Προφίλ του χρήστη thomakaros

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 04/03/2012
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (13)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
thomakaros
στο κατάστημα Κληματαριά Ταβέρνα, Μεταγκίτσι, Ν. Χαλκιδικής
Το κοντοσούβλι με τη σκέπη πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Τα υπόλοιπα τυπικά (συνοδευτικά, σέρβις, τιμές). Για μια δοκιμή, αν σε βγάλει ο δρόμος, αξίζει!
thomakaros
στο κατάστημα La Madonnina Εστιατόριο, Σκουφά ?, Καρδίτσα, Ν. Καρδίτσας
Πολύ ενδιαφέρουσα πιτσαρία στο κέντρο της Καρδίτσας, με σαφής επιρροές από Ιταλικές Τρατορίες. Στον κατάλογο κυριαρχούν οι πίτσες, με σαφώς λιγότερες επιλογές ζυμαρικών. Ξεπερνάει με ευκολία τις υπόλοιπες 'Ελληνικές' πιτσαρίες της πόλης και, αν βρίσκονταν σε ένα μαγαλύτερο αστικό συγκρότημα, σίγουρα θα είχε σηκώσει μεγαλύτερη συζήτηση. Τιμές, οι αναμενόμενες. Προτείνεται, αν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος και δεν ψάχνετε/ζητάτε τη γενικότερη λαϊκότητα της πόλης.
thomakaros
στο κατάστημα Tulipa [νεκροταφείο] Εστιατόριο, 17ης Νοεμβρίου 26, Πυλαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Πρόσφατη επίσκεψη με εν γένει μέτριες εντυπώσεις. Παρότι όσα φαγητά δοκιμάστηκαν (κρεατικά) ήτανε από νόστιμα έως και αρκετά νόστιμα (βλ. pluma), σχεδόν τίποτε δεν είχε κάτι παραπάνω να προσφέρει, αναλογικά πάντα και με την τσιμπιμένη τιμή του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άστοχη επιλογή προσθήκης βρώμης στον κατσικίσιο κορμό! Θα το πρότεινα, αλλά χωρίς τις υψηλές προσδοκίες με τις οποίες πήγα εγώ.
thomakaros
στο κατάστημα Bad Habit Λοιπά, Κολοκοτρώνη 18-20, Σταυρούπολη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ηλιόλουστη χειμερινή Κυριακή για καφέ και Brunch. Ο εξωτερικός χώρος εξοπλισμένος με σόμπες, οπότε προσφέρονταν λόγω και του καλού καιρού. Δοκιμάστηκαν διάφορα αλμυρά του σχετικού καταλόγου με highlights το "καρβελάκι" και το "πεϊνιρλί με αβγά ποσέ". Ο δεύτερος γύρος με τα γλυκά, απογοητευτικός (τσιζκέικ και τηγανίτες). Σέρβις αργό και γενικά άφησε μια αρνητική εντύπωση.
thomakaros
στο κατάστημα Hola Mexicana [νεκροταφείο] Ξένο, Ιωάννη Κούσκουρα 6, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Το κόνσεπτ και η προσπάθεια είναι συμπαθητικά, και μάλλον πλησιάζουν το μεξικάνικο street-food (τουλάχιστον στην αμερικάνικη εκδοχή του). Το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν ικανοποιεί καθώς γευστικά κινείται σε μέτρια επίπεδα. Αν συνυπολογίσεις και τις τσιμπημένες τιμές, είναι εντυπωσιακό που έχει καταφέρει να μείνει ανοιχτό 3 χρόνια τώρα!
thomakaros
στο κατάστημα Strada Stretta [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Ιωάννη Μιχαήλ 10, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Περίεργη μίξη ρώσικου εστιατορίου με αισθητική ελληνικής καφετέριας. Δοκιμάστηκαν πελμένι και βαρένικι (με κιμά, τυρί και πατάτα) και μπλινί με μανιτάρια, όλα νόστιμα (ίσως ελαφρώς καλύτερα από τα αντίστοιχα της Σιβηρίας Πελμένι). Δυστυχώς δεν υπήρχε μοσχαράκι στρογκάνοφ εκείνη τη μέρα, οπότε δοκιμάστηκαν αντ' αυτού τα γεμιστά κεφτεδάκια με τυρί --συμπαθητικά, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Τα φαγητά ετοιμάζονται επί τόπου από την ιδιοκτήτρια, ενώ κάπου πήρε το μάτι μου πως μπορείς να παραγγείλεις κατεψυγμένα ωμά πελμένι για το σπίτι. Τιμές πολύ καλές. Το προτείνω, αλλά με έναν μικρό αστερίσκο λόγω της σχετικά άβολης ατμόσφαιρας (μπορεί να έτυχε και η μέρα...).
thomakaros
στο κατάστημα Mr Wurst [νεκροταφείο] Λοιπά, Εγνατία 144, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πρόσφατη δοκιμή. Ελαφρώς χειρότερο απ' το παλιό αδερφάκι του στη Ροτόντα και 0.3 ευρώ ακριβότερο (2.30 το σάντουιτς με λουκάνικο, πατάτες και σως επιλογής σας). Νορμαλ γεύση αλλά, δυστυχώς, τίποτε παραπάνω.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
thomakaros
στο κατάστημα Η Χρυσή Καρδιά [νεκροταφείο] Γυράδικο, Κολοκοτρώνη 1 & Αγίου Σπυρίδωνος 31, Τριανδρία, Ν. Θεσσαλονίκης
Τον τιμάω αρκετά συχνά. Ο γύρος νόστιμος και συνήθως ξεροψημένος. Έχει και σούβλες καθημερινά (κοντοσούβλι, κοκορέτσι, ελασσονίτικο) που είναι νόστιμες μεν αλλά κατά κανόνα είναι φειδωλός στην ποσότητα που βάζει στο σάντουιτς. Ντελίβερι γρήγορο και εξυπηρετικό. Το προτείνω.
thomakaros
στο κατάστημα Juicy Lucy [νεκροταφείο] Fast food, Ζεύξιδος 6, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Φαίνεται να άνοιξε ξανά... Ήμουν σήμερα στην περιοχή και είδα αρκετό κόσμο εντός!
thomakaros
στο κατάστημα Τρεις κι εξήντα Μεζεδοπωλείο, Αγίας Θεοδώρας 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω φάει 2-3 φορές απ' τη μέρα που άνοιξε. Όσα έχω δοκιμάσει κατά καιρούς (κυρίως κρέατα) ήταν νόστιμα, όπως και τα διάφορα ορεκτικά. Πιάτο "σήμα-κατατεθέν," πάντως, δεν έχουν... Από το σέρβις προσωπικά δεν είχα ποτέ κάποιο παράπονο, αλλά γενικά πιάνεις στον αέρα μια ατμόσφαιρα που δικαιολογεί τα προηγούμενα κακά σχόλια. Τιμές φυσιολογικές προς καλές.
thomakaros
στο κατάστημα Ο Κώστας Ταβέρνα, Τζουμαγιάς 10 & Χαριλάου Τρικούπη 28, Τριανδρία, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω πάει 2-3 φορές τον τελευταίο χρόνο. Τίμια συνοικιακή ταβέρνα χωρίς κάτι αξιοσημείωτο (καμιά φορά αυτό είναι και θετικό), απ' τις λίγες επιλογές στην περιοχή. Όσα κρέατα έχω δοκιμάσει ήταν ποιοτικά, το ίδιο και οι αλοιφές τους. Σαλάτες, πατάτες, κοκ., όλα αποδεκτά. Τιμές επίσης αποδεκτές αν και θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο χαμηλές για να ταιριάζουν με το στυλ του μαγαζιού. Αξίζει επίσκεψης!
thomakaros
στο κατάστημα νάμα Εστιατόριο, Ολύμπου 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πρόσφατη επίσκεψη μεσημέρι καθημερινής υπό βροχή. Το περιβάλλον δροσερό λόγω καιρού και το σέρβις ευχάριστο. Ομάδα 4 ατόμων, πήραμε όλα του τα κρέατα + αρκετά "εισαγωγικά" πιάτα. Πολύ θετικές εντυπώσεις με highlights το πολυφωτογραφημένο Cheesecake, την πανσέτα και τη μοσχαρίσια γλώσσα με το κους κους. Θα ξαναπάω σίγουρα, με την ελπίδα να επεκταθεί λίγο το μενού χωρίς εκπτώσεις στη γεύση και οι τίτλοι των πιάτων να αντανακλούν καλύτερα το περιεχόμενό τους!
thomakaros
στο κατάστημα Μύθος Ταβέρνα, Ελατοχώρι, Ν. Πιερίας
Επέστρεψα πριν λίγο από διαμονή στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν και το φαγητό.

Πάρα πολύ νόστιμα και τα δύο γεύματα που φάγαμε εκεί. Και επίσης τεράστια! Για δύο άτομα το μενού είχε 1 σαλάτα εποχής (μαρούλι, λάχανο, καροτάκια, ελίτσες, μπρόκολο κ.α.), 2 ορεκτικά (ένα έκαστος), 2 κυρίως πιάτα (πάλι ένα έκαστος) και γλυκάκι στο τέλος. Αυτά τουλάχιστον προβλέπονταν για μας στην φιξ τιμή μαζί με το δωμάτιο, αλλά απ' ότι πήρε το μάτι μου το συγκεκριμένο μενού κόστιζε 15€ ανα άτομο.

Όπως είπα και πριν τα πάντα πολύ νόστιμα (εκτός ίσως απ' το γλυκό που ήταν έτοιμο από συσκευασία). Έκπληξη ήταν η τέλεια μανηταρόσουπα που μας σέρβιραν το πρώτο βράδυ. Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο νόστιμη σούπα χωρίς κρέας, αλλά μετά απ' αυτή πραγματικά άλλαξα γνώμη.

Και γενικά τεράστιες οι μερίδες. Θέλαμε μια ωρίτσα χαλάρωσης για να νοιώσει το στομάχι μας κάπως άνετα.

Τώρα όσο για τα σχόλια για το κακό σέρβις δεν εμείς δεν είχαμε κανένα παράπονο. Η ατμόσφαιρα ήταν γενικά πολύ οικογενειακή και τρώγαμε μαζί με τα παιδάκια των ιδιοκτητών, αλλά και άλλα παιδάκια επισκεπτών που έπαιζαν μαζί. Ίσως βέβαια πετύχαμε εποχή με λίγη κίνηση, αλλά μου άρεσε γενικά πολύ σαν μέρος! Θα το ξαναπροτιμούσα αν βρισκόμουνα στην περιοχή.