Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Προφίλ του χρήστη Meraklis_Thess
Λογαριασμός
Χάρτης
Πρόσφατα
Λοιπά
Κατηγορίες
Φίλτρα
Εγγραφή
Σύνδεση
Προφίλ
Διαχείριση λογαριασμού
Νέο κατάστημα
Νέα αλυσίδα
Διαχείριση χρηστών
Προσκλήσεις
Σχόλια προς έγκριση
Εικόνες προς έγκριση
Αλλαγές προς έγκριση
Καταστήματα σε αναμονή
Καταστήματα προς κλείσιμο
Ηχητικές σημειώσεις
Καταγεγραμμένες διαδρομές
Οι πρόσφατες αλλαγές μου
Εξαφανισθέντα street view
e-table
Επιλεγμένα σχόλια
Οδικός
Οδικός (Google Maps)
Δορυφορικός
Δορυφορικός + οδικός
Εδαφικός
Οδικός (OSM-carto)
Κενός
Προσθήκη νέου καταστήματος
Στόχοι
Reset Google Maps
Καταστήματα
Εικόνες
Σχόλια
Αλλαγές
Έλεγχοι
Αρχική σελίδα
Τυχαίες εικόνες
Ερωτήσεις ιστορικού ενδιαφέροντος
Νομικά
Περί συντελεστών
Κανόνες σχολίων
Απαιτήσεις λογισμικού
Επικοινωνία
Ταβέρνα
(μόνο)
Εστιατόριο
(μόνο)
Ψαροταβέρνα
(μόνο)
Καφενείο
(μόνο)
Ψητοπωλείο
(μόνο)
Γυράδικο
(μόνο)
Πιτσαρία
(μόνο)
Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο
(μόνο)
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
(μόνο)
Μεζεδοπωλείο
(μόνο)
Bar-Restaurant
(μόνο)
Ξένο
(μόνο)
Μαγειρείο
(μόνο)
Μπυραρία
(μόνο)
Fast food
(μόνο)
Βρώμικο
(μόνο)
Πατσατζίδικο
(μόνο)
Λοιπά
(μόνο)
Όλες
Καμία
Μόνο όσα το ξενυχτάνε
Μόνο όσα έχουν εξωτερικά τραπέζια
Μόνο όσα κάνουν διανομή κατ' οίκον
Μόνο όσα έχουν ζωντανή μουσική
Προσβασιμότητα για ΑμΕΑ
Μόνο όσα δεν επιτρέπουν το κάπνισμα
Έχει σχόλια ή εικόνες
Νέα καταστήματα (6 μηνών)
Nεκροταφείο ταβερνοχώρου
Μόνο τα μη ακριβή σημεία
Δεν έχουν ελεγχθεί πρόσφατα(1)
Έχω πάει + θέλω να ξαναπάω
Έχω πάει + θα μπορούσα να ξαναπάω
Έχω πάει + δεν θα ξαναπάω
Δεν έχω πάει + θέλω να πάω
Δεν έχω πάει + θα μπορούσα να πάω
Δεν έχω πάει + δεν θέλω να πάω
Δεν έχω άποψη
Η κουζίνα είναι παρόμοια και στις δυο χώρες με πολλά κοινά πιάτα. Βελιγράδι έχω πάει δυο φορές, θεωρώ πως το φαγητό είναι λίγο καλύτερο από τα Σκόπια και φυσικά με περισσότερες επιλογές.
Θα κοιτάξω τις σημειώσεις μου και θα γράψω κάποια στιγμή τις εντυπώσεις μου από κάποια μέρη που έφαγα πέρσι.
Ότι μου έρχεται πρόχειρα στο νου για Βελιγράδι, από εστιατόρια είχα ξεχωρίσει το Little Bay και το Dva Helena. Είχα φάει καλά και φθηνά και σε κάποιες Kafanas (κάτι σαν τα δικά μας καφενεία-μεζεδοπωλεία).
Στην περίπτωση μας υπήρχε ένας κατάλογος στα Αγγλικά, αλλά τα μισά πιάτα δεν υπήρχαν. Πάντως βγήκε άκρη με τον ευγενικό και πρόθυμο σερβιτόρο.
- Μια τεράστια ποικιλία τυριών για να συνοδεύσουμε το κρασί ήταν απογοήτευση. Τα μισά ήταν μπαγιάτικα και τα άλλα μισά κακής ποιότητας.
- Μανιτάρια porcini σοτέ με βούτυρο. ΟΚ
- Πιπεριές πράσινες ψητές. Εξαιρετικές, συνοδεύονταν με ένα νόστιμο dressing από ελαιόλαδο, σκόρδο και μυρωδικά.
- Pljeskavica (Γεμιστό μπιφτέκι). Καλό και ζουμερό.
- Χοιρινό μαγειρεμένο με πιπεριές (δεν θυμάμαι το όνομα). Μέτριο.
Για τα παραπάνω, μαζί με μια φιάλη λευκό πολυποικιλιακό (καλό) βγήκε 36€ για 4 άτομα. Πληρωμή με ευρώ ή κάρτα όπως παντού στη γείτονα χώρα.
Εξυπηρέτηση καλή και γρήγορη.
Συμπερασματικά το φαγητό είναι φθηνό αλλά μέτριο στο σύνολο του, πάντως κοντά στο μ.
Μεγάλη ποικιλία σε αλμυρά και γλυκά. Δοκιμάστηκαν κομμάτια πίτσας και διάφορα πιτοειδή (καλά) και δυο διαφορετικά κρουασάν (φαίνονται λαχταριστά αλλά ήταν μέτρια, η η ζύμη μαλακιά και παπαριασμένη).
Espresso καλός (βασικά ο καλύτερος που ήπια στη Β. Μακεδονία).
Τιμές ακριβούτσικες για τα δεδομένα της χώρας.
ΣΚ χρειάζεται οπωσδήποτε κράτηση, εμείς ήμασταν τυχεροί γιατί πήγαμε Σάββατο στις 18:
Βρίσκεται στην όμορφη συνοικία Debar Maalo, 20’ περπάτημα από την κεντρική πλατεία. Ο χώρος μεγάλος, αδιάφορος για τα γούστα μου.
Δοκιμάστηκαν διάφορα, όλα άνω του μετρίου. Ξεχώρισα το ριζότο με porcini και την Pastramajlija με χοιρινό (κάτι σαν πεϊνερλί με κομματάκια κρέατος) που την ψήνουν σε ξυλόφουρνο. Πολύ καλό και το ζεστό ψωμάκι τους, επίσης από τον ξυλόφουρνο.
Εξυπηρέτηση καλή και γρήγορη.
4 άτομα δώσαμε 77€ με πολύ φαγητό (άνετα έτρωγε και 5ος), ένα κιλό λευκό κρασί και 2 ποτήρια ερυθρό (πολύ καλά και τα δυο). Θεωρείται ψιλοακριβό για Σκόπια, αλλά αξίζει.
Κατάλογος μεγάλος, από brunch και γλυκά μέχρι κρεατικά και θαλασσινά. Λειτουργεί και σαν καφέ-μπαρ.
- Πάστα κόκκινης πιπεριάς με τυρί και κρίταμο. Κάτι σαν Κοπανιστή με 2-3 φυλλαράκια κρίταμου στο πλάι. Καλή.
- Καπνιστό Μετσόβου με τσάτνεϊ πράσινου μήλου και αμύγδαλα. Μέτριο.
- Μανιτάρια ψητά με σωτέ κολοκυθάκια και σως φέτας. Αδιάφορο, ανάλατο και χωρίς ένταση.
- Λουκάνικα Τζουμαγιάς. ΟΚ έχω φάει και καλύτερα.
- Καβουρμάς με αυγά και πατάτες. Μέτριος, το κρέας έμοιαζε με χοιρινή τηγανιά παρά με καβουρμά.
- Τηγανιά κοτόπουλο με μανιτάρια. ΟΚ, έλειπε και από εδώ η ένταση.
Τιμές νορμάλ, για τα παραπάνω μαζί με δυο εμφιαλωμένα τσίπουρα και 1 κιλό λευκό κρασί βγήκαν γύρω στα 19€ το άτομο. Οι τιμές στον κατάλογο είναι φθηνές, αλλά τα περισσότερα πιάτα είναι στυλ μεζέ. Γλυκό δεν κερνάνε.
Εξυπηρέτηση καλή και σβέλτη.
Αν και οι περιγραφές των πιάτων ακούγονται δελεαστικές, το φαγητό στο σύνολο του κρίνεται επιεικώς μέτριο.
Την κατάσταση την έσωσε το ωραίο live με τις Σερσέ λα Φαμ.
Δεν βρίσκω το λόγο να ξαναπάω.
Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλο τον κατάλογο πλην θαλασσινών. Όλα τα πιάτα προσεγμένα και καλομαγειρεμένα, ακόμα και σε ώρες αιχμής. Αυτός είναι και ο λόγος που καθυστερούν οι παραγγελίες μια και η κουζίνα είναι μικρή. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθώς προτιμώ να έρχονται τα πιάτα σε δόσεις και να τρώω αργά σιγοπίνοντας.
Το μενού βασίζεται σε απλές '
Έχω ξεχωρίσει το Περέκ με παστουρμά, την σαλάτα με λαχανίδα, το κεφαλοτύρι σχάρας, την προβατίνα με χυλοπίτες, τα αρνίσια παϊδάκια και το απάκι με τσιγαριαστά χόρτα.
Στην προβατίνα υπάρχουν κάποιες διακυμάνσεις όπως έχουν επισημανθεί, κάποιες φορές είναι εξαιρετική και κάποιες απλά καλή.
Γενικά ότι έχω φάει είναι άνω του μετρίου.
Χύμα κρασί και τσίπουρο ποιοτικά και χωρίς παρενέργειες.
Τιμές καλές για αυτό που προσφέρει και στο τέλος κερασμένο (πάντα καλό) γλυκάκι.
Μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα παιδιά.
Ως εξωτερικό χώρο έχει κάτι σαν αυλή με νάιλον και σόμπες απέναντι από το μαγαζί. Θετικό για τους καπνίζοντες τον χειμώνα.
Μεγάλο μενού με κλασσικές επιλογές.
Δοκιμάστηκαν:
- Σουτζουκάκια. Καλά, ελαφριά και ζουμερά, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν ότι είναι η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είχα μεγαλύτερες προσδοκίες. Το ρύζι ως γαρνιτούρα αρκετά καλό, αλλά ήρθε σχεδόν κρύο.
- Παντσέτα. Μέτρια, σκληρή και στεγνή.
- Κοντοσούβλι κοτοπ. Πολύ καλό, παρότι δεν είμαι fan του κοτόπουλου. Το πιο ωραίο πιάτο τους.
- Λουκάνικο Τζουμαγιάς. Κακό, βιομηχανικό, γεμάτος λίπος. Γενικά θεωρώ απαράδεκτο το βιομηχανικό λουκάνικο σε παραδοσιακό ψητοπωλείο.
- Τζατζίκι και χτυπητή καλά και τα δυο.
- Πατάτες τηγ. Καλές, χεράτες.
- Ποικιλία μανιταριών στη σχάρα. Μέτρια προς κακά, ήθελαν περισσότερο ψήσιμο και κάποιο dressing/σος να νοστιμίσουν.
Τσίπουρο άνευ χύμα. Μπόμπα, σαν να έπινες πετρέλαιο. Το παρατήσαμε και πήραμε εμφιαλωμένο. Το χύμα λευκό κρασί που δοκίμασα αρκετά καλό.
Εξυπηρέτηση απρόσωπη αλλά γρήγορη.
Τιμές αρκετά καλές για την εποχή. Υπολογίστε 16-18€/άτομο με μικρή ποσότητα αλκοόλ.
Δεν θα ξαναπήγαινα. Υπάρχουν καλύτερα ψητοπωλεία στην ευρύτερη περιοχή.
- Με κρέμα. Πολύ καλή, ίσως η κρέμα λίγο παραπάνω γλυκιά για τα γούστα μου.
- Με κατσικίσιο τυρί. Καλή.
- Με πράσο, κατσικίσιο τυρί και bacon. Πολύ καλή.
Αν και φαγώθηκαν στο σπίτι και το φύλλο σίγουρα είχε μαλακώσει κατά την μεταφορά, παρέμενε αρκετά τραγανό, θετικό ότι δεν άφηνε καθόλου λαδίλα. Την επόμενη φορά επιτόπια κατανάλωση.
Είδα ότι έχει μεγάλη ποικιλία σε γεμίσεις που ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες.
Από τις καλύτερες μπουγάτσες που έχω φάει, συστήνω ανεπιφύλακτα.
Ο χώρος εσωτερικά αδιάφορος, εξωτερικά ένα κομμάτι είναι προστατευμένο με νάιλον για τους καπνιστές. Πρέπει να είναι ωραία το καλοκαίρι γιατί είναι απέναντι ακριβώς από το πάρκο.
Κατάλογος με έμφαση σε ψαρικά/θαλασσινά και προσπάθεια για δημιουργική κουζίνα.
Δοκιμάστηκαν:
- Μους λευκού ταραμά. Νόστιμο, ανάμεσα στον ταραμά είχε μπισκότα digestive κάτι που με χάλασε, όχι τόσο γευστικά, όσο γιατί η αναλογία δεν ήταν καλή.
- Γαύρος μαρινάτος. Μέτριος, είχε ψηθεί στο αλάτι παραπάνω από όσο έπρεπε.
- Χόρτα βραστά. Καλά, σωστά βρασμένα και μεγάλη μερίδα.
- Μύδια αχνιστά. Μέτρια προς κακά. Τα μύδια παραβρασμένα, το ζουμί αδιάφορο.
- Καλαμάρι τηγανητό. Καλό.
Τιμές ένα τσικ τσιμπιμένες. 45€ με ένα Αποστολάκη.
Εξυπηρέτηση καλή.
Δεν βρίσκω λόγω να ξαναπάω, ίσως μόνο αν με βγάλει ο δρόμος καλοκαίρι για την προνομιακή τοποθεσία.
Μικρός και συμπαθητικός ο χώρος.
Μεγάλη παρέα, δοκιμάστηκαν κυρίως κρεατικά και κάποια λίγα θαλασσινά.
Τα περισσότερα μέτρια/αδιάφορα, ελάχιστες αστοχίες και λίγα καλά. Ξεχώρισα το Αγιοτύρι Ιερρισού, τις Φλωρίνης γεμιστές με φέτα, το χοιρινό κεμπάπ (πιάτο ημέρας) και το χειρ. μπιφτέκι.
Χύμα λευκό κρασί αρκετά καλό. Τιμές νορμάλ προς φθηνές. Στο τέλος κερασμένο γλυκάκι.
Ευγενικοί οι ιδιοκτήτες και καλή εξυπηρέτηση.
Σε γενικές γραμμές το φαγητό χωρίς να είναι κακό δεν με εμπνέει για να ξαναπάω.
Ο χώρος αδιάφορος, κάτι μεταξύ ταβέρνας και μοντέρνου μεζεδοπωλείου, το σώζει η μεγάλη τζαμαρία περιμετρικά.
Δοκιμάστηκαν:
- Μπακαλιάρος σκορδαλιά. Καλούτσικος ο μπακαλιάρος, τραγανός έξω, μαλακός μέσα αλλά είχε ξαλμυριστεί τελείως. Εξαιρετική η σκορδαλιά (με πατάτα).
- Γαύρος τηγανητός. Μέτριος, αρκετά λαδερός.
- Πατάτες τηγ. Καλές, χεράτες.
- Χόρτα. ΟΚ
Τσίπουρο χύμα άνευ. Καλό.
Καλή εξυπηρέτηση και λογικές τιμές.
Στα συν ότι κάθε Κυριακή μεσημέρι και Πέμπτη βράδυ έχει ζωντανή μουσική. Εξαιρετικοί οι δυο μουσικοί κιθάρα-μπουζούκι.
Θα μπορούσα να ξαναπάω κάποια μέρα που θα έχει live.
Στο δια ταύτα, πήραμε μερίδες, όλες με γαρνιτούρα (πατάτες, πίτα, ντομάτα, αλοιφή).
- Χοιρινό γάστρας. Πολύ καλό με πρόστυχο ζουμάκι.
- Χοιρινά κοψίδια. Πολύ καλά.
- Λουκάνικο χωριάτικο (αν θυμάμαι καλά μοσχάρι -πρόβειο). Πολύ καλό,
- Συκώτι μοσχ. Καλό, ζουμερό, αν και δεν ήταν ομοιόμορφα ψημένο, σε κάποια σημεία στις άκρες είχε αίμα. Τις προηγούμενες φορές ήταν καλύτερο.
- Αλοιφές και πίτες όλες καλές.
- Κρασί λευκό χύμα. Καλό, ευκολόπιοτο.
Σέρβις βελτιωμένο από τις προηγούμενες επισκέψεις.
Τιμές ακριβές για λαϊκό ψητοπωλείο, αλλά έχει καλή ποιότητα.
Το μπιφτέκι αρκετά καλό και ζουμερό (100% μοσχάρι έλεγε), το ψωμάκι ΟΚ, αυτό που με χάλασε είναι ότι το cheddar δεν είχε λιώσει επάνω στο μπιφτέκι. Τιμή 4,
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό, πάνω από τον Μ.
Θα μπορούσα να ξαναπάω για να δοκιμάσω κάτι άλλο γιατί έχει ενδιαφέροντες συνδυασμούς.
Φυσικά και είναι ανοιχτή η φάση, μάλιστα ο κόσμος και το κλίμα είναι τόσο χαλαρά που εύκολα γίνεσαι παρέα με τους διπλανούς. Εμείς έχουμε πάει μόνο 3 φορές και στην τελευταία επίσκεψη χαιρετιόμασταν με το μισό μαγαζί :)
Λόγω του μικρού χώρου και των φανατικών θαμώνων, καλό θα ήταν να κάνεις κράτηση 1-2 μέρες πριν, στο 2310745325. Αν είστε 2 άτομα παίζει και να σας βολέψουν αν πάτε λίγο πριν τις 18:
Για τη φάση και το κλίμα μπορείς να πάρεις μια ιδέα από τη σελίδα τους στο FB που προτείνει ο Nicksugar, αλλά μόνο με επιτόπια επίσκεψη θα καταλάβεις για τι καλτίλα μιλάμε...
@tsimp
Δεν ξέρω τι εννοείς στο σχήμα της Κυριακής. Υπάρχει κάποιο στάνταρ; Αυτό που εγώ κατάλαβα είναι ότι κάθε Κυριακή έχει διαφορετικούς μουσικούς/σχήματα.
Τα περισσότερα έχουν ειπωθεί, το φαγητό εδώ χωρίς να είναι κακό (μέτριο θα έλεγα) περνάει σε δεύτερη μοίρα, είναι η συνολική εμπειρία που μετράει και η 80χρονη ιστορία της Δόμνας.
Ανάμεσα στα τραγούδια γίνεται μια μικρή ιστορική αναδρομή από τον Κο Κουτσό που παίζει μπουζούκι. για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Η Δόμνα που ξεκίνησε από μπακαλοταβέρνα το '
Ο Χρήστος, εγγονός του αρχικού ιδιοκτήτη, έχει ορισμένες ενδιαφέρουσες ιστορίες να σας πει αν τον πετύχετε χαλαρό και καθίσει στο τραπέζι σας.
Ποιοτική μουσική, αξιόλογοι καλλιτέχνες και το κλίμα μυσταγωγίας, ειδικά στο Άξιον Εστί που σβήνουν τα φώτα, επιβάλλουν έστω και μια μόνο επίσκεψη για τους λάτρεις του είδους.
Το μόνο αρνητικό, ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια, πήρε αρκετή δημοσιότητα και ειδικά τα Σάββατα μπορεί να πετύχεις διάφορους φασέους που δεν σέβονται ούτε τους μουσικούς, ούτε τους θαμώνες και με τη φασαρία που κάνουν χαλάνε το κλίμα.
Για πιο αυθεντική εμπειρία προτείνεται η επίσκεψη τις Τρίτες που έχει και λιγότερο κόσμο.
Πλέον η ταρίφα είναι 20€/άτομο (τελευταία επίσκεψη τον Οκτ) με απεριόριστο φαγητό και χύμα κρασί.
Από φαγητό έχει γύρο (δοκιμάστηκε κοτόπουλο, απλώς ΟΚ) και κρεατικά, που τα ψήνει στα κάρβουνα έξω στο πεζοδρόμιο. Ξεχωρίζει το πολύ καλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι. Σουτζουκάκι, σουβλάκι και παντσέτες μέτρια. Πάντως όλα καλοψημένα, ο μάστορας τα βγάζει ζουμερά. Καλές οι φρέσκιες τηγανητές πατάτες, αδιάφορες οι προκατ αλοιφές του. Ποτά έχω πιει μόνο εμφιαλωμένα.
Θεωρώ πως είναι από τα πιο cult μαγαζιά στη Θεσ/νικη. Κάθε Κυριακή απόγευμα κάνει ωραία live που κρατάνε μέχρι τα μεσάνυχτα και φτάνουν στα όρια του λαϊκού γλεντιού, συχνά με γνωστά ρεμπέτικα σχήματα της πόλης. Γίνεται κυριολεκτικά χαμός και αν δεν πας νωρίς ή δεν έχεις κάνει κράτηση, δύσκολα βρίσκεις. Το όλο σκηνικό, με τα τραπέζια να καταλαμβάνουν και ένα κομμάτι του δρόμου όταν βοηθάει ο καιρός, είναι βγαλμένο από άλλη εποχή.
Στις βραδιές λοιπόν με ζωντανή μουσική (καθημερινή δεν έχω πάει), μαζεύει μια απίθανη ανθρωπογεωγραφία. Φοιτητές, προλετάριοι βιοπαλαιστές, μεσοαστοί δικηγόροι, luben, καλλιτέχνες, μεταλλάδες και ρεμπέτες παλαιάς κοπής που μοιάζουν λες και ξεπήδησαν από την ταινία του Φέρρη. Τα τραπέζια στριμωγμένα, όλοι μαζί δίπλα-δίπλα πίνουν, χορεύουν, τραγουδάνε και οι παρέες εύκολα μπλέκονται. Ενίοτε θα βρεθεί στο τραπέζι σου ένας άγνωστος που θα σου λέει τις πιο απίστευτες ιστορίες για τη ζωή του.
Το μαγαζί το τρέχει μια 70αρα κυρία που κόβει γύρο και κρατάει το ταμείο και ο γιος της που ψήνει, συνεπικουρούμενοι από 2-3 σερβιτόρες. Ιδιοκτήτες και προσωπικό υπερ-λαϊκοί, ευγενέστατοι και φιλικοί.
Καλές τιμές για την εποχή. Με πολύ φαγητό και ποτό δύσκολα ξεπερνάς τα 20€/άτομο.
Αξίζει μια επίσκεψη από τους fan του είδους.
Γίνεται χαμός από ντόπιους, από φαγητό έχει κυρίως ψητά και λίγα μαγειρευτά.
Δοκιμάστηκαν:
- Καυτερή πιπεριά. Τούμπανο, βγάζεις φλόγες από το στόμα σαν δράκος
- Σαλάτα δική τους (κάτι σαν Χωριάτικη). Αδιάφορη
- Λουκάνικο χωριάτικο. ΟΚ
- Κοπανάκια κοτόπουλο ψητά (ξεκοκαλισμένα). Καλά, με νόστιμη τραγανή πετσούλα
- Κεμπάπ. Καλά
Μαζί με μια τοπική μπύρα και ένα μικρό μπουκαλάκι κρασί 18€.
Εξυπηρέτηση καλή και σβέλτη.
Χωρίς να ενθουσιάζει το φαγητό, αξίζει για τη local φάση.
Εσωτερικά είναι όμορφο με λιτή διακόσμηση, ενώ οι τοίχοι καλύπτονται από θήκες με φιάλες κρασιών.
Έχει κρασιά αποκλειστικά από την Β. Μακεδονία. Ο ιδιοκτήτης φιλικός και ψαγμένος, μας εξήγησε σε άψογα αγγλικά την οινική ιστορία της περιοχής και μας πρότεινε ετικέτες με βάση τα γούστα μας.
Πολύ καλή η ερυθρή ποικιλία Vranec με έντονες τανίνες (θυμίζει Ξινόμαυρο) και η λευκή αρωματική Tamjanika με έντονη φρουτώδης γεύση.
Για συνοδεία έχει ποικιλίες τυριών, αλλαντικών και διάφορα σνακς. Πήραμε μια μικτή για δυο άτομα, καλή και χορταστική (στα 8€ αν θυμάμαι καλά).
Στο τέλος μας κέρασαν και δυο σπιτικά ντόνατς που φτιάχνει η γυναικά του ιδιοκτήτη.
Ποτήρι κρασί από 2-4€.
Αξίζει και το προτείνω.
Από φαγητό έχει αρκετές επιλογές. Από πρωινό μέχρι burgers και ψητά σχάρας.
Δοκιμάστηκαν Burger (4€) και Hot Dog (2,
Για πρωινό δοκιμάστηκε ομελέτα με γαλοπούλα και τυρί, απλώς ΟΚ (2,
Απογοήτευση ότι από μπύρες είχε μόνο τις ντόπιες (Skopsko & Zlaten Dab) και 4-5 κλασσικές τσέχικες, ζήτησα Guiness βαρέλι που είχε ο κατάλογος αλλά μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη αυτήν την περίοδο. Τιμές από 2,
Παρασκευή και Σάββατο έχει live με ροκ μπάντες.
Εξυπηρέτηση λίγο αργή, αλλά με καλή συνεννόηση στα Αγγλικά.
Χωρίς να ενθουσιάζει το φαγητό, αξίζει μια επίσκεψη για χαλαρό τσίμπημα και μπύρα με θέα τη λίμνη.
Ο χώρος ψιλοδιάφορος αισθητικά, αλλά έχει ωραία χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα.
Ενδιαφέρον κατάλογος με αρκετές επιλογές σε προβατίνα (σπάνιο για την πόλη) και κάποιες σε αρνί. Έχει και μερικά πιάτα ημέρας, τη συγκεκριμένη είχε ζυγούρι, αλλά είχε τελειώσει.
Δοκιμάστηκαν:
- Μαστέλο στη σχάρα. Καλό, σωστά ψημένο, με ρίγανη και ελαιόλαδο χωρίς συνοδεία chutney όπως συνηθίζεται.
- Αιγοπρόβειο τυρί με καυτερή πιπεριά. Καλό. Σερβιρισμένο με μπόλικο λαδάκι και η πιπεριά τούμπανο.
- Περέκ με παστουρμά. Πολύ καλό. Ωραίο και τραγανό το φύλλο, καλή η γέμιση, θα ήθελα λίγο περισσότερο παστουρμά που δεν '
- Αρνίσια συκωταριά. Πολύ καλή. Φοβερό ζουμάκι με μπόλικο λεμόνι, ψιλοκομμένη. Ίσως ήθελε λίγο λιγότερο τηγάνισμα για να πάρει 10/10.
- Πρόβεια παϊδάκια. Εξαιρετικά. Αρκετά τρυφερά και μπαμπάτσικα.
Για τα παραπάνω με 2 Βασιλικές και 2 κόλες 22/άτομο. Στο τέλος κερασμένη θεική σοκολατόπιτα.
Εξυπηρέτηση πολύ καλή από το παλικάρι, φιλική δίχως δηθενιές.
Επιβεβαιώνω τα θετικά σχόλια και το προτείνω με τη σειρά μου. Από τα μαγαζιά που λείπουν από την πόλη.
Ο εξωτερικός χώρος όμορφος και περιποιημένος.
Δοκιμάστηκαν:
- Αρνί αντικριστό. Εξαιρετικό, έλιωνε στο στόμα, ξεροψημένη πετσούλα.
- Παντσέτα αντικριστή. Πολύ καλή.
- Κοντοσούβλι στα κάρβουνα. Καλό, ωραία μπαχάρια, κάπως στεγνό εσωτερικά.
- Πατάτες τηγανητές (σπιτικές με τη φλούδα τους), καλές.
- Μια πράσινη σαλάτα με διάφορα. ΟΚ
- Κατσικίσιο ντόπιο τυρί. Πολύ καλό.
- Κοπανιστή χειροποίητη. Καλή.
Εξυπηρέτηση λαϊκή και ευγενική αν και (δικαιολογημένα) αργή λόγω κόσμου.
Με αρκετές μπύρες και κρασί δώσαμε 25€/άτομο. Στο τέλος κερασμένο γλυκάκι.
Μόνη παραφωνία η μουσική, είχε live (αρμόνιο-κιθάρα) σκυλάδικα/μπουζοκοποπ. Πάντως ο κόσμος το γλεντούσε καθώς οι μισοί χορεύανε :)
Με εξαίρεση τη μοσχαρίσια γλώσσα και τα λουκάνικα (βιομηχανικά), όλα είναι από καλά έως εξαιρετικά. Έχω ξεχωρίσει την τυροκαυτερή, το συκώτι με μανιτάρια, το κρύο χοιρινό με λαδολόμενο και τη προβατίνα στη γάστρα.
Τα χύμα ποτά του καθαρά και ποιοτικά (ρακή/τσίπουρο/κρασί) και εξαιρετική η βαρελίσια Κρητική Χάρμα.
Στο σύνολο, κουζίνα μαμαδίστικη, τιμές καλές, εξυπηρέτηση λαϊκή, μουσική ψαγμένη, αξίζει να στηρίζουμε τέτοια μαγαζιά.
Είναι μαγαζί που αξίζει να πας για να αράξεις όλη μέρα. Στήνεις στην αμμουδιά την ομπρέλα σου, πίνεις το πρωινό καφεδάκι (δεν έχει espresso), κάνεις το μπάνιο σου και μετά επιστρέφεις στο τραπέζι να απολαύσεις χαλαρά τα τσιπουράκια σου, κάνοντας ενδιάμεσα καμιά βουτιά να δροσιστείς.
Διαβάζοντας παρακάτω τα σχόλια δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με ορισμένους. Ο χώρος δεν θα ταιριάξει σε όλους, κάποιοι θα τον λατρέψουν, αρκετοί θα εκνευριστούν. Το μαγαζί έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που γίνεται εξ ‘αρχής φανερή από την μουσική και τη διακόσμηση. Η σχετικά χαλαρή εξυπηρέτηση (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φας μετά από δυο ώρες) και το αγέλαστο ύφος 1-2 σερβιτόρων, θα ξενίσουν ορισμένους. Αν όμως το πας χαλαρά και πιάσεις κουβέντα μαζί τους θα περάσεις ωραία. Εξάλλου όπως μας είπε και ο ευγενικός ιδιοκτήτης, το μαγαζί δεν έχει την πολιτική κάτσε-φάε και άδειασε μας τη γωνιά να έρθουν οι επόμενοι, αλλά έλα και άραξε όλη μέρα, όμως εδώ όταν κάνει διάλειμμα ο σερβιτόρος για τσιγάρο, θα τον περιμένεις να τελειώσει.
Στα του φαγητού, ότι πήραμε ήταν άνω του μετρίου, όλα τα ψάρια φρέσκα και μαγειρεμένα με μια σπιτική φροντίδα. Ξεχωρίσαμε τις φοβερές σαρδέλες φούρνου, τον κολιό φιλέτο στο τηγάνι και τα θεϊκά τονάκια με πρόστυχο ζουμάκι.
Στο τέλος κερασμένα γλυκάκι και μια γύρα τσίπουρο/κρασί.
Τιμές καλές για Χαλκιδική. Με πολύ φαγητό και πάρα πολύ ποτό + έξτρα καφέδες, 25€ το άτομο.
Δίπλα από το χώρο παραγωγής, υπάρχει πρατήριο που μπορείς να αγοράσεις σε καλές τιμές τα προϊόντα, αλλά και η δυνατότητα να καθίσεις σε ένα από τα τραπέζια και να δοκιμάσεις κάποια από τις ποικιλίες. Οι πάγκοι εξωτερικά κάτω από τη κληματαριά προσφέρουν δροσιά τις καλοκαιρινές μέρες.
Ξεχωρίσαμε το Πετρωτό (λευκό κατσικίσιο τυρί) και το Μικρασιάτικο με πιπεριές (λευκό κατσικίσιο με προσθήκη λίγου πρόβειου).
Τα παραπάνω μπορείς να τα συνοδέψεις με κρασί ή με τις εξαιρετικές τοπικές μπύρες Seven Seals οι οποίες σερβίρονται σε παγωμένο ποτήρι.
Αξίζει μια επίσκεψη αν βρεθείτε στην περιοχή.
Το μαγαζάκι είναι κάτι ανάμεσα σε παππουδίστικο καφενείο και λαϊκή ταβέρνα αισθητικής 90’s. Στα τραπέζια άλλοι έπιναν τσίπουρο, άλλοι καφέ και άλλοι έτρωγαν πιτόγυρα.
Εξωτερικά είναι σχετικά ευχάριστα με τραπεζάκια πάνω στο φαρδύ πεζοδρόμιο.
Ο γύρος θεϊκός, χοντροκομμένος, τραγανός εξωτερικά, ζουμερός μέσα, χωρίς περιττά λίπη, χωρίς έντονη λαδίλα, μέτριας έντασης μπαχαρικά, καταλάβαινες ότι τρως καλό κρέας. Μου ξύπνησε παιδικές γευστικές μνήμες, τότε που ακόμα υπήρχαν μαγαζιά που έκαναν το δικό τους χειροποίητο γύρο.
Δοκιμάστηκε και το χωριάτικο λουκάνικο, επίσης εξαιρετικό, τόσο νόστιμο που καλύτερα να το φας χωρίς λεμόνι ή μουστάρδα.
Πιτούλες στα κάρβουνα καλές, το μόνο φάουλ οι κακές προκάτ τηγανητές πατάτες όπως τόνισαν και οι προηγούμενοι.
Εξυπηρέτηση καλή και λαϊκή.
Τιμές νορμάλ, αν θυμάμαι καλά 7,
Εννοείτε ότι το προτείνω.
Ωραία μουσική, στη σωστή ένταση και όμορφος εξωτερικός χώρος σαν αυλή. Μαζεύει κυρίως ντόπιο κόσμο, αλλά είδαμε και κάποιους ξένους τουρίστες.
Δοκιμάστηκαν:
- Σαλάχι αχνιστό με σκορδάκι. Πολύ καλό.
- Γαύρος τηγανητός. ΟΚ
- Χωριάτικη. ΟΚ
- Χταπόδι σχάρας. Πολύ καλό, έλιωνε στο στόμα.
Για τα παραπάνω μαζί με ½ χύμα λευκό κρασί και μια Kaiser (φάουλ για το ύφος του μαγαζιού ότι σερβίρουν μόνο μικρές μπύρες) δώσαμε 43€.
Εξυπηρέτηση καλή. Στο τέλος κερασμένος χαλβάς.
Θα ξαναπήγαινα και το προτείνω.
Πήραμε μια special. Αρκετά μεγάλη, 2 άτομα ψιλοχορταίνουν. Ποιοτικά δεν μου άρεσε, η ζύμη δεν ξέρω αν ήταν χειροποίητη, αλλά ήταν αδιάφορη και αρκετά ψωμένια, η σάλτσα δεν ακουγόταν καν, τυρί κλασσικό τύπου gouda και αλλαντικά μέτριας ποιότητας. Διαβάζοντας τα παλιότερα σχόλια εδώ, σκέφτομαι ότι ενδεχομένως να άλλαξε η ιδιοκτησία. Τιμή 11€.
Εξυπηρέτηση καλή. Παρότι γινόταν χαμός από κόσμο, υπήρχαν τουλάχιστον 4-5 άτομα στο σέρβις να εξυπηρετούν.
Ίσως να ξαναπήγαινα για να δοκιμάσω κάτι άλλο, αλλά όχι ξανά πίτσα.
Κατάλογος με θαλασσινά και κρεατικά. Δοκιμάστηκαν τα πρώτα (γαύρος τηγανητός, καλαμαράκια, γαρίδες σαγανάκι), όλα κάτω του μετρίου, ακόμα και τα ορεκτικά και η Χωριάτικη ήταν άνοστα. Θθηνές πρώτες ύλες και κακομαγειρεμένα, με μοναδική εξαίρεση τις τηγανητές μελιτζάνες (παναρισμένες με τραγανή κρούστα).
Τιμές δεν ξέρω, γιατί ευτυχώς με κέρασαν.
Δεν θα ξαναπάω και δεν το προτείνω.
Συμπαθητικό μαγαζάκι που έχει ένα δικό του στυλ. Εξωτερικά είναι ευχάριστα μια και απέναντι έχει πάρκο και το δρομάκι δεν έχει πολύ κίνηση.
Μεγάλη παρέα, τη βγάλαμε με μεζεδάκια random - βγάζει 4 πιατάκια στα 7€ με επιλογή ψαρικά ή κρεατικά. Τα περισσότερα ήταν καλά, μερικά πολύ καλά (συκώτι μοσχαρίσιο, γαύρος μαρινάτος, πατατοσαλάτα) και είχε 1-2 αστοχίες, δεν έχει τεράστια ποικιλία, αλλά κάνουν φιλότιμη προσπάθεια να μην επαναλαμβάνονται οι μεζέδες.
Γενικά όλα τα παιδιά συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτήτριας είναι ευγενικά, επικοινωνιακά και με το χαμόγελο στα χείλη.
Τιμές 12€/άτομο με μπόλικο φαγητό/ποτό και γλυκάκι στο τέλος (μια γύρα ποτά κερασμένη από το κατάστημα).
Θα ξαναπάω και το προτείνω.
Έξω τα τραπέζια είναι ευχάριστα, ο χώρος μέσα αδιάφορος.
Δοκιμάστηκαν θαλασσινά:
- Θράψαλο τηγανητό. Καλό
- Γαύρος τηγανητός. Μέτριος, είχε στεγνώσει
- Αθερίνα. Καλή, τρώγεται σαν πατατάκι
- Μύδια τηγανητά. Μέτρια προς κακά.
- Χωριάτικη. Καλή, τουλάχιστον είχε πραγματική φέτα και όχι λευκό τυρί όπως κάνουν τελευταία κάποια μαγαζιά.
- Πιπεριές και μελιτζάνες τηγανητές με σάλτσα. Νόστιμο, αλλά ήρθε χλιαρό.
Τσίπουρο άνευ μέτριο και χτυπάει άσχημα την άλλη μέρα αν πιεις πολύ. Κρασί λευκό που δοκιμάστηκε καλό και αρωματικό (μάλλον Μοσχάτο).
Τιμές νορμάλ για την εποχή, υπολογίστε 20€/άτομο.
Εξυπηρέτηση καλή.
Παρασκευή βράδυ είχε live ωραίο ρεπερτόριο και αρκετοί πελάτες-θαμώνες συμμετείχαν ενεργά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ωραία παρεϊστικη ατμόσφαιρα.
Με το φαγητό δεν ενθουσιάστηκα, θα ξαναπήγαινα μόνο σε κάποιο live.
Το μαγαζί είναι οικογενειακή υπόθεση, στην κουζίνα η γυναίκα (Μαρία) και έξω ο άντρας με τον γιο (Βασίλης & Ανέστης) συνεπικουρούμενοι από 1-2 άτομα. Όλοι ευγενικοί και χαμογελαστοί και ο ιδιοκτήτης ξέρει να κερνάει.
Αν τύχει και πάτε χειμώνα δοκιμάστε πατσά ή μοσχαροκεφαλή σούπα, εξαιρετικά και τα δυο και σε καλές τιμές αν θυμάμαι (6€), το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν στο στάνταρ μενού και συνήθως ο ιδιοκτήτης τα φτιάχνει μια στο τόσο όπως ειπώθηκε παρακάτω, συνήθως όταν πιάσουν τα κρύα.
Τα μόνα αρνητικά κατ΄εμέ η σκυλάδικη μουσική και οι φωνακλάδες υπερ-λαϊκοί θαμώνες που κάνουν δύσκολη τη συζήτηση με τον διπλανό σου. Προτιμήστε καθημερινή απόγευμα-βραδάκι που δεν έχει κόσμο.
2 γύρες τσίπουρο αλά Βολιώτικο. Έφερε διάφορα θαλασσινά, όλα νόστιμα και άνω του μετρίου, αλλά ξεχωρίζω τα αχνιστά μύδια, τις ψητές γαρίδες και το φρυγανισμένο ψωμάκι με αχινό.
Πήραμε έξτρα βασιλικά χτένια στη σχάρα. Εξαιρετικά!
Στο τέλος κλείσαμε με τσαούσι ψητό. Πολύ καλό και στο φέρνει ανοιγμένο χωρίς το μεσαίο αγκάθι.
Μαζί με μια ντόπια μπύρα Πλάστιγγα και σόδες, δώσαμε γύρω στα 70. Στο τέλος κερασμένο καρπούζι.
Ο ιδιοκτήτης ευγενικός, το σέρβις καλό και φιλικό. Το προτείνω.
Πανέμορφη τοποθεσία, με θέα βουνό και θάλασσα. Δροσιά ακόμα και τις μεσημεριανές ώρες.
Ωραία ψαγμένη μουσική στη σωστή ένταση.
Δοκιμάστηκαν:
- Αρνάκι στον ξυλόφουρνο με πατάτες. Μέτριο, στεγνό, το περίμενα πιο μαλακό.
- Γίδα κοκκινιστή με πουρέ. Πολύ καλή, ωραίος σπιτικός πουρές.
- Χωριάτικη. Οκ
- Σαγανάκι με αυγά μάτια, ντομάτα και λουκάνικο. Πολύ καλό.
Καλό το χύμα κρασί, ενδιαφέρουσα η τοπική μπύρα Πλάστιγκα urban ale.
Χαλαρό κλίμα και καλή εξυπηρέτηση.
Τιμές ελαφρώς τσιμπημένες, 45€ για τα παραπάνω.
Το επισκεφτήκαμε δυο φορές στη διάρκεια των διακοπών μας.
Οι μεζέδες με το τσίπουρο σχεδόν όλοι κάτω του μετρίου και οι περισσότεροι ξαναζεσταμένοι.
Τα ψάρια του όμως εξαιρετικά ψημένα και σε τιμές απίστευτα χαμηλές σε σύγκριση με Θεσ/νικη και Χαλκιδική. Συναγρίδα, Τσαούσι, Φαγκρί πελαγίσια 35-40€/κιλό!
Ωραίος τύπος ο ιδιοκτήτης που ξέρει να σε κερδίζει.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα για μεγάλο ψάρι.
Δυστυχώς λόγω ώρας (Κυριακή απόγευμα) είχαν τελειώσει τα μεγάλα ψάρια, όμως ύστερα από λίγο μας ενημέρωσε ότι μόλις του είχαν πάρει ξιφία και πήραμε ένα κομμάτι. Παρότι δεν είναι από τα αγαπημένα μου, ήταν μαστόρικα ψημένο, ζουμερό και νόστιμο.
Με τα τσίπουρα έφερε μεζεδάκια με παστά, τουρσί και κρίταμο. Όχι κάτι το τρομερό σε ποικιλία αλλά νόστιμα. Θα του έδινα μια ευκαιρία μελλοντικά γιατί όπως μας είπε του είχαν τελειώσει σχεδόν τα πάντα.
Εξυπηρέτηση καλή και φιλική.
Τιμές καλές, γύρω στα 45€ μαζί με μια σαλάτα και μια μπύρα.
Το μαγαζί βρίσκεται υπό τον ίσκιο ενός τεράστιου πλάτανου που φυτεύτηκε στα τέλη του 18ου αιώνα.
Πήραμε Βολιώτικο τσίπουρο με μεζέδες και έξτρα μια Σκοπελίτικη πίτα με παστουρμά (καλή). Με δυο γύρες τσίπουρο έφερε 6 πιατάκια, με παστά, τουρσί και κολοκυθοκεφτέδες. Ο μεζές στη δική μας περίπτωση δεν ενθουσίασε, ίσως στα κυρίως πιάτα να είναι καλύτερο.
Εξυπηρέτηση απρόσωπη για καφενείο χωριού, το ζευγάρι που τρέχει το μαγαζί φαινόταν να βαριέται – είχαν πιάσει ο καθένας από ένα τραπέζι και έπαιζαν με τα κινητά τους – δεν μας έριξαν ούτε ένα βλέμμα, παρότι ήμασταν οι μοναδικοί πελάτες εκείνη την ώρα.
Τιμές απίστευτα χαμηλές, δώσαμε ένα 20αρικο και φύγαμε χορτάτοι.
Ο κατάλογος είναι μοιρασμένος ανάμεσα σε θαλασσινά και κρεατικά με λίγες επιλογές για κυρίως πιάτα.
- Γαύρος τηγανητός. Μέτριος, παρατηγανισμένος.
- Μελιτζανοσαλάτα. ΟΚ
- Μπακαλιάρος σκορδαλιά. Καλός, ξαλμυρισμένος όσο πρέπει και ενδιαφέρουσα σκορδαλιά με καρύδι και ψωμί.
- Για σβήσιμο, αυγά με παστουρμά και φέτα. Κόλαση!
- Κρασί χύμα Μαλαγουζιά από ντόπιο παραγωγό, τίμιο.
Εξυπηρέτηση μια χαρά από όλα τα παιδιά.
Εξαιρετικοί οι μουσικοί. Το πρόγραμμα σε σχέση με το μαγαζί της Θεσ/νικης κλίνει περισσότερο στο παλιό λαϊκό παρά στο ρεμπέτικο.
Τιμές αρκετά τσιμπημένες για την περιοχή, ιδιαίτερα στο αλκοόλ (7€ τα 500ml κρασί), αλλά δικαιολογημένες από τους καλούς μουσικούς. Με μπόλικο κρασί δώσαμε 60€.
Στο δια ταύτα, πήγα πρόσφατα μετά από πολλά χρόνια.
- Καλωσόρισμα με 3 ντιπ (σκορδοβούτυρο, χαβιάρι κόκκινης πιπεριάς και αρωματισμένο ελαιόλαδο) και ζεστό ψωμί. Όλα καλά για να ανοίξει η όρεξη.
- Σαλιγκάρια βουτύρου με πέστο. ΟΚ, αλλά καθότι δεν είμαι λάτρης του συγκεκριμένου εδέσματος δεν μπορώ να το αξιολογήσω αντικειμενικά.
- Αγριογούρουνο μαγειρεμένο σε Ξινόμαυρο, με χυλοπίτες. Εξαιρετικό, έλιωνε στο στόμα.
- Ουρά μόσχου με κριθαράκι. Πολύ καλό.
- Σνίτσελ χοιρινό. ΟΚ, ίσως το πιο αδιάφορο πιάτο.
- Τραχανότο με μανιτάρια. Καλό, λίγο φτωχό σε μανιτάρια.
- Ψητή πιπεριά Φλωρίνης με σάλτσα. Καλή.
- Χωριάτικη, καλή.
Λευκό κρασί δικής τους εμφιάλωσης, δεν με ενθουσίασε.
Κερασμένο γλυκάκι στο τέλος, προφιτερόλ, πολύ καλό.
Εξυπηρέτηση καλή και φιλική.
Τιμές νορμάλ, γύρω στα 18€/άτομο.
Θα ξαναπήγαινα αν περνούσα από τη περιοχή.
Σε γενικές γραμμές ξεχωρίζω ένα κλικ τα θαλασσινά-ψαρικά του, τα μικρά ψάρια τα τηγανίζει με ένα ιδιαίτερο πανάρισμα (καλαμποκάλευρο;) που τα κάνει έξτρα crynchy χωρίς να στεγνώνουν. Ιδιαίτερο πιάτο το μοσχοχτάποδο με την γλυκοπατάτα και οι χυλοπίτες με θαλασσινά.
Από κρεατικά θα ξεχώριζα την χοιρινή τηγανιά με ξύγαλο και τα συκωτάκια πουλιών με γλυκοπατάτα και αυγά μάτια.
Θα συμφωνήσω με τον Δοκιμαστή, ότι ο ξυλόφουρνος δεν αξιοποιείται όπως θα περίμενε κάποιος, θα μπορούσε να έχει περισσότερα μαγειρευτά με σάλτσες/ζουμιά.
Κατά τη γνώμη μου, εκεί που τα χαλάει είναι οι τιμές σε ορεκτικά και τυριά, ενώ στα κυρίως είναι νορμάλ με βάση την άνοδο των Α' υλών. Πχ τζατζίκι και ταραμάς 6€ και μελιτζάνα με ξύγαλο 6,
Όπως και αν έχει, αξίζει τόσο για το φαγητό όσο και για το χαλαρό κλίμα.
Καθίσαμε Παρασκευή βράδυ και είχε ζωντανή μουσική λαϊκο-ρεμπέτικα, καλοί οι μουσικοί.
Δοκιμάστηκαν:
- Καυτερή πιπεριά 2τεμ. Τούμπανο, της έλειπε λαδάκι.
- Καβουρμάς με αυγό μάτι. Καλός.
- Πατατοσαλάτα. Καλή με ωραία μυρωδικά.
- Μπουγιουρντί. Κακό, ελάχιστη ντομάτα που δεν είχε ψηθεί καλά και κακής ποιότητας τυρί.
- Σουτζουκάκια. Μέτρια προς κακά.
Χύμα τσίπουρο άνευ ΟΚ.
Τιμές καλές για τα δεδομένα της εποχής. Για τα παραπάνω 38€ μαζί με μια Kaiser.
Εξυπηρέτηση φιλική αλλά αργή.
Δεν θα ξαναπήγαινα και δεν το προτείνω.