Προφίλ του χρήστη mariaeth

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 23/07/2018
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
mariaeth
στο κατάστημα The Grill Brothers Γυράδικο, Κωνσταντινουπόλεως 80, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω δοκιμάσει πολλές φορές τα τελευταία τρία χρόνια καθώς μένω σχετικά κοντά. Επιλέγω συνήθως τις αράβικες του με γύρο κοτόπουλο ή χοιρινό ανάλογα τα κέφια, τα burger με αγαπημένο το spicy, και έχω πάρει και σαλάτες συγκεκριμένα την brothers χωριάτικη και αυτή με το μανούρι. Ό,τι έχω δοκιμάσει με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη και είναι στις τοπ επιλογές όταν θέλω τέτοιου είδους φαγητό. Στο συν το γρήγορο ντιλιβερι.
mariaeth
στο κατάστημα Τζαμάλα Μεζεδοπωλείο, Λέοντος Σοφού 18, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Αγαπημένο μαγαζί. Καλό αλκοόλ, ωραία φαγητά, ακόμα και ο συνοδευτικός μεζές που φέρνει, αλλά το κυριότερο είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί, ειδικά στα λάιβ. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι γεμίζει και συχνά δεν βρίσκεις τραπέζι, γι αυτό ειδικά όταν έχει λάιβ καλό είναι να κάνετε κράτηση από πιο πριν για να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα.
mariaeth
στο κατάστημα το βραστό... Λοιπά, Δημητρίου Γούναρη 17, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του niramis. Τρώω πολύ συχνά από το βραστό, σαλάτες κυρίως αλλά έχω δοκιμάσει και κανα δυο μακαρονοσαλάτες από φίλους μου και η άποψή μου είναι η ίδια. Μεγάλο μέγεθος, καλές τιμές, ωραία υλικά. Αγαπημένη σαλάτα για εμένα η Θεσσαλονικιά και μακαρονοσαλάτα αυτή με το πέστο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!