The Excelsior [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΚομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
Εξέλσιορ, Exceslior, Exelsior, Exelcior
ΆνοιξεΝοέμβριο 2009
Έκλεισεμάλλον Απρίλιο 2014
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το εστιατόριο του ομώνυμου ξενοδοχείου.

Executive chef το 2010 ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Το 2011 ήταν ο Χάρης Σακαλής (έχει δουλέψει και στο Alfredo's, και στα anthos & Milos της Νέας Υόρκης).

Κάθε Σάββατο έχει sushi (Φεβρουάριος 2012).

Ανήκει στην οικογένεια Τορνιβούκα που έχουν το Eagles Palace Hotel στην Ουρανούπολη και το City Hotel στην Θεσσαλονίκη (πηγή).

Αυτοχαρακτηρίζεται "Bar Restaurant".

Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το be*, το Charlie D. και το Clochard.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Φεβρουάριο 2012.
  • Ο χώρος είναι όμορφος, τα τραπεζάκια για φαγητό είναι λίγα και με διαρρύθμιση ευρωπαϊκού εστιατορίου (δεν το λέω για καλό) όπου το ένα ζευγάρι τρώει κολλητά στο άλλο.
  • Σέρβις ευγενικό.
  • Τα λιγοστά φαγητά που δοκίμασα ήταν οκ χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Τα πιο ωραία για μένα δεν ήταν τα κυρίως, αλλά η κρεμμυδόσουπα και το προφιτερόλ!
  • Μας βγήκε 40€/άτομο με ένα κρασί 24€. Ήταν υπερβολικά λεφτά γι' αυτά που φάγαμε.
Δυστυχώς δε με έπεισε ότι αξίζει να ξαναπάω και να αφήσω τόσα λεφτά. Ίσως το επισκεφτώ μόνο για το σούσι που έχει κάθε Σάββατο (που τόσο μας λείπει από την πόλη), ή θα το πρότεινα στα πλαίσια κάποιας προσφοράς.

Εικόνες (27)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σουφλέ σοκολάτας (πολύ καλό)
[εικόνα]
Σολομός teriyaki (ok)
[εικόνα]
Ροζ μπιφ με κρέμα τόνου (viletto tonnato) (ok)
[εικόνα]
Μοσχαρίσιο steak με σάλτσα Porto (normal)
[εικόνα]
Μανιτάρια με κατσικίσιο τυρί και κρέμα λεμονιού (καλό)
[εικόνα]
Γιαούρτι γλυκό κουταλιού
[εικόνα]
Αλοιφές (οκ)
[εικόνα]
Ravioli με σπανάκι και παρμεζάνα (οκ)
[εικόνα]
Pork steak με κους κους και καραμελωμένα κρεμμύδια (μέτριο)
[εικόνα]
Crème brûlée (καλή)
[εικόνα]
Crème caramelée (ok)
[εικόνα]
Φιλέτο αρνιού (ΟΚ)
[εικόνα]
Τριλογία homemade αλοιφών (το τζατζίκι δυνατό)
[εικόνα]
"Σταβλίσια" μπριζόλα 600γρ (ΟΚ)
[εικόνα]
Σπανάκι σαλάτα (ΟΚ)
[εικόνα]
Προφιτερόλ με παγωτό (καλό)
[εικόνα]
Μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος (καλή)
[εικόνα]
Αρνίσια παϊδάκια (πιάτο Τσικνοπέμπτης)
[εικόνα]
Souflet σοκολάτας (καλό)
[εικόνα]
Ψωμάκια (ΟΚ)
[εικόνα]
Καροτόσουπα (καλή)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα
[εικόνα]
Carbonara (ΟΚ)
[εικόνα]
Burger (καλό)
[εικόνα]
Σφυρίδα με λαχανικά σχάρας (η σφυρίδα νόστιμη, τα λαχανικά πολύ πολύ μέτρια, γελοία ποσότητα)
[εικόνα]
Προφιτερόλ με παγωτό (αρκετά καλό)
[εικόνα]
Καρμπονάρα ταλιολίνι παρμεζάνα & μπέικον (οκ)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2012: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2012: σελίδα 1/2

Σxόλια (22)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Jørgen
Πάνω-κάτω στο ίδιο στυλ με το be, αν και κάπως πιο ερασιτεχνικό και αδιάφορο. Παράλληλα όμως, ήταν και πολύ λιγότερο 'ιλουστρασιόν' σε σύγκριση με το μαγαζί που ακολούθησε.
AG
Το ξανα επισκεφθήκαμε την Τσικνοπέμπτη, σε σχέση με πέρυσι είναι εμφανής η πτώση της ποιότητας. Λιγότερα πιάτα στον κατάλογο, οι μπριζόλες ήταν μέτριες και γενικά όπως λέει και ο/η Veyron έχει πέσει πολύ σε σχέση με το παρελθόν που είχε άλλους chef.

Δύσκολα να ξανα πήγαινα....
σδασγαδασ
ειχα παει 2-3 φορες την περιοδο των εορτων γιατι ειχε ωραια ατμοσφαιρα.
το φαγητο ηταν πολύ καλο σε γευση και παρουσιαση αλλα και παλι οι τιμες λιγο τσιμπημενες στο συνολο. πληρωνεις δηλαδη το στατους (?) και το χωρο. τελοσπαντων, ειχαμε παρει λαυρακι, το μπεργκερ και μια σαλατα. και τα τρια πολυ καλα. το δε μπεργκερ σε γενναια ποσοτητα. απο ενα ποτηρι κρασι εκαστως πρεπει να βγηκε καπου στο 25αρι το ατομο συνολικα.
τωρα για καφε που ειχαμε καθισει, ο καφες ηταν καλος και τα συνοδευτικα διαφορετικα απο τα συνηθισμενα και αξιζαν.
αν ξαναπαω θα ειναι παλι λογω λαιβ σαξοφωνου κτλ σε περιοδο εορτων....αλλιως χλωμο...
Veyron
Παλιότερα πριν αλλάξει ο σεφ είχα φαέι πολυ καλό burger, ριζοτο, και στηθος πάπιας (πρωτη φορα εκει mid-rare).

Μετα την αλλαγή, το burger δεν ηταν τόσο καλό. Την τελευταία φορα πηρα ταλιάτα απο φιλέτο μοσχαριού, το ζητησα medium και ήρθε παραψημένο κ στεγνό (19ευρω). Τα μανιτάρια ως ορεκτικό ήταν καλά. Η τσιπουρα και το λαυράκι καλά αλλά πολυ αλατισμένα. Από γλυκά το σουφλέ σοκολάτας πάντα ήταν καλό. Γενικά δεν νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του στα ακριβότερα πιατα. Για τα πιάτα ήμερας ή για κατι ελαφρυ, ισως το προτιμούσα.

Στα θετικά οτι δεν καπνίζει κανεις μέσα.
AG
Το ξανα επισκέφθηκα σήμερα:
Το μαγαζί άδειο, ο χώρος προσεγμένος όπως και τις προηγούμενες φορές, είδα καινούριες φάτσες στο service-πιό νεαρής ηλικίας.
Στο φαγητό τώρα, η σούπα καρότου ήταν αρκετά καλή, η carbonara με φρέσκια pasta ήταν αρκετά καλή και καταλάβαινε κανείς τα καλά υλικά της-αλλά ήταν εντελώς ανάλατη παρά την καπνιστή παντσέτα που έλεγε ότι είχε. Το burger τους ήταν πολύ καλό με super homemade τηγανητές πατάτες!
2 σούπες, και 2 κυρίως (όχι από τα ακριβά) με ένα μπουκάλι νερό στα 52euros.
Θα μπορούσε και φθηνότερα σε ορισμένα πιάτα...
Natalie
Πήγα και εγώ στα πλαίσια της προσφοράς του Thessaloniki Food Festival..Και δυστυχώς έκανα την βλακεία να μην ρωτήσω πριν καθήσω. Το μενού δεν ήταν μενού (fixed menu) όπως το περίμενα αλλά ένα πιάτο, λαυράκι με γαρίδα και χταπόδι. Φυσικά το πιάτο τα άξιζε τα χρήματα του 100%, αλλά με την συνοδεία vegetable noodles (πεντανόστιμα), salmon sashimi και 2 ποτήρια λευκό κρασί ο λογαριασμός εκτοξεύθηκε στα 42 ευρώ. Όταν πας με την διάθεση να φας με 20 - 30 ευρώ τα δύο άτομα και καταλήγεις σε αρκετά μεγαλύτερο ποσό έχοντας τσιμπίσει μόνο κάτι σου χαλίεται λίγο η ψυχολογία όσο να ναι. Α και να μην ξεχάσω, ήταν ασιατική εβδομάδα και τα κυριώς πίατα κυμαίνονταν στα 15 - 20 ευρώ. Ας μην συμμετέχανε στην τελική άδικα η αρνητική διαφήμιση...
Γιαντράνκα
Εχεχε, τσιμπήσαμε και εμείς με το "μενού" των 10€, αλλά παρά ταύτα είπαμε να το δοκιμάσουμε παρά την παπατζιά. Το κυρίως πιάτο λαβράκι, γαρίδα με βραστά λαχανικά και μπέημπυ πατάτες ήταν το πιάτο του μένου, αρκετά γευστικό. Η γαρίδα πολύ ωραία μαγειρεμένη. Τα λοιπά κυρίως του μενού είναι στα 18€ περίπου το πιάτο. Πέσαμε και πάνω στην ασιατική εβδομάδα που εσχάτως δεν πολυ-αγαπάω αλλά τέσπα.
Dumplings ατμού ωραία και αρωματικά. Σαλάτα με καλαμάρι και γλυκό τσίλι αρκετά καλή, ωραία καρυκευμένη. Και λαβράκι σασίμι μια μαλ**ία και μισή, 8 φέτες ωμό ψάρι με σάλτσα στρειδιού φέτες τζίντζερ και ουασάμπι. Το φάγαν οι γατούλες που τους άρεσε.Δεν έχει να κάνει με το μαγείρεμα ή την ποιότητα (το διευκρινίζω, και δεν είχα ξαναφάει και σασίμι), αλλά οι γεύσεις ήταν εμετικές. Γλυκιά κρεμ μπρουλέ λεμόνι-τζίντζερ με αφρό πράσινου τσαγιού πολύ καλή. Μας βγήκε 30€ άτομο με κρασί.
Giannis
Σε χθεσινη μας επισκεψη με σκοπο να δοκιμασουμε το μενου των 10ευρω(λογω food festival)ενημερωθηκαμε επειτα απο ερωτηση σε σερβιτορο του μαγαζιου οτι δεν ειναι μενου αλλα ενα κυριως πιατο το οποιο κοστιζε 10ευρω..Αν δεν μπορειτε να ανταποκριθειτε(κατανοητο)σε μενου των 10 ευρω καλο θα ηταν να μην συμμετεχετε..Φυσικα και δεν κατσαμε..
BomfunkMc
Και να που πήγα πάλι. Αυτή τη φορά έφαγα νορμάλ φαγητά. Δοκίμασα σπιτικό χαμπουργκερ από γνωστό της παρέας που το πήρε. Τεράστιο όπως και η τιμή του. Συνοδευόμενο από πατάτες και σάλτσα. Εγώ πήρα λιγκουίνι. Γευστικό και αυτό όπως και όλα τα άλλα. Γενικά πάντως είναι ακριβό μαγαζί. οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για τέτοιες καταστάσεις.
BomfunkMC
Τις προάλλες πήγαμε για σούσι εκεί! Έτρωγα για πρώτη φορά αλλά μάλλον δε θα ξαναφάω και αυτό όχι λόγω μαγαζιού αλλά λόγω του ίδιου του σουσιού (γενική κλίση για τι σούσι). Πιστεύω ότι εάν πάω μια οποιαδήποτε άλλη μέρα θα είναι καλύτερα. Φήμες λένε ότι δουλεύει ένας πολύ καλός σεφ εκεί από Αμερική ορμώμενος και τα σχετικά. Θέλω να παω ξανά για να το διαπιστώσω.
AG
@nik lab
το δοκίμασα, έχω γράψει σχόλιο πιό κάτω αν δεις;-)
Και όντως μετά από το καλοκαιρινό "εμπάργκο" θα επιδιώξω να ξαναπάω...
nik lab
@AG μπορεί και να έχεις δίκιο. Εμένα πάντως το μεγάλο τραπέζι μου αρέσει, είναι κάτι διαφορετικό. Μια ασυνεννοησία ή ένα λάθος δεν είναι αρκετά για να χαρακτηρίσεις ένα μαγαζί και την λειτουργία του.
Από κει και πέρα καλό θα ήτανε να δοκιμάσεις το φαγητό εκεί,
και να μας πεις την γνώμη σου.
AG
Α ρε κουτοπόνηρε Έλληνα, πάλι την έκανες την αρχοντιά σου.....:

Τηλεφώνησα το πρωί για να κρατήσω τραπεζάκι το βράδυ, μου κάνε κανονικά την κράτηση μια κοπέλα-όλα οκ. Σκάμε μύτη στο μαγαζί το βράδυ, και βλέπω όλο τον χώρο του εστιατορίου αναδιαμορφωμένο με ένα μεγάλο τραπέζι 20 περίπου ατόμων. Και ο σερβιτόρος με ύφος βρεγμένης γάτας να μας δείχνει ότι το τραπέζι που μας κράτησαν (2άτομα) ήταν η γωνία ενός τεράστιου επίπλου-θεαμα πολύ γελοίο!
Για να μην τα πολυλογώ, φυσικά και δεν καθήσαμε εκεί και αναχωρήσαμε για άλλο μαγαζί- λέγοντας τους ότι αυτό που κάναν ήταν αντιεπαγγελματικό και θα μπορούσαν να ενημερώσουν εκ των προτέρων για το event. Χάσαν το 80ευράκι σήμερα και πολλά άλλα ευρουλάκια από εμένα για το καλοκαίρι-γιατί αυτό που κάνανε ήταν χοντρό για το ύφος του εστιατορίου...
Μια φορά την πάτησα στον Μανδραγόρα έτσι φέτος-ποτέ ξανα!

Αντε γειάαααααααααα:
nik lab
Δοκίμασα χθες το νέο,καλοκαιρινό μενού. Και μόνο το γεγονός οτι το μαγαζί άλλαξε κάρτα σχετικά γρήγορα δείχνει καλά αντανακλαστικά και διάθεση να δουλέψει με εποχικά υλικά.
Δεν το κάνουν πολλά εστιατόρια αυτό..
Για άλλη μια φορά η παρέα έμεινε πολύ ευχαριστημένη, ίσως και περισσότερο απο τις άλλες φορές. Το νέο μενού αξιόλογο:
το ορτύκι πολύ καλά ψημένο, και το συνοδευτικό του έδενε σωστά. Ο καπνιστός σολωμός σε συνδιασμό με την σάλτσα και τα τηγανητά κρεμμύδια είχε σωστή γεύση και διαφορετικές υφές που ταιριάζανε. Η 'χωριάτικη' με την πούδρα φέτας και το αυγό που ψήνεται για 30 λεπτά, μου άρεσε πάρα πολύ και η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα. Βελτίωση και στα γλυκά με την κρεμ μπρουλέ φράουλα να είναι αρωματική και όσο γλυκιά πρέπει. Στα θετικά και το ευγενικό και ενημερωμένο service, καθώς και η καλή μουσική. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ΙΜ
μανιταρια με πουρε λεμονιου: εμενα προσωπικα μου αρεσαν αρκετα, μπορει οτντως ο πουρες να μην ηταν κατι πολυπλοκο αλλα ηταν γευστικοτατο και τεριαζαν πολυ η γευσης μεταξυ τους,φαβα με κροκο κοζανης και χταποδι:πολυ καλομαγειρεμενο το χταποδι (οχι το κλασικο στεγνο που τρως σχεδον παντου στην πολη),απο κυριως πηρα το κοτσι το οποιο δεν με εντυποσιασε ιδιεταιρα,σιγουρα θα ξαναπαω για να δοκιμασω και αλλα πιατα αν και οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες.(για τον los ambeles ενα σχολιο:ο σολομος οντως πρεπει να ειναι ωμος στο κεντρο του αλλα στην θεσσαλονικη οι περισσοτεροι δυσφορουν με με αυτο το ψησιμο και στα κρεατα επισης οποτε για μενα θα επρεπε οι σερβιτοροινα ρωταν οταν περνουν την παραγγελια για να τους ικανοποιουν ολυς)
los ampeles
πρωτη μου κριτικη για εστιατοριο στον χωρο και εχω να πω τα εξης:
μεσημερι Πεμπτης και απο κοσμο δεν υπαρχει κανεις. Σωστη και ευγενικη η υποδοχη απο τον υπευθυνο σαλας. Η καρτα φαινεται συμπαθητικη (ποτε δεν ημουν λατρης της ατελειωτης λιστας με πιατα που και οι μαγειρες οι ιδιοι του μαγαζιου αγνοουν). Ερχεται για καλωσορισμα ζεστο ψωμι 3 ειδων με αγουρελαιο και ελιες. Η απορια που μου δημιουργειται ειναι γιατι να μην φτιαχνουν οι ιδιοι ψωμι και να αρκουνται στο (τιμιο κατα τα λοιπα) ψωμι γνωστης εταιριας αρτοπαρασκευασματων με λατινογενες ονομα. Επιλεγω για ορεκτικο ψητα μανιταρια με πουρε λεμονιου και κατσικισιο τυρι. Το "πουρες λεμονιου", να πω την αληθεια ηταν αυτο που με ιντριγκαρε για να το επιλεξω. Ομορφη παρουσιαση του πιατου (δεν υπαρχουν εξαλλου μεγαλα περιθωρια για υπερβολες σε ενα τετοιο πιατο) και σωστο ψησιμο στα μανιταρια. Οσο για τον περιφημο πουρε λεμονιου, νομιζω πως ο chef κατι αλλο πρεπει να ειχε στο νου του οταν σχεδιαζε την καρτα. Μια απλη σαλτσα λεμονιου, χωρις δυναμη που εξαφανιζοταν οσο εμενε το πιατο λιγο παραπανω και τα μανιταρια αφηναν τους χυμους τους. Το κατα τα λοιπα ενημερωμενο και εξυπηρετικο σερβις μου φερνει το κυριως πιατο: Σολομος με αγκιναρες, ελιες Χαλκιδικης και τσιπς πατατας. Ομορφη παρουσιαση στο πιατο και λαχταριστη κρουστα στο φιλετο του ψαριου. Οι προσδοκιες μου διαψευδονται μολις κοβω το φιλετο του σολομου και διαπιστωνω οτι ειναι τελειως στεγνο το ψαρι. Ειδικα ο Σολομος, ε-πι-βαλ-λε-ται να ειναι σχεδον ωμος στο κεντρο του. Οι αγκιναρες σωστα μαγειρεμενες, ισως λιγο... underseasoned για τα δικα μου γουστα. Τα τσιπς πατατας (και αυτο ειναι συμβουλη σε ολους εκεινους που τα εχουν κανει μοδα) πρεπει να ειναι τραγανα. Δεν φτιαχνουμε μια "δοση" τσιπς και τα εχουμε για ολη την βαρδια.
Το γλυκο που επελεξα ηταν παγωμενο σαντουιτς χαλβα, με πραλινα σοκολατας και σιροπι ουισκι. Νοστιμοτατο, πλουσιο σε γευση με μοναδικη παραφωνια το σιροπι ουισκι που ουτε γευση του ποτου σου αφηνε αλλα ουτε σωστο σιροπι ηταν.
Αυτα ολα, μαζι με ενα ποτηρι λευκο κρασι, ενα λιμοντσελο και 4 ζελεδακια προσφορα του μαγαζιου διαφορων γευσεων κοστιζαν 42 ευρω. Λογικη τιμη για το ειδος του και σιγουρα θα ξαναπαω να δοκιμασω και αλλα πιατα.
ΥΓ μπορει να ακουγομαι λιγο γκρινιαρης για ολα, αλλα να διευκρινισω οτι το κρινω με υψηλα στανταρ, και για αυτο επιζητω το καλυτερο απο ενα εστιατοριο που εχει την δυναμικη να εξελιχθει σε κατι πραγματικα αξιολογο
AG
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Φαγητό: Gourmet φαση, έχουν νέα καλοκαιρινή κάρτα. Πιό συγκεκριμένα από αυτά που δοκίμασα,
*ορτύκι στην πλάκα με κροκέτα τυριού, ραντίτσιο λάχανο, σταφύλι και πετιμέζι-γευστικότατο (ορεκτικό)!
*σαλάτα Caesar's-ok
*μπριζόλα από μοσχάρι "black angus" με καπνιστή πατατοσαλάτα και διάφορα μυρωδικά-αρκετά καλή, σωστό το ψήσιμο όπως ζήτησα.
*δοκίμασα και από τα πιάτα της παρέας ένα που είχε παντσέτα και χοιρινό ψαρονέφρι πάνω σε πουρέ από πιπεριές φλωρίνης και μου άρεσε πολύ
*2 άτομα παρήγγελαν ριζότο, και μείναν ευχαριστημένοι (δεν δοκίμασα)
*γλυκά-πολύ καλή η creme brulee με γρανίτα από φράουλα, και το σουφλέ σοκολάτας ικανοποιητικό.

Ποτά:έχουν ελληνικές ετικέτες ώς επί το πλείστον σε normal τιμές (π.χ. η πιό ακριβή φιάλη στα κόκκινα ήταν το κτήμα Αλφα στα 39ευρω). Εμείς πήραμε ένα γαλλικό κόκκινο από Bordeaux στα 21euros-μια χαρα!

Χώρος:μικρός, ευχάριστος, καλή αισθητική-όχι φορτωμένα πράγματα, έχει καλή θέα στην γωνία που βρίσκεται αφού είναι περατζάδα.

Service: επαγγελματικό, αργούνε λίγο βέβαια να φέρουν τα πιάτα, αλλά γενικά ok. Φέρνουν amuse bouche, sorbe μετά το φαγητό, κάτι σπιτικά ζελεδάκια στο τέλος κτλ.

Τιμές: 6 άτομα με full course menu+1φιάλη κρασί, στα 270euros. Πιστεύω και με 30ευρώ το άτομο βγαίνει κανείς άνετα.

Κάπνισμα απαγορεύεται, μουσικούλα με dj στα σωστά decibel. Γενικά συμφωνώ με τους περισσότερους προλαλήσαντες, μείναμε ευχαριστημένοι-θα το ξαναεπισκεφθούμε, και το προτείνω για κάτι λίγο πιό ιδιαίτερο..

Υ.Γ. chef είναι ο κος Χάρης Σάκαλης
ΙΜ
Το μενού είναι πολύ καλό, δημιουργικά πιάτα, λίγο μικρή η κάρτα αλλά πιστεύω επειδή είναι νέος ο σεφ και ακόμα ψάχνουν το μενού και κάνουν αλλαγές. Θα ξαναπάω οπωσδήποτε. Οι τιμές λογικότατες, το συστήνω ανεπιφύλακτα.
nik lab
Πήγα το μεσημέρι του Σαββάτου. Όντως έχει αλλάξει μενού.
Το μαγαζί είναι σούπερ. Ντοματόσουπα με κατσικίσιο τυρί, κανελόνι ανοιχτό με κουνέλι εκπληκτικό, ασιατική ποικιλία καλή, πολύ καλή σαλάτα, γλυκό με σοκολάτα μπισκότο ταχίνι και σως ουίσκι απίστευτο. Τιμές καλές αναλογικά με την ποιότητα και το service, 20-25 ευρω το άτομο. Το προτείνω με κλειστά μάτια.
jkl
Νεος σεφ, νεο μενου.. Μου εκανε παρα πολυ καλη εντυπωση,
αξιζει μια επισκεψη. Θα ξαναπαω γιατι θελω να δω αν υπαρχει συνεπεια και συνεχεια στα πιατα του.
Βικτωρ Τ.
Ευγενικο σερβις και ευαχαριστο περιβαλλον.Καρπατσιο με Wassabi καλο,νιοκι με πορτσινι και blue cheese ok ,ριζοτο με κολοκυθα νοστιμο οπως και η σαλατα με σπανακι.Το καρε αρνιου οπως το χοιρινο με φασκομηλο πολυ καλα.Στα γλυκα το παγωτο μανγκο καλο ενω αυτο με καρδαμο δεν μου αρεσε η γευση,το παρφε με μελι καλουτσικο.Απο κρασια ενα Barbera d' Alba καλο ενω μια Ραψανη δεν μας αρεσε.Βγηκε 40 ευρω το ατομο.
[Ανώνυμος/η]
Πήγα σάββατο βράδυ κ είχε αρκετό κόσμο,όχι μόνο για φαγητό αλλά κ κρασί.
Σαλάτα με ρόκα,σπανάκι,μοτσαρέλα φρέσκια κ προσούτο πολυ καλη.
Καρπάτσιο μοσχαρίσιο, πρώτη φορά δοκίμασα.Δεν μου άρεσε,δεν κατάλαβα γεύση.
Ταλιάτα με πουρε ρόκας.Ωραιο ψήσιμο,αρκετα μπαχαρικά τα οποία δεν μ ενόχλησαν.Ο πουρές ρόκας μ άφησε αδιάφορο.
Μριζόλα γάλακτος.Στον κατάλογο δεν έλεγε αν ήταν μοσχαρίσια ή όχι.Λάθος μας που δεν ρωτήσαμε.Τελικά ηταν χοιρινή,με αρκετό λίπος.Πολύ μέτριο πιάτο.
Για ολά τα παραπάνω + 1 μπουκαλι νερό + 2 φόρες ψωμί 60ευρώ.
Τα θεωρώ πολλά γιατί δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό.