Προφίλ του χρήστη Nomnomer

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 12/10/2018
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Nomnomer
στο κατάστημα Παγωτά Θέμης Λοιπά, Ιωάννη Πασαλίδη 69, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Μακράν το καλύτερο παγωτατζίδικο της Θεσσαλονίκης. Πάντα φρέσκο και νόστιμο παγωτό με ωραία υφή και καλή εξυπηρέτηση. Το κατάστημα διατηρεί αυτή την ποιότητα τα τελευταία 20 χρόνια. Χωρίς να θέλω να γίνομαι γραφικός αλλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα ιταλικά gelato (από πρόσφατη εμπειρία στη Ρώμη).
Nomnomer
στο κατάστημα El Burrito Ξένο, Χρυσοστόμου Σμύρνης 5, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Εντελώς άνοστο φαγητό που δεν έχει καμία σχέση με τη Μεξικάνικη κουζίνα. Οι πίτες, το κοτόπουλο, η γουακαμόλε και οι χαρτοπετσέτες είχαν την ίδια γεύση. Τα περισσότερα πιάτα αποτελούνται από υλικά σουπερμάρκετ εκτός από το κρέας ή τον κιμά που μαγειρεύεται εκείνη την ώρα (ελπίζω). Αδιάφορο σέρβις και πολύ αργή κουζίνα. Ήμασταν μόνο 3 παρέες στο μαγαζί και έκαναν 45 λεπτά να μας φέρουν την παραγγελία. Και το κορυφαίο ήταν το χαλασμένο POS... Το μόνο ευχάριστο είναι ότι στο απέναντι ξενοδοχείο είχε ωραία cocktails και θέα στη θάλασσα (δεν έχει σχέση με το κατάστημα αλλά δεν έχω κάτι άλλο θετικό να επισημάνω).