Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Goloso [έχει κλείσει]
Συμβουλές:
Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο, απόφυγε το λαϊκιστικό καταγγελτικό ύφος.
Δεν έχει σημασία τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις. Διάλεξε πιο κομψές εκφράσεις
χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σχολίου. Απόφυγε μη κόσμιους χαρακτηρισμούς
(π.χ. αίσχος, άθλιο, λαμόγια, εγκληματίες), όλοι τους μπορούν να
αντικατασταθούν από χαρακτηρισμούς που αποδίδουν το νόημα αλλά χωρίς να προκαλούν.
Μην ξεχνάς ότι το σχόλιό σου είναι δημόσιο και γραπτό, το διαβάζουν πολλοί άνθρωποι
διαφορετικών νοοτροπιών και δεν πρόκειται για σχολιασμό μεταξύ δύο φίλων. Αφιέρωσε
1 λεπτό σκέψης πριν το υποβάλεις και φρόντισε να είναι εποικοδομητικό για τους
υπόλοιπους χρήστες του ταβερνοχώρου!
Δες περισσότερα στους κανόνες σχολιασμού.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
δοκιμασα πεϊνιρλι: κασερι-μπεϊκον, κιμα-κεφαλοτυρι, κασερι-σουβλακι* κοτοπουλο, μπουγιουρντι (ενταξει, κασερι-ντοματα-τυρι-πιπερια).
το συνοδευει με χυμο λεμονι (πλαστικη συσκευασια) και -σε καποια- ριγανη. επισης εχει 2 σως, "
δουλευει κυριως βραδυ, απο ~μεσημερακι βγαζει μερικα στο θαλαμο.
μ' αρεσε αρκετα με το σουβλακι, με θυμισε τα αντιστοιχα Δραμινα, τα υποιλοιπα οκ/καλα, με τον κιμα ενα κλικ πιο ενδιαφερον.
ζυμη αφρατη, νορμαλ παχος και με μια τραγανοτητα στην κορα. τιμες (εκτος το σκετο κασερι) 2.
σε καποια θαρραλεα περισταση θα ξαναπερασω για πεϊνιρλι παστουρμα!
*πρεπει να διευκρινιστει το ειδος, χοιρινο ή κοτοπουλο, γιατι μπαινει συχνοτερα το κοτοπουλο