Προφίλ του χρήστη Smirnoff

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 10/10/2018
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κάκιστες πατάτες ντελίβερι σε προσφορά 1+1 (αλλά δεν τρώγονταν με την καμία)

Σχόλια (31)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Smirnoff
στο κατάστημα Ο Τσομπάνος Ψητοπωλείο, Πέτρου Συνδίκα 48, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δοκιμή μετά από χρόνια, οι πατάτες είναι... επώδυνες πλέον. Να αλλάζουμε το λάδι και καμιά φορά. Πρώτη φορά πέταξα πατάτες όπως τις πήρα μερίδα.
Smirnoff
στο κατάστημα Κορυφή Ψητοπωλείο, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 159, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχει πάρει πολύ μεγάλη κατηφόρα τον τελευταίο χρόνο. Το ντελίβερι μονίμως αργοπορημένο, περιμένεις ώρα και πάνω για παραγγελία στην ίδια περιοχή. Οι πατάτες προκατ κακές όπως ήταν από παλιά. Οι τιμές τραβούν την ανηφόρα, φτάσαμε 3,5 ευρώ το πιτόγυρο. Αλλά πλέον και οι ποσότητες μίκρυναν τόσο που τις βλέπεις και κλαις - ή γελάς, ανάλογα πόσο πεινούσες. Θυμίζουν αυτά τα κωμικά, παιδικά γεύματα του Σαββίκου. Από ποιότητα πάνω από μια φορά κρέατα κρύα, κάτι που δεν μου είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Αν συνεχίσουν έτσι δεν θα κρατήσουν. Με το παλιό σου όνομα απλά, δεν κρατάς τους πελάτες όταν τα φορτώνεις όλα στον κόκκορα.
Smirnoff
στο κατάστημα Ψητό μ' αλάτι! [προσωρινά κλειστό] Ψητοπωλείο, Βούλγαρη 18, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ήταν να παραγγείλω και κοίταξα λίγο κριτικές google. Είδα αρκετά παράπονα για μεγάλη καθυστέρηση στο ντελίβερι (χωρίς απάντηση από το μαγαζί), αλλά μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε ένα άλλο παράπονο, που ο χρήστης έγραφε "δεν ήταν αυτό που περίμενα" και πήρε απάντηση από το μαγαζί : ότι είναι κακοπροαίρετος κι ότι η δυσφήμιση (!) διώκεται από το νόμο.

Μετά από αυτό αποφάσισα να μην παραγγείλω. Πού να μπλέκεις με δικηγόρους τώρα άμα δεν σ'άρεσε ένα κοντοσούβλι.
Smirnoff
στο κατάστημα Κουλιγκά Ψητοπωλείο, Βοσπόρου 13 & Επταλόφου 49, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πλέον στα 9,9 έχει κοτόπουλο σούβλας oλόκληρο (όχι ιδιαίτερα μεγάλο), χωρίς κανένα συνοδευτικό (ούτε πατάτες, ούτε ψωμάκι ούτε πίτες). Για κεφαλοτύρι 40 λεπτά έξτρα.

Παλιότερα είχα πάρει και μου άρεσε. Αυτό που μου έφεραν σήμερα ήταν απαίσιο. Δεν ξέρω πώς το κατάφεραν, αλλά η πέτσα δεν ήταν καθόλου ξεροψημένη ούτε τραγανιστή, ούτε καν είχε πάρει καλά καλά χρώμα, και ταυτόχρονα το ψαχνό στο εσωτερικό ήταν ΘΕΟΣΤΕΓΝΟ. Ήταν τόσο στεγνό που δεν μπορούσα να καταπιώ κάποια κομμάτια.

Ένα θερμόμετρο να έβαζες μέσα θα έβλεπες ότι αυτό το πράγμα ήταν για πέταμα, όχι για παράδοση σε πελάτη. Δεν στέλνεις κοτόπουλο που έχει χάσει όλα τα ζουμιά του σε βαθμό να μην καταπίνεται. Ίσως τον πέτυχα σε κακή μέρα, δεν ξέρω τί να πω, αλλά με 10,5 για ένα κοτόπουλο σούβλας, δεν σκοπεύω να ξαναδοκιμάσω.
Smirnoff
στο κατάστημα διαχείριση ταβερνοχώρου Ταβέρνα, Ν. Θεσσαλονίκης
To σχόλιο για το Καλά Καθούμενα (παρότι σημειωτέον δεν συμπαθώ το μαγαζί) είναι τελείως ακατάλληλο, κουτσομπολίστικο και ανούσιο, κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι για σβήσιμο άμεσα χωρίς καν επεξήγηση σ'αυτόν που το έγραψε.

Στο δεύτερο σχόλιο προσωπικά θα ζητούσα από τον σχολιαστή να αφαιρέσει τους χαρακτηρισμούς τύπου κλέφτες, απατεώνες, και θα ανεχόμουν την περιγραφή του περιστατικού υπερχρέωσης pro tempore. Αν έβλεπα ότι ο λογαριασμός είναι εντελώς ανενεργός για μήνες-χρόνο , δεν έκανε καμιά άλλη κριτική, και μοιάζει να δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να κράξει ένα μαγαζί, μπορεί μετά από ένα χρόνο να το έσβηνα εξ ολοκλήρου.

Ξέρω ότι είναι λίγο αυθαίρετο το κριτήριό μου για το δεύτερο σχόλιο, αλλά νομίζω είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Μπορεί να κάνω λάθος.
Smirnoff
στο κατάστημα Ηρακλής [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Πέτρου Συνδίκα 32, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά, οι πελάτες σας θα είμαστε εδώ κι αργότερα, καλή επάνοδο και υγεία.
Smirnoff
στο κατάστημα σαββίκος Ψητοπωλείο, Γρηγορίου Λαμπράκη 131, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Το μέγεθος στα σάντουιτς είναι για κλάματα, ενώ η τιμή είναι στα ύψη. 4-5 πατάτες και κρέας που μου φάνηκε γύρω στα 70 γραμμάρια , δεν φτάνει να χορτάσει ούτε μικρό παιδί. Κατοχικές μερίδες. Ούτε κατά διάνοια ξανά.
Smirnoff
στο κατάστημα Polis Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Μαρασλή 55, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Με την ίδια διεύθυνση εμφανίζεται κατάστημα "Food Lover" στη γνωστή ιστοσελίδα παραγγελιών. Τα μαγαζιά των Σταγκίδηδων συνηθίζουν να αλλάζουν επωνυμία, οπότε υποθέτω είναι ίδια ιδιοκτησία, αλλαγή προφίλ (ή και προσθήκη παράλληλου προφίλ απλά για λόγους ιντερνετ μαρκετινγκ).
Smirnoff
στο κατάστημα Ο τρελός Αυστραλός Ξένο, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 10, Πυλαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Έβαλε ντελίβερι μέσω της ιστοσελίδας παραγγελιών του delivery.gr με ελάχιστη χρέωση τα 30 ευρώ. Βέβαια σε παράδοση κατ'οίκον θα χάνεις την χαρά να σε βρίσει, αλλά ίσως να έχει κανονίσει να σε φτύνουν οι ντελιβεράδες ή τίποτα τέτοιο. Χαχα (με διασκεδάζω).
Smirnoff
στο κατάστημα γαστρονομικός οδηγός επιβίωσης κοροναϊού Θεσσαλονίκης Λοιπά, Μένουμε σπίτι, Ν. Θεσσαλονίκης
Σημειώστε ότι στο ντελίβερι απαγορεύεται η... παραγγελία αλκοόλ (για ανεξήγητους σε μένα λόγους, αλλά ας μην το συζητήσουμε εδώ), οπότε μην παραγγείλετε μετά τις 12 μαζί με το φαγητό καμιά μπύρα ή ρετσίνα, δεν θα την παραλάβετε και θα περιμένετε να σας τα επιστρέψει το efood ή το box στην κάρτα .
Smirnoff
στο κατάστημα Λαϊκόν Ψητοπωλείο, Πολυτεχνείου 24, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δηλαδή είναι δείγμα "λαϊκότητας" ένα μαγαζί φίσκα να φοροδιαφεύγει και να μην κόβει αποδείξεις, στα πλαίσια του οποίου είναι και η άρνηση της κάρτας;
Smirnoff
στο κατάστημα Ο Γύρος της Αριστοτέλους Γυράδικο, Αριστοτέλους 24, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
3,5 γύρος σε πίτα, 4 (!) στην (μισή) λαγάνα , 30 λεπτά έξτρα η αλοιφή. Έφτασαν να στέλνουν στη Μπότσαρη για να καλύψουν τις χαμένες πωλήσεις από τις παλαβές τιμές τους.

Άμα συνεχίσουν έτσι, τους βλέπω να ντελιβεράρουν και Βέροια.
Smirnoff
στο κατάστημα Καμένη Γωνιά Μαγειρείο, Βασιλίσσης Όλγας 72, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ίσως είμαι "καλομαθημένος" από τα μαγειρεία του ιστορικού κέντρου- της αγίου δημητρίου/κασσάνδρου, αλλά πήγα 3-4 φορές και απογοητεύθηκα όλες. Μικρούλικες μη χορταστικές μερίδες, για τις οποίες οι τιμές είναι τσιμπημένες-ακριβές, μετριότατα πράγματα από γεύση, αδιάφορο σέρβις. Περίμενα κάτι σαν Οδυσσέα/Εδεσσαϊκό, αλλά δεν υπάρχει καμία σύγκριση, ούτε βρίσκω λόγο να ξαναπάω μετά από τις -αρκετές- ευκαιρίες που έδωσα. Οικονομικό πάντως δεν το λες με τις μερίδες που δίνει. Δεν χορταίνεις.
Smirnoff
στο κατάστημα Clochard [νεκροταφείο] Εστιατόριο, Προξένου Κορομηλά 4, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Απορία προς γνώστες (πείτε την "ηθικολογική" ή "ιδεολογική", δεν με πειράζει). Να ονοματίζεις το ακριβό σου gourmet εστιατόριο κλοσάρ είναι κάποιου είδους μεταμοντέρνο χιούμορ; Και σε βάρος ποιού; Περιμένω την "soup kitchen" με σαλάτες των 30 ευρώ.
Smirnoff
στο κατάστημα Η Θράκα Ψητοπωλείο, Μάρκου Μπότσαρη 80, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
H τιμή πήγε 2,25. Ακόμα αξίζει τα λεφτά του, αρκεί να μην έχουμε (τουλάχιστον όχι σύντομα) κι άλλες αυξήσεις. Η ποσότητα είναι Αθηναϊκού (δεν το λέω ως κριτική) οπότε και η τιμή πρέπει να συμβαδίζει. Στα 2,25 είναι καλό.
Smirnoff
στο κατάστημα Grill Kiritsis [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Δελφών 104, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έκλεισε κάποια στιγμή μέσα στο 2019.
Smirnoff
στο κατάστημα Το Κοκοράκι Ψητοπωλείο, Μάρκου Μπότσαρη 105, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω παραγγείλει τρεις φορές ως τώρα. Ένα χοιρινό ριγανάτο, νοστιμότατο, σχετικά καλές πατάτες, καλούτσικη και η παντσέτα. Η τρίτη μου παραγγελία, κοτομπουκιές, ήταν το πιο απαίσιο πιάτο κοτομπουκιές που δοκίμασα ποτέ μου. Πανιασμένες, καθόλου τραγανές, άνοστες και κακές. Έμοιαζαν σε γεύση με κακοτηγανισμένη κοτομπουκιά κατάψυξης σουπερμαρκετ (και μάλλον ήταν, καθώς φαινόταν σα να βγήκαν από το ίδιο καλούπι όλες). Πολύ απογοητευτικό να μην μπορείς να κάνεις ένα απλό πιάτο όσο καλά το κάνουν... τα γκούντυς, και μάλιστα σαν εξειδικευμένο μαγαζί. Θα του δώσω κι άλλη ευκαιρία, λόγω των προηγούμενων καλών εμπειριών, αλλά δεν πλησιάζω ξανά τα πανέ του.
Smirnoff
στο κατάστημα Θεϊκόν [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Αγγελάκη 10, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεν θα είναι ο τελευταίος. Τα σουπερμάρκετ πέρασαν την μείωση ΦΠΑ στους καταναλωτές την στιγμή που οι ψητοπώλες όχι απλώς δεν την πέρασαν, αλλά αύξησαν και τις τιμές από πάνω. Αποτέλεσμα είναι να έχουμε την μεγαλύτερη χρηματική απόκλιση φαγητού στο σπίτι από βρώμικο που υπήρξε ποτέ, τα τελευταία χρόνια. Θα πάρουν σειρά πολλοί ακόμα, όσο δεν βάζουν μυαλό.
Smirnoff
στο κατάστημα Chef [νεκροταφείο] Γυράδικο, Βασιλίσσης Όλγας 107, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
3,5 ευρώ ο γύρος με "αλοιφή" και 3.2 ο απλός σε πίτα. Γεύση γύρου η ίδια τυποποιημένη που θα βρεις σε κάθε μαγαζί, πατάτες κακές προκάτ, ποσότητα η συνηθισμένη, για μετακύληση του μειωμένου φπα στον καταναλωτή ούτε λόγος, κίνητρο να ξαναπάω... όχι.
Smirnoff
στο κατάστημα ΑλατοΡίγανη Ψητοπωλείο, Βασιλίσσης Όλγας 177, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Τους πνίγανε οι φόροι κι αυτούς. Γι'αυτό όταν μειώθηκε στο μισό ο ΦΠΑ, όχι μόνο καρπώθηκαν εξολοκλήρου τη μείωση αλλά ανέβασαν και τις τιμές στα τυλιχτά από 10 ως 30 λεπτά, έτσι για να γουστάρουμε.
Smirnoff
στο κατάστημα Devido [νεκροταφείο] Γυράδικο, Βασιλίσσης Όλγας 213, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεν μετακύλησαν την μείωση του ΦΠΑ στους καταναλωτές, αλλά με τέτοιες τιμές ευκαιρίας τους το συγχωρνάμε. Μόλις 3,4 ευρώ το πιτόγυρο, τζάμπα πράμα. Με κουταλιά τζατζίκι 3,75. Φιλανθρωπία κάνουν οι άνθρωποι, πόσα να τους ζητήσουμε πια.
Smirnoff
στο κατάστημα Τηγανιές & Σχάρες Ταβέρνα, Λύσανδρου Καυταντζόγλου 12, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεν μετακύλησαν την μείωση ΦΠΑ στους καταναλωτές, αλλά μάλλον μετακύλησαν την πυρκαγιά. Από 4,9 ευρώ με ΦΠΑ 24%, στα 6,4 ευρώ με τον μισό ΦΠΑ, το (πρώην;) δημοφιλές "μενού 1" τους.
Smirnoff
στο κατάστημα Ο Τσομπάνος Ψητοπωλείο, Πέτρου Συνδίκα 48, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δεύτερη αύξηση τιμής από τα 3 ευρώ στα 3,3 ευρώ, αμέσως μετά την ΜΕΙΩΣΗ του φπα. Προκλητικοί και δεν θα σας ανταμείψουμε...
Smirnoff
στο κατάστημα Ο τρελός Αυστραλός Ξένο, Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 10, Πυλαία, Ν. Θεσσαλονίκης
Απ'ότι κατάλαβα άμα έχει κέφια σε καλωσορίζει, αν δεν έχει σου φέρεται σαν σκουπίδι, και κάποιοι κάνουν αγώνα να ... κερδίσουν την συμπάθειά του λες και τους φιλεύει τζάμπα. Περίεργο μαγαζί.

ΥΓ: Lazialo ως λαός δεν είμαστε τίποτα, γιατί καθένας έχει την ευθύνη των συμπεριφορών που ανταμείβει και δεν εκπροσωπεί τους υπόλοιπούς μας.
Smirnoff
στο κατάστημα Οδός Μερακλή [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Πλατεία Δημοκρατίας 5, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Καταγγελία για νέα εργοδοτική επίθεση σε διανομέα

Επίθεση από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού του μαγαζιού όπου εργαζόταν δέχθηκε ένας διανομέας, που εκτός αυτού εργαζόταν υποασφαλισμένος, με δικό του μηχανάκι και βενζίνες, όπως καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης φέρεται να απείλησε τον διανομέα ότι «θα τον θάψει» και θα «τον βρούνε νεκρό σε χαντάκι».

https://www.thepressproject.gr/article/138437/Kataggelia-gia-nea-ergodotiki-epithesi-se-dianomea
Smirnoff
στο κατάστημα Μαφιόζο [νεκροταφείο] Πιτσαρία, Ελευθερίου Βενιζέλου 84, Αμπελόκηποι, Ν. Θεσσαλονίκης
https://www.thepressproject.gr/article/136843/Fulakisi-3-eton-me-anastoli-ston-ergodoti-pou-ksulokopise-ntelibera-video

Είναι αλήθεια αυτό που σωστά χαρακτήρισαν ΖΟΦΟ οι προηγούμενοι σχολιαστές. Και με δικαστική καταδική.
Smirnoff
στο κατάστημα Μύρισε Πίτα [νεκροταφείο] Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Δελφών 97, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Καθαρό μαγαζί, παίζει ευγένεια και ωραίες σπιτικές γεύσεις στις πίτες (δοκίμασα πίτα με φέτα-πιπεριά και σπανακόπιτα, πολύ νόστιμες και οι δύο), αλλά οι τιμές ειναι υπερβολικά τσιμπημένες. Πρέπει ή να μεγαλώσουν τα κομμάτια ή να ρίξουν τις τιμές, με 2 ευρώ+ την πίτα δεν μπορεί να μένεις θέλοντας κι άλλο.
Smirnoff
στο κατάστημα Αφοί Σταγκίδη Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο, Χαλκιδικής 32 & Μάρκου Μπότσαρη 21, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Απόγευμα χειμώνα και η κατσαρίδα να κάνει βόλτες στο πίσω μέρος όπου πήγα για το δωρεάν μπουκαλάκι νερό που δίνουν με τον καφέ. Οι κατσαρίδες είναι ενεργές το καλοκαίρι και τη νύχτα, όχι στο καταχείμωνο μέσα στην ημέρα... εκτός αν παίζει υπερπληθυσμός. Πάντως το νεράκι ήταν καλό, γάργαρο, εμφιαλωμένο. Τον καφέ τον πέταξα.
Smirnoff
στο κατάστημα Grill Kiritsis [νεκροταφείο] Ψητοπωλείο, Δελφών 104, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Εξαιρετικό κοτόπουλο μπούτι-κοντοσούβλι, πεντανόστιμο. Μέτριος-τυπικός ο γύρος του. Πατάτες προκατ, αλλά άνω του μέσου όρου συνήθως. Τιμές στο μέσο όρο της πόλης και της περιοχής. Αξίζει για τους φαν του κοτόπουλου.
Smirnoff
στο κατάστημα Η Γιαννούλα Ταβέρνα, Κασσάνδρου 50, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Κάθε χρόνο αυξήσεις. Οι τιμές ανέβηκαν μια ακόμα φορά. 6 ευρώ η χοιρινή μπριζόλα (2016 κόστιζε 5 ευρω, 2017 τσίμπησε στα 5,5), πάντα χωρίς καμιά γαρνιτούρα εκτός από μια κουταλιά μουστάρδα και μια κουταλιά πάπρικα.

Ανεβασμένες στα 2 ευρώ και οι πατάτες- που έγιναν και μικρότερη πλέον μερίδα.

Oυσιαστικά, καθώς πρέπει να αγοράσεις γαρνιτούρα (εκτός αν θέλεις να φας μπριζόλα ξεροσφύρι) η τιμή καθίσταται ίδια και ακριβότερη από πολλές ταβέρνες, πλέον. Δυστυχώς δεν βλέπω πλέον το παλιό value for money, και χωρίς καν να μιλήσουμε για εποχές 2009, όταν χώριζε την γιαννούλα το χάος από τον ανταγωνισμό.
Smirnoff
στο κατάστημα Liratti Ψητοπωλείο, Χαλκιδικής 34, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ καλό το κοτόπουλο μπούτι (μπαίνει και σε σάντουιτς) και ο κοτογύρος του, συνηθισμένος ο χοιρινός γύρος (όχι κακός αλλά τίποτα το ξεχωριστό). Επίσης εξαιρετικό κοτομπέικον. Οι ποσότητες μπορούσαν να είναι μεγαλύτερες, αλλά ανεκτές. Το καλό σύνολο χαλάνε μόνο -λιγάκι- οι χοντρές προτηγανισμένες πατάτες.

Να σημειωθεί ότι αντί να δίνουν το (ληστρικό κατά τη γνώμη μου) 12% στο μονοπώλιο online παραγγελιών της γερμανικής "delivery hero" που έχει εξαγοράσει όλα τα σχετικά sites (efood, deliveras, clickdelivery), έστησαν δική τους ιστοσελίδα παραγγελιών μέσω ιντερνετ και δίνουν 10% έκπτωση στον πελάτη για παραγγελίες από αυτήν.