Προφίλ του χρήστη koiliodoulos

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 27/08/2018
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
koiliodoulos
στο κατάστημα Κρίταμος Μεζεδοπωλείο, Τυρολόης 38, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Παρέα 6 "δυνατών" ατόμων! Δουλεύει και σε βολιώτικο στυλ (6€ με τσίπουρο και 3 καλά πιατάκια με μεζέ). Για 6 άτομα έφερνε 2 καραφάκια των 200ml (χουβαρντάς) και 18 πιατάκια. Μετά από 2 γύρες παραγγείλαμε και μερίδες. Από 5€-6€ οι μερίδες και αρκετά ικανοποιητικές. Έχουν και κρέας και ψάρι στον κατάλογο, αλλά φαίνεται ότι αγαπάνε πιο πολύ τους μεζέδες και τα ψάρια, παρά το κρέας. Δεν υστερούσε το κρέας, αντιθέτως, απλά επειδή είχαν και 8 πιάτα ημέρας και ήταν όλα ψάρι και μεζέδες βγάζω το συμπέρασμα!
Έχει χειροποίητα παστά (σαρδέλα τύπου Μυτιλήνης, δηλαδή λίγες ώρες στο αλάτι και γαύρο μαρινάτο). Στα πιάτα ημέρας είχε τσιπούρα σεβίτσε 12€ και μυλοκόπι ταρταρ 9€. Μας τα έφερε και τα 2 με τους μεζέδες στη βολιώτικη γύρα και ήταν πολύ καλά! Το τσίπουρο χύμα πολύ καλό και χωρίς παρενέργειες τις επόμενες μέρες.
6 άτομα ήπιαμε 6 καραφάκια γράπα, μας κέρασε 2. Βολιώτικες γύρες 2 στην πρώτη έφερε 18 πιατάκια και στη δεύτερη 9 πιο μεγάλα ή πιο εκλεπτισμένα. 2 μερίδες κεφτεδάκια, 1 τηγανιά κοτόπουλο, μια λουκάνικο, 2 σαλάτες κρίταμος, μια σαρδέλες ψητές, ένα μπογιουρντί και σίγουρα κάτι θα μας διέφυγε. Ήπιαμε 4 μπύρες και αναψυκτικά σύνολο 20€/άτομο. Σε φυσιολογική παρέα θα έβγαινε πολύ λιγότερο!
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
koiliodoulos
στο κατάστημα BizBize Μεζεδοπωλείο, Θάλητος 29, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ συμπαθητικό μαγαζί. Συνδυάζει ουζερί της γειτονιάς με έναν όμορφο χώρο για έξοδο. Έχω πάει δύο φορές. Μια για μπύρα και μια για τσίπουρο. Οι μεζέδες είναι συμπαθητικοί, αρκετά πρωτότυποι και νόστιμοι. Πήραμε φάβα, χειροποίητο γαύρο μαρινάτο, σύγκλινο με αυγοσαλάτα (μια περίεργη παρασκευή με αυγό, σαν αλοιφή). Κεφτεδάκια, καπνιστή παντσέτα με τσακιστή πατάτα σωτέ και την φορά που πήγα για μπύρα, κάποια περίεργα λουκάνικα που έχει και ομελέτα με σύγκλινο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχει πέραν του καταλόγου και πιάτα ημέρας που τα αναρτά σε πίνακα, όπως σε μεζεδοπωλεία του Κέντρου. Εντύπωση μου έκανε ο κολιός μαρινάτος που είχε τελειώσει και παρατήρησα και τις 2 φορές ότι πάντα έχει ένα πιάτο με μύδια. Γενικά τα περισσότερα του καταλόγου είναι κρεατικά και της ημέρας θαλασσινά, κάτι που μου κάνει αρκετά λογικό και σωστό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μια παρέα 4 ατόμων με 2 καραφάκια τσίπουρο και μια μπύρα και νορμάλ φαγητό, δώσαμε 15€ και κέρασε μισό καραφάκι και μια μπύρα. Με τις μπύρες επειδή πίναμε βαρελίσιες είχαμε φτάσει στα 17€. Στα θετικά επίσης ότι δε δουλεύει με πολυεθνικές, αλλά με μικροζυθοποιίες και με G...n cola. Από φτηνές μπύρες έχει Εζα και Βεργίνα.