Πιτόγυρο-tasting στον Μαρμαρά (Ιούλιος '25) vol. 3.
Κι εδώ, ο γύρος χοιρινός ήταν λιπαρός, ταυτόχρονα και γευστικός.
Η πίτα κάπως ιδιαίτερη (τηγανίζεται, ενώ είναι και κατακόκκινη λόγω της γλυκιάς πάπρικας), που το κάνει να ξεχωρίζει. Στα 5€ (αλοιφή extra 0,2 ευρώ).
Συνολικά, άρεσε.
Κι εδώ, ο γύρος χοιρινός ήταν λιπαρός, ταυτόχρονα και γευστικός.
Η πίτα κάπως ιδιαίτερη (τηγανίζεται, ενώ είναι και κατακόκκινη λόγω της γλυκιάς πάπρικας), που το κάνει να ξεχωρίζει. Στα 5€ (αλοιφή extra 0,
Συνολικά, άρεσε.