Προφίλ του χρήστη JimAris

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 28/12/2010
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (43)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
JimAris
στο κατάστημα Η Γιαννούλα Ταβέρνα, Κασσάνδρου 50, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεν τρελλάθηκα κιόλας. Πολύ μικρό μαγαζί, δεν είναι δυνατόν να τηρούνται οι υγιονομικές αποστάσεις. Ταλιάτα μόσχου δεν συμβαδίζει με την τιμή της. Πάντως γενικά το φαγητό είναι ικανοποιητικό. Για κάποιον που αναζητά τέτοιου τύπου μαγαζιά (συνήθως φοιτητές), είναι πολύ καλό. Εγώ προσωπικά θα ψάξω για αλλού.
JimAris
στο κατάστημα Ανήλιο Ταβέρνα, Μαυροκορδάτου 4, Πολίχνη, Ν. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη μετά από τα καλά σχόλια. Μέτριο προς κακό φαγητό. Ειδικά κολυκυθάκια μαύρα και καμμένα δεν τα σερβίρεις, ούτε τα χρεώνεις. Μπιφτέκι με χάλια γεύση. Χώρος αδιάφορος, μάλιστα σε κάποια φάση κρυώσαμε κιόλας. Τιμές υψηλές για αυτά που προσφέρει. Ήταν μια άσχημη παρένθεση. Υπάρχουν πολλές καλύτερες ταβέρνες...
JimAris
στο κατάστημα Μέδουσα Ψαροταβέρνα, Αντώνη Τρίτση 86, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Υπερεκτιμημένο. Μικρός κατάλογος με θαλλασινά & λίγα κρεατικά. Τα θαλασσινά που πήραμε ήταν σε μέτρια επίπεδα. Θετικό ότι οι μερίδες είναι πολύ μεγάλες και σκας. Μέτρα προστασίας σε καλό βαθμό. Τιμές καλές προς τσιμπημένες. Με το που κάθονται 2 άτομα 3 € για νερό & ψωμί. Το σέρβις με το μαγαζί γεμάτο δεν ήταν και ότι το καλύτερο. Επίσης δεν ξέρω αν έγινε μόνο σε εμένα στην πληρωμή δεν είχε απόδειξη αλλά δελτίο παραγγελίας. Πάω σε άλλες επιλογές.
JimAris
στο κατάστημα Ψαρού Ψαροταβέρνα, Μυκόνου 10, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλεσμένοι σε βαφτίσια στο εν λόγω μαγαζί οπότε τα σχόλια μπορεί να μην είναι αντικειμενικά σε σχέση του αν πήγαινα μόνος μου. Η ποικιλία από τα αλμυρά του, σκουμπρί, τσίρος κλπ. κατώτερα των προσδοκιών. Σαλάτες μετριοκαλές. Κολοκυθάκια ωραία. Τώρα στο ψάρι, τσιπούρα εν προκειμένω. Με την πρώτη ματιά όλοι λέγαμε πως το ψάρι είναι ωμό και ήθελε και άλλο ψήσιμο. Και όμως λάθος. Φοβερή γεύση, και φοβερό ψήσιμο μαεστρικά από τον ψήστη. Σε άλλους βέβαια δεν άρεσε, αλλά εγώ το βρήκα πολύ νόστιμο. Τα μέτρα υγιεινής πολύ σωστά.
JimAris
στο κατάστημα Ανεμότρατα Ψαροταβέρνα, Αμμουλιανή, Αμμουλιανή, Ν. Χαλκιδικής
Ιούλιος 2021. Μια φορά και όχι άλλη. Μέτρα ασφάλειας Covid δεν υπάρχουν. Φαγητό μέτριο. Τιμές τσιμπημένες. Υπάρχει άλλη πιο ποιοτική επιλογή
JimAris
στο κατάστημα Το Σεργιάνι Γυράδικο, Αμμουλιανή, Αμμουλιανή, Ν. Χαλκιδικής
Ιούλιος 2021. Ωραίος γύρος και κρεατικά. Πιο φθηνό και καλύτερο από τον ανταγωνιστή του. Επίσης έχει τηλεόραση για αγώνες με συνδρομητική και έφαγα όλο το νησί για να βρώ...
JimAris
στο κατάστημα ΕΛΛΗΝάΡΑΣ Γυράδικο, Αμμουλιανή, Αμμουλιανή, Ν. Χαλκιδικής
Ιούλιος 2021. Γύρος άνοστος κρεατικά αποδεκτά. Τιμές πιο ακριβές από τον άλλον ανταγωνιστή σε ψητοπωλείο. Μια φορά δοκιμάσαμε και όχι δεύτερη. Το περιβάλλον ωστόσο φαίνεται καλύτερο από το άλλο.
JimAris
στο κατάστημα Tzanis Ψαροταβέρνα, Αμμουλιανή, Αμμουλιανή, Ν. Χαλκιδικής
Ιούλιος 2021. Επίσκεψη 2 φορές. Κρεατικά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Θαλασσινά το καλύτερο στην περιοχή. Τηρούνε τα μέτρα ασφαλείας, ευγενικό προσωπικό, καθαριότητα, και ωραία τοποθεσία. Έχει πολύ κόσμο και μερικές φορές δεν βρίσκεις να κάτσεις. Νομίζω το καλύτερο μαγαζί στο νησί.
JimAris
στο κατάστημα Οδός Μερακλή Ψητοπωλείο, Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 104, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Πριν από χρόνια μερικά πιάτα του ήταν νόστιμα. Φέτος απογοήτευση. Πατάτες ξαναζεσταμενες και ξερές. Κρεατικα αδιάφορα μετριότητα. Τιμές υπερβολικά υψηλές για αυτά που προσφέρει...
JimAris
στο κατάστημα Τα Κάστρα Ψαροταβέρνα, Νέα Ποτίδαια, Ν. Χαλκιδικής
Φοβερό μέρος με θέα την θάλασσα στην διώρυγα της Ποτιδαιας. Με παρέα την σκιά από τις ακακίες, ιδανικό μέρος για ουζάκι. Τα θαλασσινά επίσης ευχαριστούν τον ουρανίσκο. Θα ξαναπάω ευχαρίστως.
JimAris
στο κατάστημα Το Κάστρο [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Ελευθερίου Βενιζέλου 10, Άγιος Παύλος, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ δήθεν το μαγαζί. Διαφημίζει την θέα αλλά τελικά βλέπεις τα κάστρα. Τα ψαρικά μέτρια κατάσταση, υπάρχουν πολύ καλύτερα. Σε κρέατα δεν έχω άποψη φαίνονταν ωραία από δίπλα. Τιμές φυσιολογικές 15 € το άτομο. Μάλλον δεν θα ξαναπάω.
JimAris
στο κατάστημα Μεζεδόκηπος Ταβέρνα, Μαιάνδρου 79, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Ο καινούργιος χώρος αναβάθμησε το μαγαζί ως προς την αισθητική του. Αλλά... Σαν χώρος πολύ φασαρία, σε σημείο αν έχει κόσμο δεν μπορείς κυριολεκτικά να μιλήσεις. Εξυπηρέτηση πολύ καλή, αλλά σε εμάς έτυχε στραβή. Παραγγείλαμε ψάρι καταλόγου, και ενώ δε υπήρχε μας ενημερώνουν πως έχει σε περισσότερα γραμμάρια. Φυσικά η τιμή ήταν αυξημενη από του καταλόγου. Το ψήσιμο του ψαριού σε μέτρια επίπεδα. Ελπίζω να έτυχε σε εμάς. Τιμές σε καλά επίπεδα.
JimAris
στο κατάστημα πενήντα - πενήντα Μεζεδοπωλείο, Θεμιστοκλή Σοφούλη 14 & Γεωργίου Παπανδρέου 32, Διαβατά, Ν. Θεσσαλονίκης
*Update. Αν και δεν με αρέσει το αρνί γενικά, το αρνίσιο μπιφτέκι του είναι πολύ καλό & δυσεύρετο, αρκεί βέβαια να μην έχει τελείώσει. Ψαρονέφρι κορυφαίο, από τα καλύτερα που έχω φάει. Πανσέτες της σειράς έως άνοστες. Τα θαλασσινά του πάντως εμένα δεν με ενθουσιάζουν. Γενικά μερικά πολύ καλά πιάτα, άλλα μέτρια. Αν όλα του ήταν καλά θα μιλούσαμε για διαμάντι. *Τα σχόλια που έκανα για τον ιδιοκτήτη μόνος του και τα λοιπά, ήταν για την αρχή που ήταν καφενείο. Τώρα μεγάλωσαν οι δουλειές, οπότε και το προσωπικό, έχει δίκιο ο παρακάτω φίλος.
JimAris
στο κατάστημα Πάνος Καφενείο, Αλκαμένους 5, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Η πρώτη φορά που πήγα, (με πήγαν φίλοι) ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Τώρα που πήγα μετά από καιρό νομίζω πως η ποιότητα έπεσε λιγάκι. Ίσως είναι που έγινε πολύ γνωστός και έχει πάρα πολύ κόσμο. Πάντως είναι μια ασφαλής επιλογή για καλό φαγητό στην περιοχή...
JimAris
στο κατάστημα Οι κύκνοι [νεκροταφείο] Ταβέρνα, Άγρας, Ν. Πέλλας
Η κριτική αφορά σε τραπέζι κοινωνικών εκδηλώσεων. Σε κρεατικά πάντα ωραία πιάτα με νόστιμο φαγητό. Σε εκείνη την περιοχή από τις καλύτερες επιλογές. Οι καραβίδες που είχα φάει πριν από χρόνια, δεν μου άρεσαν πολύ, αλλά είναι θέμα γούστου καθαρά. Αξίζει τον κόπο αν βρεθείτε στην περιοχή.
JimAris
στο κατάστημα Μύρτιλο Μεζεδοπωλείο, Καραολή & Δημητρίου 13-15, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Σαββατόβραδο. Σχεδόν γέμισε το μαγαζί. Ωραίο περιβάλον. Σέρβις έτσι & έτσι, περιμέναμε τηγανιτές πατάτες πάμω από 1/2 ώρα, και το έφεραν τελευταίο πιάτο, ενώ συνήθως έρχεται πρώτο. Φαγητό πολύ μέτριο ίσως να πέσαμε σε αυτά τα πιάτα. Σπαλομπροζόλα μαύρου χοίρου που ήθελα δεν υπήρχε. Τιμές ικανοποιητικές. Επίσης το δικό μας ψωμί δεν ήταν ψημένο ενώ των διπλανών ήταν.
JimAris
στο κατάστημα Κατσαμάκα Ψητοπωλείο, Αυγερινού 18-20, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ μέτριο το φαγητό. Απορώ για αυτούς που λένε πως οι σούβλες είναι εξαιρετικές. Ίσως να συγκρίνουν με μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη. Για εμένα που έχω δοκιμάσει σούβλες σε διάφορα μαγαζιά, αυτό είναι προς το μέτριο. Η σούβλα πρέπει να είναι ζουμερή και όχι σκληρή διότι χάνει όλη την γεύση της. Επίσης ενώ παραγγείλαμε ποικιλία 2 ατόμων με αναγραφόμενη τιμή στον κατάλογο, μας ήρθε ποικιλία από σούβλες με άλλη τιμή προς τα επάνω. Φάουλ, τουλάχιστον έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση. Τιμές τσιμπημένες για αυτό που προσφέρει.
JimAris
στο κατάστημα Η Τουλούμπα Ψαροταβέρνα, Οικισμός Δροσιά, Σμίλα, Ν. Θεσσαλονίκης
Θαλασσινά νόστιμα, καλοτηγανισμένα με καλό λάδι. Σέρβις εξυπηρετικό και γρήγορο. Τιμές ικανοποιητικές. Τι άλλο να ζητήσει κανείς. Είναι από τα μαγαζιά που σου μένουν στου μυαλό και θές σίγουρα να ξαναπάς...
JimAris
στο κατάστημα Η Γωνιά του Μερακλή Ταβέρνα, Αυγερινού 2-4, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ήσυχο ταβερνάκι, στην Άθωνος με λίγα τραπεζάκια έγω & μέσα. Τιμές καλές, άφθονη ποικιλία και καλό σέρβις. Νομίζω είναι μια τίμια επιλογή στην Άθωνος, που έχει γίνει λίγο λαϊκό παζάρι με ξένους κλπ. Θα ξαναπάω σίγουρα...
JimAris
στο κατάστημα Το Ντέρτι Ταβέρνα, Λεωφόρος Δημοκρατίας 9, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Μακριά... Σε ώρες αιχμής η εξυπηρέτηση αγγίζει το μηδέν...
JimAris
στο κατάστημα Το φρέσκο ψάρι [νεκροταφείο] Ψαροταβέρνα, Αγίου Γεωργίου 20, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ν. Θεσσαλονίκης
Σαββάτο βράδυ και όχι πολύς κόσμος. Έβαλε και μουσική που εμάς μας ενόχλησε ενώ τρώγαμε. Νομίζω ότι προσπαθεί να αντιγράψει παραδιπλανά μαγαζιά. Φαγητό απλώς οκ χωρίς κάτι να ξεχωρίζει. Τιμές κανονικές, αλλά αυτό να μην μπορείς να πληρώσεις με κάρτα τι να πω, (σημειωτέον ότι το είχε σαν ενημέρωση μόλις μπαίνεις). Νομίζω έχει καλύτερες επιλογές για θαλλασινά.
JimAris
στο κατάστημα O Κώστας Ψητοπωλείο, Αισώπου 11, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πιο λαϊκό μαγαζί παθαίνεις. Πάω πάνω από 10 χρόνια στο εν λόγω μαγαζί, τώρα βρήκα την ευκαιρία να γράψω... Ένα μόνο θα πω... Έμαθε στους κινέζους να τρώνε πανσέτες, σουβλάκια, μπιφτέκια κ.λ.π. Ο Κώστας από τους καλύτερους ψήστες ever. Μόνο μέχρι το απόγευμα γύρω στις 6.00. Τώρα πάει και ο γιός τους αργότερα όταν φεύγει ο Κώστας. Μερικά τραπεζάκια έξω και μερικά μέσα. Τα σάντουιτς ότι πάρεις 2.00. Μουσική Καζαντζίδης και ξερό ψωμί. Όταν θέλω καλή πανσέτα θα πάω με κλειστά μάτια. Αδερφέ τι να σου ετοιμάσω; Ιεροτελεστία
JimAris
στο κατάστημα Πανελλήνιον [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Σαλαμίνος 4 & Δόξης 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Νομίζω έχασε την παλιά αίγλη του. Σε διπλανό τραπέζι κοριτσοπαρέα για να γιορτάσουν κάτι και παραδίπλα μέλλουσα νύφη με την παρέα της. Για τέτοια φάση πολύ καλό. Επίσης σέρβις γρήγορο & ευγενέστατο. Φαγητό απλά ok. Τιμές προς το ακριβό. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
JimAris
στο κατάστημα Η αυλή της Γεύσης [νεκροταφείο] Μεζεδοπωλείο, 28ης Οκτωβρίου 21, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Είχα πάει πριν 2 μήνες περίπου. Σύγχρονο μεζεδοπωλείο με καλό σέρβις. Πήρα θαλασσινά και δεν μπορώ να πω πως θα επέλεγα να ξαναπάω. Το φαγητό είναι μέτριο για τα γούστα μου. Τιμές καλές προς ακριβές για αυτά που προσφέρει. Δεν νομίζω ότι θα κρατήσει πολύ καιρό.
JimAris
στο κατάστημα με ή άνευ Μεζεδοπωλείο, Παύλου Μελά 14-16, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Είχα πάει πριν 2 μήνες περίπου. Μικρό σύγχρονο μεζεδοπωλείο. Πήρα θαλασσινά και δεν μπορώ να πω πως θα επέλεγα να ξαναπάω. Το φαγητό είναι μέτριο για τα γούστα μου. Είναι από τα μαγαζιά που ανοίγουν λόγω μόδας. Δεν νομίζω ότι θα κρατήσει πολύ καιρό.
JimAris
στο κατάστημα πενήντα - πενήντα Μεζεδοπωλείο, Θεμιστοκλή Σοφούλη 14 & Γεωργίου Παπανδρέου 32, Διαβατά, Ν. Θεσσαλονίκης
Πρώην καφενείο (που έβλεπα την ομαδάρα μου ΑΡΗΣ) και τώρα λειτουργεί σαν σύγχρονο μεζεδοπωλείο. Πάντα έχει κόσμο οπότε για τραπέζι ίσως είναι δύσκολο. Ο Κώστας ετοιμάζει τα περισσότερα μόνος του. Μέχρι και το γλυκό στο τέλος. Προτιμώ τα κρεατικά που είναι αφρός. Κεφτεδάκια, σουβλάκια, ψαρονέφρι, μπιφτέκι αρνιού για μένα top. Αλοιφές από καλό προμηθευτή, πατάτες όχι προκάτ, ποτά καλά. Τιμές σούπερ δεν έχει αλλάξει από τότε που ήταν καφενείο. Από τα στέκια μου.
JimAris
στο κατάστημα Ο Νίκος Γυράδικο, Μεγάλου Αλεξάνδρου 56, Εύοσμος, Ν. Θεσσαλονίκης
Κατά την γνώμη μου μετριότατο. Γύρο δεν έφαγα αλλά τα υπόλοιπα δεν με ενθουσίασαν. Πανσέτα υποφερτή, σουβλάκι μεγάλο σε μέγεθος αλλά λαστιχοειδές. Και η πανσέτα μόλις κρύωσε, το ίδιο σε λάστιχο. Πατάτες πιο προκάτ δεν γίνεται, αλοιφές μέτριες. Τιμές κανονικές. Μάλλον δεν έχει παρόμοια μαγαζιά σε εκείνη την περιοχή γι' αυτό έχει πάντα κόσμο.
JimAris
στο κατάστημα ρόδι & μέλι Εστιατόριο, Αιγύπτου 5, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μόνο για μια φορά όπως λέει ο φίλος από κάτω. Τυχαία βρεθήκαμε και προτιμήσαμε αυτό αντί για το διπλανό. Όλα μέτρια με σέρβις προσεγμένο (γέμισμα νερού στα ποτήρια κ.λ.π.) αλλά τιμές φουσκωμένες. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα εστιατόρια σε αυτό το στυλ.
JimAris
στο κατάστημα Δάφνη Ταβέρνα, Λουτράκι, Ν. Πέλλας
Από τις πιο καλές ταβέρνες στο Λουτράκι. Οικογενειακή επιχείρηση με καλά κρεατικά. Η Κα Δάφνη ωραία φιγούρα που σου παίρνει παραγγελία. Αλλά τελευταία επίσκεψη 15/8/18 δεν φάγαμε γιατί έχασαν την μπάλα. Κρίμα γιατί χάσαμε την ωραία ανάμνηση που είχαμε με τα φαγητά. Δεν κάθεσαι σε μαγαζί 30 λεπτά και δεν έρχονται ούτε να σε αλλάξουν τραπεζομάντηλο. Κρίμα και πάλι κρίμα...
JimAris
στο κατάστημα Σίμος Ψαροταβέρνα, Λυγιά, Ν. Πρέβεζας
Πήγαμε πριν 4 χρόνια περίπου. Το θυμάμαι ακόμα & τώρα. Όπως λέει & ο φίλος από κάτω μας το πρότεινε ντόπιος από την περιοχή. Ίσως από τα καλύτερα τραπέζια σε θαλασσινά & ψαρικά. Σίγουρα θα ξαναπάω με χαρά στον Νίκο αν θυμάμαι καλά, ο γιος του Σίμου.
JimAris
στο κατάστημα Καμπάς Ταβέρνα, Θεσσαλονίκης ?, Νέα Χαλκηδόνα, Ν. Θεσσαλονίκης
15 Αυγούστου & δυστυχώς όλα κλειστά στην Χαλκηδόνα. Έτσι αναγκαστήκαμε να πάμε στον εν λόγω μαγαζί. Εξυπηρέτηση (δεν υπήρχε) με την νεαρή κοπέλα μάλλον κόρη να είναι σε σημείο αναίδειας, μάλιστα απάντησε με έντονο τρόπο σε διπλανό τραπέζι. Φαγητά μέτρια προς χάλια, μας ήρθαν πατάτες τηγανιτές κρύες και μάλιστα όταν τους το είπαμε μας φέραν το ίδιο πιάτο περασμένο από ζεστό λάδι;;; Δεν ήταν τουλάχιστον & φθηνό αφού χρεώνουν τις πανσέτες με το κομμάτι (3€ η μία !!!). Απόδειξη χα χα τι είναι αυτό. Το τευτεράκι της παραγγελίας, όρεξη να έχει για μανούρες. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ούτε από έξω δεν ξαναπερνάω!!!
JimAris
στο κατάστημα δια χειρός Αρέτου Γυράδικο, Κωνσταντίνου Καραμανλή 37, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ν. Θεσσαλονίκης
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ γύρος στην περιοχή. Πήρε και το διπλανό μαγαζί (τέως ΚΕΠ) και μπορείς να το απολαύσεις εκεί. Κεμπαπάκια σούπερ, απολαυστικό γεμιστό μπιφτέκι και τα υπόλοιπα καλά. Πατάτες θα έπρεπε να είναι καλύτερες, και προσοχή ΟΧΙ χάμπουργκερ. Επίσης σφαιράτο ντελίβερυ...
JimAris
στο κατάστημα Τάσος Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Κομνηνών 16, Πανόραμα, Ν. Θεσσαλονίκης
Αρμενοβίλ με σοκολάτα από πάνω. Δεν προτείνετε για σιλουέτες και για δίαιτες... Για τρίγωνα απολαυστικά δεν ξέρω αν είναι τα καλύτερα ας πει κάποιος άλλος φίλος την γνώμη του...
JimAris
στο κατάστημα Ανέστης Ταβέρνα, Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 78, Περαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Συμφωνώ με τον Thanasis. Καλά κρέατα, μεγάλο μαγαζί, λαϊκό προσκύνημα, καλούτσικες τιμές. Αλλά μέχρι εκεί. Έφαγα μοσχαρίσια και μπορώ να πω ότι δεν τρελάθηκα. Έχω φάει μοσχαρίσιες γάλακτος που σου μένουν στο μυαλό. Τα υπόλοιπα καλά με μεγάλες μερίδες. Ατραξιόν το λικεράκι με το ακτινίδιο στο τέλος. ΠΟΛΥ καλό...
JimAris
στο κατάστημα Γιώργος Ταβέρνα, Θεσσαλονίκης 20, Νέα Χαλκηδόνα, Ν. Θεσσαλονίκης
Πηγαίνω χρόνια σε αυτό το μαγαζί όταν είμαι στην περιοχή. Παλαιότερα έψηνε η κυρία "η οποία ήταν εξπέρ στο ψήσιμο" αλλά όπως και να έχει: φανταστικά κρέατα, σουβλάκια Χαλκηδόνας όπως παλιά και καλές τιμές.
JimAris
στο κατάστημα Grill 33 Γυράδικο, Θεσσαλονίκης 17, Νέα Χαλκηδόνα, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω πάει 2 φορές καθώς ήμουνα περαστικός. Την πρώτη φορά ο γύρος αξιοπρεπές και γευστικός, οπότε το είχα σταμπάρει. Την 2η φορά μέτριος προς το κακό. Θα ξαναπάρω όταν περάσω για τελική απόφαση...
JimAris
στο κατάστημα Ο Μερακλής Καφενείο, Εθνικής Αντιστάσεως 57, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ν. Θεσσαλονίκης
Κλασικό καφενείο με τα παππούδια, αλλά και με καλό φαγητό. Αν σας αρέσει αυτό το στυλ και δεν έχετε πρόβλημα με την εξυπηρέτηση τότε να πάτε γιατί το φαγητό είναι εξαιρετικό & οι τιμές χαμηλές. Δεν έχω φάει κρέας αλλά τα θαλασσινά είναι φρέσκα και καλομαγειρεμένα. Έχω πάει πάνω από 10 φορές και με διαφορετικές παρέες και όλοι έχουν ευχαριστηθεί το φαγητό...
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
JimAris
στο κατάστημα Ντίνα Ταβέρνα, Μεταγκίτσι, Ν. Χαλκιδικής
Ένα ορεινό χωριό της Χαλκιδικής με 3-4 ταβέρνες. Είδα τα καλά σχόλια από άλλο site, και πήγαμε και κάναμε 40 χιλ. πάνε έλα. Ικανοποιητικό φαγητό σε γενικές γραμμές. Τιμές λίγο παρακάτω από παραθαλάσσιες περιοχές. Δεν θα ξαναπήγαινα έχω φάει και σε άλλα μέρη, πολύ καλύτερο φαγητό.
JimAris
στο κατάστημα Μάκης Ταβέρνα, Άγιος Νικόλαος, Ν. Χαλκιδικής
Καλό φαγητό με ωραίο ψήσιμο, ωραίος χώρος-περιβάλλον, καλή εξυπηρέτηση. Οι τιμές όμως δυσανάλογες με τις μερίδες. Πανσέτες (2 τεμ.), Σουτσουκάκια (3 τεμ.) Οπότε το σκέφτεσαι να ξαναπάς.
JimAris
στο κατάστημα Το Ντέρτι Ταβέρνα, Λεωφόρος Δημοκρατίας 9, Ωραιόκαστρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Σε θαλασσινά που δοκιμάσαμε, όλα καλά και προσεγμένα. Καλές τιμές, καλή εξυπηρέτηση και δροσιά το καλοκαίρι. Τα μπακαλιαράκια ήταν πολύ ωραία ψημένα και πολύ νόστιμα.
JimAris
στο κατάστημα Jim ο Δραμινός Γυράδικο, Λεωφόρος Γεωργίου Παπανικολάου 65, Πεύκα, Ν. Θεσσαλονίκης
Ο συνονόματος, είναι από τα λίγα μαγαζιά στην πόλη που προσφέρει ωραία κρεατικά ...

Προσφέρεται με καλοκαιρία στα λίγα τραπεζάκια που έχει έξω για πολύ καλό φαί. Και σε σύγκριση με μαγαζιά της περιοχής του είναι πολύ καλύτερος.

Δοκιμάστε το μοσχαρίσιο ντόνερ (δεν θυμάμαι πως το λέει) και θα μα θυμηθείτε. Σπέσιαλ γεύση...

Τιμές ικανοποιητικές στις περιόδους κρίσης που έχουμε...
JimAris
στο κατάστημα Απ' το Κορδελιό στο Χαρμάνκιοϊ [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Εθνικής Αντιστάσεως 75, Ελευθέριο-Κορδελιό, Ν. Θεσσαλονίκης
Μην τρελαθούμε... Ακούς από τα καλύτερα γυράδικα... Γύρος πλαστικούρα τρέχουν τα λάδια σαν ποτάμι, λουκάνικο βαβαρίας ξεροψημένο λες και ήταν κοτόπουλο στη σούβλα & κοτόπουλο φιλέτο στεγνό... 4 άτομα με μόνο σάντουιτς & αναψυκτικά 29,40... σιγά ρε μάγκες ποιοί είστε εντάξει το ΦΠΑ 23% αλλά από 2,50 κάνει 2,72 ενώ εσείς χρεώνετε 2,80 α ρε κουφάλα στρογυλοποίηση.
Φταίει ίσως ότι δεν είμασταν ομάδα παοκ όπως μας ρωτήσαν. Μάλλον το μαγαζί δουλεύει μόνο με θύρα 4 και θα τους αρέσει...
Εγώ δεν ξαναπατάω έχει πολλά καλύτερα μαγαζιά...
JimAris
στο κατάστημα Το Φράγμα Ψαροταβέρνα, Λιθότοπος, Ν. Σερρών
Καλό φαγητό & καλός χώρος σε ένα γραφικό χωριουδάκι στο φράγμα της λίμνης Κερκίνης. Είχα πάει & πριν 4 χρόνια περίπου & έχει κάνει ανακαίνιση το μαγαζί του.
Κάνει πολύ ωραία πέστροφα στα κάρβουνα καθώς & τσιπούρα.
Τα άλλα ψάρια δεν τα δοκίμασα αλλά αν κρίνω από την εμφάνιση όταν τα σερβίρουν οι σερβιτόροι πρέπει να είναι πολύ ωραία !!! Οι τιμές νομίζω πως είναι ικανοποιητικές.
Πέστροφα η μερίδα 8 €, Γαύρος 7 €, Πατάτες 2,20 €, Αναψυκτικά 1,80 €, Ρετσίνες 2,5-3,00 €.
Γεύμα με 3 μερίδες & διάφορα άλλα & ποτά περίπου 55 €.