στο κατάστημα Εβόρα
Εστιατόριο, Διογένους 11-13, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη την προηγούμενη Κυριακή. Καθότι ήμασταν μεγάλη παρέα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε αρκετά πιάτα. Από ορεκτικά πήραμε κολοκυθοανθούς γεμιστούς (μέτριοι), πατάτες με φλούδα σε δύο εκδοχές, σκέτες και με αυγό-κιμά (οκ), γραβιέρα με σουσάμι και μέλι (καλό) και μία χωριάτικη. Στα κυρίως τώρα, ενώ διαβάζοντας το μικρό μενού (κάτι που θεωρώ σωστό) μας έτρεχαν τα σάλια με τις περιγραφές, γευστικά απογοητευτήκαμε όλοι. Η πανσέτα αγριογούρουνου αρκετά σκληρή και μύριζε έντονα, τα σουτζουκάκια από βουβάλι εντελώς αδιάφορα, η τριλογία κοντοσούβλι αποτέλεσε και τριλογία ποιότητας, με το κοτόπουλο να είναι αρκετά καλό, το χοιρινό μετριότατο και το μοσχάρι εντελώς κακό και γευστικά και σε σκληρότητα. Πήραμε επίσης κότσι το οποίο και αφήσαμε σχεδόν όπως μας ήρθε λόγω της παρανοϊκής χρήσης πορτοκαλιού στη σάλτσα. Τέλος δοκιμάσαμε κοτόπουλο με γιαούρτι το οποίο ήταν εξαιρετικά μαγειρεμένο. Στα του λογαριασμού 8 κουβέρ, 6 ορεκτικά, 1 σαλάτα, 9 μερίδες και μπόλικα αναψυκτικά κόστισαν 175€. Ο χώρος (έξω) συμπαθητικός και το σέρβις εντάξει. Δε νομίζω να του δώσω άλλη ευκαιρία, τουλάχιστον μέχρι να πληροφορηθώ για κάποια αλλαγή γευστικά.