Προφίλ του χρήστη Αυτή

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μέλος από 27/12/2019
Περισσότερα στοιχεία προσεχώς :-)

Εικόνες (0)

Εμφάνιση όλων των εικόνων

Σχόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Αυτή
στο κατάστημα Κοσμάς Μεζεδοπωλείο, Διδασκαλίσσης Βασιλικής Παπαθανασίου 74, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Τρελό μαγαζάκι τέρμα vfm συνοικιακό με τίποτα τρελό από χώρο αλλά πολύ τίμιο σε όλα. Σέρβις τιμές μερίδες ταχύτητα. Αν θέλεις να φας κλασικά πράματα και να μην κλάψεις όταν έρθει ο λογαριασμός και να πιεις σαν κύριος τέλεια επιλογή. Συν το καλοκαίρι τρομερή σκιά.
Αυτή
στο κατάστημα Σέμπρικο Εστιατόριο, Φράγκων 2, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Γενικά το προτιμώ και το ξεχωρίζω μου κακοφαίνεται που τα περισσότερα είναι γλυκά τύπου κέτσαπ η μπάρμπεκιου σως, τρελή σπάλα χοιρινή και γλυκοπατάτες πολύ μέτριο το κοτόπουλο την τελευταία φορά αλλά πολύ αδυναμία στην καθαριότητα. Κάτι πρέπει να κάνουν με αυτό γενικά.
Αυτή
στο κατάστημα Σέμπρικο Εστιατόριο, Φράγκων 2, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω πάει αρκετές φορές κουλ χώρος, ιδανικός για καλοκαίρι μου αρέσουν τα περισσότερα τις περισσότερες φορές αυτό που με ενοχλεί είναι όταν μερικές φορές δεν προσέχουν την πράσινη σαλάτα η οποία αν δεν είναι φρέσκια γίνεται πολύ κακή με την ώρα και κάποια φάση που το παραεκαναν με την τρούφα. Παρ όλα αυτά από τα αγαπημένα με μικρά θεματακια και πολλές φορές θεϊκά πιάτα. 8,5
Αυτή
στο κατάστημα νάμα Εστιατόριο, Ολύμπου 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Κουλ διακόσμηση αν δεν είναι ενοχλητική δε με απασχολεί κουλ σέρβις, πολύ βασικό η σωστή μουσική για εμένα προσωπικά όπου το κάνει έξτρα διασκέδαση με ψαγμένη μουσική από αρκετά είδη, ότι έχω δοκιμάσει μου έχει αρέσει αλλά περισσότερο αλλά λιγότερο αλλά κανένα δεν βρήκα κακό τιμές γενικά vfm εκτιμώ το λευκό χύμα κρασί όπως επίσης και την ποικιλία από μπύρες , αργή ίσως εξυπηρέτηση αλλά για μένα είναι μες στο παιχνίδι. Πάω οπότε προταθεί πολύ ευχαρίστως 8,5+
Αυτή
στο κατάστημα Thess Bao Fast food, Καλαποθάκη 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Σίγουρα προσεγμένη δουλειά, φαίνεται να ξέρουν τι κάνουν τα παιδιά, μεγάλη ποικιλία κουλ τιμές για αυτό που προσφέρεται λογικά προς τα πάνω δλδ δοκίμασα γύρο κοτόπουλο όπου δε μου άρεσε ενώ ήταν ακριβώς αυτό που μου περιγράφηκε υπερβολικά έντονο για πρώτη επαφή. Θα πάω άλλες δύο φορές σίγουρα.