Μπιτ Παζάρ [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΠροσφυγικής Αγοράς 32-34, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεπερίπου 1988 ή 1989
Έκλεισεμάλλον τέλη 2011
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ήταν η πρώτη ταβέρνα που άνοιξε στο Μπιτ Μπαζάρ.

Κάποια στιγμή ιδιοκτήτης ήταν ο Σάκης Λιάπης (συνιδιοκτήτης του Αχινός και Φούσκες και Κόκκινος Σκατζόχοιρος).

Αυτοχαρακτηρίζεται "ουζερί".

Ο χώρος του χωρίστηκε σε 2 κομμάτια και στη θέση του άνοιξαν το Χωρίς Όνομα και το Μπιτ Παζάρ.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
φαγητό:2/3 φράγκα:2/3 λαϊκό:2/3
Έχω πάει μια φορά το 2007. Η "κυριλέ" έκδοση του Μπιτ Μπαζάρ. Έχει πάντως σαφώς ανώτερο φαγητό από άλλα του Μπιτ. Θυμίζει περισσότερο κλασική ταβέρνα.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Λογότυπο

Κατάλογος (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Διαφημιστικό 1999
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2011: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2011: σελίδα 1/2

Σxόλια (14)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
larry
Πήγα περίπου 3 εβδομάδες πριν. Τραγικό φαγητό. Το λάδι κακής ποιότητος και άφθονο, το μόνο που τρωγόταν ήταν η σαλάτα. Οι ντοματοκεφτέδες ήταν λαδεροί λουκουμάδες με ίχνη ντομάτας, τα κρέατα φουλ στα μπαχαρικά (και όχι τίποτα ανατολίτικα...). Είχε εύγευστο κόκκινο χύμα κρασί παρ' όλα αυτά.
Caotonic
Μια διορθωση. Το μαγαζι ο Λιαπης το εχει πουλησει εδω και 2 χρονια.
Φαγάς
Εγώ πήγα την προηγούμενη εβδομάδα, 13/11/2010. Το φαγήτο ήταν μάπα, άσε που μόλις το είδα νόμιζα ότι μου έφερε αποφάγια από προηγούμενους, όχι οτι το αποκλείω. Το δεύτερο από τα δύο πιάτα ήταν για τα ανάθεμα, για το λόγο αυτό και το παρατήσαμε. Δυστυχώς έπεσε πολύ στα μάτια μου το συγκεκριμένο μαγαζί. Δύσκολα θα με ξαναδεί.
Θου-Βου
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:
Αυτό είναι το πρώτο ταβερνάκι που άνοιξε μέσα στο Μπιτ Παζάρ περίπου το 1988 ή 1989. Ιδιοκτήτης ο Σάκης ο Λιάπης, ο οποίος στη συνέχεια άνοιξε συνεταιρικά το Αχινός και Φούσκες και το Κόκκινος Σκατζόχοιρος.
polina
φέρτε πίσω το παλιό μπιτ παζάρ με τα καρότσια που περνούσαν γεμάτα θεϊκούς μεζέδες και εσύ διάλεγες ότι σου γυάλιζε. Το τωρινό είναι απλά πάτος
Σταύρος
Πολύ μου άρεσε το σύστημα "μεζέδες στην τάβλα, βλέπεις και διαλέγεις" που είχε παλιά , αλλά πάει κι αυτό. Πραγματικά πάντως αν κάνεις σωστές επιλογές μπορείς να φας καλά,αν και ακριβούτσικα.
νικος
Άγευστα πιάτα, άνοστοι μεζέδες, πανάκριβο. ΜΑΚΡΙΑ
quaff
όταν έκανα την απόπειρα να πάω με την παρέα μου κατέληξα να βρίζομαι με τον Manager διότι προσπαθούσε να μας πουλήσει μόνο μερίδες - επισημένοντας μου ότι δεν πουλάνε μεζέδες(??) - απορημένος ρώτησα αν το μαγαζί δηλαδή δουλέυει μόνο double dot -(fix μενού αποτελούμενο απο 2-3 βασικά πιάτα που εναλλάσονται ανα εβδομάδα)φυσικά και δεν κάτσαμε να φάμε, τους λείπουν βασικές γνώσεις εστιατοριακής και εξηπηρέτησης πελατών - πολύ αγένεια στο τρόπο τους
B.
Τίποτα το ιδιαίτερο.Μόνο και μόνο λόγου του ονόματος προσελκύει κόσμο.Μία φορά αξίζει να πάει κανείς (και πολύ είναι)...
Θου-Βου
Νομίζω το παλαιότερο στην περιοχή. Παρά την κάποια αίσθηση "εργοστασίου παρασκευής κατεψ. ταβερνομεζέδων" , εν τούτοις πρέπει να ομολογήσουμε ότι εδώ θα φας καλύτερα από τα υπόλοιπα μαγαζιά της περιοχής του Μπιτ Παζάρ. Γιαυτό ακριβώς και οι λίγο ανεβασμένες τιμές.
Και γιατί να πάρεις π.χ. κασεροκροκέτες που εννοείται ότι είναι κατεψυγμένες, πάρε σαλιγκάρια γιαχνί ας πούμε...στο χέρι σου είναι να τα αποφύγεις τα κατεψυγμένα.
Gus
Τα παιδάκια με τις στολές, ταχα gourmet συνταγές και όνομα για τους επισκέπτες.
RZ (ex microzet)
Κλασσική απατεωνιά.. Μόνο δήθεν όνομα.. Νόστιμες κασεροκροκέτες. Ποτέ ξανά!~
Azdek
Καμία σχέση με τα υπόλοιπα της πλατείας. Καλό φαγητό, αλλά και σίγουρα πιο τσιμπημένες τιμές...
Nikolas
Δυστυχως και εδω η γνωστη ασθενεια των μαρκετιστικων περιγραφων στους μεζεδες,που δημιουργουν υπερμετρες προσδοκιες,οι οποιες -φυσικα-καταβαραθρωνονται παραυτα,μολις ερθουν τα πιατα...Πολυ "κατεψ.",φουλ μικροκυματα,βιομηχανικοι-αδιαφορα και γευστικα απολύτως ισοπεδωμενα πιατα.Η αισθηση ειναι οτι ολα ειναι αγοραστα απο "εργοστασιο παρασκευης κατεψ. ταβερνομεζεδων" και γινεται απλως μεταπωληση αφου προστεθει και το κερδος του μαγαζιου...Μπορει να μην ειναι ετσι αλλα η αισθηση με το που φτανουν τα πρωτα πιατα,δυστυχως ειναι αυτη...Μονο το φολκλορ της περιοχης δικαιολογει καμμια επισκεψη μια στο τοσο..