Αυτή τη φορά είδα τη γέμιση Ντομάτα, όπως είχα κρατήσει σημείωση. Υπήρχε ντομάτα+ μανούρι, και ντομάτα+ ελιά. Πήρα την Ντομάτα- ελιά (πράσινη ψιλκομμένη ελιά). Μού άρεσε αρκετά, ήταν ζουμερή η γέμιση, μια και τα δύο είναι ζουμερά υλικά.
Πήρα μαζί κι ένα Πιροσκί Πατάτα. Καλούτσικο, αλλά κάπως στεγνή η γέμιση. Δεν έφτανε την ντομάτα- ελιά.
Τον χειμώνα βάζει ένα με Λάχανο- κάτι, σέλινο, κτλ. Θα ήθελα να δω και αυτό.
Γενικά νομίζω είναι καλή ιδέα που έχει βρει και πραγματοποιεί. Τα πιροσκί είναι ψωμώδη, και δεν έχουν πολλά λάδια. Σα τηγανητά ψωμάκια που έχουν στραγγίξει πολύ.
2,5ε και τα δύο. Θα ξαναπάω, είναι αξιοσημείωτο street food για μένα.
Πέρασμα για πιροσκί καθότι ήμουνα στη γειτονιά.
Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία και επιβεβαιώνεται η εξειδίκευση. Πήρα Κιμά, οκ, αλλά basic και κυρίως στεγνό. Επίσης Φέτα-Μπέικον-Μανιτάρι, σαφώς καλύτερο, πιο πλούσιο, και λιγότερο στεγνό.
Θα ξαναδοκίμαζα κάποιο άλλο από τα πολλά που έχει με συνδυασμούς πχ. ντομάτα κτλ. αλλά δεν είναι ακριβώς το στοιχείο μου. [1ε ό,τι πιροσκί πάρεις]
Αυτή τη φορά είδα τη γέμιση Ντομάτα, όπως είχα κρατήσει σημείωση. Υπήρχε ντομάτα+ μανούρι, και ντομάτα+ ελιά. Πήρα την Ντομάτα- ελιά (πράσινη ψιλκομμένη ελιά). Μού άρεσε αρκετά, ήταν ζουμερή η γέμιση, μια και τα δύο είναι ζουμερά υλικά.
Πήρα μαζί κι ένα Πιροσκί Πατάτα. Καλούτσικο, αλλά κάπως στεγνή η γέμιση. Δεν έφτανε την ντομάτα- ελιά.
Τον χειμώνα βάζει ένα με Λάχανο- κάτι, σέλινο, κτλ. Θα ήθελα να δω και αυτό.
Γενικά νομίζω είναι καλή ιδέα που έχει βρει και πραγματοποιεί. Τα πιροσκί είναι ψωμώδη, και δεν έχουν πολλά λάδια. Σα τηγανητά ψωμάκια που έχουν στραγγίξει πολύ.
2,
Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία και επιβεβαιώνεται η εξειδίκευση. Πήρα Κιμά, οκ, αλλά basic και κυρίως στεγνό. Επίσης Φέτα-Μπέικον-Μανιτάρι, σαφώς καλύτερο, πιο πλούσιο, και λιγότερο στεγνό.
Θα ξαναδοκίμαζα κάποιο άλλο από τα πολλά που έχει με συνδυασμούς πχ. ντομάτα κτλ. αλλά δεν είναι ακριβώς το στοιχείο μου. [1ε ό,