Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Άκυρο
Προφίλ του χρήστη vamvakoulas
(πριν από 10 μέρες και 20 ώρες)
Εστιατόριο, Ικτίνου 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Περνώντας απο έξω, στάθηκα να διαβάσω λιγο το μενού. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα συνειδητοποίησα οτι τα ηχεία παιάνιζαν ύμνους του Νίκου Οικονομόπουλου. Σταμάτησα να διαβάζω και συνέχισα την πορεία μου. Απο μένα είναι όχι.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Fast food, Καλαποθάκη 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ωραίο το κόνσεπτ, το bao σαν ψωμάκι πολύ καλό μεγαλύτερο σε μέγεθος από κλασσικά bao που έχουμε σαν εικόνα για έρθει στα σαλονικιωτικα πρότυπα του σάντουιτς. Πολλές επιλογές σε bao και πατάτες τσακιστές τηγανητές με ωραία τοπινγκς και+ κάποια bao ημέρας. Ότι δοκίμασα μέχρι στιγμής πολύ νόστιμο, ξεχωρίζω αυτό με τον japanese γύρο κοτόπουλο.
Εστιατόριο, Κισσός, Ν. Μαγνησίας
Ταβέρνα με γρήγορο σέρβις καλές συνθήκες από άποψη υγιεινής και οκ φαγητό. 4 άτομα πήραμε χωριάτικη(καλή) γαλοτύρι(καλό), μανιταρόπιτα στριφτή(πολύ καλή) ρεβυθάδα με πορτοκάλι(καλή), κεφτεδάκια κοτόπουλου με σάλτσα τσιμιτσούρι(οκ), κοντοσούβλι χοιρινό(καλό σαν κρέας αλλά με το κακό καπνιστό άρωμα που περνει το κρέας από τα όχι καλά πυρωμένα κάρβουνα).Αυτά με 3 μπύρες και 1 αναψυκτικό κοντά στα 60 ευρώ.
Ταβέρνα, Αγίων Ταξιαρχών, Τσαγκαράδα, Ν. Μαγνησίας
Ταβερνείο πηλιορείτικο κλάσσικο στη πολύ δροσερή και γραφική πλατεία στην εκλησία Ταξιαρχών. Φαγητό ότι πήραμε σε καλό επίπεδο για τοσο τουριστικό μέρος. 4 ατομα πήραμε χωριάτικη(καλή),γαλοτύρι(καλό),γραβιέρα ψημένη σε πέτρα με ντομάτα απο κάτω(οκ),κοντοσούβλι χοιρινό(οκ), μπιφτέκια(καλά) και σπεντζοφάι(μέτριο). Αυτά με 2 μπύρες και μισό λίτρο κρασί στα 57 ευρώ.
Ταβέρνα, Κατηχώρι, Ν. Μαγνησίας
Αν και παλιό το μοναδικό σχόλιο για την εν λόγω ταβέρνα, ισχύουν τα όσα γράφει ο giannis7310. Σταματήσαμε στο καθόλου τουριστικό αυτό χωριό κατα την επιστροφή μας απο την άλλη μεριά του πηλίου. Πολύ καλή η ιδιοκτήτρια, απο φαγητά 2 άτομα πήραμε κοκκορα κρασάτο με πατάτες τηγανητές, μπαρμπουνοφάσουλα φούρνου, κολοκυθοκεφτέδες και χωριάτικη. Τα παραπάνω με ψωμί νερό και ενα αναψυκτικό στα 33 ευρώ. Κερασμένος συμιγδαλένιος χαλβάς στο τέλος πολύ καλος κι αυτός. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες. Όλα πολύ νόστιμα και με ποιοτικά υλικά ειδικά η σαλάτα με ολα τα υλικά απο τον μπαχτσέ τους. Το μόνο μείον ίσως ήταν ότι ήταν λίγο παραπάνω λαδερά τα πολύ νόστιμα κατα τα άλλα μαγειρευτά.
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Παπάφη 211, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Χειροποίητες πίτες με ενδιαφέρον φύλλο κάπως βαριές αλλά χορταστικές. Τυρόπιτα με κατσικίσιο τυρί, σπανακοτυρόπιτα, πολίτικη με κασερι φετα και λιαστή ντομάτα οι αγαπημένες μου. Δέχεται και παραγγελίες και ετοιμάζει ταψάκι να το πάρεις και να ψήσεις την πίτα στο σπίτι σου.
Εστιατόριο, Πτολεμαίων 29Α & Αμβροσίου 8, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μετά απο πολύ καιρό, πήγα με μια παρέα Σάββατο βράδυ. Πλέον δεν υπάρχει η αναμονή του παρελθόντος, ο χώρος ανακαινίστηκε και είναι πολύ καλύτερος και το φαγητό συνεχίζει να είναι καταπληκτικό ίσως και καλύτερο από παλιά. Βέβαια οι τιμές έχουν σχεδόν διπλασιαστεί και δυστυχώς είναι εκτός του δικού μου budget πλέον.
[νεκροταφείο] Ταβέρνα, Κασσάνδρου 50, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Τελευταία επίσκεψη προχθές. Οτι πήραμε πολύ ωραίο. Σουτζουκάκια, παντσέτες χειροποίητη χτυπητή, κανονικές τηγανιτές πατάτες και μια σαλάτα. Αυτά με μισό κιλό κρασί στα 22 ευρώ. Είναι αλήθεια οτι έχουν ανέβει ελαφρώς οι τιμές αλλά παραμένει value for money κατα τη γνώμη μου.
Μπυραρία, Νικηφόρου Φωκά 6, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Η καλύτερη craft beer pub στην ελλάδα και στην 4η θέση παγκοσμίως σύμφωνα με το ratebeer.com. Το concept της είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό. Στην ελλάδα είναι η hoppy στη θεσσαλονίκη και η local στην Αθήνα. Ο πελάτης που θέλει μια "ξανθιά", να καπνίζει και να ενώνει τραπέζια λες και είναι σε ταβέρνα μπορεί να πάει οπουδήποτε αλλού. Στην hoppy pub πας για να δοκιμάσεις τοπ craft μπύρες με συνεχώς εναλασόμενο κατάλογο στα taps. Αν είσαι νέος στον χώρο της craft μπύρας σου δίνουν και να δοκιμάσεις σε μικρο σφηνάκι για να βρεις κάτι που σου ταιριάζει. Επίσης είναι το μέρος που επισκέπτονται πολλοί μπυρόφιλοι τουρίστες.