Εικόνες (1002)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο (ωραίο)
Σουτζουκάκια σχάρας (νόστιμα)
Πατάτες τηγανιτές (πολυ καλές)
Γύρος κρεμμύδι μουστάρδα πίτα (top)
Φασολάκια σχάρας με παπάγια (έλειπε ένταση / οξύτητα)
Κολιός με όσπριαδα (μια χαρά)
Κατσικάκι με ξινόχονδρο και γραβιέρα (εξαιρετικό)
Καρπάτσιο χελιδονόψαρο με πολίτικη σαλάτα (εξαιρετικό)
Βακαλάος με σκορδαλιά και πατατοσαλάτα
Στεγάζετε στο παλιό 2 γουλιές ,
Το μενού στο 70% είναι ίδιο με ότι τρώγαμε παλιά στο Nolan
Θέλει δεύτερη επίσκεψη για να πω τι κ πως
Συνδυάζει χώρα των Βάσκων και Κρήτη με μικρά πιάτα και και βερμούτ ,
Έχει δυνατότητες για νέο χιπστερικο προσκύνημα στην εξωτική κυψέλη
Ωραίες γεύσεις ψησταριάς στο κάρβουνο και κοντοσούβλια χωρίς τους περιττούς νεωτερισμούς και φανφάρες
Σουτζουκάκια,
Το σέρβις αν και πιεσμένο δεν είχε κανένα θέμα
Πολύ καλές οι τιμές και στα φαγητά και στο αλκοόλ πχ APLA Μαλαγουζιά στα 20 ευρώ
Περίπου 35/ατομο για αρκετό φαγητό και ποτό μου φάνηκε μια χαρά
Θα είναι μια καλή επιλογή για την περιοχή
Ειναι concept της Lekos group
Mono gyros ,
Αυτό σε συνδυασμό με το πρόστιμο δείχνει ότι δεν το βλέπω καλά αν προσθέσουμε κ την <
Άκουσα κάποιον ντόπιο να παραγγέλνει γύρο με κασέρι
Τι να αυτό πάλι ;
Ας μας πει κανένας γηγενής
Ανεπίσημα ηρθε μια πρώτη επαφή /preview με την γαστρονομική σκηνή της πόλης
Επίσημα ήρθε για ιδιωτική επίσκεψη
Από ότι έμαθα επισκέφθηκε
Δέκα τραπέζια, Χαρουπι, Συντροφη, Μεζεν
Φήμες υπάρχουν εδώ και μήνες για την συμμετοχή και της Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής στον οδηγό Michelin
Ο χρόνος θα δείξει αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά…
Πάντως θα ήταν μια θετική εξέλιξη για την γαστρονομική σκηνή
Και όπως βλέπω από τις επιλογές επίσκεψης του Michelin guy
Κοιτάνε το τοπικό στοιχείο στα μαγαζιά την τοπική κουζίνα …όχι imitation ρέπλικες γαλλικών ,
Στη δεκαετία του ’60 υπήρξε ιδρυτής και ηγέτης της παρακρατικής οργάνωσης “Σύνδεσμος Αγωνιστών και Θυμάτων Εθνικής Αντιστάσεως Βορείου Ελλάδος”. Είχε καταφέρει να στρατολογήσει αρκετούς τυχοδιώκτες και να συσπειρώσει γύρω του τους δοσίλογους του τάγματος Πούλου. Είχε ορμητήριο μια ταβέρνα με το ταιριαστό όνομα “Τα έξι γουρουνάκια”. Έμβλημα του συνδέσμου ήταν ο γερμανικός Σιδηρούς Σταυρός
και κακό λάδι ,
Προφανώς δεν θα ξανά επιχειρήσω
Το φαγητό μια χαρά (ίσως σας φανεί σκληρό το χταπόδι γιατί <
Τιμές μια χαρά ,
Διατηρώντας τα μαγερευτα και ενισχύοντας κι άλλο τις σούβλες
Για παράδειγμα πήρα κοντοσούβλι προβατίνα (λίγο σκληρό και γεύση βαρβατίλα αλλά original πρόβατο )
Έχει επίσης σουβλάκι προβατίνας και πρόβειο λουκάνικο γεμιστό με τυρί
Τέτοια ποικιλία σε πρόβατο ούτε στο κέντρο Θεσσαλονίκης δεν βρίσκεις …έχει ενδιαφέρον η φάση
Όποιος δεν έχει θέμα με τα 19,
Θα μεταφερθεί Νέο Κόσμο
Η γειτονιά είναι μαγική δεν με ενοχλούν οι χιπστερς στα διπλάνα μαγαζιά …να πίνεις τσίπουρα μπροστά στην Αχεροποιητο ανεκτίμητη αξία
Στο φαγητό ξεχώρισα γαυροκεφτεδες, και το πιτόγυρο γαρίδα
Με χειροποίητη πίτα ,
Για μένα παρόλες τις μικρές αστοχίες στο φαγητό μου άρεσε πολύ (μόνο πρόβλημα ότι είναι μικρό μαγαζί)
50 ευρώ τα 2 άτομα με μπουκάλι κρασί και λίγο φαγητό
Είναι ανάλογα το ζητάει ο καθένας
Εγώ θα το ξανά προτιμήσω πάντως γιατί αυτό που ζητάω το βρίσκω (όμορφη τοποθεσία, φαγητό με πολύ καλές πρώτες ύλες)
Άτυχες το όνομα molde αν κ σημαίνει καλούπι στα ισπανικά
Καλούπι …
Σε ένα podcast μιας μεγάλης εφημερίδας για την Θεσσαλονίκη
Ο βρετανός δημοσιογράφος έλεγε καλά λόγια για το εστιατόριο αλλά γελούσε με το όνομα και απορούσε γιατι το έβγαλαν έτσι
Το ενδιαφέρον είναι ότι τον θόρυβο για την μη βράβευση της Ηλιόπετρας δεν ξεκίνησε από τους ιδιοκτήτες αλλά από τους πελάτες της ηλιοπετρας στα social (με αρκετά posts στα social με αποκορύφωμα το πόστ του πσαρα που έγραψε ότι <
Υποτίθεται ότι οι εναλλακτικοί Μούργα Ηλιόπετρα και άλλοι δεν γουστάρουν βραβεία οπότε δεν τους ενδιαφέρει η βράβευση τους ή όχι άρα δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκαν και πολύ
…Πολύ σωστά λες ότι ο οδηγός Michelin είναι game changer πρόσφατα ο Μάντης από το Soil δήλωσε ότι από το αστέρι κ μετά το μαγαζί του για 3 χρόνια είναι κάθε μέρα γεμάτο (90% των πελατών του ξένοι τουρίστες)
rat pack
Συμφωνώ με το σχόλιο του rat pack και είμαι φαν του μαγαζιού ,
Θα διαφωνήσω μόνο με σχόλιο ότι <
ο Μητσελης ξέρει και από φαγητά και από εστιατόρια …
(συμφωνώ ότι ήταν τραβηγμένη η κριτικη διαφωνώ για το ότι τους αφαίρεσαν το βραβείο (λέμε τώρα )
Γενικά είναι όλα τα <
Συμφωνώ με ταβερνοαλάνι μικρό, ζεστό μαγαζί γειτονιάς
Όλα τα πιάτα παραπάνω από καλά, φιλικός ιδιοκτήτης και εξαιρετικές τιμές (25/άτομο)
Προσοχή έχει μόνο 25 θέσεις
Θα ξαναπήγαινα άνετα
Τα παιδιά (ιδιοκτήτες) δούλευαν Μούργα
Θα έχει σάντουιτς με θαλασσινά σε χειροποίητη πίτα και πιατάκια σε στυλ γαστροταβερνας
Λίγες θέσεις αλλά φαίνεται ωραία προσπάθεια
Περισσότερα όταν ανοίξουν
Αυγά με καπνιστό πελτέ κ λαδενια (πολύ καλό
Κρουασάν τύπου Danish (δεν με κέρδισε έχω φάει καλύτερα )
Εκμέκ με σιροπιασμένο ψωμί μια χαρά και κρέμα μαχλέπι μια χαρά ….
Ποιοτικά δεν λέει τίποτε
Δεν το προτείνω
Ξεκινάω εγώ Ντάνγκαρα, Οινοχόος, Μανάρι (έχει μπουκάλια με 18 ευρώ )
Δεν είναι δυνατόν στην Ισπανία και την Ιταλία να υπάρχουν πολύ καλό κρασιά σε ποτήρι από 2-4 ευρώ και εδώ να μας ρίχνουν κεφαλιές …πρόσφατα μετά από κατανάλωση μπουκαλιού μας χρέωσαν τα 2 ποτήρια έξτρα που πήραμε στο τέλος 16 ευρώ !
Κοντοσούβλι χοιρινό (πολύ καλό )
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο με ρύζι πολύ καλό
Εκτός από τα μαγειρευτά (εχει καλή ποικιλία )
Εχει βάλλει και σούβλες οπότε μάλλον ισχύει η κόντρα /διένεξη με τον διπλανό πρώην συνεργάτη του περί ορέξεως
Ωραία ερώτηση
Θα πω την προσωπική μου γνώμη χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς ζεϊμπέκικο σ αναζητώ στην σαλονικη και χωρίς <
Υπάρχει μαγειρική παράδοση στην εστιατορίκη σκηνή της Θεσσαλονίκης η παράδοση έρχεται από τους πρόσφυγες ,
Επίσης προσωπική άποψη δημιουργήθηκε και η σκηνή της γαστροτεβερνας το να μαγειρεύεις με εποχικά υλικά
Με έναν από τους πρωτεργάτες τον Λουκάκη
Ο Λουκάκης επέλεξε να δουλεύει με τις καλύτερες πρώτες ύλες, ακολουθώντας ευλαβικά την εποχικότητα και αλλάζοντας το μενού του συνέχεια, ανάλογα με το τι καλό είχε πέσει στα χέρια του και ήθελε να το αναδείξει, αφήνοντάς το να δεσπόζει στο πιάτο, να μιλήσει από μόνο του χωρίς να του βάλει πολλά-πολλά.
και στη νέα γενιά μαγείρων της Θεσσαλονίκης, όπως ο Γιώργος Ζαννάκης της "
Η σκηνή αυτή για μένα είναι ξεκάθαρα σε πτώση γιατί λείπουν προσωπικότητες ή νέα πρόσωπα να το πάνε παρακάτω (Λουκακης ,
Για μένα δεν υπάρχουν νέοι σεφ στην πόλη οι οποίοι να είναι τόσο επιδραστικοί (είναι απλά θέμα ταλέντου )
I can live with that …
Νομίζω γενικά η πόλη γαστρονομικά δεν με ενθουσιάζει πλέον
Η Αθήνα υπερτερεί σε fine dining ,
Αν ερχόμουν ως επισκέπτης για πρώτη φορά ίσως με ενθουσιάζε αλλά μιλώντας με φίλους από άλλες πόλεις της Ελλάδος (κυρίως Αθηναίους ) ούτε αυτοί έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό για Μουργα κλπ γιατί έχουν ποια και στην Αθήνα αντίστοιχα μαγαζιά που τα <
Τιμές με τσίπουρα 30/ατομο
Σφαίρατο σερβίς ,
Κράτηση απαραίτητη
Δοκιμάστηκε σχεδόν όλος ο κατάλογος …
Είχαν Dj ,
Θα ξαναπηγαίνα άνετα πάντως
Χοιρινή παντσέτομπριζόλα πολύ καλά ψημένη,
Σε κάθε περίπτωση είναι μια καλή λαϊκή ταβέρνα με μερικές κοπές που μου αρέσει και την προτείνω
Επίσης έχουν λογικές τιμές
Σύντομα όμως θα υπαρχουν αλλαγές και νέος chef με νέο μενού και ζεστη κουζίνα (όχι μόνο σάντουιτς)
Νέος chef θα είναι ο Θοδωρής Παπανικολάου
Περίπου 70 χρόνια επιχείρηση
Στα καλά χρόνια πουλούσαν 2000 τεμάχια κούρου /ημερα
Οι ουρές συνεχίζονται
Δοκίμασα κρεατόπιττα και τυρόπιτα μου άρεσαν πολύ …έβγαζαν ποιότητα στα υλικά και καμία παρενέργεια μετά
Μια τίμια και νόστιμη επιλογή πρωινού
Και ένα από τα πρώτα αθηναϊκά street food μαγαζιά
Οργανωμένο το σερβίς ,
Είχαν και σούβλες λόγω της ημέρας (δοκιμάστηκαν κοκορέτσι ΟΚ) τιμές λογικότατες και στα κρασιά mosaic χατζηβαρυτη 20 ευρώ !
Θα ξαναπάω σίγουρα
Είχε μόνο shauwarma χοιρινό και κοτόπουλο και χινκαλι
Πήρα ένα με κοτόπουλο ,
Κεμπαπακια,
Ευγενικό κ το σέρβις και λόγικες τιμες στα κρασιά
Άλλη μια σταθερή καλή επιλογή για μένα
Τιμές 30-35 το άτομο με κρασί
Ένα μικρό μαγαζί με ωραία ατμόσφαιρα , μερίκες original sourdough πίτσες από το mlrt δίπλα ,
εκπληκτικό ήχοσυστημα που παίζουν από βινύλια (το σύστημα του ήχου -αν είδα καλά -μπορεί να κάνει και 20.
Χαλαρά περιβάλλον ,
Λαχανοντολμάδες σχάρας ,
Καβουρμας χειροποίητος με αυγό
Εξαιρετικό σερβίς ,
Καλές τιμές σε κρασιά και φαγητό
Στο top 5 της πόλης για μένα σταθερά εδώ και χρόνια
Το προτείνω φυσικά
Κάθε μέρα διαφορετικό μενού
Λαϊκό στέκι με ανθρώπους από την γειτονιά
Πρέπει να κάνεις ξεχωριστή καρτέλα για το 72 H που είναι το εστιατόριο στην ταράτσα με πίτσα ζυμαρικά σαλάτες κλπ
Προιοντικα δεν "
Κρουασάν ωραίο το ύψος και το lamination αλλά υπερβολικά ψημένο χωρίς να βγάζει το βούτυρο (το ψήνει ο φούρνος δίπλα και όταν παραγγέλνεις το περνάνε δεύτερη φορά )
Κουλούρι με βραστό αυγό μπορώ να το κάνω άνετα σπίτι μου
Με ένα ωραιο αυγό ποσέ …επομένως δεν είναι προιοντικα από τα αγαπημένα μου bakery θα ξαναπηγαίναμε λόγω design κ κεντρικης τοποθεσίας που βολεύει για brunch
Είναι λίγες μέρες που ξεκίνησε ,
Επιμέλεια και συνιδιοκτησία Παύλος Κυριάκης
Θα επανέλθω βράδυ για επανέλεγχο μετά από κανένα μήνα ίσως
Προτιμώ ξεκάθαρα το Κώστα στο Μοναστηράκι και τον Κώστα στην φιλελλήνων
Από τη μια, υπάρχει το δικαίωμα του καταναλωτή να σχολιάζει και να κριτικάρει ελεύθερα. Από την άλλη, οι ιδιοκτήτες ενός μαγαζιού δεν θέλουν να αισθάνονται ότι το κατάστημά τους γίνεται σκηνικό για live streaming χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς και τις δύο πλευρές.
Η ένταση που δημιουργήθηκε—και έφτασε μέχρι και στη χειροδικία—δείχνει ότι δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρο πλαίσιο για τέτοιες καταστάσεις. Ζούμε σε μια εποχή που όλοι είναι εν δυνάμει δημοσιογράφοι και κριτικοί, αλλά αυτό φέρνει μαζί του και νέα όρια που δεν έχουμε συνηθίσει ακόμα.
Θα μείνει αυτό το συμβάν στην ιστορία; Ίσως όχι το ίδιο το μαγαζί, αλλά η διαμάχη αυτή είναι ένα μικρό κομμάτι μιας μεγαλύτερης αλλαγής: της σύγκρουσης ανάμεσα στο παλιό μοντέλο της εστίασης και το νέο, όπου τα social media μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν μια επιχείρηση μέσα σε λίγα λεπτά. Και αυτή η αλλαγή, ναι, είναι σίγουρα ιστορική.
Μην χειροδικείτε μια από τις φράσεις που έλαμψε στην σφαίρα του cult για το 2024
Το μαγαζί είναι παντού πεντακάθαρο -χειρουργείο-σε τουαλέτες και στην ανοικτή κουζίνα ένα μπράβο κ για αυτό
Το φαγητό μια χαρά και οι τιμές σε όλα δίκαιες το μαγαζί ακόμα και καθημερινές γεμάτο
Συμπέρασμα :
Βασική πρόκληση για ώριμους ανθρώπους και brands είναι να μην ενδίδουν σε κάθε επιφανειακή, ανόητη, προσβλητική ή αστεία τάση που κυκλοφορεί στα social media όπως το Tik Tok
Με άλλα λόγια: επιχειρησεις προσλαμβάνουν ανθρώπους να κάνουν αυτόν τον viral χορό, το φίλτρο, το meme, το avatar, τη μουσική ή την τεχνολογία επειδή είναι trend, με την ελπίδα ότι θα γίνουν viral ή ότι θα δείξουν πως είναι "
Το branding, είτε πρόκειται για έναν άνθρωπο είτε για μια επιχείρηση, χτίζεται με αργά, σταθερά βήματα, επενδύοντας σε ποιότητα, αξία και συνέπεια – όχι σε προσωρινά πυροτεχνήματα που εξυπηρετούν απλώς τον αλγόριθμο.
Αν επιλέξετε να συνδεθείτε με τη μετριότητα και το κοινό που την απολαμβάνει, ίσως κερδίσετε μερικούς θαυμαστές, αλλά δεν θα είναι οι σωστοί άνθρωποι. Οι υπόλοιποι, αντίθετα, θα σας θυμούνται ως τον κλόουν της εποχής.
Για την μεσημεριανή λιγούρα ένα σουβλάκι με πίτα είναι μια χαρά
Επιτέλους κάτι πρωτότυπο στην πόλη
Δοκιμάστηκαν σχεδόν όλα ,
άνετο σέρβις ωραίος χώρος και μια χαρά τιμές
Μουσικές επιλογές λίγα άκυρες (μας έτυχε μια λίστα με underworld και λοιπά χορευτικά που δεν μου ταιριάζουν για το κρασί και το τσίπουρο )
Θα ξαναπάμε φυσικά και άνετα γίνεται στέκι
Θα σου πρότεινα την Μασσαλια
Μπορείτε να κανονίσετε μενού και να βρείτε μια τιμή που σας βολεύει
…Σε μεγάλα κέφια ο κύριος Αργύρης και όλη η ομάδα
Ότι πήραμε εξαιρετικό (σαλατα Σαντορίνη ,
Όλα τα πρώτα και τα γλυκά θέλουν αρκετή δουλειά
Λίστα κρασιών θέλει δουλειά
Καλές προθέσεις ,
θα δώσουμε χρόνο ,
Μικρασιατική λέξη σημαινει φωτιά ,
<
δεν θ’ ανάψουν οι λουλάδες
Θα γινότανε γιαγκίνι
με μαυράκι κι ηρωίνη>
Ηρωϊνη και μαυράκι
Τραγούδι του Στέλιου Περπινιάδη
Μια κλασική ταβέρνα με καλά υλικά (εξαιρετικές όλες οι σαλάτες ,
Στο τέλος ήθελαν να μας κεράσουν γλυκό κουταλιού (μα για ποιους μας πέρασαν ;) αρνηθήκαμε κ φύγαμε να βρούμε κανένα ζαχαροπλαστείο για κανονικό γλυκό
Μόνο 3 κρασιά ειδικά για την εκδήλωση και ένα ειδικό μενού που θύμιζε tapas (πολύ ενδιαφέρον με εξαιρετικά υλικά )
Φοβερή ατμόσφαιρα , με μουσική από βινύλια κόσμος να τρώει και μετά να σηκώνεται να χορεύει
Τα προβλήματα στο σερβίς δεν λείπουν αλλά
Ότι και να λέμε έχει φτιαχτεί κάτι μοναδικό από άποψη ατμόσφαιρας …ωραία vibes ,
Τάρτα με άγρια μανιτάρια καμμένο γάλα και Κολοκάση
Λουκουμάς γεμιστός με καπνιστή πάπια και κουμ κουατ
Ταρτάρ ελάφι με μαύρη μπυρα
(Το ένα vegan ) τιμές 90 & 140
Μετά το michelin δεν πέφτει καρφίτσα οπότε
Κράτηση απαραίτητη για Παρασκευή & Σάββατο
(Κυριακή & Δευτέρα κλειστά )
Ισορροπημένο γευστικά χωρίς να είναι πολύ γλυκό με
Πραγματικό φυστίκι , είχε κ λίγο ανθό αλατιού
Τέλειο το choice και τέλεια η κρέμα
Άξιζε η περιήγηση στην άχαρη Άνω Γλυφάδα μέχρι να το βρούμε
Η συνταγή είναι του Σπύρου Πεδιαδιτακη (γνωστός από διάφορες πετυχημένες συνεργασίες όπως τα Akra )
Δεν πείραξαν τίποτε στο μενού ,
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό μαγείρευτα σερβίρουν καθημερινά από το μεσημέρι σε ένα περιβάλλον παλιάς ταβέρνας (με έργα τέχνης του Τσαρούχη ,
Δοκιμάστηκαν γίγαντες ,
Οι μερίδες από 7 έως 12 ευρώ (το αρνί )
Νομίζω κράτηση απαραίτητη ,
Όποτε και το προτείνω
btw δεν είδα να ανεβαίνουν στα τραπεζια αλλά δεν μου φάνηκε να υπάρχει και καποιο πρωτόκολλο που να τα απαγορεύει
Στήσιμο μαγαζιού προσεγμένης ταβερνας
Πολυπληθές και καλό σέρβις
Στα του φαγητού σχετικά μαζεμένος κατάλογος αλλά νόστιμο φαγητό (λίγο τσιγκουνικες οι μερίδες σε μέγεθος )
Έχει φαγητό από ξυλόφουρνο (νόστιμο ) έχει της ώρας και σουβλες … όλα ήταν μια χαρά ,
Οι τιμές που έριξα μια ματιά σε σχέση πχ με το τιφανυς είναι
40% πιο κάτω (κοντοσούβλι κοτοπουλο το έχουν 10,
Νομίζω ότι ειναι στημένο στην λογική του Zara απευθύνεται σε όλους εχει μια αποδεκτή ποιότητα ,
Πιθανον αν ήθελε η παρέα θα ξανάπήγαινα
https:
Γία το θέμα του κοστους μας εξήγησαν ότι όλα είναι χειροποίητα και γίνονται μέσα στο μαγαζί με άριστα υλικά (αυτό φαίνεται μείναμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι )
Χοιρινό με ασκολυμπρους ,
Σημαντικό
Ειδα δίπλα μας ότι ζήτησαν μισές μερίδες για να δοκιμάσουν περισσότερα και είπαν ναι
Στα 130 το άτομο έχω ανεβάσει φωτό
<
Δυνατή ψαροταβέρνα χωρίς γκουρμεδίες..
Καραβίδες (ζωντανές Αγιόκαμπος)
+Γλώσσα Meuniere Αρκίτσα )
Άριστη Α ύλη ,
Με κρασί 60-70 το άτομο για Αθήνα /Κηφισια παραπάνω από τίμιο
Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για μετακίνηση εκεί κάποιου πολύ πετυχημένου εστιατορίου που είναι σε αναζητηση νέου χώρου
Αν γίνει αυτο το deal θα είναι ένα από τις εστιατορικες ειδήσεις της χρονιάς για την Θεσσαλονίκη
Στις 24/12
21:
Δες φωτό, 90€/ατομο
24 & 25/12
190€ το άτομο και 35€ κάθε παιδί
Επίσης ανοικτά 25/12 με μενού ala cart μαζί με έξτρα πιάτα
Συμφωνώ με Nikosmichelinjo
Όταν συμβαίνει από προβεβλημένα και <
Όταν όμως δεν μου δίνει απόδειξη ένα καφενείο στην Νισυρο η στην Πίνδο δεν έχω κανένα πρόβλημα
Δυστηχώς. Ο Ιορδάνης έφυγε.
Συλλυπητήρια θερμά στην οικογένειά του.
https:
https:
Τον χώρο πήρε άλλη εταιρία εστίασης
Με αρκετά ικανοποιητικό -φιλικό -καταρτισμένο service
Τέλειως αμήχανη ανεπαρκείς & υπερκοστολόγημενη λίστα κρασιών , με ένα επίσης αμήχανο και με κακό στήσιμο και ακριβό μενού φαγητού (με κατεύθυνση σε κοπές κλπ)
Coctail που ξεκινούσαν από τα 15 ευρώ
Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνονται
Από μένα είναι όχι πάντως
Χωρίς ντιριντάχτα μαθαίνω
Το φαγητό ,
Η πίτα μικρότερη από το μπιφτέκι και
Μέσα ένα τόνο πατάτες
Για στομάχια 20 χρόνων ίσως
Δεν τρώω κάτι συγκλονιστικό σε καμία περίπτωση
Και τιμή αντίστοιχη με pastry shop πχ σε Κοπεγχαγη
Ωραία φάση το προτείνω
Εστιατόριο με έμφαση στο κρασί (ιδιοκτήτης σομελιέ ) υπάρχει μια λίστα που αλλάζει κάθε μηνα και ένα open κελάρι με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας που μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο premium ( έχει 500 ετικέτες όπως μας ενημέρωσαν ) από αυτή την άποψη με κέρδισε είδαμε μεράκι και πολύ καλό σέρβις και σωστές πληροφορίες σχετικά με τα κρασιά
Από θέμα φαγητού ενδιαφέροντα πιάτα και από θέμα μενού και εκτέλεσης με άφησαν ικανοποιημένο
Τα γλυκά που λένε πιο κάτω άλλαξαν pastry chef και ήταν πολύ καλά και το προφιτερόλ και το τιραμισού
Εν κατακλείδι ωραία προσπάθεια και θα ξαναπήγαινα άνετα
https:
Σοβαρή ταβέρνα, θαλασσινούς μεζέδες, καταπληκτικά χόρτα, πατάτες, τρομερά τηγανιά μύδια, είχε juke box
Ο ορισμός της λαϊκής σοβαρής ταβέρνας
Απορώ πως βρίσκαμε τέτοια διαμάντια ενώ μέναμε ανατολικά, χωρίς google maps και χωρίς Ίντερνετ και χωρίς ταβερνοχώρο
Κράτηση απαραίτητη ήταν πατητα ακόμα και καθημερινές
Κάποιο καλοκαιρι μετά από διακοπές που είχαμε καιρό να πάμε μάθαμε ότι έκλεισε κάπως ξαφνικά ή μεταφέρθηκε
Μυστήριο
Το μπιφτέκι μέτριο ,
Δεν κατάλαβα το concept
Το λέμε μπιφτεκαδικο ,
Μπιφτέκι τους ξέφυγε το αλάτι αλλά ποιοτικό κρέας
Τιμή κάπου 8,
Νομίζω με ένα δεν χόρτασα ούτε για πλάκα αλλά αυτό είναι τώρα η <
Για πεινασμένο άνθρωπο θα έλεγα ότι θέλεις 2 burger +πατατες σίγουρα
Σάντουιτς από τα μεγάλα ,
Φαγητό κλασικό ταβέρνας ,