Προφίλ του χρήστη Adesmeytos

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 17/03/2010
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Adesmeytos
στο κατάστημα Bennigan's [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Εμπορικό "Φλόριντα", Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84, Πυλαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Την πρώτη φορά που πήγα πήρα γλυκό και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Τη δεύτερη φορά είπα να διαλέξω φαγητό. Έκλαψα 27.5 ευρώ για μία χωριάτικη, μία κρέπα με υποτυπώδες κοτόπουλο και μία πατάτα μπέικον, μαζί με κόκκινη μπύρα που ήταν άθλια. Μετανιώνω που δεν κοίταξα πρώτα τα σχόλια των υπολοίπων. Ντροπή τους να έχουν ένα τόσο μέτριο μενού σε απίστευτα υψηλά τιμές. ΝΤΡΟΠΗ!!!
Adesmeytos
στο κατάστημα Τηγανιές & Σχάρες [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Θεμιστοκλή Σοφούλη 97, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος, παρόλες τις φήμες που άκουσα. Στην αρχή οι μερίδες που παραγγήλαμε μου φάνηκαν μικρές αλλά αμέσως άλλαξα γνώμη. Πολύ πολύ νόστιμα όλα τους τα φαγητά (αξίζει καλύτερα να πας καθημερινή). Οι τιμές μια χαρά, μας προσέφεραν και γλυκάκι. Το προσωπικό πολύ φιλόξενο και με χιούμορ
Adesmeytos
στο κατάστημα Pizza Hut [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Μιαούλη 2, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Από τις καλύτερες πιτσαρίες με διαφορά, χορταίνεις μόνο που την κοιτάς. Το μόνο αρνητικό είναι οι τιμές (από τις ακριβότερες). Η προσφορά πάντως με το unlimited είναι πολύ καλή (Τρως όση πίτσα θες και κοκα κόλα όσο γουστάρεις με 9.90)