Μεγαλη η φημη και το hype του εν λογω μαγαζιου.
Χωμενο μεσα στα κατασκοτεινα σοκακια της Αθηνας. Θυμιζε blade runner η φαση της παρακμης.
ΑΠΕΙΡΟΣ κοσμος στην ουρα.
Στην καλυτερη θα περιμενετε 30-40 λεπτα για να αποκτησετε τον πολυποθητο γυρο. Τα σουβλακια (καλαμακια) βγαινουν πιο γρηγορα.
Το επισκεφτηκα 2 φορες μεσα σε μια εβδομαδα.
Αντικειμενικα, πολυ καλος ο χειροποιητος γυρος. Κρεατινος, ζουμερος αλλα θεωρω οτι του λειπε μια σπιρταδα απο μπαχαρικα. Αναιμικο και το τζατζικι. Πιτουλα στα καρβουνα, ελαφρως λαδωμενη. Πατατα μαπα.
Σουβλακι κοτοπουλο, οχι κατι το ιδιαιτερο. Ψιλο Ανοστο, αλλα ισως να τα προτιμανε ετσι εκει κατω, τι να πω.
Αξιζει να πατε σαν εμπειρια, δεν πεταξα και την σκουφια μου παντως..
Ο καλύτερος γύρος που έχω φάει στην Αθήνα εμένα κοντά δοκιμασμένος πολλές φορές. Οποίος θέλει μόνο καθημερινές από τις 16:30 μέχρι τις 20:00 μετά τέλος μόνο σχάρας!!
μαγαζι βγαλμενο απο αλλη δεκαετια, σιγουρα οχι ομορφο, αλλα καλτ. απο αυτα που σε προδιαθετουν για μαστορια.
ντελιβερι και χωρος για καθημενους δεν υπαρχει, πολυ ευγενικοι οι περιεργως νεαροι ψηστες.
μονο γυρος, σουβλακι χοιρινο και κοτοπουλο και πατατα ολα χειροποιητα. πολυ νοστιμος ο γυρος που τον ψηνει σε μια περιεργη σουβλα με ενα γυαλινο πορτακι. δυστυχως λογω φορτου εργασιας σηνηθως δεν ειναι ξεροψημενος. παρ ολα αυτα ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις πια, που θα φας γυρο ''παλιας κοπης''. με το αθηναικο μεγεθος τουλαχιστον 3 για να χορτασεις.
αξιζει με χιλια.
Χωμενο μεσα στα κατασκοτεινα σοκακια της Αθηνας. Θυμιζε blade runner η φαση της παρακμης.
ΑΠΕΙΡΟΣ κοσμος στην ουρα.
Στην καλυτερη θα περιμενετε 30-40 λεπτα για να αποκτησετε τον πολυποθητο γυρο. Τα σουβλακια (καλαμακια) βγαινουν πιο γρηγορα.
Το επισκεφτηκα 2 φορες μεσα σε μια εβδομαδα.
Αντικειμενικα, πολυ καλος ο χειροποιητος γυρος. Κρεατινος, ζουμερος αλλα θεωρω οτι του λειπε μια σπιρταδα απο μπαχαρικα. Αναιμικο και το τζατζικι. Πιτουλα στα καρβουνα, ελαφρως λαδωμενη. Πατατα μαπα.
Σουβλακι κοτοπουλο, οχι κατι το ιδιαιτερο. Ψιλο Ανοστο, αλλα ισως να τα προτιμανε ετσι εκει κατω, τι να πω.
Αξιζει να πατε σαν εμπειρια, δεν πεταξα και την σκουφια μου παντως..
ντελιβερι και χωρος για καθημενους δεν υπαρχει, πολυ ευγενικοι οι περιεργως νεαροι ψηστες.
μονο γυρος, σουβλακι χοιρινο και κοτοπουλο και πατατα ολα χειροποιητα. πολυ νοστιμος ο γυρος που τον ψηνει σε μια περιεργη σουβλα με ενα γυαλινο πορτακι. δυστυχως λογω φορτου εργασιας σηνηθως δεν ειναι ξεροψημενος. παρ ολα αυτα ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις πια, που θα φας γυρο '
αξιζει με χιλια.