La Pasteria [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Ανήκει στην αλυσίδα La Pasteria. Υπάρχουν 15 καταστήματα και 3 οριστικά κλειστά.
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Ξένο
ΔιεύθυνσηΕμπορικό "Πλατεία", Τσιμισκή 43, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
Λα Παστερία
Άνοιξε1997 ή 1998
Έκλεισε2008
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το κατάστημα στην αρχή ανήκε στην ομώνυμη αλυσίδα λογικά με τη μέθοδο franchise. Κάποια στιγμή πρέπει να έφυγε από την αλυσίδα και να λειτούργησε μάλλον μόνο του ως "La Pasteria" για ένα χρονικό διάστημα (είχε δική του ιστοσελίδα www.la-pasteria.gr) μέχρι που το 2008 μετονομάστηκε σε La Trattoria da Giorgio.

Στη θέση του υπήρχε το Mondo. Στη θέση του άνοιξε το La Trattoria da Giorgio.

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Διαφημιστικό 2003

Σxόλια (25)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
dokimastis
Από το ίδιο τηλέφωνο συμπεραίνω ότι πιο πριν δούλευε εδώ γαλλικό εστιατόριο με το όνομα "Μοντο".
Aντωνης
Πήγαινα συχνά στο μαγαζί,για την ωραία ατμόσφαιρα και τις ικανοποιητικές μερίδες. Την τελευταία φορά στη σαλάτα,μέσα στο μαρούλι είχε σκουλήκι.Φώναξα τον υπεύθυνο και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε γιατί αυτός παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και βάζει το σχετικό...φάρμακο στα μαρούλια. Ούτε μία συγνώμη,απλά θέλησε να σλλάξει τη σαλάτα. Φυσικά δε δέχτηκα και αποχώρησα με την παρέα μου. Δεν ξαναπάτησα έκτοτε.
nik lab
Χαιρομαι παρα πολυ για την απαντηση της φιλης Δημητρας.
Εχω να ερθω καιρο στο μαγαζι και ισως οι κακες εντυπωσεις που αποκομισα να με οδηγησαν σε αυτην την κριτικη, μπορει τα πραγματα να εχουν αλλαξει. Δεχομαι οτι πιθανον να αδικησα το μαγαζι, και θα του δωσω μια ευκαιρια ακομα και θα ερθω. Φυσικα δεν θα σας ζητησω, αλλα θα μαθετε νεα απο την κριτικη μου.
τρελος
ειχα παει 3-4 χρόνια.
τέτοια αθλιότητα δεν εχω ξαναδεί.
μακαρονι σε συνδιασμο την υπερβολικη σάλτσα το καταντάνε λασπη
Γιαντράνκα
Ε καλά, δεν είναι και τόσο χάλια το μαγαζί. Ας μην υπερβάλλουμε.
Μια χαρά είναι. Μια χαρά είναι και ποικιλία. Μια χαρά είναι και το σέρβις.Και οι σάλτσες είναι φρεσκοφτιαγμένες. Πράγματι κάπως βαριές ορισμένες, αλλά αυτά έχει η κρέμα γάλακτος.
Και οι τιμές είναι κάπως τσιμπημένες αλλά μέχρι εκεί.
Σε οποιοδήποτε ιδίου τύπου εστιατόριο οι πάστες πάνω-κάτω στα ίδια λεφτά αποτιμώνται.
nik lab
Οντως λειτουργει το μαγαζι. Δυστυχως. Η κακογουστια σε ολο της το μεγαλειο. Και κυριως στην κουζινα,στο μενου.
Απαραδεκτα ακριβο. Γευσεις ευκολες, ντυμενες σε παχια
κασερια, κρεμες και ετοιματζιδικες σαλτσες.
Φιλε τεο, πες κατι στον φιλο σου. Αμαρτια απο τον Θεο..
Γιαντράνκα
Ενδεικτικές τιμές:
Λιγκουίνι αλφρέντο 9,9 ευρώ
Λιγκουίνι πέστο κλάσικο 12,9
Κουβέρ 2 ατόμων 1,2
Το πέστο όντως είχε παραπάνω λάδι. Η παρουσία του βασιλικού στη σάλτσα ανεμική. Γενικά χρειαζόταν ντοπάρισμα παρμεζάνας για boost.
Η κοπέλα στο σέρβις πολύ ευγενική. Τετάρτη βράδυ 3 τραπέζια σε όλο το μαγαζί..χμμμμ..κάτι δεν πάει καλά.
Τα μανιτάρια σε έλλειψη, το ίδιο και τα νιόκι.
resterco
Το πρόβλημα του μαγαζιού είναι ότι το φαγητό είναι μέτριο.
Ούτε πολύ κακό, ούτε πολύ καλό.
Ας απλοποιήσουν το μενού, με λιγότερα πιάτα ζυμαρικών, πιο ξεκάθαρες γεύσεις και τα λέμε...

"Ιταλικό εστιατόριο" δε σημαίνει πενήντα διαφορετικές συνταγές για ζυμαρικά!
Bill
Αδιαφορο περιβαλλον, λιγο δηθεν σερβις και το φαγητο μπουκωμενο και βαρυ.
Οι μεγαλες ποσοτητες δεν σωζουν την μετρια ποιοτητα και τις ακριβες τιμες.
[Ανώνυμος/η]
Το Σάββατο που μας πέρασε παραγγείλαμε ένα πρώτο πιάτο που είχαμε δοκιμάσει παλαιότερα, μια σαλάτα και μια μακαρονάδα. Το Service γενικά ήταν πολύ αργό, η σαλάτα των 10 ευρώ με άριστα το 10 έπαιρνε 2 και το πρώτο πιάτο δεν ήρθε ποτέ (δεν το κάνουμε πλέον ήταν η απάντηση!!!!). Το μόνο που είχε ενδιαφέρον ήταν η μακαρονάδα.
Ο Χοντρός
Πολύ μεγάλες μερίδες.

Πολύ λάδι στις σάλτσες (ναι, η πέστο γίνεται με ελαιόλαδο αλλά δε θα κάνουμε και αλλαγή λαδιών με τη μακαρονάδα). Τα σκαλοπίνια μύριζαν περίεργα. Οι γεύσεις των πιάτων γυρνούν γύρω από το ίδιο πράγμα (ίσως να είναι η προσωπική μυρωδιά της κουζίνας; Δεν ξέρω.) Είτε υπεραλατισμένα είτε ανάλατα.

Ακριβό, μάλλον χλιδάτο. Ο σερβιτόρος ήταν παράξενος και σχεδόν ενοχλητικός.
τρελος
1-2 φορές έχω πάει, ώραιες μπρουσκέτες αλλά άχαρες μερίδες τις βλέπεις και πονάει είδη το στομάχη σου. άλλο ένα overrated μαγαζάκι που μόνο όνομα πουλάει.
Georg
Δεν έχω πάει αλλά μου έχουν πει τιμές και τις βρήκα παράλλογες για ζυμαρικά όσο καλά και ναναι, και σιγά το μαγαζι σαν μέρος...
cbatis
Έχω πάει 2 φορές, επειδή με ζάλιζε η δικιά μου. Δεν ξαναπάω ούτε και να με κεράσουν. Την καρμπονάρα την χωνεύεις μετά από 5 ώρες τουλάχιστον. Άσε που είναι πανάκριβο χωρίς να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο. 20 ευρώ το άτομο για ένα πιάτο ο καθένας, μια σαλάτα και ένα ποτήρι κρασί
gekimo
Εδώ έχω δοκιμάσει μερικές από τις πιο νόστιμες μακαρονάδες και ένα πρώτο πιάτο μελιτζάνα με κόκκινη σάλτσα και μοτσαρέλα πού ήταν πραγματικά πολύ καλό. Είναι όμως αρκετά βαριά οπότε προτιμήστε να πάτε μεσημέρι. Φυσικά πρέπει να προσθέσω ότι 25 € με ένα ποτήρι κρασί είναι πολλά για ζυμαρικά.
Μαρία
Μια φορά πήγα για να φάω original μακαρονάδα με πέστο βασιλικού... Εεεε... Δεν ενθουσιάστηκα... Όχι αρκετή παρμεζάνα, ο βασιλικός δεν μύριζε και πολύ (λέτε να ήταν barilla?? :-S) και όταν θες παραπάνω τυρί, σου στέλνουν έναν κακόμοιρο σερβιτόρο που κάθεται πάνω από το κεφάλι σου και τρίβει, τρίβει, τρίβει, μέχρι να του πεις να σταματήσει. Κι αν σ'αρεσει με πολύ πολύ τυρί?? Τον λυπήθηκα... Πάντως μέτριο για ιταλικό, με τιμές ιταλικού (αρκετά τσιμπημένες).
Φανή
Να σου πω την αληθεια ειναι με τις μερες τους εκει μεσα...
Εχω παει 2-3 φορες και καποιες απο αυτες ηταν ολα καλα και καποιες αλλες ηθελα να τους πεταξω το πιατο στα μουτρα.. αλλα πιστευω δεν προκειται να ξαναπαω.. εκτος πια κι αν μου λειψει τοσο πολυ αυτο το πιατο με τα ζυμαρικα το κοτοπουλο με μελιτζανα και μοτσαρελα .. γιαμα γιαμα
Johnie
Αν είναι δυνατόν σε ντεμέκ ιταλικό εστιατόριο να σερβίρονται μακαρόνια σπασμένα(!!!) και λάσπη! Επίσης πληρώνουμε 9-15 ευρώ για την φτηνότερη α' ύλη!
Γιάννης
Τεράστιες μερίδες. Καλό αλλά όχι για συχνές επισκέψεις. Όσο για το βράσιμο ναι δεν είναι al dente αλλά γούστα είναι αυτά! Κάποια πράγματα έπρεπε να ελληνικοποιηθούν για να γίνουν καλύτερα , για τα ελληνικά γούστα! Άσχετο, αλλά κλασσικό παράδειγμα η πίτσα.
;-)
απλα συμαθητικο. ουτε κατι αθλιο ουτε κατι φοβερο.οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες αλλα τουλαχιστον εχουν μεγαλα πιατα! για 1 φορα εστω, λεει να πας
deathnote
Νόστιμα πιάτα, αν και όντως τα μακαρόνια δεν είναι al dente όπως στην Ιταλία. Ιδιαίτερες σάλτσες, όπως μία που έχουν με καρύδια. Τον τελευταίο καιρό όμως νομίζω έχει αρχίσει η παρακμή του.
E2tava
Ρε παιδιά ... σαν ιταλικό είναι , πιστεύω, από τα καλύτερα στην θεσσαλονίκη. Αυτό και το Il Forno στο Ντεπώ.
Έχει ωραία καρμπονάρα...
dimitris©
Άθλιο... καμιά σχέση με σοβαρή μακαρονάδα το μέρος.
Mάννα
Δεν συμφωνώ με την Ελένη, τα μακαρόνια ήταν βρασμένα al dente και οι σάλτσες νόστιμες (arabbiata και alfredo).Παρ' όλα αυτά η σαλάτα ήταν όντως άνοστη. Μου άρεσε το περιβάλλον αλλά το μαγαζί είχε πολύ ζέστη.
Οι τιμές αρκετά τσιμπιμένες: minimum 20 ευρώ/άτομο.
Ελένη
Εντελώς ελληνικοποιημένες μακαρονάδες, που σημαίνει βράσιμο τα μακαρόνια μέχρι θανάτου (τους). Άνοστες σάλτσες, άνοστες σαλάτες. Πήγα μια φορά και δεν ξαναπάω. Στην Αθήνα που πήγα (νομίζω είναι αλυσίδα) κάπως καλύτερο ή μπορεί να πεινούσα πολύ.