Γευσοκράτορας

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΑποστόλου Δράκου 24, Πορταριά
ΝομόςΜαγνησίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2428099919
Διαδίκτυο
ΩράριοΠε 19:00-21:30, Πα 19:00-23:00, Σα 13:00-23:00, Κυ 13:30-21:30, Δε-Τε κλειστά.
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2004
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ιδιοκτήτης ο Αντώνης Τσολακούδης (που έχει και το Olive Bay).

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Πήγα μία και μοναδική φορά το 2012. Ένα εκπληκτικό μαγαζί, εντυπωσιακό που το βρίσκει κανείς σε ένα απλό χωριό του Πηλίου. Δε θα γράψω πολλά, δε θα αναφερθώ σε πολλά γιατί δε ξέρω τι και κατά πόσο έχει αλλάξει από τότε. Θα πω μόνο ότι κατά την άποψη μου είναι (ήταν, γιατί πήγα το 2012) είχε τα καλύτερα πιάτα που έχω φάει στην Ελλάδα. Γιαυτό και ήταν πανάκριβο αλλά ένιωθες ότι έχει αξία και το τελευταίο λεπτό του ευρώ.

Εύχομαι να διατηρεί ακόμα τη ποιότητα του όπως τότε, και να μπορέσω να το επισκεφτώ ξανά σύντομα.
Seventh
Σε φάση να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και με αφορμή έναν οδηγό που το περιέγραφε ως το καλύτερο του νομού, ξεκινήσαμε να το ξετρυπώσουμε. Ομορφούτσικο απέξω και από μέσα, δεν σου κάνει για γκρουρμέ.
Μικρός ο κατάλογος (ο σερβιτόρος ξέχασε να μας πει όχι είχαν και άλλα πιάτα...) και υπερβολικά ακριβά. Νόστιμα, δε λέω, αλλά μάλλον απευθύνεται σε θαμώνες που διαλέγουν με άλλα κριτήρια.
Chris363
Εξαιρετική κουζίνα, το προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά τα ορεκτικά είναι ένα και ένα, γνώμη μου να πάρετε περισσότερα απο αυτά παρά κυρίως που είναι νορμάλ.
Το χαβιάρι μελιτζάνας θεικό οπως και τα καραμελωμένα μανιτάρια με βαλσάμικο.
Η σαλάτα με αχλάδι και παρμεζάνα τέλεια.
Το στριφτό αχνιστό ψωμάκι πλεξούδα ετοιμάζεται και ψήνεται στο φούρνο εκείνη την ώρα, μπορείς να φας δέκα τέτοια και να θελεις και άλλο.
Καλή λιστα κρασιών, ακριβό μαγαζί, οπωσδήποτε κράτηση
giannis7310
πήγα την Παρακευή 11 Δεκεμβρίου 2009.
Η καλύτερη για μένα gourmet κουζίνα στο Νομό Μαγνησίας. Ειδικά τα σαλιγκάρια, τα καραμελωμένα συκωτάκια πουλιών, ο "σιδηρόδρομος", τα φιλέτα ψητά και η καραμελωμένη παντσετα είναι ασυναγώνιστα και δεν τα βρίσκεις πουθενα. Μοναδικό μείον είναι οι τιμές - είναι ακριβό (αλλά πιστεύω αναμενόμενο με αυτά που προσφέρει) και επίσης η κουζίνα αργεί αλλά μην ξεχνάμε ότι όλα μαγειρεύονται εκείνη την ώρα.