Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το the Best (από την ίδια ιδιοκτησία), το Μαγειριό και το ΜΕ..ΝΟΥ. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το Pita Corner και το Λαχταριστόν.
Εικόνες (3)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ψωμάκι γύρος (αποδεκτό)
Βιτρίνα
Εξωτερικά
Σxόλια (2)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Εδώ υπάρχει η εξής ιδιομορφία,ενώ ο γύρος του είναι πάνω από το μέσο όρο,λιπαρός και ωραίος γευστικά,όλα τα υπόλοιπα υλικά στο σάντουιτς είναι προκάτ και χαλάνε τη γενική εικόνα.
Τα υπόλοιπα εδέσματα που είχε στη βιτρίνα του τα προσπέρασα αμέσως μιας και δεν με έπειθαν για δοκιμή.
Συνοικιακό γυράδικο όπου ο ιδιοκτήτης φαίνεται καλό παλληκάρι ενώ το amore πιο αλάνι και πιο κωλοπετσομένο.Τον κυριούλη αυτόν τον θυμάμαι να έχει γυράδικo στο Πολύχρονο,κάπου το 2014/2015,μια τρύπα ήταν δίπλα στο Tropicana
Τα υπόλοιπα εδέσματα που είχε στη βιτρίνα του τα προσπέρασα αμέσως μιας και δεν με έπειθαν για δοκιμή.
Συνοικιακό γυράδικο όπου ο ιδιοκτήτης φαίνεται καλό παλληκάρι ενώ το amore πιο αλάνι και πιο κωλοπετσομένο.