Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Προφίλ του χρήστη varethika ton prologo
Λογαριασμός
Χάρτης
Πρόσφατα
Λοιπά
Κατηγορίες
Φίλτρα
Εγγραφή
Σύνδεση
Προφίλ
Διαχείριση λογαριασμού
Νέο κατάστημα
Νέα αλυσίδα
Διαχείριση χρηστών
Προσκλήσεις
Σχόλια προς έγκριση
Εικόνες προς έγκριση
Αλλαγές προς έγκριση
Καταστήματα σε αναμονή
Καταστήματα προς κλείσιμο
Ηχητικές σημειώσεις
Καταγεγραμμένες διαδρομές
Οι πρόσφατες αλλαγές μου
Εξαφανισθέντα street view
e-table
Επιλεγμένα σχόλια
Οδικός
Οδικός (Google Maps)
Δορυφορικός
Δορυφορικός + οδικός
Εδαφικός
Οδικός (OSM-carto)
Κενός
Προσθήκη νέου καταστήματος
Στόχοι
Reset Google Maps
Καταστήματα
Εικόνες
Σχόλια
Αλλαγές
Έλεγχοι
Αρχική σελίδα
Τυχαίες εικόνες
Ερωτήσεις ιστορικού ενδιαφέροντος
Νομικά
Περί συντελεστών
Κανόνες σχολίων
Απαιτήσεις λογισμικού
Επικοινωνία
Ταβέρνα
(μόνο)
Εστιατόριο
(μόνο)
Ψαροταβέρνα
(μόνο)
Καφενείο
(μόνο)
Ψητοπωλείο
(μόνο)
Γυράδικο
(μόνο)
Πιτσαρία
(μόνο)
Φούρνος-Ζαχαροπλαστείο
(μόνο)
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
(μόνο)
Μεζεδοπωλείο
(μόνο)
Bar-Restaurant
(μόνο)
Ξένο
(μόνο)
Μαγειρείο
(μόνο)
Μπυραρία
(μόνο)
Fast food
(μόνο)
Βρώμικο
(μόνο)
Πατσατζίδικο
(μόνο)
Λοιπά
(μόνο)
Όλες
Καμία
Μόνο όσα το ξενυχτάνε
Μόνο όσα έχουν εξωτερικά τραπέζια
Μόνο όσα κάνουν διανομή κατ' οίκον
Μόνο όσα έχουν ζωντανή μουσική
Προσβασιμότητα για ΑμΕΑ
Μόνο όσα δεν επιτρέπουν το κάπνισμα
Έχει σχόλια ή εικόνες
Νέα καταστήματα (6 μηνών)
Nεκροταφείο ταβερνοχώρου
Μόνο τα μη ακριβή σημεία
Δεν έχουν ελεγχθεί πρόσφατα(1)
Έχω πάει + θέλω να ξαναπάω
Έχω πάει + θα μπορούσα να ξαναπάω
Έχω πάει + δεν θα ξαναπάω
Δεν έχω πάει + θέλω να πάω
Δεν έχω πάει + θα μπορούσα να πάω
Δεν έχω πάει + δεν θέλω να πάω
Δεν έχω άποψη
Αξίζει φουλ
Γνωστος απο τα ριζά λημνος και απο το Λινού Σουμπάσης & Σία (Αθηνα)
Οστρακα,
Ολα στα καρβουνα με σοβαρο ψυστη της οικογενειας
Απολυτα μη τουριστικο
Έκανα ένα επιτόπιο scout report και μου φάνηκε ΟΚ
Εξαιρετική δροσερή αυλή ,
Φαγητό μια χαρά απλό και ωραίο έχει και ψάρι μικρό και μεγάλο και κρέατα σχάρας ,
Θα ξαναπηγαίνα άνετα για ενα τσίπουρο μετά το μπάνιο
Η χρήση της αγοράς είναι αγορά τροφίμων για αλλαγή χρήσης πχ εμπορική στοά προβλέπεται προεδρικό διάταγμα ,
Εδώ έχουν γίνει χειρότερα με δασικές εκτάσεις …
Αν γίνει εμπορική στοα βγάζοντας την προϋπόθεση της ποσοστοσης μεγάλου αριθμού καταστημάτων τροφίμων μπορεί να παραχωρηθεί εύκολα σε έναν όμιλο από τους 5-6 που κυριαρχούν στην Ελληνική αγορά
Η ιδιοκτησία δεν δείχνει να ανησυχεί μάλλον ξέρει ήδη τον επόμενο σχεδιασμο /χρηση του χώρου ή πρόσφατη είσοδος του ομίλου στο χρηματιστήριο τους δίνει κεφάλαια για να διορθώνουν τρανταχτά λάθος σχεδιασμούς τοποσήμων
Μοδιάνο – Status: Brilliant
Ανοιχτά: Μπαμπάτσικος, ΓΡΝ, Panini, Felafel, Tarantino (κλείνει Σεπτέμβριο), Πιροσκί
Κλειστά: Estrella, Αυγοθήκη Τσακίρης, Kassandra Ice Cream, Mochiamo, Ψαραγορά Μοδιάνο, Chevicheria, Ikigai Dumplings, Pico Pinsa, Τράτα, Φρεσκούλης, Mare Monti, Delyfish, Χατζής, Soft Cookie, Τερκενλής, Μάγειριο Αϊβαλί, Πασχάλης Πίτες, Oshekkopf, Διδασκάλου (κρεοπωλείο/ψητοπωλείο)
Στεγάζετε στο παλιό 2 γουλιές ,
Το μενού στο 70% είναι ίδιο με ότι τρώγαμε παλιά στο Nolan
Θέλει δεύτερη επίσκεψη για να πω τι κ πως
Συνδυάζει χώρα των Βάσκων και Κρήτη με μικρά πιάτα και και βερμούτ ,
Έχει δυνατότητες για νέο χιπστερικο προσκύνημα στην εξωτική κυψέλη
Ωραίες γεύσεις ψησταριάς στο κάρβουνο και κοντοσούβλια χωρίς τους περιττούς νεωτερισμούς και φανφάρες
Σουτζουκάκια,
Το σέρβις αν και πιεσμένο δεν είχε κανένα θέμα
Πολύ καλές οι τιμές και στα φαγητά και στο αλκοόλ πχ APLA Μαλαγουζιά στα 20 ευρώ
Περίπου 35/ατομο για αρκετό φαγητό και ποτό μου φάνηκε μια χαρά
Θα είναι μια καλή επιλογή για την περιοχή
Ειναι concept της Lekos group
Mono gyros ,
Αυτό σε συνδυασμό με το πρόστιμο δείχνει ότι δεν το βλέπω καλά αν προσθέσουμε κ την <
Άκουσα κάποιον ντόπιο να παραγγέλνει γύρο με κασέρι
Τι να αυτό πάλι ;
Ας μας πει κανένας γηγενής
Ανεπίσημα ηρθε μια πρώτη επαφή /preview με την γαστρονομική σκηνή της πόλης
Επίσημα ήρθε για ιδιωτική επίσκεψη
Από ότι έμαθα επισκέφθηκε
Δέκα τραπέζια, Χαρουπι, Συντροφη, Μεζεν
Φήμες υπάρχουν εδώ και μήνες για την συμμετοχή και της Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής στον οδηγό Michelin
Ο χρόνος θα δείξει αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά…
Πάντως θα ήταν μια θετική εξέλιξη για την γαστρονομική σκηνή
Και όπως βλέπω από τις επιλογές επίσκεψης του Michelin guy
Κοιτάνε το τοπικό στοιχείο στα μαγαζιά την τοπική κουζίνα …όχι imitation ρέπλικες γαλλικών ,
Στη δεκαετία του ’60 υπήρξε ιδρυτής και ηγέτης της παρακρατικής οργάνωσης “Σύνδεσμος Αγωνιστών και Θυμάτων Εθνικής Αντιστάσεως Βορείου Ελλάδος”. Είχε καταφέρει να στρατολογήσει αρκετούς τυχοδιώκτες και να συσπειρώσει γύρω του τους δοσίλογους του τάγματος Πούλου. Είχε ορμητήριο μια ταβέρνα με το ταιριαστό όνομα “Τα έξι γουρουνάκια”. Έμβλημα του συνδέσμου ήταν ο γερμανικός Σιδηρούς Σταυρός
και κακό λάδι ,
Προφανώς δεν θα ξανά επιχειρήσω
Το φαγητό μια χαρά (ίσως σας φανεί σκληρό το χταπόδι γιατί <
Τιμές μια χαρά ,
Διατηρώντας τα μαγερευτα και ενισχύοντας κι άλλο τις σούβλες
Για παράδειγμα πήρα κοντοσούβλι προβατίνα (λίγο σκληρό και γεύση βαρβατίλα αλλά original πρόβατο )
Έχει επίσης σουβλάκι προβατίνας και πρόβειο λουκάνικο γεμιστό με τυρί
Τέτοια ποικιλία σε πρόβατο ούτε στο κέντρο Θεσσαλονίκης δεν βρίσκεις …έχει ενδιαφέρον η φάση
Όποιος δεν έχει θέμα με τα 19,
Θα μεταφερθεί Νέο Κόσμο
Η γειτονιά είναι μαγική δεν με ενοχλούν οι χιπστερς στα διπλάνα μαγαζιά …να πίνεις τσίπουρα μπροστά στην Αχεροποιητο ανεκτίμητη αξία
Στο φαγητό ξεχώρισα γαυροκεφτεδες, και το πιτόγυρο γαρίδα
Με χειροποίητη πίτα ,
Για μένα παρόλες τις μικρές αστοχίες στο φαγητό μου άρεσε πολύ (μόνο πρόβλημα ότι είναι μικρό μαγαζί)
50 ευρώ τα 2 άτομα με μπουκάλι κρασί και λίγο φαγητό
Είναι ανάλογα το ζητάει ο καθένας
Εγώ θα το ξανά προτιμήσω πάντως γιατί αυτό που ζητάω το βρίσκω (όμορφη τοποθεσία, φαγητό με πολύ καλές πρώτες ύλες)
Άτυχες το όνομα molde αν κ σημαίνει καλούπι στα ισπανικά
Καλούπι …
Σε ένα podcast μιας μεγάλης εφημερίδας για την Θεσσαλονίκη
Ο βρετανός δημοσιογράφος έλεγε καλά λόγια για το εστιατόριο αλλά γελούσε με το όνομα και απορούσε γιατι το έβγαλαν έτσι
Το ενδιαφέρον είναι ότι τον θόρυβο για την μη βράβευση της Ηλιόπετρας δεν ξεκίνησε από τους ιδιοκτήτες αλλά από τους πελάτες της ηλιοπετρας στα social (με αρκετά posts στα social με αποκορύφωμα το πόστ του πσαρα που έγραψε ότι <
Υποτίθεται ότι οι εναλλακτικοί Μούργα Ηλιόπετρα και άλλοι δεν γουστάρουν βραβεία οπότε δεν τους ενδιαφέρει η βράβευση τους ή όχι άρα δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκαν και πολύ
…Πολύ σωστά λες ότι ο οδηγός Michelin είναι game changer πρόσφατα ο Μάντης από το Soil δήλωσε ότι από το αστέρι κ μετά το μαγαζί του για 3 χρόνια είναι κάθε μέρα γεμάτο (90% των πελατών του ξένοι τουρίστες)
rat pack
Συμφωνώ με το σχόλιο του rat pack και είμαι φαν του μαγαζιού ,
Θα διαφωνήσω μόνο με σχόλιο ότι <
ο Μητσελης ξέρει και από φαγητά και από εστιατόρια …
(συμφωνώ ότι ήταν τραβηγμένη η κριτικη διαφωνώ για το ότι τους αφαίρεσαν το βραβείο (λέμε τώρα )
Γενικά είναι όλα τα <
Συμφωνώ με ταβερνοαλάνι μικρό, ζεστό μαγαζί γειτονιάς
Όλα τα πιάτα παραπάνω από καλά, φιλικός ιδιοκτήτης και εξαιρετικές τιμές (25/άτομο)
Προσοχή έχει μόνο 25 θέσεις
Θα ξαναπήγαινα άνετα
Τα παιδιά (ιδιοκτήτες) δούλευαν Μούργα
Θα έχει σάντουιτς με θαλασσινά σε χειροποίητη πίτα και πιατάκια σε στυλ γαστροταβερνας
Λίγες θέσεις αλλά φαίνεται ωραία προσπάθεια
Περισσότερα όταν ανοίξουν
Αυγά με καπνιστό πελτέ κ λαδενια (πολύ καλό
Κρουασάν τύπου Danish (δεν με κέρδισε έχω φάει καλύτερα )
Εκμέκ με σιροπιασμένο ψωμί μια χαρά και κρέμα μαχλέπι μια χαρά ….