Προφίλ του χρήστη stavrcher

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 27/10/2017
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
stavrcher
στο κατάστημα pizzamouria Πιτσαρία, Πετρούσα, Ν. Δράμας
Συμφωνώ με τον takis. Καλή επιλογή!
stavrcher
στο κατάστημα Τάσος Γυράδικο, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 8, Δράμα, Ν. Δράμας
Άριστο μαγαζί για το είδος του. Καθαρό, νόστιμα εδέσματα, καλό σέρβις.
stavrcher
στο κατάστημα Το Βαρέλι [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Μακεδονίας 2, Δράμα, Ν. Δράμας
Καθαρό μαγαζί, ευγενικό σέρβις. Πολύ καλή σχέση φαγητού/τιμής με προσανατολισμό τα θαλασσινά. Ασφαλής επιλογή με μόνο θετικές γαστρονομικές εκπλήξεις. Ο χώρος σηκώνει ελαφρά βελτίωση.
stavrcher
στο κατάστημα ο Αλέκος Ταβέρνα, Καλλίφυτος, Ν. Δράμας
Εξαιρετικό! Αξεπέραστο κεμπάπι! Μεγάλες μερίδες. Πάρα πολύ καλές τιμές κ τα παιδιά ξηγιούνται και κέρασματα. Ευγενέστατο σέρβις. Υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης αγώνα αν συμφωνούν οι υπόλοιποι πελάτες, αλλιώς λαϊκή ελληνική μουσική σε μέτρια ένταση. Αν βρεθείτε στην περιοχή το συστήνω ανεπιφύλακτα αλλά χτυπήστε ένα τηλέφωνο πριν (το έχει το σάιτ απ' ότι είδα) για να βεβαιωθείτε ότι είναι ανοικτά.
stavrcher
στο κατάστημα Παραστιές Ταβέρνα, Γεωργίου Παπανδρέου 60, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Σάββατο βράδυ χωρίς κράτηση. Άτομα 4. Ο χώρος αποτελείται από δυο μέρη, το κυρίως μαγαζί (όμορφο) και το "αυθαίρετο" που έχει δημιουργηθεί σε παλαιότερο αίθριο με γυψοσανίδες. Φαγητό κακό, σέρβις αδιάφορο, τιμές/χρέωση απαράδεκτα σε σχέση με την ποιότητα. Π.χ. σέρβιραν τη τυροσαλάτα των σούπερ μάρκετ για κρητικό ξύγαλο (με αντίστοιχα υπεραυξημένο κόστος). Στο άψητο κοτόπουλο είχε μια υπερβολικά νερωμένη σάλτσα και τα λουκάνικα κυριολεκτικά βρωμούσαν. Στο σέρβις ήταν μια ευγενική κοπελίτσα με αρκετά λάθη (αυτό βέβαια δεν ενοχλεί κανένα γιατί όλοι κάπως μάθαμε) και ένας τύπος (μάλλον ιδιοκτήτης) με ύφος 1000 καρδιναλίων. Ατυχέστατη στιγμή η στιγμή του λογαριασμού όπου εντοπίσαμε υπερχρέωση (20%) με είδη που δεν πήραμε ποτέ. Η αντίδραση του "καρδινάλιου" ήταν με απαξιωτικό ύφος "ότι δεν πήρατε μη το πληρώνετε".