Αλάτσι [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΒρασίδα 13, Ιλίσια, Αθήνα
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΣεπτέμβριο 2005
Έκλεισεπερίπου 2014
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ιδιοκτήτης ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης. Σεφ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος (το 2010 εμφανίζεται στο τηλεπαιχνίδι MasterChef στο Mega).

Στη θέση του άνοιξε το Βασίλαινας.

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
mitsaras
Επισκέφθηκα το Αλάτσι προχθές για 2η φορά (η 1η προ 3ετίας) κυρίως γιατί με βόλεψε από πλευράς θέσης. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν λίγο επιφυλακτικός από την προηγούμενη εμπειρία μου η οποία ήταν μέτρια. Αυτή τη φορά μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Η τιμή για 3 άτομα με 3 κυρίως και 2 πρώτα +κρασί ήταν 87 euros που θεωρώ ότι ήταν κανονική. Η ποιότητα αρκετά καλή, ειδικά στα κυρίως, αν και όχι σε gourme επίπεδα, τα κρασία του, ειδικά τα κρητικά σε λογικές τιμές. Επίσης το σέρβις πολύ ευγενικό και γρήγορο. Παρόλα αυτά δεν θεωρώ ότι πρόκειται για κρητικό εστιατόριο αλλά για ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας με κάποιεσ κρητικές επηρροές. Εν κατακλείδι πιστέυω ότι είναι ένα αξιοπρεπές εστιατόριο, σε μια μεσαία οικονομική κατηγορία που δεν απογοητεύει αφόσον ξέρεις τι ζητάς.
julie lazar
<ΑΛΑΤΣΙ>σχόλιο του Μαμαλάκη σε γνωστό περιόδικο...οι TIMES της N.Y αναφέρουν"οτι αν επισκεφτήτε 48 ώρες στην Αθηνα μετα τον Παρθενώνα πας στο ΑΛΑΤΣΙ εμπειρία φαντάστηκα"...κατεβαίνοντας και εγώ Αθήνα επιάσα αγκαζέ δυό φίλους και πήγα.... Ακόμη αναρωτιέμαι πως ένα κυρίως,2 ορεκτικα,3 λεμονίτες (οπως λένε και οι Αθηναίοι φίλοι μου)και ένα γλυκό στοίχισαν 139 ευρω...περίμενα να νοιώσω απλά σαν νεουρκεζα...και τελικα κατάλαβα ότι οι ιδιοκτήτες απλα με θέλαν αμερικανάκι....
Minas1970
Το Αλάτσι το επισκέφθηκα με την εταιρία που εργάζομαι πριν από 2 περίπου χρόνια. Οι δύο προηγούμενες προσπάθειες που είχα κάνει με παρέα για να καθήσουμε ήταν αποτυχημένες (δεν έχετε κάνει κράτηση;περιμένετε μισή ώρα και θα δούμε...). Είναι τραγική η εικόνα πενηντάρηδων ανθρώπων να κάθονται στη μπάρα βραδιάτικα και να τρώνε ...μπουγάτσα!
Το σέρβις ήταν επιεικώς απαράδεκτο, όχι, ήταν απαράδεκτο. Λες και μας έκαναν χάρη που μας εξυπηρετούσαν, με αποκορύφωμα το άδειασμα ούτε κι εγώ ξέρω πόσου κόκκινου κρασιού στη ζακέτα που είχα στην καρέκλα, γιατί το κρασί το σέρβιραν δίχως πετσέτα.
Το κυρίως πιάτο που πήρα (μοσχαράκι με μακαρούνες σβησμένο με ούζο/ρακή) ήταν πεντανόστιμο. Τα υπόλοιπα πρώτα- μπουρεκάκια/σαρικοπιτάκια/απάκι κλπ ήταν μέτρια και πανάκριβα.
Γενικά, αν θέλετε να φάτε κρητικό στην Αθήνα αλλά δε θέλετε τους δήθεν και τους τάχα, να πάτε στον Κατσούρμπο στο Παγκράτι, πιο κάτω από το Χίλτον.
Και να μην ξεχνάτε πως οι τιμές της Αθήνας είναι Θεσσαλονίκη x 2.