Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Προφίλ του χρήστη IoliAt
Λογαριασμός
Χάρτης
Πρόσφατα
Λοιπά
Κατηγορίες
Φίλτρα
Εγγραφή
Σύνδεση
Προφίλ
Διαχείριση λογαριασμού
Νέο κατάστημα
Νέα αλυσίδα
Διαχείριση χρηστών
Προσκλήσεις
Σχόλια προς έγκριση
Εικόνες προς έγκριση
Αλλαγές προς έγκριση
Καταστήματα σε αναμονή
Καταστήματα προς κλείσιμο
Ηχητικές σημειώσεις
Καταγεγραμμένες διαδρομές
Οι πρόσφατες αλλαγές μου
Εξαφανισθέντα street view
e-table
Επιλεγμένα σχόλια
Οδικός
Οδικός (Google Maps)
Δορυφορικός
Δορυφορικός + οδικός
Εδαφικός
Οδικός (OSM-carto)
Κενός
Προσθήκη νέου καταστήματος
Στόχοι
Reset Google Maps
Καταστήματα
Εικόνες
Σχόλια
Αλλαγές
Έλεγχοι
Αρχική σελίδα
Τυχαίες εικόνες
Ερωτήσεις ιστορικού ενδιαφέροντος
Νομικά
Περί συντελεστών
Κανόνες σχολίων
Απαιτήσεις λογισμικού
Επικοινωνία
Ταβέρνα
(μόνο)
Εστιατόριο
(μόνο)
Ψαροταβέρνα
(μόνο)
Καφενείο
(μόνο)
Ψητοπωλείο
(μόνο)
Γυράδικο
(μόνο)
Πιτσαρία
(μόνο)
Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο
(μόνο)
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
(μόνο)
Μεζεδοπωλείο
(μόνο)
Bar-Restaurant
(μόνο)
Ξένο
(μόνο)
Μαγειρείο
(μόνο)
Μπυραρία
(μόνο)
Fast food
(μόνο)
Βρώμικο
(μόνο)
Πατσατζίδικο
(μόνο)
Λοιπά
(μόνο)
Όλες
Καμία
Μόνο όσα το ξενυχτάνε
Μόνο όσα έχουν εξωτερικά τραπέζια
Μόνο όσα κάνουν διανομή κατ' οίκον
Μόνο όσα έχουν ζωντανή μουσική
Προσβασιμότητα για ΑμΕΑ
Μόνο όσα δεν επιτρέπουν το κάπνισμα
Έχει σχόλια ή εικόνες
Νέα καταστήματα (6 μηνών)
Nεκροταφείο ταβερνοχώρου
Μόνο τα μη ακριβή σημεία
Δεν έχουν ελεγχθεί πρόσφατα(1)
Έχω πάει + θέλω να ξαναπάω
Έχω πάει + θα μπορούσα να ξαναπάω
Έχω πάει + δεν θα ξαναπάω
Δεν έχω πάει + θέλω να πάω
Δεν έχω πάει + θα μπορούσα να πάω
Δεν έχω πάει + δεν θέλω να πάω
Δεν έχω άποψη
- ψωμί δικό τους προζυμένιο, αγουρέλαιο σπάρτης, ελιές αθηναϊκές τσακιστές και καλαμών: πολύ καλό
- μία σαλάτα, αρωματική με μαρούλι, καρότα, ραπανάκια, βολβούς, τσιτσίραυλα, ξύδι: μεγάλη, όντως αρωματική, πάλευες λίγο με τα μαρούλια που ήταν άκοπα, μ' αρεσε πολύ αλλά δεν είμαι και αντικειμενική καθώς είμαι φαν της πρασινάδας
- ένα ορεκτικό, κουτσομούρες σαβόρο: η κουτσομούρα πάμφρεσκια, ωστόσο προσωπικά μου φάνηκε πολύ έντονη η γεύση του σαβόρο. Το προτιμώ με σταφίδα, πιο καραμελωμένα κρεμμύδια και πιο γλυκό το ξύδι, εδώ ήταν κόκκινο το λάδι (είχε μπαχαρικά) και τα κρεμμύδια πολύ έντονα. Στην όψη θύμιζε μπουρδέτο. Ο συνδαιτημόνας το ευχαριστήθηκε.
- ένα κυρίως, φιλέτο συναγρίδα με καμένα λαχανικά, αγουρέλαιο, κρέμα κολοκύθας: το καμένο μπρόκολο νόστιμο, η πατάτα αδιάφορη, η συναγρίδα νόστιμη αλλά αρκετά σφιχτή (την είχαν παραψήσει ή την είχαν φτιάξει νωρίς). Η κρέμα καλή και έδινε μια υγρασία. Ως πιάτο δεν ήταν κακό, ο συνδαιτημόνας που είχε φάει το σαβόρο το βρήκε φλατ, εγώ πάλι όχι, αλλά δεν ήταν κανένα τρομερά εμπνευσμένο πιάτο.
- ένα επιδόρπιο, τυρί Καρίκι Τήνου: ιδιαίτερο τυρί, ωριμάζει σε κολοκύθα, γεύση και υφη βουτυράτη, μ αρεσε πολύ.
- Κρασί ροζέ Ουσύρα από τη Σύρο: πολύ καλό, με αρώματα λωτού και κυδωνιού, ιδιαίτερο
- Αρχικά μία τσικουδιά 35Ν: ευγενική
- Στο τέλος κεράστηκαν 2 τσικουδιές με μέλι, πάλι 35Ν: άρωμα μελιού, χωρίς να είναι πολύ γλυκό, καμία σχέση με ρακόμελο
Συνολικά στα 104 ευρώ, αρκετά με δεδομένο ότι είχαμε 1 κυρίως. Και το παράδοξο είναι ότι: παρόλο που δεν μ αρεσε το ορεκτικό (δεν το έφαγα σχεδον καθολου), το κυρίως ήταν ΟΚ, το τυρι καλό αλλά επίσης δεν το έφαγα, ωστόσο το εστιατόριο βγάζει ένα ευχάριστο θετικό vibe, ο κατάλογος που αλλάζει δημιουργεί προσμονή, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση με τα βιο λαχανικά, οι πρώτες ύλες καλές, είμαι λοιπόν σίγουρη ότι θα ξαναέρθω να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα. ΥΓ- στα διπλανά τραπέζια πέρασαν κάτι καραβίδες πολύ promising.
Επίσης, η λογική των κρατήσεων είναι για 2ωρο.
Ο κατάλογος πάρα πολύ σφιχτός, φαινόταν (αλλά μας το επιβεβαίωσαν κι όλας) ότι δεν λειτουργουν με τη λογική πρώτο-κυρίως, αλλά γενικώς όλα τα πιάτα είναι ισοδύναμα και διαλέγεις ό,
Στο προκείμενο:
Το σύνολο 114 ευρώ με 2 αρχικά ποτά, κρασί A-muse ροζέ, και όλα τα ανωτερω, θεωρώ πολύ καλή τιμή.
Ο χώρος μοντέρνος, ντιζαϊνάτος, σχετικά ωραίος θα έλεγα. Λίγο έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε αίθουσα για πρωινό ξενοδοχείου, που δεν είσαι (σερβίρεται αλλού), αλλά ίσως ενέτεινε αυτήν μου την αίσθηση το γεγονός ότι ήταν άδειο το εστιατόριο (υπήρχε μία άλλη παρέα) και ο χώρος είναι σχετικά μεγάλος. Οι καρέκλες, όπως λέει το ταβερνοαλάνι, δεν ήταν όλες βολικές. Ωστόσο, συνολικά χώρος ευχάριστος.
Το σέρβις στη δική μου επίσκεψη, ήταν εξαιρετικό, ευγενικό, δεν υπήρχαν καθυστερήσεις, όλα καλά (ένα λαθάκι μόνο, ότι μας είπε πως η chimichurri είναι γιαπωνέζικη, αλλά δεν πειράζει).
Ο κατάλογος μικρός, έχει επιλογές από κοπές, μαγειρευτά και pasta. Υπήρχε και ψάρι φιλέτο και 2 πιάτα με θαλασσινά. Επιλέξαμε τα κρεατικά, για τα οποία φημίζονται εξ άλλου. Εξαιρετικότερο πιάτων όλων, ωστόσο, ήταν τα αχνιστα λαχανικά (με γάρο αντζούγιας, που απλώς έδινε μια ευχάριστη αλατότητα, και τηγανιτές φακές που έδιναν τραγανότητα). Τα λαχανικά ήταν πεντανόστιμα. Έχουν δικό τους κήπο και τα φροντίζουν πολύ, μας είπαν, πάντως τρώγαμε μπρόκολο και λέγαμε τι τρώμε. Ορεκτικό επιλέξαμε "
Από τιμές, κάπως τσιμπημένες - τα παραπάνω συν μία φιάλη Γη και Ουρανός Θυμιόπουλος στα 138 ευρώ.
Συνολική εντύπωση: τίποτα δεν ήταν κακό, ήταν όλα καλά ή πολύ καλά, σερβις και χώρος καλός, επιλογές καταλόγου καλές, αλλά δεν ξέρω, ήθελα ίσως κάτι παραπάνω; Δεν το λες ακριβώς fine dining, ούτε το λες αβαν γκαρντ στη γαστρονομία (υπό την έννοια ότι είναι δημιουργική κουζίνα που '
Θετική εντύπωση, θα ξαναπήγαινα.
Μιλ μερσί!