεκτη και εκνευριστική, τιμές άνω του μετρίου, πολύ καλό χύμα καρσί, καλή χορταστική χωράτικη, προσφέρει και γλυκό στο τέλος.
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι
Λεφτέρης
στο κατάστημα Λαδόκολλα στην πλατεία [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Πλατεία Ναυαρίνου 10, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μέτρια προς καλό τα κρεατικά που προσφέρει, δεν χορταίνεις με τίποτα αν δεν έχεις φάει και λίγο στο σπίτι σου, τηγανιτές πατάτες άνευ ενδιαφέροντος, χοριάτικη μή χορταστική (μόνο για τα μάτια...φάτε μάτια...), τιμές τσιμπημένες σε αποτρέπουν να πηγαίνεις συχνά εκεί έχοντας φτηνότερες επιλογές αλλού, περιβάλλον καλό και καθαρό, καλό χύμα καρασί.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Ο Μπελαλής [νεκροταφείο] Γυράδικο, Τσιμισκή 116, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Με μια λέξη απαράδαικτος! Φάγαμε σουβλάκι-κοτόπουλο, ήταν μικροκαμομένα και "ύποπτα", μας έφερε ψωμί-σάντουιτς αντί για ψωμί που παραγγείλαμε, η πάπρικα άγευστη σαν σάλτσα, η σαλάτα μικρή και άνευ ενδιαφέροντος, περιβάλον καλό σε γενικές γραμμές αν δεν σε πρίζουν οι διπλανοί σου, τιμές τσιμπημένες για την ποιότητα που προσφέρει.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Ελλήνων Γεύσεις [νεκροταφείο] Ταβέρνα, 26ης Οκτωβρίου 22, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Παλαιότερα έτρωγα 2 φορές την εβδομάδα εκεί, καλή ποιότητα φαγητού, μεγάλη ποικιλία βρίσκεις πάνω από 12 φαγητά καθημερινά (και ψάρια), λίγο τσιμπιμένες τιμές (11 περίπου eyro για μαγειρευτό φαγητό με κρέας+σαλάτα), προσφέρετε και γλυκό στο τέλος, καλή η εξυπηρέτηση αν καταφέρεις να αποφύγεις το αδιάκριτο βλέμμα του ιδιοκτήτη κατά την απόλαυση των εδεσμάτων σου.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Picantily [νεκροταφείο] Μαγειρείο, Σαπφούς 6, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Αξιοπρεπές μαγειρευτό φαγητό με καλές τιμές, μικρη ποικιλία φαγητών αλλά εξαιρετικό το μπιφτέκι του, εύκολη λύση για μάσα αν είσαι εκεί κοντά.
Λεφτέρης
στο κατάστημα σαββίκος Ψητοπωλείο, Πολυτεχνείου 14, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επιεικώς απαράδεκτος, τιμές πάνω του μέσου όρου, ποιότητα μέτρια προς χαμηλή, με την ποσότητα που βάζει δεν χορταίνει ούτε παιδί, την χοριάτικη σαλάτα μας την έφερε σχεδόν σε κυπελάκι, προσωπικό απαράδεκτο, προτιμώ να φάω τα ρούχα μου παρά να ξαναπάω εκεί...
Λεφτέρης
στο κατάστημα Μπακάλικο Λαδόκολλα live [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Καραολή & Δημητρίου 10, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Το κοτόπουλο φιλέτο στα κάρβουνα είναι το καλύτερο που έχω φάει μέχρι σήμερα, μέτριες τιμές, πολύ καλός χώρος και τεράστιος ώστε να μήν ακούς τις μ*λακίες του διπλανού σου, παρ'όλα αυτά θερμαίνεται πολύ καλά ο χώρος τον χειμώνα, υπάρχει και ξεχωριστός παιδότοπος. Το πρόσωπικό και τις 10 φορές που έχω πάει είναι απαράδεκτο, με ύφος και σνομπάρισμα, που σε αποτρέπουν να ξαναπάς παρ'όλο που προσφέρουν και παγωτίνια χειμωνιάτικα!!! αντί για γλυκό του κουταλιού που προσφέρουν μόνο αν κάνεις μεγάλο λογαριασμό.
Φαγητό 2/3 Τιμές 2/3 Εξυπηρέτηση 1/3 περιβάλλον 3/3
Λεφτέρης
στο κατάστημα Hot Pot [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Κομνηνών 15, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μέτριο φαγητό, απαράδεκτο το κότσι που σερβίρει ακόμη θυμάμαι που έψαχνα επί ώρα ψαχνό κρέας στον όγκο λίπους και λαδιού που μου έδωσε, τσιμπημένες τιμές που δεν δικαιολογούν την ποιότητα του φαγητού.
Τιμή/ποιότητα 2/3 επιεικώς.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Picantily [νεκροταφείο] Μαγειρείο, Σαπφούς 6, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλό μαγειρευτό φαγητό και καλές τιμές.
Άπαιχτο το μπιφτέκι του.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Τα Ολύμπια Μαγειρείο, Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλές τιμές, καλή ποιότητα φαγητού, μικρές μερίδες δεν χορταίνεις αν δεν φας και μισό ψωμί, αν πας Σάββατο κατά τις 5 και έχει ξεμείνει κάνα γλυκό (χαλβάς ή τίποτα άλλο πάμφθηνο), μπορεί να στο κεράσουν αντί να το πετάξουν.
τιμές/ποιότητα 2/3
Λεφτέρης
στο κατάστημα Η Γιαννούλα Ταβέρνα, Κασσάνδρου 50, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Αν είσαι κέντρο και θες να φας φτηνά, προτείνεται ανεπιφύλακτα καθώς και το χήμα χόκκινο κρασί που σερβίρει. Οι μερίδες απλώς είναι πολύ μικρές για εμάς που συνηθίσαμε να χορταίνουμε με φαγητό και όχι απλώς με μεζέ. Πάντως η σχέση τιμής/φαγητού είναι 3/3.
Λεφτέρης
στο κατάστημα Ο Σάκης Μαγειρείο, Ανδρέα Παπανδρέου 3, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ν. Θεσσαλονίκης
Ίσως από τα καλύτερα μαγειρεία της πόλης. Τρώω τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα μια και δεν ανοίγει Σαβ/ριακα. η ποιότητα του φαγητού είναι πολύ καλή έως εξαιρετική, η ποσότητα που βάζει στα πιάτα είναι χορταστική, οι τιμές του είναι ασυναγώνεστες μια και για 2 μερίδες φαγητό (το ένα μοσχαράκι κρέας), δύο σαλάτες εποχής και μία φετα πληρώσαμε 14.50 eyro. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει μεγάλη ποικοιλία φαγητών μια και κάθε μέρα κάνει περίπου 4-5 διαφορετικά φαγητά τα οποία αναλώνονται αυθημερόν.