οι πίτες της Φρόσως

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΜονοδένδρι
ΝομόςΙωαννίνων
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2653071320
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα 2 φορές Απρίλιο 2015. Ο χώρος μέσα μικρός και αδιάφορος, αλλά με τζάκι. Εξωτερικά έχει τραπέζια πάνω στην πλατεία. Ευγενικοί άνθρωποι. Από φαγητό ότι δοκίμασα ήταν καλό. Γουρουνόπουλο πολύ καλό, κοτόπιτα πάρα πολύ καλή και χορταστική, χορτόπιτα καλή. Τσίπουρο οκ. Τιμές τσιμπημένες όπως σε όλο το τουριστικό Ζαγόρι. Αξίζει.

Εικόνες (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εσωτερικά ο πάνω χώρος
[εικόνα]
Τσιπουρόμπυρα
[εικόνα]
Γουρουνόπουλο (πολύ καλό, έλιωνε)
[εικόνα]
Αρνίσια παϊδάκια (όχι όλα παϊδάκια αλλά πεντανόστιμα)
[εικόνα]
Μαρούλι (πολύ νόστιμο)
[εικόνα]
Τυρόπιτα (καλή, αν και όχι φουλ φρέσκια)
[εικόνα]
Χορτόπιτα (καλή)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Απρίλιος 2015)
[εικόνα]
Μελιτζάνα τηγανητή με ντομάτα (καλή)
[εικόνα]
Κοτόπιτα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Γουρουνόπουλο με πατάτες (πολύ καλό)

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
kornilios
Επίσκεψη σε δύσκολη μέρα, Δευτέρα του Πάσχα. Το σέρβις παρόλα αυτά πολύ καλό, ευγενέστατα και γρήγορα τα παιδιά. Πολύ τίμιο μου φάνηκε το φαγητό και ο λογαριασμός στο τέλος χωρίς υπερβολές. Θα το εμπιστευόμουν άνετα σε επόμενη επίσκεψη στην περιοχή.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dokimastis
Επίσκεψη Κυριακή του Ιουλίου, μεσημέρι.
Πολύ καλός ο χώρος έξω στην πλατεία, απ τις καλύτερες του Ζαγορίου, κάτω απ τα τεράστια πλατάνια.
Σέρβις νεανικό, αλλά προσεγμένο και ευγενικό.
Τουαλέτες λαμποκοπούσαν.

Δοκιμάστηκαν:
Κοντοσούβλι χοιρινό. Μαλακό, νόστιμο, όχι τόσο τραγανό πάντως.
Παντσέτες, καλές.
Μπριζόλα χοιρινή πήρε ένας απ την παρέα, καλή.
Όλα περί τα 7-7.5ε.
Επίσης, Χωριάτικες, τζατζίκι, γαλοτύρι.

Και κυρίως Αλευρόπιτα, η μεγάλη πίτα που κάνουν στο Ζαγόρι, χωρίς φύλλο. Είναι μεγάλη και παίρνεις και μαζί σου. Πολύ καλή, 15ε.

Μείναμε απολύτως ευχαριστημένοι. Στο τέλος φιλική κουβεντούλα με την ίδια τη Φρόσω που ήταν έξω σε ένα τραπέζι.

Θα ξαναπήγαινα άνετα, απ τα καλά μαγαζιά στο Ζαγόρι.
karas
Η κρεατόπιτα θεϊκή αλλά και ακριβή (5 ευρω). Το μαγειρευτό που δοκιμάσαμε δεν έλεγε και πολλά, για τσίμπημα στην πανέμορφη πλατεία είναι όμορφα αλλά μέχρι εκεί.