Προφίλ του χρήστη GOURMET-TH

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 14/03/2010
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
"Ψίχουλα" (πολύ νόστιμο)

Σχόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
GOURMET-TH
στο κατάστημα Mandola [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Κατούνη 19, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ όμορφος χώρος με ενδιαφέρουσα και δημιουργική κουζίνα. Οι τιμές λογικές. Η λίστα κρασιών περιορισμένη. Θα ξαναπάω οπωσδήποτε.
GOURMET-TH
στο κατάστημα Αθιβολή Εστιατόριο, Κατούνη 15, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Κρίμα πήγα προχθές με πολλές ελπίδες αλλά απογοητεύτικα. Το φαγητό ήταν μετριώτατο, κεφτεδάκια καμμένα, το απάκι τηγανισμένο μέσα στα λάδια, το σταμναγκάθι παραβρασμένο,η φάβα απλά μέτρια, το λουκάνικο επίσης πολύ μέτριο, το σέρβις τους πολύ καλό και εξυπηρετικό οι τιμές φυσιολογικές αλλά τελικά ακριβές για το φαί που τρώς. Κρίμα πότε θα γίνει και στην πόλη μας ένα "Αλάτσι".
GOURMET-TH
στο κατάστημα Βρωτός [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Μητροπολίτη Γενναδίου 6, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Κλασική ταβέρνα που καλύπτει ένα ικανοποιητικό φάσμα κρεατικών και θαλασσινών. Σπιτικό φαγητό με όλη την σημασία της λέξης αφού μαγειρεύει η "μαμά". Υπέροχη τηγανιά Ανατολικής Ρωμηλίας, πολύ καλό χουνκιάρ μπεγερντί, τα γιαπράκια δεν παίζονται. Ικανοποιητική λίστα κρασιών σε πολύ καλές τιμές. Αμεσο κι ευχάριστα φιλικό σέρβις. Πολύ καλή σχέση απόδοσης τιμής. Το καλύτερο ταβερνάκι της περιοχής. Θα ξαναπάνω σίγουρα.
GOURMET-TH
στο κατάστημα Βυζαντινό Εστιατόριο, Θεμιστοκλή Σοφούλη 99, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Τα περίφημα σουτζουκάκια σταθηκαν στο υψος τους χωρίς να είναι πικάντικα ήταν αξιοπρεπέστατα. Το χουνκιάρ επίσης ήταν αξιόλογο. Το ντονέρ να με συγχωρέσετε αλλά ήταν ξεραμένο σαν να το είχαν κόψει από προχθές,τα υπόλοιπα πιάτα μέτρια, οι σαλάτες αξιοπρεπείς χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.Μην φαντάζεστε καμμία ιδιαίτερη "Πολίτικη κουζίνα". Η λίστα κρασιών πολύ περιορισμένη με συμπαθητικές τιμές. Το σέρβις αξιοπρεπές (για Κυριακή μεσημέρι).Θα το χαρακτήριζα μια συμπαθητική οικογενιακή ταβέρνα.Η σχέση τιμής απόδοσης καλή. Θα ξαναπάω αν με φέρει ο δρόμος μου...
GOURMET-TH
στο κατάστημα Μάγιστρος [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Στρατηγού Καλλάρη 9, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Εφαγα με παρέα χθές η κουζίνα του κακή,πιάτα άνοστα χωρίς καμμία έμπνευση.Καρμπονάρα, τα μακαρόνια ήταν τόσο βρασμένα που θα μπορούσε να γίνουν κάλλιστα σοβάς,ειχε και περίπου μισό κιλό κρέμα γάλακτος (έλεος μ' αυτήν την αλλά ελληνικά συνταγή) Σαλάτα με ποικιλία βραστών λαχανικών βρασμένα κι αυτά κανα δύο ώρες (το μπρόκολο είχε ένα χρώμα πρασινό μαύρο)Ριζότο σπιρωτό σαν το καλύτερο μπασμάτι.Δεν σας κουράζω με τα υπόλοιπα γιατί ήταν αναλόγου ποιότητας. Το σέρβις απαρέδεκτα ερασιτεχνικό (οπως είπε και ένας φίλος "που τον βρήκαν αυτόν σε κανένα skip"). Ο χώρος ευχάριστος. Η λίστα κρασιών αρκετά καλή και σε καλές τιμές. Οι τιμές χωρίς να είναι ακριβές γίνονται πανάκριβες λόγω των προσφερόμενων υπηρεσιών. Δεν θα ξαναπάω.