Προφίλ του χρήστη pentzouli

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 26/03/2019
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Cheeseburger from hell
[εικόνα]
Γιουβαρλόσουπα (απαράδεκτη)
[εικόνα]
Κρεατόσουπα (απαράδεκτη)

Σχόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
pentzouli
στο κατάστημα The Burger Bar Fast food, Γυμνασιάρχου Βασιλείου Μυστακίδη 19, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Απλώς απαράδεκτο. Παρήγγειλα με delivery μέσω γνωστής πλατφόρμας, που χρεώνει για την αποστολή του φαγητού. Ωστόσο εκτός από αυτό το έξοδο, συμπλήρωσα και φιλοδώρημα. Η παραγγελία άργησε 30 λεπτά από την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης (29 λεπτά) με αποτέλεσμα να πάρουμε όλα όσα παραγγείλαμε κρύα. Στο cheeseburger υπήρχε μισή (!) φέτα τυρί, και το κόστος του ήταν 4,95ευρώ. Στις πατάτες βρέθηκε μισό onion ring πεταμένο μέσα, προφανώς δε θα κοιτάμε τη φριτέζα όταν βάζουμε ό,τι να 'ναι μέσα. Ο ντελιβεράς (που δεν ανήκε στην πλατφόρμα παραγγελίας απ' όσο μπορώ να ξεχωρίσω) μας μιλούσε λες και μας ξέρει από χτες (κράτα αυτό, πάρε εκείνο). Ειλικρινά αν μπορούσα να τους πάρω τηλέφωνο και να τους κράζω από το πρωί ως το βράδι θα το έκανα. Θεωρώ πιο εποικοδομητικό το να ειδοποιήσω τον υπόλοιπο κόσμο να μην κάνει τον κόπο να παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα. Πανάκριβα burger μισής μερίδας, ποιότητας χαμηλότερης από σουπερμάρκετ. Μακριά.
pentzouli
στο κατάστημα το ταψί της μαμάς Μαγειρείο, Αιγαίου 61, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Αν και είχα πάρει και στο παρελθόν ντελίβερι από το συγκεκριμένο μαγαζί, και ήταν ικανοποιητικό, σήμερα που ξαναδοκίμασα να πάρω απογοητεύτηκα και θύμωσα πολύ. Απογοητεύτηκα γιατί δεν τρωγόταν τίποτα και πεινούσα πολύ, και θύμωσα γιατί πέταξα λεφτά κατευθείαν στο καλάθι. Παρήγγειλα κρεατόσουπα και ήταν ανάλατη και αντί για πατάτες (το πιο σύνηθες) είχε μακαρόνια, που πρώτη φορά τα βλέπω σε σούπα, και "γιουβαρλόσουπα" που αν και νόμιζα ότι θα ήταν τα παραδοσιακά γιουβαρλάκια, μας ήρθε ένα κουπάκι με βραστό νερό, και μέσα 5 δείγματα βραστού κρέατος, το οποίο επιεικώς δεν τρωγόταν. Είμαι σίγουρη ότι πριν να βγει από το μαγαζί, κανείς δεν δοκίμασε τι είχε η κατσαρόλα που μαγείρευαν. Δεν έχω λόγια για το πόσο απαράδεκτο ήταν το φαγητό. Οι φωτογραφίες που ανέβασα μιλούν από μόνες τους. Όσο φτηνό και να είναι (στα 4 και 4,5ευρώ), αν δεν τρώγεται είναι πεταμένα λεφτά.
pentzouli
στο κατάστημα Παγωτά Θέμης Λοιπά, Ιωάννη Πασαλίδη 69, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Μου προτάθηκε από πολύ κόσμο, και ως νέα στη γειτονιά, πέρασα πολλές φορές από εκεί και είχε συνέχεια πολύ κόσμο για να περιμένω να πάρω ένα παγωτό. Τελικά την πέμπτη φορά που πέρασα από εκεί, πήρα χωνάκι παγωτό, και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Πολύ βαρύ παγωτό, δυο μπάλες που σε άλλα παγωτατζίδικα είναι τόσο-όσο, για πρώτη φορά από εκεί μου περίσσεψε και... το πέταξα! Ναι, το παραδέχομαι... έκανα αυτή την ακατανόμαστη πράξη, και πέταξα παγωτό... Κρίμα, μόνο φήμη έχει τελικά. Έχει στην περιοχή πολύ καλύτερες επιλογές. Και τρως και όλο το παγωτό!
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
pentzouli
στο κατάστημα Here come the munchies Γυράδικο, Δελφών 82, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Αν και συχνοί πελάτες για delivery, είμαστε τρομερά απογοητευμένοι από το Κατάστημα. Δεύτερη φορά στη σειρά (γιατί η πρώτη μπορεί να είναι τυχαία) και η παραγγελία όλη έρχεται φορτωμένη με αλάτι. Τόσο λύσσα πίτα που να την πετάς γιατί θα σου ανέβει η πίεση, δεν επιτρέπεται. Επίσης τα χοιρινά σουβλάκια ήταν μόνο λίπος, με αποτέλεσμα να συνοδεύσουν και αυτά την πίτα στο σκουπιδοντενεκέ. Αν και ήμασταν ευχαριστημένοι μέχρι πρότινος, οι καιροί είναι δύσκολοι για να πετάς έτσι τα λεφτά. Οι μερίδες είναι τόσο φορτωμένες που τρώει ένας λόχος, και παρόμοια είναι και η τιμή τους, ωστόσο αν δεν τρώγονται οι πατάτες και η πίτα από το αλάτι, τι να το κάνεις...