Μετά από μύηση από ντόπιο το δοκίμασα κι εγώ, μια και δεν έχει και πολλά street food η πόλη, ειδικά χειμώνα.
Το ατού είναι τα ψωμάκια (τσαμπατάκια) που φτιάχνονται από τους ίδιους επί τόπου και ψήνονται στον ξυλόφουρνο. Δοκίμασα το στάνταρ γέμισμα με κοτόπουλο και ροζ σως. Μού ήρθε πολύ απλοϊκό, όπως γράφω και στις φωτό. Το δοκίμασα πιο πολύ σαν το ντόπιο φολκλόρ, κάτι σαν την Παταούγα του Βόλου. Θα ξανάτρωγα προσαρμοσμένο στα γούστα μου, με πιο έντονες γεύσεις.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Φοβερη γευστικη εκπληξη στην Κερκυρα. Ωραιο panini. Κοβει την πιτα στη μεση, γεμιζει με τυρι, βαζει στο φουρνο και μετα το γεμιζει με διαφορα. Το αγαπλημενο μου εγινε το μπιφτεκι με σως μουσταρδας. Δυνατο αποτελεσμα που ακομα νοσταλγω.
Το ατού είναι τα ψωμάκια (τσαμπατάκια) που φτιάχνονται από τους ίδιους επί τόπου και ψήνονται στον ξυλόφουρνο. Δοκίμασα το στάνταρ γέμισμα με κοτόπουλο και ροζ σως. Μού ήρθε πολύ απλοϊκό, όπως γράφω και στις φωτό. Το δοκίμασα πιο πολύ σαν το ντόπιο φολκλόρ, κάτι σαν την Παταούγα του Βόλου. Θα ξανάτρωγα προσαρμοσμένο στα γούστα μου, με πιο έντονες γεύσεις.