Ω3 [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Ψαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΠολυχώρος "Μύλος", Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Omega 3, Ωμέγα 3
Άνοιξε15 Σεπτεμβρίου 2012
Έκλεισεμάλλον καλοκαίρι 2013
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "seafood restaurant".

Ιδιοκτήτης ο Χριστόφορος Ελευθεριάδης (πρώην συνιδιοκτήτης στο 7 Θάλασσες). Στην απόδειξη ιδιοκτησία αναφέρεται η "Δυτική Ακτή Α.Ε.".

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά ο Αδαλάκης στον Μύλο, το Ουζερί του Μύλου, το Ουζόπολις και ο κήπος των Πριγκίπων. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το da mimmo και το Ορθόδοξο Ουζερί στο Μύλο.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Σεπτέμβριο 2012. Συμφωνώ απόλυτα με τον AG.
  • Ο χώρος είναι συμπαθητικός, παρόλο που δεν είναι πραγματικά του γούστου μου. Κατάλληλος για επαγγελματικά δείπνα. Η τοποθεσία μάλλον άστοχη την συγκεκριμένη περίοδο, δεδομένου ότι η περιοχή του Μύλου έχει υποβαθμιστεί.
  • Καλό σέρβις, ευγενικός και επαγγελματίας ο άνθρωπος που μας εξυπηρέτησε.
  • Μεγαλούτσικος κατάλογος, αποκλειστικά και μόνο για θαλασσινά. Από τις περιγραφές, έχει πολλά πιάτα που αξίζουν τσεκάρισμα. Στην πράξη τώρα, κάποια πιάτα είναι εκπληκτικά (χτένια γκρατινέ, χέλι στιφάδο, ταραμάς ρέγγας με μελάνι σουπιάς), κάποια απλώς οκ (ταρτάρ τόνου, μπαρμπούνι με ταλιολίνι, γαρίδες σε σάλτσα, ριζότο με πετροσωλήνες) και κάποια πολύ κακά (τα τηγανητά του είναι απαράδεκτα). Τα γλυκά που πήραμε, πολύ καλά! Οπότε αν ξέρεις τι να παραγγείλεις, έχει μερικά φαγητά πρωτότυπα που αξίζουν δοκιμή.
  • Αρκετά τσιμπημένο, κάποια πιάτα δεν δικαιολογούν την τιμή τους με τίποτα (όπως η εντελώς αδιάφορη ντοματοσαλάτα που κάνει 12€, τιμή Σεπτεμβρίου 2012), κάποια το αξίζουν. Μας βγήκε 45€/άτομο, αλλά δεν τα κλάψαμε, γιατί σκάσαμε στο φαγητό και στο κρασί (σημείωση, μας κέρασαν το 4ο μπουκάλι κρασί :)).
Στο σύνολο θα έλεγα ότι αν έχετε οικονομική άνεση, αξίζει μια δοκιμή, μιας και είναι κάτι διαφορετικό και μερικά πιάτα είναι καλά. Προσωπικά θα πήγαινα ξανά ευχαρίστως, αλλά δεν θα το επιδίωκα κιόλας.

Εικόνες (25)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Φιλέτο τόνου (καλό)
[εικόνα]
Γιουβέτσι με αστακό (οκ)
[εικόνα]
Αυγά αχινού
[εικόνα]
Χτένια γκρατινέ (πάρα πολύ καλό!)
[εικόνα]
Χέλι στιφάδο (καταπληκτικό)
[εικόνα]
"Ταρτάρ τόνου με τα συνοδευτικά του" (ενδιαφέρον, αλλά κάτι του έλειπε)
[εικόνα]
Ταραμάς ρέγγας με μελάνι σουπιάς, και ψωμάκι από πατάτα και μελάνι (πολύ ιδιαίτερο και πολύ καλό)
[εικόνα]
"Ριζότο με πετροσωλήνες και άρτυμα μοσχολέμονου" (οκ)
[εικόνα]
Ψωμί
[εικόνα]
"Ντοματοσαλάτα με καππαρόφυλλα, κρίταμα, τσιτσίραβλα, ντακοελιές και αθωνίτικη φέτα" (μια απλή χωριάτικη)
[εικόνα]
"Μπαρμπούνι φιλέτο με ταλιολίνι, σάλτα από μπουγιαμπές και πικάντικη κρέμα πιπεριάς" (η περιγραφή πιο εντυπωσιακή από την πραγματικότητα, αλλά ήταν οκ)
[εικόνα]
"Μπακαλιάρος, σολομός και σαρδέλα τυλιγμένα σε ρυζόφυλλο με κρύα σάλτσα κίτρου" (απαράδεκτο, τα τηγανητά ήταν χειρότερα και από βρετανικό fish & chips)
[εικόνα]
"Κρέμα σοκολάτας Caraibe Valrhona και κρέμα με φιστίκι Αιγίνης" (καταπλητικό)
[εικόνα]
"Γαύρος φιλέτο μαριναρισμένος με πιπερόριζα και λουίζα" (τίποτα ιδιαίτερο)
[εικόνα]
"Γαρίδες σε σάλτσα ψητής ντομάτας και βασιλικό" (οκ)
[εικόνα]
"Το δικό μας γαλακτομπούρεκο με βουβαλίσιο γάλα" (καμία σχέση με γαλακτομπούρεκο, αλλά πολύ καλό!)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2012)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2012)
[εικόνα]
Χτένια gratiné (καταπληκτικά)
[εικόνα]
Φιλέτο μπαρμπούνι με ζυμαρικά και πικάντικη σάλτσα πιπεριάς (ενδιαφέρον)
[εικόνα]
Φιλέτα μπακαλιάρου τυλιγμένα σε κρούστα ρυζιού (βαρύ και άνοστο)
[εικόνα]
Τηγανητό χταπόδι (epic fail)
[εικόνα]
Λουκουμαδάκια γαρίδας (καταπληκτικά)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2012)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2012)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2012: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2012: σελίδα 1/2

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Γιαντράνκα
Περάσαμε τις προάλλες και ήταν κλειστό, μάλλον για καιρό τώρα. Χαρτί στην πόρτα ενημερώνει για την αλλαγή ιδιοκτησίας.
Βικτωρ Τ.
Το περιβαλλον αδιαφορο,η μουσικη κυριως Ρεμος κτλ με λιγο Πυξ- Λαξ.Σερβις επαγγελματικο.Χτενια γκρατινε κατω του μετριου,ηταν παραφορτωμενα στο τυρι και παραψημενα, ξερα και να εχει καπελωθει η γευση απο τα κτενια το αποτελεσμα ανεσυρε μνημες μετριας πιτσας με θαλασσινα,λουκαμαδες γαριδας με καρεμελωμενο κρεμμυδι καλη συλληψη και οκ αποτελεσμα(δυστυχως εμενε στη γευση λιγο παραπανω αλευριλα απο οτι θα επρεπε),ριζοτο με σουπιες και μελανι σουπιας οκ,φιλετο σφυριδας με πουρε μελιτζανας οκ+1 καραφακι τσικουδια Βαρβακη+1 δικο τους γαλακτομπουρεκο οκ+1 μους λευκης σοκολατας με φρουτα του δασους+κερασμενη Grappa=70ευρω.
AG
Καινούριο μαγαζί, στην θέση του εστιατορίου "Ο Αδαλάκης στον Μύλο". Ιδιοκτήτης ένας από αυτούς που είχαν τις 7θάλασσες, και το μαγαζί έχει αρκετά που να το θυμίζουν (από μερικές συνταγες μέχρι και το προσωπικό).
Ο χώρος οκ, με κλειστή σάλα δεξιά καθώς μπαίνει κανείς στον Μύλο και αριστερά το άιθριο με τραπέζια.
Στο φαγητό τώρα, ο κατάλογος έχει αρκετά πιάτα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Τα χτένια gratine ήταν θεσπέσια, όπως και τα "λουκουμαδάκια" γαρίδας με καραμελωμένο κρεμμύδι και γιαούρτι!
Το τηγανιτό χταπόδι ήταν κακό! Όπως μέτριο ήταν και το φιλέτο μπακαλιάρου σε φύλλο ρυζιού που ήταν βαρύ από λάδια και άνοστο.
Το φιλέτο μπαρμπύνι με ζυμαρικό και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς ήταν απλώς οκ.
όλα τα παραπάνω και ένα τσιπουράκι μας βγήκαν 61 ευρώ (2 άτομα). Από τιμές γενικά έχει επιλογές που θα βγεί 25-30ευρώ το κεφάλι αλλά έχει και αστακομακαρονάδα με κοντά 40ευρώ την μερίδα.
Ηεξυπηρετηση ήταν καλή, μουσική πυξ-λαξ, Αλεξιου κτλ.
Γενικά δεν αποτελει κλασσική ψαροταβέρνα, αφού όλα τα πιάτα έχουν "πειραγμένες" εκτελέσεις, προσωπικά θα ξανα παω να δοκιμάσω κάποια άλλα πιάτα από τον πλούσιο κατάλογο, αλλά χωρίς να τρελαίνομαι κ όλας.