Προφίλ του χρήστη Dinos

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 26/12/2008
Έγινε μέλος με πρόσκληση από τον χρήστη ταβερνοαλάνι
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερική Άποψη
[εικόνα]
"Πατάτες στη θράκα κρέμα από καμμένο βούτυρο, μοσχαρίσιες στηθοπλευρές σε στάχτη και σάλτσα μαύρης τρούφας" (καλό πιάτο και γευστικό)
[εικόνα]
Από το Kids Menu: Πατάτα Smashed με χοιρινό (ΟΚ)
[εικόνα]
Χώρος εστιατορίου Salvia - Λειτουργεί και ως αίθουσα πρωινού
[εικόνα]
Είσοδος μαγαζιού (2018)
[εικόνα]
Εσωτερικός χώρος

Σχόλια (25)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Dinos
στο κατάστημα Ο Γιωργάρας Ταβέρνα, Βυζίτσα, Ν. Μαγνησίας
Επισκεφθήκαμε το μαγαζί αρχές Αυγούστου 2023. Παραγγείλαμε κεφτέδες και κεφτεδάκια με σάλτσα που δεν ήταν καλοί λόγω της μεγάλης ποσότητας ψωμιού και του ελάχιστου κιμά. Το σπετσοφάι κάπως καλύτερο. Παρήγγειλα και τσίπουρο με μεζέ όπου ο μεζές ήταν ένα στρώμα μαρουλιού με δυο κομμάτια σαρδέλα ακαθάριστη, πολύ κακο για μένα. Γενικά δεν θα ξαναπήγαινα εκτός αν ήθελα να δοκιμάσω τις κάποιες σούβλες που έχει. Ίσως εκεί να είναι καλύτερος. Απόδειξη μετά την πληρωμή με pos.
Dinos
στο κατάστημα Γλυκάνησος Μεζεδοπωλείο, Νέα Κούταλη, Λήμνος, Ν. Λέσβου
Επίσκεψη μεσημέρι τέλη Ιουλίου. Πήραμε γαρίδες ψητές (οκ) , καλαμαράκια (οκ) χτένια (οκ) και τα τυπικά τηγανητά. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Παραμένει μια απλή επιλογή χωρίς κάτι το πολύ ιδιαίτερο και όλη την αναστάτωση που απαιτείται με κρατήσεις κλπ. Η θέση του μάλλον, για όσους ασχολούνται βέβαια με αυτή την παράμετρο, του δίνει ένα premium στην πιθανή επιλογή του. Νομίζω δε , ότι τόσο στη Μύρινα όσο και στον Κοτσινα το φαγητό ήταν σχετικά καλύτερο. Θα μπορούσα να ξαναπάω.
Dinos
στο κατάστημα Giannakaros Ψαροταβέρνα, Κότσινας, Λήμνος, Ν. Λέσβου
Επίσκεψη Ιουλίου 2020. Πήγα προκατειλημμένος λόγω των πολλών αντικρουόμενων σχολίων. Εντούτοις , πήραμε γαρίδες ψητές στα 10 ευρώ , πολύ καλές και καλύτερες από τις πολύ ακριβότερα πληρωμένες στην Μυρινα, καλαμαράκια τηγανητά νόστιμα στα 8 Ευρώ και αυτά σε μεγάλη μερίδα , και χταπόδι στα 9 περίπου ,σκληρό αλλά νόστιμο, κατά τα αλλά, στα 9 Ευρώ αλλά και αυτό μεγάλο. Να προσθέσω ότι το μαγαζί πάντα έχει πολύ περισσότερο κόσμο από τα διπλανά με συνέπεια οι κοινόχρηστοι χώροι του να επιβαρύνονται πολύ - δεν ξέρω όμως αν και πόσο τους απασχολεί. Θα μπορούσα να ξαναπάω . Έχει και όμορφο εξωτερικό χώρο για όσους δεν επιθυμούν το πάστωμα στο κόμματι του μαγαζιού πάνω στην θάλασσα .
Dinos
στο κατάστημα Κόσμος Ταβέρνα, Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτου ?, Ρωμέικος Γιαλός, Μύρινα, Λήμνος, Ν. Λέσβου
Επίσκεψη Ιούλιο 2020. Σέρβις γρήγορο και ευγενικό . Πήραμε γαρίδες 300γρ ψητές στα 14,5 ευρώ καλές και νόστιμες , καλαμαράκια τηγανητά στα 8-8,5 καλά , και σαρδέλες ψητές ( έπρεπε λίγο καλύτερα ψημένα κατά την γνώμη μου βέβαια) ΟΚ στα 6,5 ευρώ. Γενικά η εμπειρία ήταν καλή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Σε σύγκριση με τον Κότσινα , η Μυρινα είναι πιο ακριβή λόγω θέσης. Θα μπορούσα να ξαναπάω.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Dinos
στο κατάστημα Σαββίκος Ψητοπωλείο, Πολυτεχνείου 14, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήρα δυο σάντουιτς με γύρο , ένα με χοιρινό και ένα με κοτόπουλο ψημένα στα κάρβουνα όπως μου είπαν.
Στα θετικά να αναφέρω το γευστικό πλεονέκτημα του γύρου κοτόπουλο χωρίς πολλά μπαχάρια , και οι γαρνιτουρες τυπικές ( για τις πατάτες δεν έβγαλα συμπέρασμα αν ήταν προτηγανισμένες ). Ο χοιρινός χωρίς ιδιαίτερη γεύση αλλά πολύ καλύτερος από άλλους λαδερους ή στεγνούς που κυκλοφορούν ... Στα 3.6 το τεμάχιο θα το έλεγα ακριβό . Pos και απόδειξη κανονικά που πρέπει και αυτό να παίζει το ρόλο του στις επιλογές μας. Θα ξαναπήγαινα αν τύχαινε.
Dinos
στο κατάστημα Massa Ciao Ψητοπωλείο, Κοντοπούλι, Λήμνος, Ν. Λέσβου
Επίσκεψη τον Ιούλιο τον 2019. Δοκιμάσαμε μερίδες σουβλάκια χοιρινό και κοτόπουλο, σις κεμπάπ καθώς και μια σαλάτα καίσαρα. Το φαγητό προσεγμένο , γευστικό και σωστά ψημένο (λεπτομέρειες στον κατάλογο). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η κουζίνα που λάμπει κυριολεκτικά - καθότι άνοιξε στις 10 Ιουλίου. Θα ξαναπήγαινα και για τα κοντοσούβλια. Τίμια επιλογή στο Κοντοπούλι.
Dinos
στο κατάστημα Home Λοιπά, Κοντοπούλι, Λήμνος, Ν. Λέσβου
Συμπαθητικό μαγαζί το οποίο μαζεύει νεολαία - ντόπιους, Έλληνες και ξένους από την surf κουλτούρα, για ποτό , παιχνίδια (τάβλι κλπ)
φαγητό (έχει διάφορα burgers και κρέπες , club sandwich , τοστ κλπ). Ότι έχω φάει τα τελευταία 3 χρόνια είναι καλό και χορταστικό χωρίς κάτι το ιδιαίτερα ιδιαίτερο. Μουσική ξένη chill out. Δεν το λες και ιδιαίτερα φτηνό αλλά είναι στον μέσο όρο της Λήμνου.
Dinos
στο κατάστημα έννοια πο' χς Μεζεδοπωλείο, Λύχνα, Λήμνος, Ν. Λέσβου
Επίσκεψη τον Ιούλιου του 2019. Το μενού ήταν του Ιουλίου και δίνει την εντύπωση ότι θα άλλαξει τον Αύγουστο. Όπως και να έχει δοκιμάσαμε χταπόδι ψητό με φακή , θαλασσινή σαλάτα με λακέρδα, κεφτέδες ( μόνο κρέας χωρίς άλλες προσθήκες ) όλα γευστικά αλλά σε μικρή ποσότητα . Οι τιμές των πιάτων κυμαίνονται προς τα 10-12 ευρώ και για 4 πιάτα / δυο Μπύρες και κουβέρ πληρώσαμε 57 ευρώ. Να αναφέρω ότι χρειάζεται κράτηση. Προσωπικά θα ξαναπήγαινα .
Dinos
στο κατάστημα Surf Club Keros Restaurant Εστιατόριο, Κέρος, Λήμνος, Ν. Λέσβου
Καθίσαμε για καφέ και γλυκό τέλη τον Αύγουστο 2018 και τον Ιουλίο 2019. Η συνολική εμπειρία της πρώτης επίσκεψης ήταν καλύτερη την δεύτερης ( ο φετινός καφές ήταν πολύ μέτριας ποιότητας - ίσως εγώ στο σπίτι να φτιάχνω και καλύτερο). Ο χώρος είναι και πιο « κουρασμένος» αισθητικά από ότι ήταν πέρσι. Εντούτοις θα το πρότεινα καθώς εμφανίζει συνολικά μοναδικό συνδυασμό φυσικού περιβάλλοντος και εναρμονισμένης σε αυτό οικιστικής εγκατάστασης. Την κουζίνα του δεν την δοκίμασα αλλά θα το ήθελα. Ο κατάλογος για το 2019 είναι διαφορετικός.
Dinos
στο κατάστημα Καφενές με...ρακί!!! Καφενείο, Καλλιόπη, Λήμνος, Ν. Λέσβου
Πήγαμε για μπύρα. Ο μεζές που ζητήσαμε ήταν τα κεφτεδάκια (πολύ ωραία)
και μια μερίδα τηγανητές πατάτες (καλές και φρέσκες). Απόδειξη όχι όπως και οι περισσότεροι αν δεν τους την ζητήσεις. Το μαγαζί είναι σχετικά μικρό και γενικά το καλοκαίρι γεμίζει με τους kite surfers. Θα ξαναπήγαινα.
Dinos
στο κατάστημα Salvia Εστιατόριο, Αρίστη, Ν. Ιωαννίνων
Πήγα στο εστιατόριο με την οικογένεια. Δοκιμάσαμε μοσχαρίσιες στηθοπλευρές (πολύ καλό) ζυμαρικά με αυγά πέστροφας (καλό) και απλά ζυμαρικά για τα παιδιά. Γενικά όλα ήταν καλά μαγειρεμένα χωρίς κάτι το πολύ αξιοσημείωτο. Οι μερίδες ήταν μικρές ενώ των παιδιών κυριολεκτικά αστείες. Όπως και να έχει θα το επισκεπτόμουν και πάλι, σε περίπτωση που βρισκόμουν στην Αρίστη.
Dinos
στο κατάστημα Salumeria del Greco Μεζεδοπωλείο, Ολύμπου 82, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Θα συμφωνήσω με το ταβερνοαλάνι. Καλές γεύσεις αλλά 75 Ευρώ τα 4 άτομα για μεζέδες χωρίς ιδιαίτερο αλκοόλ μου φάνηκε πολύ. Ο κατάλογος ισχύει.
Dinos
στο κατάστημα ΠΡΕΠΟΝ Bar-Restaurant, Μιαούλη 2, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγαμε ανήμερα πρωτοχρονιάς . Κατάλογος μικρός, σέρβις ευγενικό και άνετο περιβάλλον. Πήραμε μια μπριζόλα χοιρινή στα 13,5 ευρώ (καλή να πω) γεμιστά ζυμαρικά με σπανάκι (Καλά και αυτά) και μια μακαρονάδα με κοτομπουκιές για τα παιδιά. Οι μερίδες του στα ορεκτικά είναι μικρές. Η μερίδα δε των μακαρονιών των παιδιών ήταν αστεία όπως επίσης και τα γεμιστά ζυμαρικά που μετρούσες τα τεμάχια. Η μπριζόλα ήταν μεγάλη αλλά αρκετά λιπαρή . Ο παιδότοπος υπάρχει και λειτουργεί σωστά από όσο κατάλαβα που αποτελεί μεγάλο θετικό. Θα μπορούσα να ξαναπάω μόνο για μόνο γιατί αν έχεις μικρά παιδιά μπορείς να φας σαν άνθρωπος.
Dinos
στο κατάστημα Ωρέλια [νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Τάσκου Παπαγεωργίου 4, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επισκέφτηκα το μαγαζί Κυριακή μεσημέρι. Ομολογουμένως δεν είχε κόσμο αλλά αυτό ενίοτε δεν είναι και ενδεικτικό . Πήραμε μπούτι κοτόπουλο με γαρνιτούρα πουρέ , χοιρινά μπριζολάκια με πατάτες τηγανητές , μανούρι ,μια αλοιφή και χόρτα τηγανητά. Όλα ήταν σωστά μαγειρεμένα , καλοψημένα ( όπως πρέπει να είναι και το σύγχρονο βιομηχανικό κρέας ) και ζουμερά. Οι γαρνιτούρες γευστικές και όχι διακοσμητικές . Τιμή με μια μπυρα και κορμό κερασμένο 28 ευρώ, που είναι και η καλύτερη τιμή για αυτή την ποιότητα, που έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Σέρβις ευγενικό και απόδειξη με το σερβίρισμα. Θα ξαναπάω αν βρεθώ πάλι κατά εκεί.
Dinos
στο κατάστημα Έτσι...απλά Ταβέρνα, Σφαγείων 10, Λαγκαδάς, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγαμε μια καθημερινή λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Περιβάλλον: Λαικό περιβάλλον και καπνός στο φουλ από τα ατελείωτα τσιγάρα (σε πλήρη εφαρμογή ο καπνιστικός νόμος). Τα παιδιά ζητούσαν να φύγουν αλλά τα καταφέραμε και έτσι μείναμε.
Φαγητό: Το περίμενα καλύτερο. Μπριζόλα μοσχαρίσια, αρκετά κάτω του μετρίου, στα 8.5 Ευρώ. Γύρος και μπιφτέκι ΟΚ αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Τα χοιρινά του ήταν καλύτερα από το μοσχάρι.
Τιμές: Γύρος - Μπιφτεκι - Μοσχαρίσια - Χόρτα - Τυροκροκέτες - Πατάτες - Κρασι - Κουβερ κλπ στα 38.00 Ευρω.
Δεν θα επεδίωκα να ξαναπάω αλλά δεν βάζω και Χ. Ίσως το καλοκαίρι χωρίς το περιβάλλον τεκέ να είναι καλύτερο...
Dinos
στο κατάστημα Βόρειο Αιγαίο Ταβέρνα, Κοντοπούλι, Λήμνος, Ν. Λέσβου
Πηγαίνω χρόνια στην ταβέρνα. Ότι έχω πάρει μου άρεσε πολύ.
Έχει πολύ ωραία ψητά της ώρας σε μεγάλες μερίδες και κάποιες φορές λίγα
θαλασσινά. Δοκίμασα πολλές φορές μοσχαρίσια ψητή (πολύ ωραία και πολύ μεγάλη όλες της φορές γύρω στα 10 ευρώ) τηγανιές και σουβλάκια χοιρινά μερίδα (3 τεμάχια - πατάτες 6 ευρώ νομίζω - όλα πολύ ωραία ψημένα). Μελανό σημείο η προ-τηγανισμένη πατάτα που αφαιρεί κάτι από το όλο πιάτο. Ο χώρος εστίασης είναι στην πλατεία του χωριού. Μέσα το μαγαζί είναι σαν καφενείο του 1970 για τους ντόπιους. Κόσμος ανάμεικτος - οικογένειες και surfers - το καλοκαίρι.
Dinos
στο κατάστημα Η σερβιτόρα εξαφανίζεται πίσω απ' την κουρτίνα [νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, Παύλου Κουντουριώτου 197, Νέοι Επιβάτες, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη στις 18/02/2018.
Πήραμε μύδια τηγανητά (καλά) , κεφτέδες (πολύ καλοί και άρεσαν και
στα παιδια) κοτόπουλο φιλέτο (πολύ καλά ψημένο) χόρτα σαλάτα και μαραθόπιτα (πολύ καλά ). Τιμές κανονικές χωρίς υπερβολές. Σέρβις και διεκπαιρέωση ευγενικά και με καλή διάθεση . Αποδείξη κλπ κανονικά. Θα ξαναπήγαινα.
Dinos
στο κατάστημα Ανδρέας Ταβέρνα, Καμίνια, Λήμνος, Ν. Λέσβου
Επισκέφτηκα την ταβέρνα τον Φεβρουάριο 2018. Παραγγείλαμε παιδάκια αρνίσια ψητά (1 Κg – 24 ευρώ αν θυμάμαι καλά) 1 μερίδα πανσέτα χοιρινή (απλή – καλή) και 1 μερίδα μπιφτέκια (καλά). Γενικά όλα ήταν καλά μαγειρεμένα τηρουμένων των αναλογιών (δεν έχουν δηλαδή και κάποια τρομερή δυσκολία – βέβαια και ο καφές δεν έχει δυσκολία αλλά 3 στις 4 μετανιώνω που πήγα σε καφετέρια από το κάψιμο και την πίκρα …) Μαζί με μια μερίδα πατάτες 1 χόρτα (ωραία – ζεστά) μια λαχανοσαλάτα 1,5 λίτρο λευκό και κανα δυο αναψυκτικά γύρω στα 60 ευρώ . Για την περιοχή (μικρό χωριό στη μέση του κάμπου στη Λήμνο) δεν το λες και φτηνό. Απόδειξη όχι και κατάλογος όχι. Θα ξαναπήγαινα (και με τα παιδιά).
Dinos
στο κατάστημα Λένγκω [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Μεγάλου Αλεξάνδρου 7, Λαγκαδάς, Ν. Θεσσαλονίκης
Μεζεδοπωλείο με τυπικό κατάλογο χωρίς κατι το ιδιαίτερο.
Ο κατάλογος έχει κυρίως κρέατα και ελάχιστα θαλασσινά (μύδια , καλαμαράκια και χταποδάκι) μάλλον για ούζο. Πήραμε Μπιφτέκι μοσχαρίσιο ( 6,5 ευρώ) σουβλάκια κοτόπουλο (6-6.5 ευρώ) και τηγανιά κοτόπουλο με κρέμα (7-7.5 ευρώ) όλα καλά όπως τα περιμένει κανείς από μια κανονική χασαποταβέρνα χωρίς κάτι να εξαιρεί .
Τα ορεκτικά και αυτά καλά χωρίς και κάτι να μου μείνει. Σέρβις τουλάχιστον αδιάφορο . Απόδειξη ΝΑΙ και με POS . Γλυκό χαλβάς έτοιμος που μαζί με τη μικρή κόκα κόλα στα 1,80 ! τα φάουλ που σημείωσα. Για μια φορά ήταν καλά.
Dinos
στο κατάστημα Παραστιές Ταβέρνα, Γεωργίου Παπανδρέου 60, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη 25/12/2017 ανήμερα Χριστουγέννων με την οικογένεια .
Πήραμε πληθώρα φαγητών με πολλά από τα κρητικά (απάκι , χοιρινό καπνιστό , ζυμαρικά και για τα παιδιά μπιφτέκι - έχει και παιδική μερίδα - φιλέτο κοτόπουλο, πατάτες , χορτά με λιαστή ντομάτα, μαραθόπιτες -αναπαρπαστές- κλπ). Στο σύνολο τους καλά μαγειρεμένα και γευστικά. Το κοτόπουλο και το μπιφτέκι , κυρίως, πραγματικά σωστά ψημένα και γευστικά. Το σέρβις σωστό και αποτελεσματικό. Τιμή ανα άτομο γύρω στα 17-18 ευρώ αλλά με σχετικές υπερβολές από την μεριά μας στις ποσότητες. Θα ξαναπήγαινα και θα δοκίμαζα περισσότερο τις σχάρες του μιας και το ψησιμό του μου φάνηκε άριστο.
Dinos
στο κατάστημα οδός Δελφών Εστιατόριο, Γεωργίου Κωνσταντινίδη 26, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Κυριακή 17/12/2017 μεσημέρι . Ο χώρος καλός και με Χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Πήραμε: Ριζότο με μανιτάρια τρούφα , κοτόπουλο φιλέτο με πουρέ ,
μια μακαρονάδα με παρμεζάνα εκτός καταλόγου για τα παιδιά (νήπια) , λαδοτύρι σαγανάκι με μαρμελάδα ντομάτας και κάτι πατάτες ισπανικές (ψητές χοντοκομέννες) με πάπρικα. Όλα ωραία και καλά μαγειρεμένα . Το service σωστό και φιλικό και με διάθεση να εξυπηρετήσει. Με μια μπυρα σύνολο 36.50 ευρώ. Θα ξαναπήγαινα.
Dinos
στο κατάστημα Θαλαsea [νεκροταφείο] Ψαροταβέρνα, Μαυρομιχάλη 99, Πολίχνη, Ν. Θεσσαλονίκης
πήγαμε προχθές, αλλά είναι σε ανακαίνιση
Dinos
στο κατάστημα shark Bar-Restaurant, Αργοναυτών 2, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγα για καφέ Κυριακή Μεσημέρι. Υποθέτω οτι είναι απλή υπόθεση ένας καφές οπότε δεν θα πω πολλά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το service. Παιδάκια με ότι αυτό συνεπάγεται...
Μαγαζάτορες ...Πρέπει να είστε ευγενικοί στο έπακρο με τον κόσμο για να είναι και το προσωπικό σας. Η εποχή του ντερβισόπαιδου πότε θα τελειώσει?
Dinos
στο κατάστημα Χάλαρο Ταβέρνα, Θεμιστοκλή Σοφούλη 75, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Φάγαμε Σάββατο μεσημέρι με την σύζυγο. Το μαγαζί ήταν γεμάτο.
Το φαγητό ΟΚ - καλό και άνω του μετρίου ( μάλλον έχω παραξενέψει και εγώ αρκετά και δεν ενθουσιάζομαι εύκολα).Ο γύρος είναι όντως καλός και το φιλέτο και αυτό απλά καλό. Ορεκτικό κρέπες (καλές αλλά πολύ ουδέτερες) και το μανούρι - sticks ΟΚ για αυτό που είναι.
Γλυκό ή κάτι αντίστοιχο δεν προσφέρουν ή δεν πρόσφεραν σε μας. Δυο άτομα 44 Ευρώ. Το service απλά ΟΚ. Γενικά παρατηρώ ότι η νοοτροπία στον χώρο του φαγητού δεν αλλάζει παρά την κρίση και ότι το μεγάλο πρόβλημα των μαγαζιών που είναι σχεδόν πάντα η προσοχή και ευγένεια στον πελάτη δεν διορθώνεται.
Dinos
στο κατάστημα Room 22 [νεκροταφείο] Bar-Restaurant, Ικτίνου 22, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μέτριο service , μέτριο μαγαζί . Το φαγητό δεν το δοκίμασα αλλά για ποτό δεν πρόκειται να ξαναπάω.